Yeter artık ya sonuçlansın şu durum sabahtan beri sayfalarca yazıldı
Yeter artık ya sonuçlansın şu durum sabahtan beri sayfalarca yazıldı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ben böyle bir sey olduğuna inanmıyorum. belki komik gelebilir ama boyle bir sey olsaydı kulupten o kadar net acıklamalar gelmezdi bence![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
FBTV'den Yusuf Mertol : F.bahce taraftarının sağduyulu olması gerek. Kulüpte aramalar bitti delillerin ciddi olduğu söylendi.
CNN Turk : 8 adet video kaydi, 350 satirlik telefon gorusme kaydi delil olarak polisin elinde.
Hakan abi eger bu iddialar dogruysa bunun neresi siyasi ki?
Bu işin sonucunu en çok CNN Türk için bekliyorum.İnanılmaz işler yapıyorlar.
Bende sabah CNN Türk'ten takip etmiştim gelişmeleri o çıkan yorumcu bozuntusu bir anlatıyor bir anlatıyor sanki futbolcular hapise girmiş takım küme düşmüş umarım CNN işlediği suçun cezasını alır .
Şimdi bazı Fenerbahçe'liler stat çevresinde toplanmışlar ve kulübe sahip çıkıyorlar diye bir haber çıktı. Eğer taraftar kulübe sahip çıkıyorsa tamam, fakat göz altına alınanlarla ilgili kesinlikle önce beklenmeli.
Bazı Fenerbahçe'li arkadaşlar ısrarla soruşturmanın Fenerbahçe'yi yıpratma politikası olduğunu söyleyip, maçlarda şike yapıldıysa neden ıkına ıkına kazanıldığını falan yazmışlar
Valla ben şike ile maç alacak olsam o maçın normal seyrindeymiş gibi zor halde geçmesini sağlardım.Hatta rakibin öne geçip sonra şahlanan bir galibiyet alarak taraftarı da memnun etmek isterdim.Hatta maçta yenik duruma düşüp sıkıntılı poz da verirdim tribünden. Yani bu iş zaten alenen 4-5 farkla değil, bu şekilde yapılırsa insanlar "Söke söke kazandık!Bileğimizin hakkıydı" derler ve rakibin maç sattığı anlaşılmaz![]()
Üstteki paragraftan "Fenerbahçe şike yaptı" anlamını çıkarmayın lütfen. Ama maçların zor geçmesi "Fenerbahçe maçı şike ile almadı" sonucunu da doğurmaz. Eğer ellerinde somut delil yoksa zaten Fenerbahçe camiasının ve diğer ilgili kulüplerin korkmasına gerek yok, Nasıl ki İbrahim Yazıcı girdi çıktı, bunlar da aklanıp çıkarlar. Ama bu soruşturma kesinlike Türk futbolunun yararınadır ve bundan sonra şike yapacak olan varsa da yapmaya cesaret edemez...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Cnnturk güvenilen sağlam bir haber kanalıdır.Yıllardır sürdürdüğü bir çizgisi var.Ama bu olayda patlarsa ne olacak merak ediyorum.Baya iddalı açıklamalar geliyor.Ama önceki sayfalarda da söyledim.Bu tür kanalların Emniyette felan muhabirleri vardır.Ülkede olan biteni zaten ilk o tür kanallardan öğreniyoz.Doğruluk payıda olabilir.
Hele bir sikeyi yapanlar ceza alsin da CNN'e de gelir sira![]()
Yok ciner grubu almadı CNN Türk'ü iddiaydı sonra yalanlandı .
Pardon Ciner Grubu almamış. Keşke önce internet sitesine bakıp teyit etseydim. Kusura bakmayın.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu arada birşey sormak istiyorum.Bu olayın siyasetle ilişkisi ola ki ortaya çıktı.UEFA'nın Türk takımlarının Avrupa Kupalarından ihracı gibi bir durum oluşabilir mi?1-2 seneliğine falan.
tribundergi Tribun Dergi
SIKE OPERASYONU - Gözaltina alinma süresi yarin sabah itibariyle baslayacak ve süresi 4 gün.
Sunu soluyebilirim sadece eskisehir - fenerbahce macidan 1 gun sonra konusan erman toroglu dediki bu mac hakkindakileri ortaya dokerim dedi dokersem hayatimin sonu olur Ölüm vs gibi demekki adam birsey biliyor...
UEFA igraç etmese bile Futbol Federasyonu eğer bu gözaltı işlemlerinin dava süreci uzayacak olursa Avrupa kupalarından tüm ülke futbolu olarak sonuçlanana kadar çekilebilir.Zamanında İngiltere'de İtalya'da ,Fransa'da oldu bu tür durumlar. İçeriyi temizleyene kadar dışarıyı kapatabilirler yani.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
çok kolay kazandığımız maçlarda oldu çok zor kazandığımız maçlarda. ne yani bu takım şampiyonluk istiyordu da bir maçta şike yaptı 1 maçta yapmadı mı? kendini böyle riske attı. yoksa her maç farklı bir strateji mi uyguladı. ben gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum : şike falan yok. aynı başkan gidip denizli de de maçı alırdı geçen sezon da son dakikaya bırakmazdı şampiyonluğu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım ceza almasa bile bu saatten sonra herkes tarafından şike yapmış ama delil yetersizliğinden veyahut başka meselelerden kurtulmuş oldu diye düşünülecek kötü reklam oldu.IMF başkanı da suçsuzluğunu ispatladı ama adama hala haberlerde tacizci başkan diyorlar . Yıllardır hatır şikesi yapılıyor diye konuşuluyordu umarım bu sefer üstü örtülmez suçu olan cezasını çeker .
yahu basındakilerden yola çıkılırsa tüm eski hakemler tüm eski oyuncular birşeyler biliyor ama işte bunların tümü şiddet yasasından önce olunca olaylar kapanmış durumda. fakat bu yasa ile birlikte gerçekten peşine düşüleceğinin sinyalleri gelmişti. Emenike ile ilgili kendi takım arkadaşı Fenerbahçe maçının ardından zehir gibi açıklamalar yaptı.Canlı canlı izledim televizyondan. Fakat işte yine bunlar konuşulacak ve kapanacak sanıyordu herkes. Herkes uyudu ama emniyet uyumamış. yememiş,içmemiş bu işlerin peşine düşmüş 6 aydır. Türk futbolunun hayrına bir sonuç çıkacaktır. Tüm gözaltına alınanlar aklansa da Türk futbolu adına gerçekten güzel bir gelişmedir. Artık bu ligde saha dışında herşey çok rahat dönmeyecek. Bu mesaj alındı bence daha hiçbirşey sonuçlanmadan.
Haberim yokmuş yahu dünyadan akşama doğru öğrendim bunları.
Uefa 10 gün içinde sonuç bekliyormuş.Bu olay 10 gün değil 10 yılda zor çözülür.
Erman'a gün doğduSallayabildiği kadar sallar valla Aziz Yıldırım hakkında
Erman Toroglu: "Ben bu olaylardan cok cektim. Konusa konusa basim agridi bunlardan. Ilahi adalete inanmak lazim"
Şu Bülent Uygun heryerde arkadaş.Daha öncede bir olaya karışmıştı.Menejer soruşturması mı neydi o.
aklima geldi yazayim dedim cogumuz burda bosuna tartisiyoruz bu olaylardan birsey cikmicagini herkes biliyor en yakin ornek ibrahim kizil ornegi bakin simdi medyada bile yok adamin ismi neden turkiyede boyle olaylarin ustu hemen kapaniyor.
o devir bitti paşam. altında birşeyler varsa çıkar artık.