daha önce böyle bir şey oldu mu bilmiyorum ama juve bu sene avrupaya gidemiyor.inanılır gibi değil...
daha önce böyle bir şey oldu mu bilmiyorum ama juve bu sene avrupaya gidemiyor.inanılır gibi değil...
Dinlenmeyi haketmediler zaten.
Ligin sona ermesi ile birlikte Sampdoria'dan Giuseppe Marotta sportif direktör olarak göreve getiriliyor ve tüm yetkiler ona devrediliyor. Şimdiki başkan Blanc finans ve yeni stadyum ile ilgilenecek. Roberto Bettega ve Alessio Secco'nun ayrılması gündemde çünkü Marotta kendi ekibini getirtmek istiyor.
Benitez işi yattı gibi. Öncelikli aday yine Sampdoria'dan Luigi Del Neri. 4-4-2'ye dönülüyor, iki kanat transferi yapılacak. Trezeguet, Camoranesi ve Buffon'un vedası gündemde. Takımda kalması garanti olan 3 isim Del Piero, Chiellini ve Marchisio.
Trezeguet, Camoranesi neysede Bufoon kalmalı takımda daha iyisini veya o düzeydekini bulmak çok ama çok zor.Elinde en iyisi varken onu göndermek akıl karı değil ki.
Trezeguet neysede Camo ve Buffon'un satilmasi delilik olur.
teknik direktörlüğe yeni bir amele luigi del neri getirildi.sportif direktör olarak beppe marotta görev yapacak.cassano veya pazziniden birisini alma ihtimali var hatta ikisi bile alınabilir şartlara bakıldığında.oldu olacak sampdoria klübünü komple satın alsınlar niye uğraşıyorlar ki ? bu sampdoria ne yaptı ben hala anlamış değilim. Juventus,udinese,lazio,fiorentina,genoa ligin dibine doğru giderken bu takımı kıl payı palermonun önünde 4.yapmaları mı büyük iş ? inanamıyorum.hiçbir avrupa ve büyük takım tecrübesi olmayan yaşı 60larda olan bir adamı yeniden yapılandırma sürecinde teknik direktörlüğe getirmek taraftarı kandırmak demektir.halbuki taraftarlar önümüzdeki sezon için ne kadar umutluydu ama herşey başlamadan bitti.
her gittiği küçük klüplerde bile ortalama 1 sene iş bulabilen ve ertesi yıl kovulan bu adam Juventus teknik direktörü oluyor.
başka birini bulamadıkları için her transfer için sampdoria'nın kapısını çalıyorlar anlaşılan. değişik bi yönetim şeklimiz war kabul ediyorum.
Moggi dönemi
Lippi
Ancelotti
Lippi
Capello
2006 faciası sonrası
Deschamps
Ranieri
Ferrara
Zaccheroni
Del Neri
Sampdoria ve Juventus kardeş kulup bile olabilirler aslında.. Luigi Del Neri'nin en büyük başarısı ne. Chievo'ya 20 defa gidip son haftalarda kümede tutmasımı. Bu sene Pazzini sayesinde 4. olmasımı. Son derece yeteneksiz bir antrenör. Başarılı olmak falan hayal Del Neri'yle.
Del Neri mi ? Vay be..!
Ancelotti Juventus'u ne ara yönetti?
So what?
Saike
Bu kulübün yeniden yapılanma sürecinde ihtiyacı olduğu teknik direktör kesinlikle Del Neri değildi.Yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum gerçekten.
Agüero haberleri doğru mu? Bir bilgisi olan var mı?
Yarın veya Cuma imzalar atılabilir.
![]()
Kesinlikle Krasic Juve'nin yeni Nedved'i olabilir.Umarım kesin anlaşılmıştır.
<H2>Milos Krasic transferinde sona yaklaşan Juventus, Manchester City’ni devreye girmesiyle zor bir duruma düştü.
</H2>
CSKA Moskova ve Juventus’un her konu anlaştığı ve Milos Krasic transferinin resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu biliniyordu.
Yıldız oyuncuyla görüşmelere başlayan ve transferi bitirmek isteyen Juventus Sportif Direktörü Giuseppe Marotta, kötü bir sürprizle karşılaştı.
Sky’ın haberine göre, Manchester City’nin devreye girdiğini öğrenen Sırp orta saha oyuncusu transfer görüşmelerini yavaşlatmaya başladı.
Teklifleri artması sonrası bekleme kararı alan CSKA Moskova, Dünya Kupası’yla beraber oyuncusunun değerinin artmasını bekleyecek.
Dediğin gibi abi piyasasını arttırıyo olabilirler.
Oyuncu kendi ağzından anlaştıklarını açıkladı. Juventus'un teklifi 12.5 milyon €. CSKA 15 istiyor. Bugün görüşmeler devam edecek.
Bu arada Nedved demişken bir gelişme varmı ? Teknik kadroya giriyordu bi ara. Boşmu çıktı o haber.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Krasiç ile ilgili durum şöyle
Juventus 15 milyon € teklif etti. City 18 milyon verdiği için CSKA işi yokuşa sürmeye başladı ancak Juıventus teklifi arttırmayacağını açıkladı. Krasiç'in kendisi ile anlaşıldı ve City yerine Juventus'u tercih etti. Artık söz CSKA'da.
Diğer bir transfer haberi Gallas ile ilgili. Sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki oyuncunun adı sıklıkla anılıyor.
city 18 verdiyse 20-25 e kadar giderler juve alamayacak bu gidisle krasici![]()
City'le Juventus arasında sportmenlik ahlakı anlaşması yokmuymuş biri öğrensin de bizi bilgilendiriversin .. (!)