Sayfa 132 / 578 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
3,931 ile 3,960 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim: "Süper Final ile ilgili tek endisem Abdurrahim Albayrak'in sagligi."

Hahaha
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim: "Super Final ile ilgili tek endisem A.Albayrak'in sagligi."

Fatih Terim A.Albayrak'ın sıhhatini düşünüyorum asıl 6 maçı nasıl kaldıracak diye hahaha

Fatih Terim: "Bu kadar puan farkinin sizi sampiyon yapmadigi bir ligi konusuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

FATİH TERİM : Yeni sezon öncesi teklifler geliyor. Manchester City bizimle oynamak istiyor.Güney Afrika'da para kazanacağımız bir turnuva var ama cevap veremiyoruz

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kapandı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fatih hoca güzel açıklamalarda bulunmuş. Melo'yu affetmek bizim yararımıza olur ancak Riera'nın o halide hiç gözümden gitmiyor..
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Guzel Kareler...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fatih Terim çok iri duruyor

Af da çıkmış bizimkilere Ali Dürüst açıklamış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim çok karizma adam yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İmparator nefesini tutmuş gibi çıkmış Bir de tek kravat takmayan o
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Şenol hoca da baya karizma çıkmış ama bi alex değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler en karizmatik Tayfur hoca şimdi itiraf edelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Hoca'nın kafası bir tek bana mı ekstra büyük geldi ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Aykut Hoca'nın kafası bir tek bana mı ekstra büyük geldi ?
    Büyük değil de ne biliyim sanki photoshopla kafası eklenmiş gibi durmuş

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tayfur Hoca'nın duruşu var ya, bence Fatih Terim'den daha karizmatik.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beşiktaşlı duruşu o.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Aykut hocanın kafası sanki fotoşop

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Melo konusunda sıkıntı olmaz affedilir demiştim.Böyle bir oyuncuyu bu aşamada hiçbir hoca gözden çıkaramaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Melo ve Riera bugün antremana çıkmış, hadi hayırlısı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yapılan saygısızlık büyük, bana göre affedilmemesi gerekiyordu ancak sanırım Şampiyonluk için Melo'dan vazgeçilmedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yapılan saygısızlık büyük, bana göre affedilmemesi gerekiyordu ancak sanırım Şampiyonluk için Melo'dan vazgeçilmedi.
    Aurelio Ricardinho'yu dövdü gittiniz sonra o adami takima aldiniz.

Ki Riise golf sopasiyla arkadasini dövdü sonra oynadi Beckham olayi vs var. Ha bu 6 macta da oynar Melo ve Riera sonra muhtemelen bonservisi alinmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

benim gorusumde oyle playoffta oynarlar sonra giderler gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Uruguay fifa sıralamasında 3.lüğe yükselmiş. Musleraya 2-3 m euro koy uzerine

bu arada melo ve riera antremana cikmis birbirleriyle sakalasiyorlar idman neseli geciyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post

Ki Riise golf sopasiyla arkadasini dövdü sonra oynadi Beckham olayi vs var. Ha bu 6 macta da oynar Melo ve Riera sonra muhtemelen bonservisi alinmaz.
    Ben mi transfer ettim Aurelio'yu. ?

O zaman da karşıydım hala da karşıyım ben Aurelio'yu istemiyorum takımımda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Felipe Melo: Cok pismanim. Bunu kulupte herkes biliyor. Böyle birsey ilk kez basima geldi. Riera'dan da özür diledim.

Felipe Melo: Evde ailemle buyuk uzuntu yasadim. Takimdan ayri kaldigim icin agladim. Riera'nin da beni affetmesini istiyorum kalben.

Felipe Melo : '' ÇOK PİŞMANIM. Riera'dan da ÖZÜR DİLEDİM o da kabul etti ''

Felipe Melo: Bu olaya cok uzuldum ama bir yandan da bakarsak inanilmaz sekilde motive etti. GS'in nasil bir aile oldugunu gormus olduk.

Felipe Melo: Beni hic yalniz birakmayan Galatasaray taraftarindan da özür diliyorum.

Melo:"Fatih Terim'in beni affetmesi çok çok önemliydi..Bu olay beni hem üzdü hem de inanılmaz şekilde motive etti..""

Melo: "Cok motiveyim. Ben buraya tarih yazmaya geldim."

Felipe Melo: Hocamin, arkadaslarimin ve taraftarin sahip cikmasi beni cok duygulandirdi. Simdi sampiyon olmaya bakmaliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post

Riise değil Bellamy dövdü Sonra belli süre kadro dışı kaldılar ya da para cezası verildi diye biliyorum.

Beckham'a kramponu fırlatan hocasıdır. Arkadaşı değil. Onun dışında bir olay varsa ben kaçırmışım.

Haliyle kabul edecekti. Burada kimse düşünebiliyor mu bunu? Melo oynamadı diyelim ve şampiyonluk gitti? Günah keçisi kim olacak? Kim ıslıklanacak ya da başarısızlığı kim sahiplenecek. Kimse bu riske girmez. Dünyada hiçbir hoca bu riske girmez.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Riise değil Bellamy dövdü Sonra belli süre kadro dışı kaldılar ya da para cezası verildi diye biliyorum.

Beckham'a kramponu fırlatan hocasıdır. Arkadaşı değil. Onun dışında bir olay varsa ben kaçırmışım.

Haliyle kabul edecekti. Burada kimse düşünebiliyor mu bunu? Melo oynamadı diyelim ve şampiyonluk gitti? Günah keçisi kim olacak? Kim ıslıklanacak ya da başarısızlığı kim sahiplenecek. Kimse bu riske girmez. Dünyada hiçbir hoca bu riske girmez.
    Beckham olayinda anlatmak istedigim hocayla da tartissalar takim icinde böyle seyler olur ama sonra cikar toplarini oynarlar. Bizimkiler de avrupanin cogu takiminda oldugu gibi cikip oynayacaklar ama sezon sonu giderler mi ikisi de bence giderler.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Melo yapması gerekeni yapmış ( taraftara oynamış ) ama bunlar boşa çırpınışlar bence bonservisi alınmıca

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Melonun Juventustaki goruntusunden sonra bu seneki olgun goruntusu beni sasirtmisti ama sezon sonu patlatti lastigi. Bu davranislari zaten bilinen bir oyuncu Melo, bunlar bilinerek kiralandi ama bonservisi alinir mi bilemem. Davranis bozuklugu olmasa gercekten cok kaliteli bir ortasaha, affedilmesi bir kac mac idare eder ama gelecek sezon icin baska planlari olabilir Terimin. Super finalde hem Riera hem de Meloyu kaybetmeyi goze alamazdi zaten Terim, kisa vadede dogru alani yapti GS yonetimi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ceylan Caliskan: Elmander'e Rusyadan, Ingiltereden, Italyadan bircok teklif var
    Ceylan Caliskan: Elmander ailesi ile birlikte Türkiyede cok mutlu! Galatasaray'dan ayrilma ihtimali 0, kendisi burda kalmak istiyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Felipe Melo: Bu olaya cok uzuldum ama bir yandan da bakarsak inanilmaz sekilde motive etti. GS'in nasil bir aile oldugunu gormus olduk.

İşte olay bu. Helal olsun Melo. Bunun etkisini play-offlarda görürüz inşallahda "Taraftara oynuyor" diye düşünenler ööyle bakakalır

Mesaj Yetkileri