teşekkürler..
teşekkürler..
iki kişi aynı kodla keriyer yapabilir sorun olmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sorun çıkartmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
steam in meüsünde becup seçeneği var oyunu yedekliyorsun oradan başka bilgisayarlara yüklüyorsun ayrıntılı bilgi sahibi değiilim bu konuda
internet olmadan olmuyor sanırım onuda araştırmak gerekir.. fakat fm'yi kurduğun yerde activation diye bir dosya var oraya kodu girdiğinde internete bağlanmadan belki aktif edebilirsin (hiç denemedim bunu araştırmanda yarar var..)
Last edited by arneas : 25.Aralık.2008 at 15:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
cevap için teşekkürler.
Ama konuya daha vakıf olan adminlerin bu soruya hiç cevap vermemesi beni şaşırtıyor.
Cevap verebilecek konuya vakıf bir kişi yokmu?
şuanda bende steamdan oyunu aldım yüklüyorum gayette hızlı yüklüyo mutluyum =p
İlla admin olması gerekmez ki ?
Ayrıca admin diye de herşeyi bilecek diye birşey yok..
"tecrübe" önemlidir..
Oyunu buradan indiren bi adam , bu konuda "tecrübe" sahibidir.Öyle ki , tecrübe bambaşka bişeydir , 98-99'dan beri bu seriyi takip edersin , ama oyunu steam'dan indirmediysen konu hakkında bilgin yoktur ve bilgi veremezsin..İndirirsin , bilgi paylaşımından bişiler kaparsın , bunu başkalarına aktarırsın..Bu sıradan bir üye de olabilir.
arkadaşlar ortak oyun almak isteyen varmı acil bekliyorum hemen bu gece ?
Arkadaşlar steamdan yeni oyun aldım ama aktivasyon yapamıyorum :S nedendiR? :S
bağlantıda problem varmış hallettim...
Last edited by meterden : 25.Aralık.2008 at 22:21
Kendi adıma konuşayım, fm 07 den sonra oyunu tek tük oynamaya başladım. Oyundan soğuma oldu biraz bende. Hatta geçen gün 09'u aldım. Bu yüzden yetkilerimizle oyunla alakamızı karıştırmayalım. Admin olmama rağmen, cm 93-94'ten beri oyunu oynamama rağmen burada benden bilgili birçok kişi var.
Hoş burada sorular artık tekrar sorular olmaya başladı. Bu sorulara cevap için araştırma yapmak yeterli olacaktır.
arkadaşlar oyunu steamdan aldım ama saniyede 20-30 kb ile iniyo niye bu kadar yavaş
aa , normalde benimkini son hızda indirdi ,
bi kontrol et istersen arka planda internetin hızını etkileyecek program çalışıyor mu ?
evet oyun hakkında sizden daha bilgili çoğu kişi olabilir ama herkesin sorduğu ama cevabı belli olmayan 1 soru var:İnternet olmadan oyunu nasıl aktifleştireceğiz?Yada aktifleştirebilecekmiyiz?
Bunu bu başlıkta sordum ve aldığım cvp "Telefonla aktifleştiriliyo sanırım internette araştırırsan numarasnı belki bulursun" oldu.
Bu soruya SI ile direkt bağlantısı olan siz adminlerin bir cvp bulabileceğini sanıyorum.
SI da kullanıcılarına biraz daha değer verirse iyi olur.Oyunlarının bu kadar hatalı olmasına rağmen steam fiyatının Türkiye standartlarına düşmesiyle birlikte Türkiye de bir çok kullanıcı bu oyunu aldı(Çevrimdışı aktifleştirebileceğimi bilsem ben de alacam da işte bi öğrenemedik).Artık bu kadar satış yakalamışken kusura bakmasın ama SI seneye de Türkçe dil desteği eklemezse bu kadar hatalı oyununa bir daha para falan vermem...
arneas adlı arkadaştan şöyle bir özel mesaj aldım.Sanırım herkesin sorununa derman olur.
arneas´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
sardokar´isimli üyeden Alıntı
Alıntı:
arneas´isimli üyeden Alıntı
siz şu an oyunu aldınız ve aktivasyon mu yapamıyorsunuz
sardokar
henüz almadım ama almak üzereyim. Evde internet olmadığı için şirketten indirip eve kuracağım. Ama aktivasyon olayını nasıl çözeceğim bilemiyorum.
arneas
evden hiç mi bağlanamıyorsunuz internete (telefon hattı üzerinden 1 dk. bile)
sardokar
evimde sabit telefon kullanmıyorum.
arneas
size şu şekilde bir alternatif sunabilirim
1-oyun steamden kurulu olarak geliyor
2- oyunu stemden aldıktan sonra bilgisayara yükleyip
(kullandığınız işletim sistemini bilmiyorum eğer xp ise document setings klasörü içindeki (all user) ve (your -kuruluş- user ) klasörlerindeki certifika klasörlerini alırsınız
3- becup yapıp diğer makinenize yükledikten sonra
4- bu kopyaladığınız sertifika dosyalarını aynı yerlere yapıştırırsınız sorun hallolur.
2. bir yol ise
fixv3 diye bir program la actif etme yöntemi
1. si gamesin sayfalarından bu programı bulursunuz zaten yoksa ben yardımcı olurum
2. bu programla internete olan bir makineden onay kodunu çaçkıştıracak bir response.txt dosyası oluşturursunuz
3. dosyayı internetin olmadığı makineye yükler 1. adımdaki dosyayla aktif edersiniz...
1- http://www.footballmanager.com/fixv3.zip
2-http://www.footballmanager.com/fixv2.zip
oyunu steam üzerinden almak için paypal üyesi olmak sart mı ?
Ben de şu an alıyorum arkadaşlar. Ama evde internet kotalı olduğundan internet kafeden indirip flashdiske atıcam. Bunun için nasıl nereden indirmem gerekiyor acaba?
merhaba...
steamdan accountları girmeden oyuna exe dosyasından direk nasıl başlarız![]()
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2009
buradan bulabilirsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
steam üzerinden oyun bilgisayarına yüklendi ise steam programı üzerinden oyunu bacupla sonra flash diske atıp baka bilgisayara yükleyebilirsin...
Last edited by arneas : 27.Aralık.2008 at 00:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
en sonunda çıldırdım ve bende bu gece aldım steamdan ıstegenler var ıse 4 keyı satabılırım ozel msjdan ulassınlar bana
key basına 10 ytl dır
[quote=arneas;1332331]C:\Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2009
buradan bulabilirsin
teşekkür ettim arneas...şuan işyerindeyim deniyemiyorum.fakat masaüstündeki fm exe kısayolunu tuşladığımda steam penceresi açılıyor ve hesap numarası istiyor.ancak hesap numaralarını girdiğimde oyun başlıyor.accountları girmeden başlıyamıyor muyuz?birde bu 5 sefer hakkı nedir bilgi verebilirmisin?başını ağrıttım kusura bakma...
.
.
.
1- oyunu aldıktan sonra sana verilen activasyon kodunu 5 kere kullanma hakkı verilir. bilgisayarın bozulma durumlarında oyunu tekrardan kurman gerektiği zaman bu haklarını kullanırsın ya da 5 ayrı bilgisayara oyunu yükleyip aynı kod ile aktif edip 5 orjinal oyuna sahip olabilirsin
2- sana verdiğim yukarıdaki yolları takip edersen steam'e girmeden oyuna girersin
1- evet 1 defa kurulduysa 4 hakkın kalmış oluyor
2- bu adresten activasyonu geri alabiirsin
( http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/)
26 dolara düşmüşben alıcamda şimdi nasıl alıncak anlamadım
Merhaba arkadaşlar ben bir konuda yardım isteyecektim daha almadım ama almayı düşünüyorum. Yazıldı mı bakamadım ama kusura bakmayın
Biz önce 5 kişi almayı düşündük ama 1 keyi 5 kişi kullanınca biri format atınca ne olacak onu kestiremedik ?
Veya tek alsam ben format atsam nasıl olacak ? 5 kez kullansam sonra hakkım bitecek mi ?
Bir de 5 kişi alsak biri satın alıp kuracak da diğer kişiler nasıl oyunu indirecekler ? ve nerden?
Cevaplarsanız çok çok sevineceğim çok teşekkürler.