savunmayla ilgili çok sorunu olanlar var mı? Adamlar en az 20 şuttan aşağı çekmiyorlar neredeyse, birde savunma çok kötü oyunda, umarım beta sürümüyle sınırlı kalır.
arkadaşlar sizi bilmem ama ben çok büyük hayal kırıklığına uğradım maç motoru konusunda. inşallah full sürüm böyle gelmez , yoksa çekeceğimiz var.
Tam sürüm çıkmadımı henüz
bakalım![]()
Online modu kapalı gözüküyo
Bidaha bakıyım o zaman![]()
Arkadaşlar bende hala kapalı gözüküyo online modu
Steamdan başka bi ayar mı yapılacak
edit........
Last edited by kapalicarsi : 31.Ekim.2013 at 15:52
bu beta da verilen keyden farklımı
golddan aldım 2. bi key vermediler
d&r gibi marketlerde ne zaman satışa çıkacak acaba ? Bugün baktım henüz raflarda bulunmuyordu.
bugun d&r sordum 2 hafta sonra gelir dedi. on siparısden dolayı. Şuanda İstanbul'da nerede vardır bilen var mi ?
Gelsede oynasak(Aral'dan)
Bende şimdi almayı planlıyordum. Neredeyse bütün Türkiye'den ön siparış vermişler. Bu oyunsuzda zaman geçmiyor. İstanbul'da nerede bulabilirim acaba ?
Ön siparıs olayı çıktı mertlık bozuldu. aylardır bu oyunu bekliyoruz 1-2 hafta daha bekle
bu arada ne çok orijinal alan varmış yıllarca orijinal az falan deniliyordu şimdi oyun bulamıyoruz![]()
arkadaşlar selam;
D&R'dan önsiparişle aldım oyunu. oyun henüz gelmedi, D&R'dan gelen beta kodu ile steam'den oyunu aktive etim. şimdi bu inen beta mı, nasıl anlarım? beta ise tam sürüme de geçer mi oyun gelmeden? yoksa kutuyu beklemek zorunda mıyım?
bir el atıverin.
Sanalsaray'dan ön sipariş ile almıştım.Hala güncelleme gelmedi.Çözümü bilen arkadaş var mı acaba ?