Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sadece 1 tartışmalı pozisyon dediğinizin sonu gol ve skor 2-0 oluyor. Farkında mısınız bilmiyorum. Gökhan Gönül ve Özer'e çıkmayan kartlar da cabası. Galatasaray eğer bu kadar aciz bir pozisyonda olmasaydı yer yerinden oynuyordu şu anda.
    Pozisyon faul değil demedim, tartışmalı dedim. Bana göre fauldür dünde söyledim, bu kadar sert girilmez futbolda, dünya kupasında, şampiyonlar liginde ve dünyanın önde gelen diğer liglerinde de neredeyse aynı pozisyonlara faul verildiğini çok gördüm. Servet'e de kart çıkardı ona kalırsa.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

servet'in pozisyonunun kırmızı kart olması gerekmez miydi?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Keşke bu maça Galatasaray ile aynı puanda girme imkanını verebilseydi Galatasaray futbol takımıda o zaman tartışsaydık bu konuyu

Neyse TT Arena'da ilk galibiyeti alarak tarihe geçtik ya sıkıntı yok.

Bu arada En çok maç kaybeden 3 büyük arasına Galatasaray'da girdi mi yoksa şuan bizle eşit mi bu mağlubiyet sayısı ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Keşke bu maça Galatasaray ile aynı puanda girme imkanını verebilseydi Galatasaray futbol takımıda o zaman tartışsaydık bu konuyu

Neyse TT Arena'da ilk galibiyeti alarak tarihe geçtik ya sıkıntı yok.

Bu arada En çok maç kaybeden 3 büyük arasına Galatasaray'da girdi mi yoksa şuan bizle eşit mi bu mağlubiyet sayısı ?

yoksa biz bir rekor daha mı kırdık tersten ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türk hakemlerin bu dönemde oldukça yetersiz oldukları ortada, ben bu şekilde düşündüğümden, Fenerbahçe aleyhine de hakem hatası yapıldığında çıkıp haykırabiliyorum hakemlerin kötülüğünü.

Baros'un izgüzarlığı, hakem düdüğü çalmış, rakip oyuncular oyunu bırakmış, hiç anlamıyor mu bunları ki devam edip gol atıyor sonra da olayın adı Baros'un attığı gol oluyor.

Özer'in hareketi deniyor mesela, hakeme yapmıyor, maçı izleyenler görmüştür, bana böyle yaptı derken yani Galatasaraylı oyuncunun yaptığını anlatırken ayarlayamıyor ve hakemle temasa giriyor. Hakem niye atamıyor çünkü Özer'e o hareketi yapan Galatasaraylıya kartı çıkaramadığı için.

Önceleri ofsayt olmayan pozisyon ofsayt verildiğinde ya da penaltı verilmediğinde/verildiğinde tartışmalar olurdu ve buna maça direk etki eden hatalar denirdi, şimdi boyut atladı, bizim bir taçımız vardı hakem vermedi sonra 15 pozisyon geçince biz gol yedik gibisinden şeyler yakındır çıkar.

Hakem kötü maç yönetti neden, itirazdan 2. sarı alması gerekn oyuncuları atamadı, oyunu çok durdurdu, avantaj uygulayacak yerlerde es geçti. Amacı bir şekilde sallamak olan, mağlubiyeti başka yönlere çekip gündem değiştirmek isteyenler çıkıyor ortaya, maç dün Fenerbahçe aleyhine de sonuçlanmış olsa, bu tarz yorumları, aynı hakem için o düşüncede olan Fenerbahçeliler atacaktı. Hakemden mutlaka bir taraf memnun olmayacaktı.

İş hakeme gelene kadar, Fenerbahçe'ye orada duran top şansı veren Neill ve Semih'i boş bırakan savunma hatalıdır ki Hagi'nin yaptıklarını saymıyorum.

Alex'in şu açıklaması hoşuma gitti, devre arası Aykut Kocaman'ın soğukkanlılığı bizi kendimize getirdi dedi. Bu atmosferde, üstelik kötü bir ilk devrenin ardından kontrolü kaybetmeyen, paniklemeyen ve takıma güvenini veren Aykut Kocaman Fenerbahçe için büyük şanstır. Yaptığı taktiksel hatalar ya da oyuna müdahalelerinde bazen bizleri şaşırtması geliştirebileceği yönleri. Geçmişten ders alıyor, eminim ileride sorulduğunda bu maça orta sahada bu 4'lü ile çıkmasının hata olduğunu da söyleyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    dünkü maçta hekemin hatalarını göremeyenler zaten maç izlemeyi bıraksınlar Telegolde Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar gibi iki isim (ki bu adamlar aktifken Avrupada defalarca maç yönetmiş Türk futbol tarihinin en iyi hakemleri arasındadır) Baros'un pozisyonuna net gol diyorsa ve siz hala hakem haklıydı diyorsanız diyecek laf yok
    Abi eğer o mantıkla hareket edersek Dünyanın en iyi hakemi Marcus Merk ise o pozisyon kesinlikle faul sarı kartta doğru dedi buna ne diyelim ? (Türk futbol tarihinide aşmış bir hakem.)

Kesinlikle tvde futbol sovmenlerinin ağzıyla yorum yapmam çünkü bende görebiliyorum o pozisyonu ama bu mantığa örnek verdim...

Bence hakem en son konuşulacak kişi. 1-0 öndeyken 2-1 maç geliyorsa bunda önce G.Saray'a bakmak lazım. Herkes Gs maçı hediye etti diyor o mantıkla yine Santos hediye etti golü Gs'ye. Öyle şey olur mu, Alex nasıl orta açtı Semih'e, Gökhan nasıl düşürdü kafasına Alex'in. Bunlarda mı Galatasaray'ın hediyesiydi, hakem alında atın demediya...

Kesinlikle hakkımızla aldık maçı... Hakem elbette hata yaptı ancak skora etki edecek net hatası yoktu. Barosun yaptığı hareket Gökhan topa vuracakken önüne kayarak engellemektir. Bu futbolda fauldür..

İlk yarının bitimindeki mesajlarımıza bakarsanız 1-0 yenik olmamıza rağmen hakem hakkında en ufak bir mesaj yok... Çünkü takımımız kötüydü o nedenle takımı eleştirdik ama ikinci yarı takım toparlandı 2-1 e çevirdi burdada G.Saray kötüydü sizde önce takımınız eleştirebileceksiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hagi giderse Stancu da gidermi ki? inşallah toplu bir gidiş olur da rahatlarız. Burak'ın da dediği gibi GS-FB puan tablosunun zirvesinde bu maça girselerdi şu anda fırtınalar kopuyor olurdu. Fakat Gs ununu eleyip eleğini astığı ve Hagi'nin bariz hatalarıyla maça etki ettiği için maçta yapılan hakem hataları çok öne çıkmayacaktır. Zira gece boyunca Hagi ve Adnan Polat yönetiminin istifa edip etmeyedeği konusu tartışıldı heryerde Neyse artık bu maç da geride kaldı. Ne diyelim. Keşke hakem iyi yönetseydi de Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşmeseydi ama bu şekilde derbilere de alıştırdılar bizi.
    Galibiyete gölge düşmedi, galibiyet serisini 10 maça çıkarmanın, Galatasaray'ı TT Arenna'da yenen ilk takım olmanın ve liderliği sürdürmenin keyfini bu maç sayesinde hayli hayli yaşıyoruz. O nedenle bir sıkıntı yok.

Nesil
    2006

Ben hakemin kesinlikle gölge düştüğünü sanmıyorum, bu gün bütün spor gazetelerini aldım, bir tek kişi hakemi konuşmuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

yoksa biz bir rekor daha mı kırdık tersten ?
    Ya kırıldı yada bir mağlubiyet daha alırsa kırılacak heralde

Dünde rekorlar ve ilkler gecesi olarak geçecek tarihe

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

referans olarak ahmet çakar ya da erman toroğlu'yu alacaksak ohoo...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Referans olarak akıl, futbol bilgisi ve vicdanı birleştirmek yeterli diye düşünüyorum. Yoksa Lig Tv'de hakemleri daima haklı çıkarma talimatı alan veya Telegol'de kişisel duygularına göre beyazı siyah yapan kişilerin yorumlarına bakmaya gerek yoktur.

2-0 olacak bir maçın 1-0'da kalmasına da hakem sonuca etki etmedi diyorsak bir rekoruda burada kırmış oluyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abdurrahim Albayrak bile hakeme bir şey demem dedikten sonra konuşmaya bile gerek yok hakemi... Böyle bir maçta yenildik tebrik ederiz diyebilmekte önemli tabi... Ama biz yendiğimiz maçlardan sonra genel olarak tebrik yerine hep hakem gölge düşürdü Hakkınızla almadınız yorumlarına alışık olduğumuz için bunda da aynısının olacağını söylemiştim maçtan öncede... Hagi 2 maçtır oyuncu değişiklikleriyle takımın dengesini bozuyor bizim maçta da aynısını yaptı. Ama kesinlikle maçı alıpta direk verdi demek bizim futbolcuların attığı golleri ve becerilerini görmemek olur...

Bu maçla birlikte 10-15 senedir 1 tane maçta olsun hiç mi hakkımızla almadık bunuda merak etmiyor değilim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Geçen sezonda İbb maçında Serkan ok olmasaydı daha iyi bir yan hakem olsaydı Fenerbahçe Şampiyon olacakdı ve 1 sezondur yapılan - ti ye alma muhabbetleri olmayacakdı.

Serkan Ok sayesinde inanılmaz rekorlarada biz imza atmış olmuyormuyuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu arada Galatasaray'ın sahası büyük ihtimalle kapatılacak. Gerçi Trabzonspor maçına seyirci gelir mi orasıda bilinmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence saha kapatma gibi ilkel cezalar yerine stata kameralarından o canileri tespit etmek daha iyi olur. Yeni yasa felan deniyor ama birisi ölmeden bir şey olacağı yok. Stat kameraları felan ne işe yarıyor ki? hiç çalıştırılmasına gerek yok çünkü nede olsa suçu işleyenlere hiç birşey olmayacak tespit etmeninde manası yok... Acaba yeni yasanın çıkmasına vesile olacak (Gariban) kurban kim olacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Hakemi eleştirmek için gsli taraftarlar ellerinden geleni yapıyorlar valla. Allah'tan ofsaytlar bariz ve gollerimiz temizdi yoksa 1248718 sene giderdi bu muhabbet..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

0-0 lık maçtada biz oynamıştık atamamıştık.Bu maçtada topu oynayan biziz golüde bulduk fakat karşı takımda Alex denilen insan dışı varlık olduğu için kazanmamız çok zor.Takımdan Alex i çıkar bu takım ilk 4 e girerse bende bişey bilmiyorum.Gerçekten büyük topçu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alex Türkiye ligini çoktan çözdü. Ne zaman nerde duracağını, ne zaman pas verip ne zaman top süreceğini, ne zaman ve nereden vuracağını çok iyi biliyor. George Hagi oynadığı dönemde Alex'ten çok daha yetenekliydi ama Alex'in ulaştığı gol ve asist istatistiklerine ulaşmadı. Ben gelecekte Türkiye'de oyanayacak olan hiçbir yerli ya da yabancı oyuncunun bu istatistiklere ulaşabileceğini düşünmüyorum. Yani Fenerbahçe Alex'ten sonra Alex'ten daha yetenekli bir futbolcu bulabilir fakat Alex gibi üretken ve skora katkı eden bir futbolcu bulabileceğine inanmıyorum Nasıl ki biz yıllardır yeni bir Hagi arıyoruz, Fenerbahçe de yeni bir Alex aramaya başlayacak 1-2 sezon içinde

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

matias delgado : 89 mac 21 gol 17 asist

cassio lincoln : 67 mac 16 gol 31 asist

sasa ilic : 50 mac 15 gol 7 assist

elano blumer : 38 mac 6 gol 7 asist

marcelinho : 10 mac 0 gol 0 asist

ricardinho : 33 mac 6 gol 4 asist

rodrigo tabata : 24 mac 3 gol 4 asist

gheorghe hagi : 132 maç 59 gol 51 asist

genel toplam : 433 mac = 126 gol = 121 asist

alex de souza : 276 mac = 133 gol = 120 asist

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

gheorghe hagi : 132 maç 59 gol 51 asist

alex de souza : 276 mac = 133 gol = 120 asist
    Diğer isimleri salla....

Futbolcu kalitesi istatistiklerle oluyorsa Mario Jardel 50 kere giderdi Avrupa büyüklerine. Ben sözümün arkasındayım George Hagi Türkiye'ye gelmiş en yetenekli futbolcudur, Alex De Souza ise Türkiye liglerine ulaşılması zor bir istatistiğe ulaşarak Fenerbahçe'nin efsanesi haline gelmiştir.

Yalnız Alex kadar genç gelip uzun yıllar oynasaymış Hagi'de ciddi ciddi fena bir istatistik yakalayacakmış 132 maçı 2 ile çarpınca gol ve asist olarak hemen hemen Alex ile aynı olacak gibi. Keşke lige her sen böyle 1-2 adam getirebilseler ama işte 100 yılda 2 tane gelmiş.

Üzüldüğüm nokta ise böylesine bir efsaneyi takımın başına teknik direktör olarak getirip adamın anılarımızda yaşayan güzelliklerine gölge düşürdüler. Herşeye rağmen ; I love you Hagi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Diğer isimleri salla....

Futbolcu kalitesi istatistiklerle oluyorsa Mario Jardel 50 kere giderdi Avrupa büyüklerine. Ben sözümün arkasındayım George Hagi Türkiye'ye gelmiş en yetenekli futbolcudur, Alex De Souza ise Türkiye liglerine ulaşılması zor bir istatistiğe ulaşarak Fenerbahçe'nin efsanesi haline gelmiştir.

Yalnız Alex kadar genç gelip uzun yıllar oynasaymış Hagi'de ciddi ciddi fena bir istatistik yakalayacakmış 132 maçı 2 ile çarpınca gol ve asist olarak hemen hemen Alex ile aynı olacak gibi. Keşke lige her sen böyle 1-2 adam getirebilseler ama işte 100 yılda 2 tane gelmiş.

Üzüldüğüm nokta ise böylesine bir efsaneyi takımın başına teknik direktör olarak getirip adamın anılarımızda yaşayan güzelliklerine gölge düşürdüler. Herşeye rağmen ; I love you Hagi
    Pardon sadece 1 soru soracağım, Kaliteyi istatistikle göre belirlemeyeceksek neye göre belirleyecez? Kaşına gözüne göre mi? Adına, fiziki yapısına göre mi?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yanlis hatirlamiyorsam Marcelinho nun 1 golu vardi o istatislikler yanlis

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hakem temiz maç yönetti, bence skora etki edecek bir hata yapmadı. sadece ilk yarının sonlarında çıkmayan topa haklı olarak itiraz eden Gökhan Gönül aleks taşçıoğluna doğru topu vurdu, burada bir sarı kart olabilirdi o kadar.

fenerbahce belki de ikinci yarının en kötü topunu oynayarak, ikinci yarının en iyi topunu oynayan galatasarayı yendi. galatasaray için yıkıcı, fenerbahçe için tapıcı bir galibiyet oldu. bu demek oldu ki galatasarayı 2 hafta sonra yenmemiz gerekiyor. başka yolu yok.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yaz aylarında turksportal'da bu konuyla ilgili bir anket olmuştu ve oyumu tartışmasız Hagi'ye vermiştim. Orada yazdığım yorumu bulmak için biraz aradım ama o anketi bulamadım. Halen aynısını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bana göre Fenerbahçe takımına büyük katkısı var. Ama Alex'in iyi olup olmadığına daha Fenerbahçe taraftarı karar verememiş diğer insanları ayıplamamak lazım. Geçen sezonlara gitmeyeceğim. Daha bu sezon istenmeyen, satın gitsin denilen Alex'ti. Bu adam madem bu kadar iyi ne diye istenmiyor şimdi neye göre savunuluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bana göre Fenerbahçe takımına büyük katkısı var. Ama Alex'in iyi olup olmadığına daha Fenerbahçe taraftarı karar verememiş diğer insanları ayıplamamak lazım. Geçen sezonlara gitmeyeceğim. Daha bu sezon istenmeyen, satın gitsin denilen Alex'ti. Bu adam madem bu kadar iyi ne diye istenmiyor şimdi neye göre savunuluyor.
    Tıpkı Hagi'nin efsane hagi olup , sonrada defol git artık Hagi olması gibi işte

Eğer Alex bu performansı gösteremediyse keşke satılsaydı denilecekdi gösterdiği için gün yüzüne çıkıyor yaptıkları.

Hiçbir insan müneccim olmadığı için ileriyi göremiyor işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Pardon sadece 1 soru soracağım, Kaliteyi istatistikle göre belirlemeyeceksek neye göre belirleyecez? Kaşına gözüne göre mi? Adına, fiziki yapısına göre mi?
    Pardon tek bişey soracağım Alex in fenere aldırdığı en büyük kupa nedir? Hagi nin gs ye aldırdığı en büyük kupa nedir?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Pardon tek bişey soracağım Alex in fenere aldırdığı en büyük kupa nedir? Hagi nin gs ye aldırdığı en büyük kupa nedir?
    Hazırlık Turnuvasında kupa aldık en büyük kupa olarak.

Hagi ise Uefa ve Süper Kupayı getirdi Galatasaray'a..

Peki buradan çıkarılabilecek sonuç nedir acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tıpkı Hagi'nin efsane hagi olup , sonrada defol git artık Hagi olması gibi işte

Eğer Alex bu performansı gösteremediyse keşke satılsaydı denilecekdi gösterdiği için gün yüzüne çıkıyor yaptıkları.

Hiçbir insan müneccim olmadığı için ileriyi göremiyor işte.
    Aradaki tek fark Hagi futbolcuyken değil antrenörken defol git deniyor abi. İkisi çok farklı şeyler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hagi'nin istenmediği bu ortamda Galatasaray'da futbol oynuyorda ben mi bilmiyorum.

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Mesaj Yetkileri