Güzel bitirmişsin kanka sen ligi hallettin,Artık hedefin Avrupa olsun![]()
Güzel bitirmişsin kanka sen ligi hallettin,Artık hedefin Avrupa olsun![]()
Ya kardeş fenerbahçemii bukadar ezme lütfen![]()
Ez kardeşim ez feneride ez başiktaşıda ez.Ezmek sanin vasifen zaten.Eze Eze ES-ES![]()
Süper Oldu Evet Kanka
Haklısın Kanka Avrupa Hedef.!
Kadro Kalitesinden Kardeşim Elimde Olan Bişey Değil
Evet Kardeşim Artık Avrupayı'da Ezme Vakti Geldi
Bu Seneki Bütçemiz Geçen Seneden Az Çünkü Bütçe Gelmeden Önce Hleb-Tosic-Serdar Tasci-Ömer Toprak Gibi İsimlere 24 Mn £ Harcamıştık..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Orasını Karıştırma Kanka Forever Gs![]()
Last edited by FreeStyLR : 14.Eylül.2009 at 09:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Toprak güzel uşak gerçektede çok ünlü oldu milletin dikkatini çekti artık nazardan mıdır nedir araba kazası geçirmişti futbol hayatı tehlikedeydi ne oldu bilmiyorum sonra.
tamam kardeşim transferi açıkla onuda yaparım merak etme sen...![]()
tmmdır olmuş bil...
Afiyet olsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardeşim ben bunu eklerim sende beni ekle geceleri veya sabahları konuşup konuşup dururuz....
[email protected]
Last edited by express : 14.Eylül.2009 at 13:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
riquelme çok boş bakıo hocam sanki hasta gibi![]()
Geçen sene büyük başarı elde ettin gerçekten bu sene yönetimin hedefleri daha da büyümüştür.İyi transferler yapmışsın elindede kaliteli oyuncular vardır zaten.KAdronun genel halini koyarsan sevinirim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Riquelme bence siroz hocambakışlarından belli
![]()
bu adam aslında youla dimi eller siyah kafa beyaz![]()
artık o kadar da olsun pehh![]()
Tebrikler
Başarılar
Eskisehir benim de ilgimi çekmeye başladı![]()
youla resminde arkada solda bulunan adamın anlına ne yaptın bakimkuş sı... gibi.
![]()
Bi de gömleğin üstüne forma giymiş![]()
Yorumlarınız İçin TeşekkürlerTransfer Döneminde Önceki Yıllar Kadar Transfer Yapmadık Oturmuş Kadroyu Bozmak İstemedim Ama Riquelme-Hleb-Tosic-Serdar-Ömer-Nuri-Kabore Gibi Kaliteli İsimleri Kadromuza Kattık
Hazırlık Maçları Gayet İyi Geçti Takım Yeni Taktiğe Alıştı Gibi..Maçlara Riquelme Damgasını Vurdu.
Bu Seneki Kadromuz
Dizilişimiz
Kanka pis kadro kurmuşsun![]()
Aslında Hleb'in yerinde Ugur Yıldırım daha iyi iş görür .Hem
Türk, hem de asıl mevkiisi orası.Yine de sen bilirsin kardeşimtransferlerin çok süper
Küçük bir not : Kendi kariyerimde öyle bi zamanda yorum yapmışım ki 19:05![]()
Ben bayağı verim aldım Uğur'dan.Hatta geldiği sezon taraftarlarca yılın oyuncusu seçilmişti![]()
valla eskişehiri nereye getirmişin inşAllah bu sene şl yi kazanırsın
alıcaz işallah
Hücum hattı çok sağlam olmuş gerçekten.Yalnız her sene bir forvetini satmak zorunda kalıyorsun bunu neye bağlıyorsun?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?