Sayfa 139 / 142 İlkİlk ... 3989129137138139140141 ... SonSon
4,141 ile 4,170 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Yönetim Senna ve xabi transfer dedikodularıyla taraftarları sadece oyaladı.
    Josico 33 yaşında ve güzel oynayacağını zannetmiyorum.
    Bu transferden en çok mutlu olan Selçuk olmultur heralde ilk 11'i garantiledi

Nesil
    2006

Oktay Derelioğlu, zamanında Josico ile beraber Las Palmas'da oynamışlar. Oyuncunun çok hırslı olduğunu ve sahada hayalet gibi olup ne zaman ortaya çıkacağı belli olmayan ve bu yüzden de rakibe zorluk yaşatan bir isim olduğunu belirtti.

Sheriff Misafir

Bakalım bekleyip göreceğiz.. Umarım iyi oynar yüzümüzü kara çıkartır..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Josico transferi tamamen bir fiyasko. Deniz Barış'tan veya Selçuk'tan hatta Maldonado'dan ne fazlası var acaba Josico'nun? Sadece yaş fazlası var.

Maldonado öve öve bitirilememişti geldiğinde, kimisi sabredilmesinden yanaydı, kimisi de gönderilmesinden; madem üst düzey bir ön libero alınmayacaktı, Maldonado'ya sabredilseydi. Şimdi Josico'ya verilecek şans, Maldonado'ya verilse, hem Maldonado geçen yıldan tecrübeli hem de yaşı daha genç, o yüzden Maldonado daha faydalı olabilirdi. Çok gereksiz bir transfer, göz boyamak için yapılan bir transfer ve hatta son 5 yıldaki en kötü transfer bana göre.

İlla transfer yapmak zorunda mısın eğer ideal birini bulamadıysan, onu anlamıyorum. 33 yaşındaki adam için bonservis verdik, bir de yıllık maaş vereceğiz, bu adam hayal kırıklığı yaratırsa ki kontenjan açmak için ilk gönderilecek isim olacağından bir ton gereksiz yere para daha vereceğiz. Bari şimdi transfer yapılmayıp, ocak ayına kadar Avrupa'da oynayabilecek statüde bulunan genç ve geleceğe dönük bir oyuncu bulunup şimdiden transfer çalışmalarına başlansaydı, ama yönetim ne yazık ki doğru işler yapmamaya başladı.

Aragones'in Josico'yu istediğinden şüphe yok, lakin Josico muhtemelen listenin sonlarında yer alıyordur. Son tercih olarak alındığından eminim. Colsa alınsaydı 50 kat daha iyiydi, en azından istikrarlı ve daha genç bir isim.

Koca transfer sezonunda adam gibi bir ön libero bulamıyorsan bu senin sorunundur, hiç kimsenin değil. Senna ile Xabi Alonso'ya yoğunlaşmaktan alternatif isim aranmamış belli ki, keşke Nigel de Jong için şartlar en başından beri zorlansaydı, şimdiye transfer bitirilmişti.

Neyse, sağlık olsun diyelim, inşallah bize maddi yükü fazla olmamıştır bu transferin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Allah'ım josico nedir ya...Cl de başarı istyosan josico gibi 3.sınıf hatta futbol hayatının son senesini oynayacak adamı getirmenin anlamı nedir ya.hep aragonesin işleri bu fenerbahceye çok zararı olcak bu adamın.Hadi geçmiş olsun şimdiden.
    Lütfen yahu lütfen!Tabiki de ahım şahım isim değil,yıldız değil!Ancak 2 sefer izledin mi?
    Bu kadar fanatik olunmaz..Bi izleyelim iyi transfer değil ona kimsenin lafı yok ama izlemeden de geçmiş olsun denmez ki

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Helal olsun taraftarımıza böyle bir transfer için bile Yeşilköye kadar gitmişler

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Josico'yu Hava alanında karşılayama gelen taraftar sayısı : 8-10

Sheriff Misafir

Yahu bir izleyin adamı bakalım belki iyidir transfer geldiyse karşılarsın, sonuçta gelmiş Hem bu ona bi moral olur gelir gelmez, eğer iyi bir oyuncuysa takıma hemen ısınmasını sağlar..
    Bakalım gurbetci futbolcu gelecekmi..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gurbetçi oyuncu sözünden vazgeçildi sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Çok gereksiz bir transfer, göz boyamak için yapılan bir transfer ve hatta son 5 yıldaki en kötü transfer bana göre.

İlla transfer yapmak zorunda mısın eğer ideal birini bulamadıysan, onu anlamıyorum.
    Kontenjan kontenjan diye ortalığı ayağa kaldırdığımızda birisinin karşımıza çıkıp; '' Yahu kardeşim sen kontenjan kontenjan diyorsun da bu sene 1 yabancı oyuncu hakkını niye kullanmadın ? '' dememesi için yapılmış bir transferdir. Bu transfer kesinlikle göz boyamadır. Tabi ne kadar boyayabilirse..

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Josico'yu Hava alanında karşılayama gelen taraftar sayısı : 8-10
    Bence çok bile.

Şunu da eklemeyi unutmuştum ekleyeyim. Roberto Carlos gibi dünya futboluna damga vurmuş bir oyuncu bile her ne kadar söyleyemesek de bazı maçlarda çok zorlanıyor. Roberto Carlos gibi bir ismin sol bekte zorlandığı yerde geçen sene topu topu 11-12 maç oynayan, ağır bir sakatlık atlatan Josico gibi birisinin önlibero gibi çok yüksek güç, kondisyon isteyen mevkide özellikle Avrupa maçlarında neler yapabileceğini göreceğiz.

Kezman'ın gidişine şimdi çok üzülüyorum. Hiç yoktan kontenjanı kapatması bile yeterdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir takım için önLibero transferi her zaman zordur. Artık günümüz futboLunda takımın ve sistemin beyni oLan bu mevki için yerinde isimLer transfer etmek hakikaten zor bir haLe geLdi. Bu sistemde oynayan oyuncuLar eğer uzun zamandır aynı takımda oynuyorsa ve oynadığı oyuncuLar da uzun süredir takımda ise çok daha verimLi oLuyor. Bu ister adı duyuLmuş bir isim oLsun ister oLmasın. AureLio örneğinde gibi iLk geLdiğinde herkes tarafından eLeştiriLen ama zaman geçtikçe takımı tanıdıkça o mevkinin hakkını layıkı iLe yerine getiren bir isim haLini aLıverdi. Şu noktada Dünya çapında bir yıLdız geLse dahi Fenerbahçe o mevkide birkaç zaman sıkıntı yaşamaya devam edecektir. Çünkü ne oLursa oLsun o mevkide oynayan bir oyuncu savunmasının huyunu, orta sahada ki arkadaşLarının özeLLikLerini, forvette ki arkadaşLarının ne zaman nereye kaçacağını biLmesi gerekir. Siz sizi yıLLardır taşıyan mevkinin beynini kaybetmişsiniz ve hemen geLecek adamda da bu performansı bekLerseniz Xabi geLse hayaL kırıkLığına uğrarsınız.

Josico nun bu mevkinin adamı oLup oLamayacağını konuşmak yersiz. Oyuncunun kariyeri beLLi, yaptıkLarı beLLi. ViLLareaLde oynadığı zamanda tartışıLmamasının ve iyi bir performans göstermesinin nedeni daha yukarıda bahsettiğim noktaLarLa iLe aLakaLı. Adam artık takımın kimyasını ezberLemiş. Ve zaten kaLiteLi bir isim ise beLLi bir zamanı geçirdikten sonra bunu burda da uyguLamaya başLayacaktır. Ama tabi ki birde yaş oLayı var. Bu aLışma süreci bazen yarım sezon, bazen de bir sezonu buLabiLir. KoLay bir mevki değiL orda oynamak, çıkıp maksimum performansı vermek.

BakaLım hep beraber göreceğiz. NeLer oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Josico transferi tamamen bir fiyasko. Deniz Barış'tan veya Selçuk'tan hatta Maldonado'dan ne fazlası var acaba Josico'nun? Sadece yaş fazlası var.

Maldonado öve öve bitirilememişti geldiğinde, kimisi sabredilmesinden yanaydı, kimisi de gönderilmesinden; madem üst düzey bir ön libero alınmayacaktı, Maldonado'ya sabredilseydi. Şimdi Josico'ya verilecek şans, Maldonado'ya verilse, hem Maldonado geçen yıldan tecrübeli hem de yaşı daha genç, o yüzden Maldonado daha faydalı olabilirdi. Çok gereksiz bir transfer, göz boyamak için yapılan bir transfer ve hatta son 5 yıldaki en kötü transfer bana göre.

İlla transfer yapmak zorunda mısın eğer ideal birini bulamadıysan, onu anlamıyorum. 33 yaşındaki adam için bonservis verdik, bir de yıllık maaş vereceğiz, bu adam hayal kırıklığı yaratırsa ki kontenjan açmak için ilk gönderilecek isim olacağından bir ton gereksiz yere para daha vereceğiz. Bari şimdi transfer yapılmayıp, ocak ayına kadar Avrupa'da oynayabilecek statüde bulunan genç ve geleceğe dönük bir oyuncu bulunup şimdiden transfer çalışmalarına başlansaydı, ama yönetim ne yazık ki doğru işler yapmamaya başladı.

Aragones'in Josico'yu istediğinden şüphe yok, lakin Josico muhtemelen listenin sonlarında yer alıyordur. Son tercih olarak alındığından eminim. Colsa alınsaydı 50 kat daha iyiydi, en azından istikrarlı ve daha genç bir isim.

Koca transfer sezonunda adam gibi bir ön libero bulamıyorsan bu senin sorunundur, hiç kimsenin değil. Senna ile Xabi Alonso'ya yoğunlaşmaktan alternatif isim aranmamış belli ki, keşke Nigel de Jong için şartlar en başından beri zorlansaydı, şimdiye transfer bitirilmişti.

Neyse, sağlık olsun diyelim, inşallah bize maddi yükü fazla olmamıştır bu transferin.
    Egemenciğim De Jong demişsin ancak adam Felemenkçe konuşuyor ve bu dilden bilen bir tane adam yok Fenerbahçe'de. Uyum süreci daha sıkıntılı olurdu kesinlikle. Josico ve Maldonado oluşturacak bu sene Fenerbahçe'nin DM bölgesini. Zaten 6+2'de mecburen 2 yabancı yedek oturmak zorunda. Maldonado'ya milyon euro'lar verip onu kulübede oturtmak olmaz.

Fenerbahçe'nin yabancıları: Deivid, Alex, Maldonado, Josico, Lugano, Edu, Güiza ve Carlos. Bunlardan mecburen ikisi yedek oturmak zorunda, başka çıkar yolu yok. Yani yedek oturutulamayacak kadar pahalı bir yabancı alınsaydı Fenerbahçe zararlı çıkardı. Bence iyi transfer. Tecrübesi var en azından.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin Marco Aurelio'nun yerine İspanya La Liga takımı Villarreal'den transfer ettiği Josico İstanbul'a ayak bastı.

Futbolcu sıcağı sıcağına ilk açıklamalarını havaalanında yaptı.

Basın mensupları tarafından karşılanan Josico ilk açıklamasında şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Aragones'e yarıdmcı olmak ve takım için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum.

Tanıdığım kişilerin takımda olması benim için çok önemli. Benim için bir kolaylık olacaktır aynı dili konuşmak. Bunlar benim için avantaj teşkil eden konular.

Fenerbahçe hakkında bilgim var. F.Bahçe'nin hedefleri doğrultusunda çalışacağız.

Türkiye'deki taraftar havasını az çok tahmin edebiliyorum.

Gol attığım zamanlar özellikle yaptığım bir şey yok . Gol attığım zaman spontane gelişecek bir sevinç yaşarım.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok büyük bir başarı. Geçen seneki başarı çıtasını daha yukarı çıkarmamız lazım. Geçen sene kazanılamayan Türkiye Ligi şampiyonluğunu kazanarak F.Bahçe'nin hedeflerini gerçekleştireceğiz. Saha içinde savaşmayı seven bir insanım" dedi.

Maraton
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Burada Josico hakkında futboluna yorum yapanlar acaba kaç kere izlediler onu?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Fenerbahçe yönetimi kötü transfer yapmaz zaten, mutlaka izlenmiş ve alınmıştırVillarreal'de yedek kalan bir oyuncu nasıl ,zleme fırsatımız olcaktı acaba34 yaşına gelmiş bir oyuncu, iyi olsaydı mutlaka bilen birileri çıkardı.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Yedek oyuncuyu nasıl izliyebilirdik

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan Ballı
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Nerden çıktı bu adam der gibi bi hali var..

Josico'nun yanındaki polis de koluna girmiş

Bana avokado hakkında yorum yapabilir misiniz ? Tatmayanlar yorum yapsın lütfen.
    Bir de bilenler avokado yorumunun altına Elma'nın kendince yorumunu da ekleyebilirler mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Fenerbahçe yönetimi kötü transfer yapmaz zaten, mutlaka izlenmiş ve alınmıştırVillarreal'de yedek kalan bir oyuncu nasıl ,zleme fırsatımız olcaktı acaba34 yaşına gelmiş bir oyuncu, iyi olsaydı mutlaka bilen birileri çıkardı.
    Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post

Yedek oyuncuyu nasıl izliyebilirdik
    Bakın arkadaşlar, Josico hakkında yorum yapabilirsiniz, fakat Josico şöyle oynuyor, şöyle oynayacak diye yorum yapabilir misiniz? Benim sorum bu!?
    Altta Özk6n abi güzel birşeyler sormuş..
    Alıntıya tekrar dikkat ediniz, ve tepkinizi ona göre gösteriniz.. nokta
    takılıyorum arkadaşlar.. bakmayın bugünlerde stresliyim biraz..
    Yanlış anlamayın.
    Özellikle blackeagle senle aramız baya bi kötü yahu.. düzeltmemiz gerek

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Özellikle blackeagle senle aramız baya bi kötü yahu.. düzeltmemiz gerek
    Forumda ister istemez insanları gerilebiliyor, tartışmalar çıkabiliyor.Saygısızlık da yapmak istemiyorum ama olur böyle şeylerBüyütülcek bişey de değil benim gözümdeBenim forumda günboyu tartıştığım ama Msn'de kanka olduğum bir sürü kişi var

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kimler çok iyi diye geldi fos çıktı , kimlerin adı duyulmamıştı neler yaptı . tamam yaşı handikap olabilir fenerbahçe taraftarı büyük oyuncu bekliyordu elbet bir hayal kırıklığı olacaktır ama önemli olan milyon dolarlar verip yıldız oyuncu almak değil sisteme uygun oyuncu almaktır . hiç izlemediğim için kendisi hakkında yorum yapamıycam ama türkiye gibi sabırsız bir ülkeye 33 yaşında gelmek çok riskli . zira ilk senende alışıp takıma iyi oynamak zorundasın olmadı mı ? güle güle . josico da 33 yaşında olduğu için seneyi kimse beklemez diye düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yine aynı şeyler konuşulmaya başlamış.. Fenerbahçe'nin transfer ettiği bir futbolcuyu , diğer takımların taraftarları neden bu kadar eleştirir ki ? Josico'nun nasıl bir performans sergileyeceğini biliyormusunuz da eleştirilere başlamışsınız hemen.. belki adam çok iyi bir performans sergileyecek.. sanki bu eleştiren arkadaşların takımlarıda her sene dünya yıldızlarını kadrolarına katıyorlar.. Merak ediyorum bu transferle dalga geçen arkadaşlar söyleyebilirler mi bu adam nasıl oynar, kulubunun formasını kaç kez giymiş, özellikleri nedir.. ?

Örneğin Baros'u Fenerbahçe alsaydı .. Gs'li arkadaşlar derlermiydi acaba '' daha nolsun Euro 2004 gol kralını aldılar helal olsun'' ?? demezlerdi eminim kesin dalga geçecek , eleştirilecek bir şeyler bulurlardı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ki bence Josico tam yerinde bir oyuncu olacak bence. Yedek kalsa sorun olmayacak, iyi bir alternatif olacak en azından. Hem de tecrübeli, oynadığı pozisyon tecrübe isteyen bir pozisyon.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

gerçekten çok yaşlıymış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aurelio Betis'ten ayrılmak istiyormuş, kesin bilgi kulaklarımla duydum eski menajerinden, bugün açıklama yaptı adam radyoda.Bugün konuşmuş, huzursuzmuş, mutlu değilim, pişmanım, yanlış yaptım galiba demiş.

Basının kolpası değil, direk eski menajerinin ağzından.
    Eski menajeri yakın bir arkadaşıdır aynı zamanda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aurelio haberlerini ciddiye almıyorum, Fenerbahçe Aurelio'yu geri alarak ona muhtaçmış gibi görünecektir. Aziz Yıldırım klübün itibarının bu kadar düşmesine izin vermez heralde.
    Josico'ya gelince, açıkçası kapalı kutu. La Liga tecrübesi önemlidir, ama yıllardır ilk 11'de oynamayan bir oyuncu. FM'de de kesinlikle etkisiz yapılmış. Fenerbahçe'nin o mevkiide yapacağı bir yanlış bütün sezonun yanması anlamına gelir.

Mesaj Yetkileri