C) Hiçbiri...
Benim fikrim 2 veya 3 tane potansiyelli genç yabancı yanlarına abilik yapacak A sınıf oyuncular![]()
C) Hiçbiri...
Benim fikrim 2 veya 3 tane potansiyelli genç yabancı yanlarına abilik yapacak A sınıf oyuncular![]()
...
Ben hiç birine oy kullanmadım, hem yıldız oyuncu hem de potansiyelli genç alınmalı bence.![]()
oyumu b ye verdim ama bir süper yıldız alsan fena olmaz şu çek oyuncu da beklenenden daha iyi çıktı
...
Birkaç yıldız da gerekli fakat ayarında.Genç yetenekler her zaman lazım önceliğin onlar olacak.
...
C) Sen en iyisini bilirsin İbrahim reis![]()
Yıldız almak biraz da şans işi olduğundan, denk getirirsen al bitane de mutlu et taraftarını![]()
...
Sportif Direktör Leo Beenhakker'a verdiğim Transfer Listesi
Spoiler: Kıskaçta Olanlar
Spoiler: Transfer Listesindekiler
Spoiler: Scout'lardan Seçmeler
Spoiler: Türk Oyuncular
...
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, ''Anji Kulübü ile profesyonel futbolcu Lacina Traore'nin transferi için görüşmelere başlanmıştır''
Fenerbahçe Spor Kulübü
...
Parades"i öneririm sana,18 yaşında ama öz güveni çok yüksek.Geleceğin Alex"i olur iyi geliştirirsen.
...
o nasıl bir listedir hepsi mükemmel futbolcular kim gelse farketmez![]()
Lacina gelirse çok iş yapar![]()
Büyük ihtimalle Lacina'yı getiriyoruz benim sistemlerde Pivot Santrafor kilit adamdır ve olmazsa olmazdır ehh Lacina'da 2.03'lük boyuyla bal ekmek kaymak : ) Ancak yeni bir yapılanmaya girmek için ve bütçe oluşturmak için eldekileri satmak gerek, bu bakımdan şu oyuncular satılık listesine konuldu.
...
Anketimizde çıkan karara göre Dünya yıldızları getirmeye çalışacaz, Artık bizi kabul edebilecek kapasitede olan yıldız oyuncuların peşine düşecez, yine de genç ve potansiyelli yıldız oyuncuları da kıskacımızda olacak. Ankete katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Artık başlasın transferler : )
...
Traore çok iyi hocam.Yıldız getir de formayı alalım hocam patlasın satışlar![]()
Transferlerini heyecanla bekliyorum, satılık listen çok doğru olmuş. Genç ve yıldızlardan karma transferler yapılırsa daha verimli olabilir. Beklemedeyiz![]()
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, ''Kulübümüzün yeni sezonda kadro planlamasında düşünmediği yukarıda ismi geçen oyuncuların satış işlemleri tamamlanmıştır bu bağlamda ;
Dirk Kuyt İngiliz futbol kulübü Newcastle United'a 5.750.000 € karşılığında,
Moussa Sow Alman futbol kulübü Borussia Dortmund'a 18.000.000 € karşılığında,
Raul Jose Trindade Meireles Portekiz futbol kulübü Benfica'ya 12.500.000 € karşılığında,
Michal Kadlec Alman futbol kulübü Wolsfburg'a 5.300.000 € karşılığında,
Bruno Eduardo Regufe Alves İtalyan futbol kulübü Milan'a 6.250.000 € karşılığında,
transfer olmuştur, oyuncularımıza teşekkür eder yeni kulüplerinde başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
...
Gidenler iyi para bırakmış.Yerlerini çok daha iyileriyle doldurabileceğini düşünüyorum ben.
Paralara bakyıldız bekliyoruz
Kadlec ve Alves"i ucuza bırakmışsın bence.Neyse sağlık olsun![]()
Sow dışında herkes ederi kadar gitti de Sow biraz ucuza gitti sanki 15.5 milyon € değeri vardı, biz böyle bir oyuncuyu almaya kalksak 30 milyon €'dan kapıyı açarlar : )
Oyuncuları sattığımıza göre artık gelsin yıldızlar : )
...
meireles ilk kez monaco dışında bir takıma gitmiş12 gayet güzel para diğer oyuncuları da iyi paralara satmışsın
Lacina Traore Fenerbahçe'de
Hem bir yıldız hem de potansiyeli olan muhteşem bir yetenek ama bu transfer stratejik bir transfer tamamen taktiksel bir transfer diyebiilirim, çünkü Pivot Santrafor sistemlerimizin can damarıdır, 203 boyu ve özellikleriyle piyasada Traore bu alandaki en iyi oyuncuların başında geliyor. Daha iyisi İbrahimovic, Eto'o gibi elit oyuncular, Eminim Traore'de 2 sezon içinde kendini Elit kategoriye sokacaktır, paranın 5 milyon €'luk kısmını peşin kalan kısmını 4 yıllık taksitle ödeyecez, İlk transferimiz hayırlı olsun.
...
...
Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, ''Arsenal Kulübü ile profesyonel futbolcu Lukas Josef Podolski'nin transferi için görüşmelere başlanmıştır''
Fenerbahçe Spor Kulübü
...