Yok değil, Gabi abimiz haklı. Altıntoplar 2003'de girmişler kadroya ama bu isimlerin epey bir kısmıyla beraber oynamışlar. Ben hatta, İbrahim Toraman'ı da atlamışım, bir yerlere yerleşmeyi başaranları yazarken. Koray Avcı ile Kürşat Duymuş da aslen 2001 iskeletinde olacaklar galiba; o iskelet de Emre, Nihat taifesi.
Genelde elemelerden öteye bir türlü geçememelerine, bir şekilde geçtiklerinde ise dağılıp gelmelerine rağmen, 2000-2003 çağı bombaydı U-21 milli takımının.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Ben Raşit Çetiner'in başında olduğu Suat Usta, Selçuk Şahin, Halil ve Hamit Altıntop'lu ümit milli takımı izlediğimi çok iyi hatırlıyorum da şüpheye düşürdün şimdi beni Burak
Edit: Tamam şüphe kalmadı, Mehmet yazmış.
Ben bi an karıştırdım sanırım ama benim dediğim jenerasyonda çok iyiydi, onların olduğu turnuvaryıda hatırlıyorum, özellikle Mehmet Yozgatlı'ya hayran kalmıştım, ceza sahası dışından bi yarım volesi vardı. Dönem dönem genç milli takımlar seviyesinde çok iyi oyuncular çıkarıyoruz ama demek ki iyi yoğuramıyoruz..
Burak
mehmet yozgatlı bizde bi iş yaptı tam iş yaptı gsyi bir sıfır yenmiştik sanırım maçın golünü atmıştı şampiyon olduk o sene sanırımbirde van hooijdonk ile serbest vuruş çalıştığı haberleriyle hatırlıyorum kendisini onun dışında pek göze çarpmadı sanırım ilerleyen yıllarda
o golü hatırlıyorum golden sonra formayı çıkartıp sallamıştı![]()
![]()
![]()
o değil de sonunda bika saat konu Fenerbahçe Sohbet Alanı oldu çok şükür tartışmasız kavgasız![]()
o değilde bekq nerde ya cezamı aldı acaba![]()
![]()
http://www.videoturko.com/fenerbahce...mac-ozeti.html
mehmet yozgatlının attığı golgol sevinci çok güzel
kalede genç volkansaçlarda 1 kilo jole
![]()
Aziz Yıldırım, hiçbir şey değilse bile, birincisi şirketleşme atılımı, ikincisi de zamanında Tuncay'a "evladım bak yapma, ne işin var Avrupa'da, kaybolur gidersin sonra" deyişiyle başarılı sayılmalıdır.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Selçuk Şahin: "Saat 1 ve trabzon taraftari deniz tarafindan otele teknelerle yaklasarak gurultu yapmaya calisiyolar.. Sanirim dertleri bizi uyutmamak..Bilmiyolarki biz sabaha kadar uyumasakta yarin cikip bu formayi sonuna kadar terleticez.."
yazık bu kadar korkuyorlar yani
yarın allahın izniyle onlara 1996'yı yaşatıcaz
beyler derbi için bilet ayarlıyabilecek varmı kocaeliden gelicem
Bence kadromuzda çok farklılık olmaz, Caner solda Stoch ortada oynar. Selcuk Baroni başlar. İleride bence Bienvenu olmalı, burada bir değişiklik olabilir.
Gökhan olurda oynayamazsa belki de Topuz'u buraya koyar hoca, o zaman Dia'yı görürüz.
kulübün kapısında yatman lazım bu maça yürek dayanmaz ama kötü bi senaryo olurda gs bugün şampiyon olursa rahat bulursun
taraftar kartı olan varsa onlar alabiliyor 2 tane yanlış bilmiyorsam
Klasik karta 1 , gold karta 2 bilet veriyorlar
Az önce arabayla eve geliyordum radyoyu açıp haberleri dinleyeyim dedim, Haberlerde Akşamki maçlar hakkında bağlantılar gerçekleşip son durumlar hakkında bilgi veriliyordu. Eleman Fenerbahçe'den ve gelişen olaylardan bahsederken kulaklarıma inanamadım. Sanki Trabzon'a gelen İstanbul takımı Fenerbahçe değilde Düşman ülkenin düşman takımı, gelişen ve gelişecek olayları anlatmalarının yanı sıra Fenerbahçe'yi yorumlarken kullandıkları ifadeler akıl almazdı. Hırs insanların gözünü körertmiş kanlarını soğutmuş. Şu maçı yenilin verin Kupayı Galatasaray'a, Diğer kupayı da verin Trabzonspor'a bitsin artık bu mide bulandırıcı harekat. Savcı efendi ne diyordu "Sivas'a yenilip ligi kaybetseydiniz bu operasyon olmayacaktı" Şampiyonluğun bedeli, insanların özgürlüklerinden mahrum kalması, onları destekleyenlerin kafalarının kırılması, Basın - Medya yolunu kullanıp insanları kulübe karşı düşmanca tutum sergilemesine çanak tutması olmamalıydı...
...
türk polisi sadece bize karşı polis
İbrahim Abi son derece haklısın o konuda.Geçen gün %100 Futbol'u izlerken bu konu ile ilgili ufak bir sohbet oldu.Millet artık Fenerbahçeli arkadaşı ve sevgilisi olmasın istiyor,bunlar diğer takımlar içinde geçerli yani sadece Fenerbahçeli'lerle ilgili değil.Bütün takım taraftarları böyle düşünüyor.Her ne kadar birbirimize küfretsekte,hakaret etsekte bunlar bir noktadan sonra anlamını yitiriyor.Futbol basit bir oyun,hayat memat meselesi haline getirmenin gereği yok.Bugün Trabzon taraftarının yaptıklarıda son derece çirkin şeylerdi.Söylenecek çok şey var ama bir yerde kısa kesmek lazım.Sosyal bir mesaj vereyim ; Futbol her şey demek değildir ama şampiyon olursak da iyi olur![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp