Sayfa 139 / 436 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
4,141 ile 4,170 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yazdığın isimlerin her biri gözümün önüne geliyor gerçekten çok daha iyi değerlendirilmesi gereken bir jenerasyondu. Halil ve Hamit de yok muydu o jenerasyonda yanlış mı hatırlıyorum?
    Abi o jenerasyon galiba, Serhat, Berkant ve Mehmet Yozgatlı'nın da olduğu bir önceki jenerasyondu..
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yok değil, Gabi abimiz haklı. Altıntoplar 2003'de girmişler kadroya ama bu isimlerin epey bir kısmıyla beraber oynamışlar. Ben hatta, İbrahim Toraman'ı da atlamışım, bir yerlere yerleşmeyi başaranları yazarken. Koray Avcı ile Kürşat Duymuş da aslen 2001 iskeletinde olacaklar galiba; o iskelet de Emre, Nihat taifesi.

Genelde elemelerden öteye bir türlü geçememelerine, bir şekilde geçtiklerinde ise dağılıp gelmelerine rağmen, 2000-2003 çağı bombaydı U-21 milli takımının.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tuncayın c.ronaldoya nal toplattığı jenerasyondu ronaldo nirde tuncay nirde

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ben Raşit Çetiner'in başında olduğu Suat Usta, Selçuk Şahin, Halil ve Hamit Altıntop'lu ümit milli takımı izlediğimi çok iyi hatırlıyorum da şüpheye düşürdün şimdi beni Burak

Edit: Tamam şüphe kalmadı, Mehmet yazmış.

Ben bi an karıştırdım sanırım ama benim dediğim jenerasyonda çok iyiydi, onların olduğu turnuvaryıda hatırlıyorum, özellikle Mehmet Yozgatlı'ya hayran kalmıştım, ceza sahası dışından bi yarım volesi vardı. Dönem dönem genç milli takımlar seviyesinde çok iyi oyuncular çıkarıyoruz ama demek ki iyi yoğuramıyoruz..
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    özellikle Mehmet Yozgatlı'ya hayran kalmıştım, ceza sahası dışından bi yarım volesi vardı.
    Slovakya'ya olmalı. 3 gün sonra veya önce de İsveç'i 3'lemişti. 2001 taifesi muhtemelen senin bahsettiklerin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mehmet yozgatlı bizde bi iş yaptı tam iş yaptı gsyi bir sıfır yenmiştik sanırım maçın golünü atmıştı şampiyon olduk o sene sanırım birde van hooijdonk ile serbest vuruş çalıştığı haberleriyle hatırlıyorum kendisini onun dışında pek göze çarpmadı sanırım ilerleyen yıllarda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    mehmet yozgatlı bizde bi iş yaptı tam iş yaptı gsyi bir sıfır yenmiştik sanırım maçın golünü atmıştı şampiyon olduk o sene sanırım birde van hooijdonk ile serbest vuruş çalıştığı haberleriyle hatırlıyorum kendisini onun dışında pek göze çarpmadı sanırım ilerleyen yıllarda
    O zaman lisedeydim, vay be hayli zaman geçmiş, hoca bir gazete resminden kompozisyon yazmamızı istemişti, ben de Mehmet Yozgatlı'nın o formayı sallarken ki gol sevinciyle alakalı bir yazı yazmıştım, hey gidi günler hey...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o golü hatırlıyorum golden sonra formayı çıkartıp sallamıştı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o değil de sonunda bika saat konu Fenerbahçe Sohbet Alanı oldu çok şükür tartışmasız kavgasız

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o değilde bekq nerde ya cezamı aldı acaba

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

http://www.videoturko.com/fenerbahce...mac-ozeti.html

mehmet yozgatlının attığı gol gol sevinci çok güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

vay be ne günlerdi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kalede genç volkan saçlarda 1 kilo jole

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ama nası da uçmuş öyle ergünün şutunda şimdi olsa kalkması için yarım saat gerekir

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aziz Yıldırım, hiçbir şey değilse bile, birincisi şirketleşme atılımı, ikincisi de zamanında Tuncay'a "evladım bak yapma, ne işin var Avrupa'da, kaybolur gidersin sonra" deyişiyle başarılı sayılmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Selçuk Şahin: "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak..Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Selçuk Şahin: "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak..Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.."
    Trabzon taraftarı bizim oyuncuları hırslandırmak için ellerinden geleni yapıyor yine. Sağolsunlar

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yazık bu kadar korkuyorlar yani

yarın allahın izniyle onlara 1996'yı yaşatıcaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    yazık bu kadar korkuyorlar yani

yarın allahın izniyle onlara 1996'yı yaşatıcaz
    Ortadaki durumun 96 ile pek alakası yok ama bizimkiler -pek ümitli olmasamda- size 2010'u yaşatabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fener Gol Gol Gol...!!!

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fener Gol Gol Gol...!!!
    2 kupa geliyorrr

M.Topuz'un yerine Dia , Yobo'nun yerine Serdar'ın oynayacağı söyleniyor.Ben zannetmiyorum böyle bişey olacağını

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

beyler derbi için bilet ayarlıyabilecek varmı kocaeliden gelicem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence kadromuzda çok farklılık olmaz, Caner solda Stoch ortada oynar. Selcuk Baroni başlar. İleride bence Bienvenu olmalı, burada bir değişiklik olabilir.

Gökhan olurda oynayamazsa belki de Topuz'u buraya koyar hoca, o zaman Dia'yı görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kulübün kapısında yatman lazım bu maça yürek dayanmaz ama kötü bi senaryo olurda gs bugün şampiyon olursa rahat bulursun

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

taraftar kartı olan varsa onlar alabiliyor 2 tane yanlış bilmiyorsam

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Klasik karta 1 , gold karta 2 bilet veriyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Az önce arabayla eve geliyordum radyoyu açıp haberleri dinleyeyim dedim, Haberlerde Akşamki maçlar hakkında bağlantılar gerçekleşip son durumlar hakkında bilgi veriliyordu. Eleman Fenerbahçe'den ve gelişen olaylardan bahsederken kulaklarıma inanamadım. Sanki Trabzon'a gelen İstanbul takımı Fenerbahçe değilde Düşman ülkenin düşman takımı, gelişen ve gelişecek olayları anlatmalarının yanı sıra Fenerbahçe'yi yorumlarken kullandıkları ifadeler akıl almazdı. Hırs insanların gözünü körertmiş kanlarını soğutmuş. Şu maçı yenilin verin Kupayı Galatasaray'a, Diğer kupayı da verin Trabzonspor'a bitsin artık bu mide bulandırıcı harekat. Savcı efendi ne diyordu "Sivas'a yenilip ligi kaybetseydiniz bu operasyon olmayacaktı" Şampiyonluğun bedeli, insanların özgürlüklerinden mahrum kalması, onları destekleyenlerin kafalarının kırılması, Basın - Medya yolunu kullanıp insanları kulübe karşı düşmanca tutum sergilemesine çanak tutması olmamalıydı...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

türk polisi sadece bize karşı polis

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İbrahim Abi son derece haklısın o konuda.Geçen gün %100 Futbol'u izlerken bu konu ile ilgili ufak bir sohbet oldu.Millet artık Fenerbahçeli arkadaşı ve sevgilisi olmasın istiyor,bunlar diğer takımlar içinde geçerli yani sadece Fenerbahçeli'lerle ilgili değil.Bütün takım taraftarları böyle düşünüyor.Her ne kadar birbirimize küfretsekte,hakaret etsekte bunlar bir noktadan sonra anlamını yitiriyor.Futbol basit bir oyun,hayat memat meselesi haline getirmenin gereği yok.Bugün Trabzon taraftarının yaptıklarıda son derece çirkin şeylerdi.Söylenecek çok şey var ama bir yerde kısa kesmek lazım.Sosyal bir mesaj vereyim ; Futbol her şey demek değildir ama şampiyon olursak da iyi olur
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri