Fatih Terim: "Süper Final ile ilgili tek endisem Abdurrahim Albayrak'in sagligi."
Hahaha![]()
Fatih Terim: "Süper Final ile ilgili tek endisem Abdurrahim Albayrak'in sagligi."
Hahaha![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fatih Terim: "Super Final ile ilgili tek endisem A.Albayrak'in sagligi."
Fatih Terim A.Albayrak'ın sıhhatini düşünüyorum asıl 6 maçı nasıl kaldıracak diye hahaha
Fatih Terim: "Bu kadar puan farkinin sizi sampiyon yapmadigi bir ligi konusuyoruz."
FATİH TERİM : Yeni sezon öncesi teklifler geliyor. Manchester City bizimle oynamak istiyor.Güney Afrika'da para kazanacağımız bir turnuva var ama cevap veremiyoruz
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kapandı![]()
![]()
![]()
Fatih hoca güzel açıklamalarda bulunmuş. Melo'yu affetmek bizim yararımıza olur ancak Riera'nın o halide hiç gözümden gitmiyor..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Guzel Kareler...
![]()
Fatih Terim çok iri duruyor
Af da çıkmış bizimkilere Ali Dürüst açıklamış.
Fatih Terim çok karizma adam yahu.
İmparator nefesini tutmuş gibi çıkmışBir de tek kravat takmayan o
Football is simple,but Football Manager is not
Şenol hoca da baya karizma çıkmış ama bi alex değil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beyler en karizmatik Tayfur hoca şimdi itiraf edelim![]()
Aykut Hoca'nın kafası bir tek bana mı ekstra büyük geldi?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tayfur Hoca'nın duruşu var ya, bence Fatih Terim'den daha karizmatik.
Beşiktaşlı duruşu o.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aykut hocanın kafası sanki fotoşop![]()
Melo konusunda sıkıntı olmaz affedilir demiştim.Böyle bir oyuncuyu bu aşamada hiçbir hoca gözden çıkaramaz.
Melo ve Riera bugün antremana çıkmış, hadi hayırlısı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yapılan saygısızlık büyük, bana göre affedilmemesi gerekiyordu ancak sanırım Şampiyonluk için Melo'dan vazgeçilmedi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
benim gorusumde oyle playoffta oynarlar sonra giderler gibi.
Uruguay fifa sıralamasında 3.lüğe yükselmiş. Musleraya 2-3 m euro koy uzerine
bu arada melo ve riera antremana cikmis birbirleriyle sakalasiyorlar idman neseli geciyor![]()
Felipe Melo: Cok pismanim. Bunu kulupte herkes biliyor. Böyle birsey ilk kez basima geldi. Riera'dan da özür diledim.
Felipe Melo: Evde ailemle buyuk uzuntu yasadim. Takimdan ayri kaldigim icin agladim. Riera'nin da beni affetmesini istiyorum kalben.
Felipe Melo : '' ÇOK PİŞMANIM. Riera'dan da ÖZÜR DİLEDİM o da kabul etti ''
Felipe Melo: Bu olaya cok uzuldum ama bir yandan da bakarsak inanilmaz sekilde motive etti. GS'in nasil bir aile oldugunu gormus olduk.
Felipe Melo: Beni hic yalniz birakmayan Galatasaray taraftarindan da özür diliyorum.
Melo:"Fatih Terim'in beni affetmesi çok çok önemliydi..Bu olay beni hem üzdü hem de inanılmaz şekilde motive etti..""
Melo: "Cok motiveyim. Ben buraya tarih yazmaya geldim."
Felipe Melo: Hocamin, arkadaslarimin ve taraftarin sahip cikmasi beni cok duygulandirdi. Simdi sampiyon olmaya bakmaliyiz.
Riise değil Bellamy dövdüSonra belli süre kadro dışı kaldılar ya da para cezası verildi diye biliyorum.
Beckham'a kramponu fırlatan hocasıdır. Arkadaşı değil. Onun dışında bir olay varsa ben kaçırmışım.
Haliyle kabul edecekti. Burada kimse düşünebiliyor mu bunu? Melo oynamadı diyelim ve şampiyonluk gitti? Günah keçisi kim olacak? Kim ıslıklanacak ya da başarısızlığı kim sahiplenecek. Kimse bu riske girmez. Dünyada hiçbir hoca bu riske girmez.
Melo yapması gerekeni yapmış( taraftara oynamış ) ama bunlar boşa çırpınışlar bence bonservisi alınmıca
Melonun Juventustaki goruntusunden sonra bu seneki olgun goruntusu beni sasirtmisti ama sezon sonu patlatti lastigi. Bu davranislari zaten bilinen bir oyuncu Melo, bunlar bilinerek kiralandi ama bonservisi alinir mi bilemem. Davranis bozuklugu olmasa gercekten cok kaliteli bir ortasaha, affedilmesi bir kac mac idare eder ama gelecek sezon icin baska planlari olabilir Terimin. Super finalde hem Riera hem de Meloyu kaybetmeyi goze alamazdi zaten Terim, kisa vadede dogru alani yapti GS yonetimi.
Ceylan Caliskan: Elmander'e Rusyadan, Ingiltereden, Italyadan bircok teklif var
Ceylan Caliskan: Elmander ailesi ile birlikte Türkiyede cok mutlu! Galatasaray'dan ayrilma ihtimali 0, kendisi burda kalmak istiyor
Felipe Melo: Bu olaya cok uzuldum ama bir yandan da bakarsak inanilmaz sekilde motive etti. GS'in nasil bir aile oldugunu gormus olduk.
İşte olay bu. Helal olsun Melo. Bunun etkisini play-offlarda görürüz inşallahda "Taraftara oynuyor" diye düşünenler ööyle bakakalır![]()