Sayfa 13 / 483 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Polisler geldiğinde ''izniniz yok'' diyip otele aldırmayan, daha sonra arka kapıdan kaçan İlhan Ekşioğlu Atatürk havalimanında yakalandı.

Doğruysa neyden kaçıyorduki acaba.
    Polisler gelmeden önce çıktığı da söyleniyor farklı farklı açıklamalar var. Bilgi kirliliği bi ortadan kalksaydı çok iyi olacaktı.Polislerden kaçmak eğer gerçekse tabi zeka yetersizliği ile açıklanabilir ancak.Bakalım neler olacak günler hemen geçseydi de neler olacak hepimiz görseydik.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

1 müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. bir futbolcuya veya kulübe teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır.

2 bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. ihlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.
    eskiden olsa somut deliller olsa bile herhalde bu kadar sert yaptırım olmazdı ama yeni bir yasaymış sanırsam bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sivas maçı için şike soruşturması var ve doğruysa ilginç şimdi bir maçı satın alıyoruz ve maç 4-3 çok zor geçiyor. Maçı satın alıyoruz yine de ıkına ıkına kazanıyoruz. saçma

Bir fenerbahçeli olarak söylüyorum ligden düşürsünler bizi yav bunu istiyorumb bakalım o zaman ne olacak hem bir çok oyuncu gider gerçek fenerbahçe ruhu çıkar takıma herşeyini katmak isteyen oyuncular 2.ligde bile kalmak isterler (Örn: Del Piero) takımlarının yanında ve şike olayıda ortadan kalkar zor toparlanırız ama şu anki fenerbahçeden 3-4 kat daha iyi bi takım oluruz.ben şahsen 2.lige düşsek bile takımımın yanındayım. bu arada düşme olayı tabii ki bu sezon gerçekleşemez bu mahkemelerin 3-4 hatta belkide 5 yıla kadar yolu var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sabahtan beri iş yerinde televizyondan takip ettim gelişmeleri, CNN Turk reyting için fazla abarttı. Diğer kanallar daha doğru bir tutum içindeydi bana göre. Kimsenin bir şey bildiği yok, ama o kadar çok varsayım yaptılar ki. Bunun amacı ilgi çekmek, tv kanalları açısından bakarsak olaya. Gözaltılara gelince, kimse suçlu değil şu anda böyle bir sıfat kullanılmamalı. Gözaltına alınmaların devam edeceğini söyledi CNN Türk. 13 sayfa yazı yazılmış, tahmin ettiğim gibi şeyler genelde, Fenerbahçe üzerinden dönmüş, Fenerbahçeliler savunmuş, diğer takımlar yapmıştır tarzı konuşmuş. İkisi de yanlış, bildiğiniz hiç bir şey yok sağdan soldan duyduğunuz atmasyon olma ihtimali yüksek iddilara kapılmak doğru değil.

Bu yapılan soruşturma keşke daha derin olsa, geçmişte insanların ortaya attığı iddialar da araştırılabilse. Bence bu soruşturmaya sevinmek gerekiyor, bu sene çok fazla komplo teorisi döndü. Bu soruşturma ile ak da kara da belli olacak. Suçsuz olduğu halde iftara atılanlar aklanacak, suçlu olanlar varsa cezasını çekecek. Herkesin istediği bu değil mi ?

Renk, takım, kişi farketmeden suçlu olan kim varsa cezasını çeksin, bu da emsal olsun. Haksız yere, şikeci vb. iftiralara maruz kalanlar da aklansın, rahat etsin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Okuduğum haberlere ve akşam izlediğim haber kanallarına göre yorum yapıyorum.Soruşturmada adı geçen bazı kişi ve kulüpler aklanamayacak gibi.Fenerbahçe Ban Asya 1.Lige düşebilir.Olay baya ciddi.Görüntü konusu her yerde dillendiriliyor.
    Dedikodu sadece bunlar.

"Gizli" olan belgeleri kimse bilemez.
    CNN Türk suç işliyor şu an.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Sivas maçı için şike soruşturması var ve doğruysa ilginç şimdi bir maçı satın alıyoruz ve maç 4-3 çok zor geçiyor. Maçı satın alıyoruz yine de ıkına ıkına kazanıyoruz. saçma
    Açıkcası zeki olan biri de bu şekilde ayarlamalıydı. Göz göre göre değil çaktırmadan yapılmalı, bu şekilde. Umarım böyle birşey yoktur, harbiden çok utanırım, takımdan değil bu insanlardan, bu imkanlarla bu tür şeylere başvuranlardan. Bir an önce sonuçlanır umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sabahtan beri iş yerinde televizyondan takip ettim gelişmeleri, CNN Turk reyting için fazla abarttı. Diğer kanallar daha doğru bir tutum içindeydi bana göre. Kimsenin bir şey bildiği yok, ama o kadar çok varsayım yaptılar ki. Bunun amacı ilgi çekmek, tv kanalları açısından bakarsak olaya. Gözaltılara gelince, kimse suçlu değil şu anda böyle bir sıfat kullanılmamalı. Gözaltına alınmaların devam edeceğini söyledi CNN Türk. 13 sayfa yazı yazılmış, tahmin ettiğim gibi şeyler genelde, Fenerbahçe üzerinden dönmüş, Fenerbahçeliler savunmuş, diğer takımlar yapmıştır tarzı konuşmuş. İkisi de yanlış, bildiğiniz hiç bir şey yok sağdan soldan duyduğunuz atmasyon olma ihtimali yüksek iddilara kapılmak doğru değil.

Bu yapılan soruşturma keşke daha derin olsa, geçmişte insanların ortaya attığı iddialar da araştırılabilse. Bence bu soruşturmaya sevinmek gerekiyor, bu sene çok fazla komplo teorisi döndü. Bu soruşturma ile ak da kara da belli olacak. Suçsuz olduğu halde iftara atılanlar aklanacak, suçlu olanlar varsa cezasını çekecek. Herkesin istediği bu değil mi ?

Renk, takım, kişi farketmeden suçlu olan kim varsa cezasını çeksin, bu da emsal olsun. Haksız yere, şikeci vb. iftiralara maruz kalanlar da aklansın, rahat etsin.
    Katılıyorum CNN inanılmaz abarttı doğruysa çok kötü.Yanlışsa hesabını verirler.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tayvan ve Vietnam'da bile manşetlerde bu olay.

Sivas maçınada değinmek istiyorum fenerbahçenin attığı 4 golde öyle kolay kolay tutulacak toplar değildi ki selçuğun attığı golün aynısını volkanda yedi sebep = zemin,hava şartları

diğer takımlarda işin içinde mersin,giresun,eskişehir,sivas falan bakalım onlar ne yapmış ?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu siyasi bir operasyondur. Bekleyin; göreceksiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yanılmıyorsam CNN Turk'ü Ciner Grubu satın almıştı. Yanılıyorsam düzeltin ama Ciner Grubu'nun hükümete yakınlığı da bir gerçek. Bilgiler bu kanala sızdırılmış olabilir.

Şike yapılmadığını nereden biliyorsunuz diyen arkadaşlar var. Henüz hiçbir suçlu ve kanıt yok bilinen. Bu durumda şu an gözaltında olan herkes bu konuda tamamen suçsuzdur. Herhangi bir suçları olsa gözaltında tutulmaz, tutuklanırlardı. Belki daha sonra tutuklamalar açıklanır, o zaman suçtan ve suçludan bahsedebiliriz.

Bu yazdığımdan dolayı belki bu mesaj silinecek ama her gözaltına alınan da suçlu değil. Farklı düşünebilirsiniz ama Silivri'de yaklşaşık 3 senedir mahkemeye çıkmamış kişiler tutuklu bulunuyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Quote Originally Posted by Papazın Çayırı
    1. Aziz Yıldırım ile Recep Tayyip Erdoğan'ın ilişkisinin bittiği, 1 hafta önce Erdoğan'ın yakın çevresine Yıldırım ile ilişkisini sonlandırdığı söyleniyor.

Bu iddia gerçek ise bunun mevcut yargılamaya olan etkisi nedir merak ediyorum. Sayın Erdoğan ile kişisel ilişkinin boyutu hukuki bir yargılamanın daha önünde olmamalı. Başbakanın sevmediği insanlar da şayet suçsuzlarsa yargılanmamalılar. Tersi de doğru, suçlu olan Başbakan ile ilişkisine rağmen yargılanmalı. Adil yargılanma ilkesinin bizim bildiğimiz hiçbir yorumunda Başbakan ile arası iyi olanların adil yargılanması gibi bir hüküm yok.
    Bu tarz bir şey mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yeter artık ya sonuçlansın şu durum sabahtan beri sayfalarca yazıldı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben böyle bir sey olduğuna inanmıyorum. belki komik gelebilir ama boyle bir sey olsaydı kulupten o kadar net acıklamalar gelmezdi bence
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yeter artık ya sonuçlansın şu durum sabahtan beri sayfalarca yazıldı
    Bu böyle sabah başlayıp akşam sonuçlanacak bir soruşturma değil ki.Daha gözaltına alınacak isimler var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FBTV'den Yusuf Mertol : F.bahce taraftarının sağduyulu olması gerek. Kulüpte aramalar bitti delillerin ciddi olduğu söylendi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bu tarz bir şey mi ?
    Bugün malum çevreden bir gazetede yayınlanan Hamdi Akın röportajı da ilginçti. Ismarlama gibi... Şu kadarını söyliyeyim: Fenerbahçe birçok kurum gibi dizayn edilmek isteniyor. Çünkü oraya sızamadılar. Aslında 12 gün önce devlete ait gizli belgelerle ilgili mahkemedeki tutumuyla Aziz başkan kendi ipini çekti. Şimdilik bu kadar... Fazlasını bu forum kaldırmaz. Fakat yakında işin bir spor meselesi olmadığı Türkiye gündemini birazcık takip eden herkese malum olacak. O kadar iddialı konuşuyorum: GÖRECEKSİNİZ!
    Last edited by yaman76hakanFB : 03.Temmuz.2011 at 23:04

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    bunu aslında bir çok kişi biliyor abi. Hatta ben bir adım daha ileriye götürüyüm,bu işin sonucunda fenerbahçe kulübü küme düşmez ama yönetim düşer.Murat Ülker'de başkan adayı olur yüksek ihtimal seçilir.

Eğer bunlar gerçekleşirse fenerbahçeliliğimi askıya alırım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bunu aslında bir çok kişi biliyor abi. Hatta ben bir adım daha ileriye götürüyüm,bu işin sonucunda fenerbahçe kulübü küme düşmez ama yönetim düşer.Murat Ülker'de başkan adayı olur yüksek ihtimal seçilir.

Eğer bunlar gerçekleşirse fenerbahçeliliğimi askıya alırım.
    Günahını almayalım: Murat Ülker'in adı geçmiyor. Ama Hamdi Akın ve Şadan Kalkavan eksenli bir Fenerbahçe tasarlanıyor. Bu konuyla ilgili şimdilik son mesajım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CNN Turk : 8 adet video kaydi, 350 satirlik telefon gorusme kaydi delil olarak polisin elinde.

Hakan abi eger bu iddialar dogruysa bunun neresi siyasi ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu işin sonucunu en çok CNN Türk için bekliyorum.İnanılmaz işler yapıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende sabah CNN Türk'ten takip etmiştim gelişmeleri o çıkan yorumcu bozuntusu bir anlatıyor bir anlatıyor sanki futbolcular hapise girmiş takım küme düşmüş umarım CNN işlediği suçun cezasını alır .

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    CNN Turk : 8 adet video kaydi, 350 satirlik telefon gorusme kaydi delil olarak polisin elinde.

Hakan abi eger bu iddialar dogruysa bunun neresi siyasi ki?
    Birkaç mesaj yukarıda CNN urk ile ilgili birşeyler yazmıştım. Ayrıca olaylarla ilgili haberleri yandaş medyadan takip ederseniz biraz aydınlanabilir bu konu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cnnturk güvenilen sağlam bir haber kanalıdır.Yıllardır sürdürdüğü bir çizgisi var.Ama bu olayda patlarsa ne olacak merak ediyorum.Baya iddalı açıklamalar geliyor.Ama önceki sayfalarda da söyledim.Bu tür kanalların Emniyette felan muhabirleri vardır.Ülkede olan biteni zaten ilk o tür kanallardan öğreniyoz.Doğruluk payıda olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hele bir sikeyi yapanlar ceza alsin da CNN'e de gelir sira

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Cnnturk güvenilen sağlam bir haber kanalıdır.Yıllardır sürdürdüğü bir çizgisi var.Ama bu olayda patlarsa ne olacak merak ediyorum.Baya iddalı açıklamalar geliyor.Ama önceki sayfalarda da söyledim.Bu tür kanalların Emniyette felan muhabirleri vardır.Ülkede olan biteni zaten ilk o tür kanallardan öğreniyoz.Doğruluk payıda olabilir.
    Doğruluk payı olabilir haklısınız da küme düşmemesi sürpriz olur gibi bir ifade kullandılar çok ilginç bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yok ciner grubu almadı CNN Türk'ü iddiaydı sonra yalanlandı .

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Doğruluk payı olabilir haklısınız da küme düşmemesi sürpriz olur gibi bir ifade kullandılar çok ilginç bence.

deliller doğruysa zaten küme düşme olayı yasaya dayandırılan bir iddia.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    deliller doğruysa zaten küme düşme olayı yasaya dayandırılan bir iddia.
    Daha ortada yargılama falan yok yasaya dayandırılsa bile çok keskin bir laf.

Sayfa 13 / 483 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon

Mesaj Yetkileri