Sayfa 9 / 18 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    25 milyon Dolar demedim, yazdığımı iyi okumanı tavsiye ederim.

Lugano'yu almak isteyen Real Madrid Sao Paulo'ya Lugano'nun fiyatını sormuş ve Lugano için Sao Paulo 25 milyon Dolar talep etmiş. Yani Sao Paulo'nun talep ettiği fiyat bu...

Fenerbahçe ucuza almadı, 7.5 milyon Euro ödedi Lugano'nun bonservisi için, yani bu da yaklaşık 10 milyon Dolar ediyor.
    Tamam senin dediğin gibi olsun.Ne de olsa senin desteklediğin takımın oyuncuları.Sen bu oyuncuların bu kadar iyi olduğunu düşünüyorsan sana bişey diyemem.

lugano da iyi futbolcu oldu cikti helal olsun yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

http://esportes.terra.com.br/futebol...EI2030,00.html

Lugano'nun R.Madrid tarafından istendiğinin belgesi, buyur bakalım...

Ben iddialarımı bir yerlerimden uydurmuyorum, belgelere dayanarak söylüyorum.

Haberi kabaca çevirmek gerekirse:

Woodgate'in sakatlığından dolayı Sao Paulo'da forma giyen Lugano'yu Real Madrid transfer etmek istemiş. Luxemburgo'nun isteği üzerine Lugano için temaslar kurulmuş, ancak Sao Paulo'nun Lugano için istediği 25 milyon Doları çok bulan Real Madrid bu transferden vazgeçmiş.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
    Madem Sao Paulo 25 Milyon Dolar istemiş, nasıl olurda Fenerbahçe 10 milyon dolara alır? Arada 15 Milyon $ fark var.

Ayrıca verdiğin linki nasıl kanıt olarak gösterebilirsin ki? Bir sürü transfer haberi çıkıyor. O zaman hepsinin doğru olması gerekiyor.

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Madem Sao Paulo 25 Milyon Dolar istemiş, nasıl olurda Fenerbahçe 10 milyon dolara alır? Arada 15 Milyon $ fark var.

Ayrıca verdiğin linki nasıl kanıt olarak gösterebilirsin ki? Bir sürü transfer haberi çıkıyor. O zaman hepsinin doğru olması gerekiyor.
    Real Madrid olunca, haliyle 25 milyon Dolar gibi bir rakam istiyorlar. Transfer piyasasını eğer takip ediyorsan, Real Madrid Porto'dan Pepe'yi 28 milyon Euro'ya transfer etti. Kulüpler, oyuncularına talip olan kulüp Real Madrid ise fiyatı 2-3 katına çıkarıyorlar. Sao Paulo da Real Madrid gibi zengin bir kulüp Lugano'ya talip olunca değerinin 2-3 katını istemiş, daha fazla para koparmak için...

Link son derece güvenilir bir kaynaktır. AS ve Esportes gazetelerinden kaynak gösteriyorum, Türk medyasından değil. İspanya'nın güvenilir kaynaklarıdır bunlar.

Fenerbahçe de Lugano'yu transfer ettiği zaman R. Madrid'in Lugano'ya talip olduğunu söylemişti.

Aziz Yıldırım Serhat Ulueren'e verdiği röportajda "Lugano'yu geçen sezon almak istiyorduk ama araya Real Madrid girince fiyatı yükseldi ve alamadık." demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lugano 1 yılı aşkın süredir Fenerbahçe'de, gündemdeki haberleri konuşsak daha iyi olur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

real ne yapsin lugano yu akil var mantik var kendinizi kandirmayin guya edu yu da milan dan kapmislardigulmekten aglicam artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    real ne yapsin lugano yu akil var mantik var kendinizi kandirmayin guya edu yu da milan dan kapmislardigulmekten aglicam artik
    Ya bosver takma kafana Onların futbolcuları cok iyidir hatta dünyanın en iyileridir.

Bizim topculara gelınce oynmayı bilmıyo derler..Bosver
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Söylediğine katılmıyorum.

Milan Alexandre Pato'yu, Real Madrid Drenthe'yi, Higuain'i, Marcelo'yu, Gago'yu, Man Utd Nani'yi, Anderson'u, Man City Elano'yu, Chelsea Alex'i alırken bizim kulüplerimiz neden bu oyuncuları veya onların kalitesindeki diğer genç yıldız adaylarını almıyorlar diyorduk.

Bobo ve Higuain'in Avrupa'da talibi olsa, emin ol Beşiktaş alamazdı.

Marifet yukarıda saydığım isimleri transfer etmek, bunu da hiçbir Türk kulübü başaramıyor, uzun bir süre de başaramayacak gibi görünüyor.

Bir tek Galatasaray son dönemlerde başardı denilebilir Ribery transferiyle, bir de Fenerbahçe Edu ve Lugano transferiyle, Trabzonspor Stepanov transferiyle başardı denilebilir.
    Allah Allah Koskoca Madrid'in elinden adam almıslar.. Adriano'yu neden alamadınız...?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Edu : 27
    Lugano : 28 yaşında.

Yanlışlık olmasın.1980 ve 81'li ler.

Bu yaşta defans almıyor Avrupa'nın önde gelen takımları, genelde aldıkları defanslar 22-23 yaşların oluyor.Eğer 27 yaşlarında alıyorlar ise o aldıkları isimlerde çok daha yıldız oluyor.Ayrıca Lugano'nun milli takımda neler yaptığını gördük, ülkesinin başını yaktı adeta.Edu'yu da FB almadan önce duymamıştım.

Herneyse bunları bir kenara bırakırsak Sinan Engin Federico Higuain'le anlaşmak için galiba İspanya'ya gitmiş

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Edu : 27
    Lugano : 28 yaşında.

Yanlışlık olmasın.1980 ve 81'li ler.

Bu yaşta defans almıyor Avrupa'nın önde gelen takımları, genelde aldıkları defanslar 22-23 yaşların oluyor.Eğer 27 yaşlarında alıyorlar ise o aldıkları isimlerde çok daha yıldız oluyor.Ayrıca Lugano'nun milli takımda neler yaptığını gördük, ülkesinin başını yaktı adeta.Edu'yu da FB almadan önce duymamıştım.
    Chelsea Alex'i aldı, Alex de 27 yaşında, yine Chelsea Ben Haim'i aldı, 25 yaşında. Barcelona Milito'yu aldı, 28 yaşında. Real Madrid Metzelder'i aldı, 27 yaşında...

Avrupa'nın önde gelen takımlarının bu sene aldığı defans oyuncularının yaşları Ezbere konuşmamak lazım.

Lugano 2 yıl önce, Fenerbahçe'ye gelmeden R. Madrid tarafından istendiğinde 25-26 yaşındaydı.

Edu ise 1 yıl önce Milan tarafından tarafından istendiğinde 25 yaşındaydı.

Lugano milli takımının kaptanıdır, yaptıkları da her futbolunun yapabileceği cinstendir. Ülkesinin başını da yaktığı falan yoktu, eğer Uruguaylı futbolcu Brezilya'ya karşı o penaltıyı atsaydı, Brezilya'yı eleyecekler ve finale kalacaklardı, ama o atamayınca Brezilyalı futbolcu penaltıyı attı ve daha sonra penaltı için Lugano topun başına geldi ve Uruguay elendi.

Lugano'nun Sao Paulo-Liverpool maçında Liverpool forvetlerine adım attırmadığını, o maçta sahanın yıldızı seçildiğini de biliyorsunuzdur herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Chelsea Alex'i aldı, Alex de 27 yaşında, yine Chelsea Ben Haim'i aldı, 25 yaşında. Barcelona Milito'yu aldı, 28 yaşında. Real Madrid Metzelder'i aldı, 27 yaşında...

Avrupa'nın önde gelen takımlarının bu sene aldığı defans oyuncularının yaşları Ezbere konuşmamak lazım.

Lugano 2 yıl önce, Fenerbahçe'ye gelmeden R. Madrid tarafından istendiğinde 25-26 yaşındaydı.

Lugano milli takımının kaptanıdır, yaptıkları da her futbolunun yapabileceği cinstendir. Ülkesinin başını da yaktığı falan yoktu, eğer Uruguaylı futbolcu Brezilya'ya karşı o penaltıyı atsaydı, Brezilya'yı eleyecekler ve finale kalacaklardı, ama o atamayınca Brezilyalı futbolcu penaltıyı attı ve daha sonra penaltı için Lugano topun başına geldi ve Uruguay elendi.

Lugano'nun Sao Paulo-Liverpool maçında Liverpool forvetlerine adım attırmadığını, o maçta sahanın yıldızı seçildiğini de biliyorsunuzdur herhalde.
    Ben Haim yedek olarak alındı. Alex yedek olarak alındı. Ha ama eğer sen Milito ile Lugano'yu, Metzelder ile Edu'yu bir tutarsan bilemem. Ayrıca, 1 maçlık performansla oyunculara iyi denilecekse vay halimize. Bu arada İbrahim Üzülmez'de Milli takımda kaptanlık yaptı. Bunuda belirteyim.

Edu'nun transferi, transfer döneminin son günlerinde oldu. Milan almak isteseydi son güne mi bırakırdı sence? Ayrıca belirtmeliyim ki ben ne Edu'yu, ne Lugano'yu Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce hiç duymamıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Egemen;

Sen; Alex,Ben Haim,Milito,Metzelder gibi oyuncularla Edu ve Lugano'yu bir mi tutuyorsun ?

Evet dersen bana sana gülerim yani Egemen

Merak etme bilip bilmeden konuşmuyorum.Avrupayı yakından takip etmeye çalışıyorum.

Lugano takımını yakmadı mı ???

Bir kaptan olarak, Copa America'da dahi neler yaptığını izledik.Lugano çok tehlikeli bir oyuncu, ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

ya bırakın fb nin aldığı oyuncuların kalitesini tartışmayı onlar kalitesiz topçu alır mı hiç biz daha kalitelisini alsak bile ya sakattır ya tecrübesizdirya gözünün üstünde kaşı vardır ya da iki kulağı vardır diğer takımlar hiç iyi adam alabilirmi koskoca fb dururken

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Ben Haim yedek olarak alındı. Alex yedek olarak alındı. Ha ama eğer sen Milito ile Lugano'yu, Metzelder ile Edu'yu bir tutarsan bilemem. Ayrıca, 1 maçlık performansla oyunculara iyi denilecekse vay halimize. Bu arada İbrahim Üzülmez'de Milli takımda kaptanlık yaptı. Bunuda belirteyim.

Edu'nun transferi, transfer döneminin son günlerinde oldu. Milan almak isteseydi son güne mi bırakırdı sence? Ayrıca belirtmeliyim ki ben ne Edu'yu, ne Lugano'yu Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce hiç duymamıştım
    Ben Haim yedek olarak alınsa dünkü Liverpool maçında oynamazdı

Lugano sürekli milli takımın kaptanı, İ.Üzülmez bir maçlık kaptan

Milan sportif direktörü bile "Elimizden kaptılar" dedi, yani bunu bile bile Milan'ın Edu'yla hiç ilgilenmemiş olmasını söylemen çok garip doğrusu...

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Egemen;

Sen; Alex,Ben Haim,Milito,Metzelder gibi oyuncularla Edu ve Lugano'yu bir mi tutuyorsun ?

Evet dersen bana sana gülerim yani Egemen

Merak etme bilip bilmeden konuşmuyorum.Avrupayı yakından takip etmeye çalışıyorum.

Lugano takımını yakmadı mı ???

Bir kaptan olarak, Copa America'da dahi neler yaptığını izledik.Lugano çok tehlikeli bir oyuncu, ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz.
    Ben Haim Lugano ve Edu'dan iyi mi? Milito ve Alex'e lafım yok ama Metzelder de ahım şahım bir stoper değil. Lugano'dan kötü değil en azından...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neyse Egemen bu tartışma gereksiz gidecek gibi görünüyor...Neyse...

Higuain'da sorun

Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner ve menajer Sinan Engin, bugün gittikleri İspanya'da Federico Higuain'in transferinde kesin sonuca varamadı.

Bugün yapılan görüşmeler sonrası Arjantinli futbolcu ile anlaşan siyah beyazlı yönetim, River Plate kulübü ile bonservis bedeli konusunda ufak pürüzleri çözemedi. Ancak Beşiktaş heyetinin, yarın bu sorunu da çözüp, futbolcu ile Çarşamba günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
    21.08.2007
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

[QUOTE=eGowiCh;842146]Ben Haim yedek olarak alınsa dünkü Liverpool maçında oynamazdı
    R.Carvalho olsa o oynardıYedekler ilk 11 çıkmayacak diye bir kural yok ayrıca.Örneğin Can Arat...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Edu ile Lugano 25-26 yaşlarındaydı, ne genç sayılırlar ne de yaşlı...

Edu Milan'ın elinden, Lugano Real Madrid'in elinden kapıldı. Bu iki büyük kulübün elinden kapıldığına göre kaliteli futbolculardır.

Basına inanırsak biz de Ricoyu Juvenin elinden kapmıştık. Bence, futbolcu büyük takım istiyorsa ona gider. Ribery buna en büyük örnek, kontrat falan takmadı ilk fırsatta gitti. Eğer büyük takımdan oyuncu kapmak istiyorsanız, o takımın 1,5 milyon vereceği oyuncuya 4,5 milyon vermeniz gerekir, Carlos örneğinde olduğu gibi.

Kleberson Santoslu gibi
    Beşiktaş'tan parasını alamadığı için kaçan Kleberson'a FIFA'dan olumlu haber geldi. Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde: "Brezilyalı futbolcunun serbest kalmak için yaptığı başvuruya FIFA Başkanı Blatter yeşil ışık yaktı. Kleberson'un anlaştığı Santos Başkanı Teixeira, Blatter ile özel bir görüşme yaparak, "Kleberson için gerekli kolaylığı gösterin. Serbest kalırsa sözleşme imzalayacağız" dedi. Olumlu yanıt alan Teixeira, müjdeyi Kleberson'a verdi. Dün idmana çıkan Brezilyalı'nın Santos'a imza atması an meselesi!"

20.08.2007

Kaynak : Sabah

İlk geldiğinde ne kadar sevinmiştim manchester united'dan futbolcu aldık diye,gidişine üzülemedim bile..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Para da aLamıyoruz bedava ya gitti adam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbolda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Arjantinli futbolcu Federico Higuain ile görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsa'sına (İMKB) gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, River Plate'in futbolcusu Federico Higuain ile transferi konusunda görüşmelere başlamıştır'' denildi.

23 yaşında ve 1.72 metre boyundaki Arjantinli futbolcu, forvet mevkisinde oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İ.M.K.B ye bildirildiyse bitti bu işBeşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun...

hayirli olsun umarim bize yararli olur...

Hayırlı olsun, transfer noktalanmıştır demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun Beşiktaşımıza, 1.72 boyunda demek.O kadar da uzun değilmiş bir forvete göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Federico Higuain hayırlı olsun tüm Beşiktaşlılara.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Söylediğine katılmıyorum.

Milan Alexandre Pato'yu, Real Madrid Drenthe'yi, Higuain'i, Marcelo'yu, Gago'yu, Man Utd Nani'yi, Anderson'u, Man City Elano'yu, Chelsea Alex'i alırken bizim kulüplerimiz neden bu oyuncuları veya onların kalitesindeki diğer genç yıldız adaylarını almıyorlar diyorduk.

Bobo ve Higuain'in Avrupa'da talibi olsa, emin ol Beşiktaş alamazdı.

Marifet yukarıda saydığım isimleri transfer etmek, bunu da hiçbir Türk kulübü başaramıyor, uzun bir süre de başaramayacak gibi görünüyor.

Bir tek Galatasaray son dönemlerde başardı denilebilir Ribery transferiyle, bir de Fenerbahçe Edu ve Lugano transferiyle, Trabzonspor Stepanov transferiyle başardı denilebilir.
    Egemen bir kere o saydığın kulüplerle bir olmadığımızı sende biliyorsun.Onların ilgilendiği genç yıldızları Türk kulüplerinin alması imkansız.Ama biz onların almadığı isimleri alıp onlara satabilecek kıvama getirebiliriz.

Örneğin Bobo.Biz aldığımıza göre hiç bir Avrupa kulübü ilgilenmemiş.Şimdi Bobo el üstünde tutuluyor.Yani marifet o saydığın kalbur üstü takımların alabildiklerini almak değil.Kendi bütçemize uygun genç yetenekli oyuncuları almak da büyük bir başarıdır.İnşallah alacağımız Higuain'de Bobo gibi çıkarsa ve ben çıkacağına inanıyorum bu dediklerim iyice sabit olacak.

Hayırlı olsun Higuain.
    3 Yıllık anlaşmış Beşiktaş yönetimi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mozar View Post
    Basına inanırsak biz de Ricoyu Juvenin elinden kapmıştık. Bence, futbolcu büyük takım istiyorsa ona gider. Ribery buna en büyük örnek, kontrat falan takmadı ilk fırsatta gitti. Eğer büyük takımdan oyuncu kapmak istiyorsanız, o takımın 1,5 milyon vereceği oyuncuya 4,5 milyon vermeniz gerekir, Carlos örneğinde olduğu gibi.
    Ribery büyük takım istedi diye mi gitti..
    Parasını vermedik diye gitti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeL bakaLım Higuain neLer yapıcaksın hep beraber göreLim

Hayırlı olsun...Bakalım abisi kadar yetenekli mi

lig tv'ye atakan kurt telefonla bağlandı.river plate'le 1,5 milyon dolara, higuain'le de yıllık 900 bin dolara anlaşılmış.şu anda kenan öner ve sinan engin'le istanbul'a geliyormuş.yarın da sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık imza atacakmış.hayırlı olsun...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Hayırlı olsun...Bakalım abisi kadar yetenekli mi
    ReaL de ki abisi değiL yaf bizim aLdığımız büyük oLan bizim ki abi

Sayfa 9 / 18 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri