Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neyse Egemen bu tartışma gereksiz gidecek gibi görünüyor...Neyse...

Higuain'da sorun

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner ve menajer Sinan Engin, bugün gittikleri İspanya'da Federico Higuain'in transferinde kesin sonuca varamadı.

Bugün yapılan görüşmeler sonrası Arjantinli futbolcu ile anlaşan siyah beyazlı yönetim, River Plate kulübü ile bonservis bedeli konusunda ufak pürüzleri çözemedi. Ancak Beşiktaş heyetinin, yarın bu sorunu da çözüp, futbolcu ile Çarşamba günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
    21.08.2007
    Kaynak : DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Kleberson Santoslu gibi
    Beşiktaş'tan parasını alamadığı için kaçan Kleberson'a FIFA'dan olumlu haber geldi. Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde: "Brezilyalı futbolcunun serbest kalmak için yaptığı başvuruya FIFA Başkanı Blatter yeşil ışık yaktı. Kleberson'un anlaştığı Santos Başkanı Teixeira, Blatter ile özel bir görüşme yaparak, "Kleberson için gerekli kolaylığı gösterin. Serbest kalırsa sözleşme imzalayacağız" dedi. Olumlu yanıt alan Teixeira, müjdeyi Kleberson'a verdi. Dün idmana çıkan Brezilyalı'nın Santos'a imza atması an meselesi!"

20.08.2007

Kaynak : Sabah

İlk geldiğinde ne kadar sevinmiştim manchester united'dan futbolcu aldık diye,gidişine üzülemedim bile..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Para da aLamıyoruz bedava ya gitti adam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbolda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Arjantinli futbolcu Federico Higuain ile görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsa'sına (İMKB) gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, River Plate'in futbolcusu Federico Higuain ile transferi konusunda görüşmelere başlamıştır'' denildi.

23 yaşında ve 1.72 metre boyundaki Arjantinli futbolcu, forvet mevkisinde oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İ.M.K.B ye bildirildiyse bitti bu işBeşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun...

hayirli olsun umarim bize yararli olur...

Hayırlı olsun, transfer noktalanmıştır demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun Beşiktaşımıza, 1.72 boyunda demek.O kadar da uzun değilmiş bir forvete göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Federico Higuain hayırlı olsun tüm Beşiktaşlılara.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Hayırlı olsun Higuain.
    3 Yıllık anlaşmış Beşiktaş yönetimi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mozar View Post
    Basına inanırsak biz de Ricoyu Juvenin elinden kapmıştık. Bence, futbolcu büyük takım istiyorsa ona gider. Ribery buna en büyük örnek, kontrat falan takmadı ilk fırsatta gitti. Eğer büyük takımdan oyuncu kapmak istiyorsanız, o takımın 1,5 milyon vereceği oyuncuya 4,5 milyon vermeniz gerekir, Carlos örneğinde olduğu gibi.
    Ribery büyük takım istedi diye mi gitti..
    Parasını vermedik diye gitti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeL bakaLım Higuain neLer yapıcaksın hep beraber göreLim

Hayırlı olsun...Bakalım abisi kadar yetenekli mi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Hayırlı olsun...Bakalım abisi kadar yetenekli mi
    ReaL de ki abisi değiL yaf bizim aLdığımız büyük oLan bizim ki abi

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ReaL de ki abisi değiL yaf bizim aLdığımız büyük oLan bizim ki abi
    O zaman kardeşi kadar oynasın yeter diyim...

lig tv'ye atakan kurt telefonla bağlandı.river plate'le 1,5 milyon dolara, higuain'le de yıllık 900 bin dolara anlaşılmış.şu anda kenan öner ve sinan engin'le istanbul'a geliyormuş.yarın da sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık imza atacakmış.hayırlı olsun...

Bazı kanallarda yanlışlıkla kardeşi Gonzalo'nun attığı golelri falan gösteriyorlar
    River'dayken attığı golleri. Ben de yemiyom tabii

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bazı kanallarda yanlışlıkla kardeşi Gonzalo'nun attığı golelri falan gösteriyorlar
    River'dayken attığı golleri. Ben de yemiyom tabii
    yaa ntv bile gonzalo'nun attığı golü gösterdi geçen.dedim hadi diğerleri(kanal d,atv,show vs.) tamam da, ntv ayıp etti...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emre abi ağzını hayra aç.

Ben nedense bu adamdan acayip bir pozitif enerji aldım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayırlı olsun arkadaşlar.Higuain'imiz geldi.

Higuain özel uçakla geliyor!..
    Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Arjantinli futbolcu Federico Higuain, yarın İstanbul'a gelecek.

Higuain'in, yarın saat 15.30'da, genel sekreter Kenan Öner ve futbol takımı genel menajeri Sinan Engin ile birlikte, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a geleceği bildirildi.

Arjantinli oyuncunun, ertesi sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra basın önünde sözleşme imzalaması bekleniyor.
    21.08.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet Higuain'in transferi kesinlesti... Umarim Besiktas'a hayirli olur... Ben bir Galatasarayli olarak bunu soyluyorum... Umarim TSL'ye gelen Ortega, Lukunku, Ailton gibi fiyasko transferlerden biri olmaz... Olacagini da zannetmiyorum... Bobo ile iyi bir ikili olabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Beşiktaşa hayırlı olsun daha önce izlemedim ama forvet arkası asıl mevkiisiymiş bazı spor programları söyledi ne kadar dogru bilemem..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Beşiktaşa hayırlı olsun daha önce izlemedim ama forvet arkası asıl mevkiisiymiş bazı spor programları söyledi ne kadar dogru bilemem..
    Kendisi forvetmiş.Santrafor değil yani.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam çok iş yapacak.Özellikle uzaktan vuran futbolculara ihtiyacımız var.Yanlız biz değil Türkiye'nin bu futbolculara ihtiyacı var.Tell'dan sora 2. oldu.Hadi hayırlısı bakalım.Parlayacağına inanıyorum.
    FM Gazetesi

24. Default

Yilda 900bin dolar, bonservis ise 1.5 milyon dolar. Normal bu rakamlar, ama diger transferlere gore 'ucuz' elbette.

Bu arada ayrilmak istediklerini Saglam'a resmen aciklamalarina ragmen Tandogan elde tutulacak, Fahri ise kiralanacakmis. Ayip, yazik, gunah.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Berk Kolt ikilisi gitti tere yağından kıl çeker gibi bitirdiler transferi Öner ile Engin.İşte yönetici dediğin böyle olur.Kolot ve Berk olsa bu transfer olmazdı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk'nin yaptığı vasat yabancı transferlerini hiç beğenmemiştim...Bu adamıda çok methediyolar bakalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Bjk'nin yaptığı vasat yabancı transferlerini hiç beğenmemiştim...Bu adamıda çok methediyolar bakalım...
    Samet yeter Allah aşkına.Gaziantep güle oynaya diyorsun.Gelip burada transferlerimize vasat diyorsun.Yorum yapmak için yorum yapıyorsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Tello ve Cisse'yi hiç izlemedin galiba.İzlesen böyle konuşmazdın.Diatta ise kapalı kutu izleyip göreceğiz...Gerçekten de Şemsi'nin de dediği gibi mesaj yazmış olmak için yazıyorsun ya da amacın tartışma çıkarmak.Ama git başka yerlerde yap bu oyunları.Beşiktaş'a bulaşma lütfen!

gezdiler dünyayı aldılar higuain i. neyse inşallah çürük çıkmaz

Higuain Beşiktaş'ta
    Beşiktaş, Federico Higuain'in transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı yöneticiler, River Plate ile anlaşmaya varırken, genç golcü 3 yıl süreyle Beşiktaş forması giyecek.

Beşiktaş, River Plate'li Federico Higuain ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Genel Menajer Sinan Engin ve Genel Sekreter Kenan Öner, Higuain'in ardından River Plate'li yöneticiler ile de anlaşma sağladı.

3 yıllık anlaşma sağlanan Federico Higuain yıllık 900 bin dolar alırken, kulübü River Plate'e 1,5 milyon dolar bonservis bedeli ödenecek. Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla getirilecek Higuain, yarın saat 15.30'da Türkiye'de olacak. Arjantinli oyuncunun, perşembe sabahı sağlık kontrolünden geçtikten sonra basın önünde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Real Madrid'de forma giyen Gonzalo Higuain'in ağabeyi olan 1.72 boyundaki Higuain, River Plate'in altyapısından yetişti. 23 yaşındaki genç golcü, son 2 sezondur formasını giydiği Arjantin ligi takımlarından Nueva Chicago'da açılış ve kapanış liglerinde toplam 37 maçta 14 gol attı.

Gol bölgelerindeki çabukluğu ve fırsatçılıgıyla tanınan Arjantinli golcü, ceza sahası dışından attığı şutlarla da etkili oluyor.

NTVSpor

Sayfa 13 / 18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri