Muhteşem bir Galibiyet.Kutlarım
Muhteşem bir Galibiyet.Kutlarım
...
Kardeşim uzun süredir takip etmiyodum . Manu galibiyeti süper ötesi olmuş gerçekten kıskandım valla![]()
malatyAdana!
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 2.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Manu maçının verdiği moralle vites kaldırdığımız bir maç oldu güzel goller farklı skor ve 3 puan.
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 3.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Deplasmanda oynamamıza rağmen fazla zorlanmadık ve rahat bir şekilde galibiyete ulaştık.
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 4.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Her ay düzenli olarak oynadığımız geleneksel TNS maçlarından biriRubin Kazan maçı öncesi oyuncularımız biraz daha dikkatli oynadı çok büyük eksik vermeden o maça çıkacak olmamız bu maçın önüne geçti diyebiliriz.
...
Uefa Avrupa Liginde Çeyrek Final İlk Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Çeyrek finalin ilk ayağını kendi evimizde oynadığımız için mutlaka ikinci maça avantajlı bir skor elde ederek gitmek istiyoduk, Bu anlayışla ofansif bir düzenle sahada olduk her iki takımda net pozisyonlar yakaladı fakat biz baskın olan taraf olduk, galip geldiğimiz için mutluyuz ancak bu iş burada bitmedi umarım rövanşta da şans yanımızda olur.
...
Uefa Avrupa Liginde Çeyrek Final İlk Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
İlk maçta elde ettiğimiz 2-1 lik skorun vermiş olduğu avantajı kullanmak adına kapalı bir oyun ve sistem ile sahaya dizildik. Amaç skoru korumak ve turu geçmek için gerekli sonucu elde edebilmekti her ne kadar anti futbol olsa da oyun içinde yer almaya gayret gösterdik ve bize gerekli olan skoru elde ederek Yarı Final'e çıkma başarısı gösterdik gururluyuz mutluyuz oyuncularımı kutluyorum.
...
Uefa Avrupa Liginde Alınan Sonuçlar ve Yarı Final Eşleşmeleri
...
Galler Kupasında Yarı Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Bu sezon 4 kulvarda başarıyla mücadele ediyoruz ve hedeflerimiz en iyisini yapabilmek bu açıdan bu maçı kazanmak önemliydi oyuncularımı üstün oyunları ve mücadelelerinden dolayı kutluyorum finale çıktığımız için mutluyuz.
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 5.Hafta
Maç Sonucu
Elde Ettiğimiz Bu Galibiyetle Beraber 3.Kez üst üste şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz.
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 6.Hafta
Maç Sonucu
...
Uefa Avrupa Liginde Yarı Final İlk Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Yarı Final düzeyine geldiğimiz için mutluyuz ancak bugün o düzeyde bir oyun ortaya koyamadık hatta hiçbirşey ortaya koyamadık umarım rövanşta da şansımız yaver gider çünkü bu maçı gol yemeden bitirmek büyük bir şanstı (:
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 7.Hafta
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Bitmiş bir sezonu oynuyoruz artık tek hedef kalan maçları da kazanarak en iyi puanı toplamak.
...
Uefa Avrupa Liginde Yarı Final İkinci Maç
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
İlk maçtaki golsüz beraberliğin meyvelerini tek bir amaçla alabilirdik, o da burada gol veya goller bularak... Bunu gerçekleştirip Finale çıkmak bizim için muazzam bir olay oyuncularım tebrik ediyorum artık hayali gerçekleştirmeye bir adım kaldı bakalım Newcastle'da finalde yarım kalan hayal burada tamamlanacak mı ?
(işin hikaye tarafını bırakırsak özellikle Chelsea ve Manu maçlarında olağan dışı bir durum oldu ayrıntıları için http://forum.turksportal.net/vb/show...60#post2146760 )
...
Ya tam bir harikasın ne yapmışsın oyle avrupa liginin tozunu attırıyorsun gerçekten takım harika tek kelimeyle ağzım açık şu an nerelerden nereye geldik yaa şaşkınım şu an![]()
Teşekkürler, ancak özellikle Manu ve Chelsea maçında anlam veremediğim şekilde rakipler bir kaç as yedek ve genç oyuncu ağrlıklı kadrolarla çıktı. Bu oynadığım takımın itibarının düşük olmasından ve rakibin bizi küçümsemesinden kaynaklanıyor ama bir çeyrek finalde yarı finalde de bunla karşılaşmak düşündürücü, her ne kadar bizim yararımıza olsa dagerçekçiliğe biraz dem vurdu gibi.
...
Loosemores Cup'ta Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Son iki sezondur bu kupanın beyi olarak çıktık bu maça, kazanıp seriyi 3'lemek ve kupaya uzanmak istiyoduk bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz oyuncularımı tebrik ediyorum.
...
Galler Kupasında Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Geçen seneki finallere göre çok çekişmeli bir mücadelenin olduğu ve heyecanın üst düzey olduğu bir maçı geride bıraktık, keşke 2 kupa olsa da iki takıma versek diyebiliyorsunuz o derece iyi futbol oynayan ve iyi maç çıkaran iki takım oldu kazanan bir olduk ve kupayı aldık rakibimizi mücadelesinden dolayı tebrik ediyoruz.
...
Galler Liginde Şampiyonluk Grubu 8-9-10. Hafta Sonuçları
...
Galler Liginde Sezon Sonunda Oluşan Puan Durumu ve Oyuncu İstatistikleri
...
Uefa Avrupa Liginde Final
İlk 11'Ler
Maç Sonucu
Basın Açıklaması
Bugün uzun bir serüvenin son kapısına dayanmıştık, ya kapıdan içeri girecektik ya da 3 sezon önce olduğu gibi kapıdan geri dönecektik. Rakibimizin bu maçı kazanmak adına gerçekten çok kaliteli silahlara sahip olduğu bir gerçekti ama bizde buraya kadar gelerek takım olarak kalitemizi ortaya koyduk, heyecan yapmadan maça başlamamız her ne kadar bizim için avantaj olsa da kendi kalemize attığımız talihsiz gol ve tekrardan toparlanıp öne geçmemizin akabinde kalemizde gördüğümüz gol bugünün en talihsiz anlarıydı. Uzatma dakikalarında Tecrübesini konuşturan Atletico sahada kupaya uzanan taraf oldu. Üzgünüz ama mücadelemiz ve buraya kadarki başarımız tesellimiz olacaktır. İlerleyen günlerde Başkanımızla beraber bir durum değerlendirmesi toplantısı yapmayı düşünüyoruz.
...
Başkan Stuart Fletcher ve Teknik Direktör İbrahim Baldemir Basının Karşısına Geçti
Başkan Stuart Fletcher: 3 sezon önce görevin başına getirdiğimiz hocamız bugün görevinden ayrılmış bulunmaktadır. Kendisine 3 sezon boyunca vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerinin geri kalanında yönetim kurulu adına teşekkür ederiz. Bu kulübün kapıları her daim hocamıza açıktır umarım kendisinin yolu tekrar bizlerle kesişir ve futbolumuzu kalkındırmaya ve Galler futboluna katkı vermeye devam eder.
İbrahim Baldemir: Başkanımıza iyi dilekleri için teşekkür eder başarılar dilerim, Evet 3 sezonu geride bıraktık. Gelmeden önce belirli hedeflerimiz vardı kulubü hem kurumsal açıdan hemde sportif açıdan başarıya ulaştırmak, bunu büyük ölçüde başardığımızı düşünüyorum. Son sezonda elde ettiğimiz başarılar ile de hem ülke futbolunu hem de kulübün adını yücelttiğimiz inancıda içimde saklı. Umarım açmış olduğumuz bu yolda ilerler ve daha da başarılı olurlar. Artık yeni bir pencere açma vaktinin geldiğine inanıyorum. İlerleyen günlerde kariyerim açısından önemli gelişmeler olacak umarım bizler için hayırlısı olur.
...
Evet arkadaşlar şuana kadar kariyer hakkında bir özet geçecek olursak...
Kariyerimize devam edeceğimiz kıtayı belirlemek için yaptığımız oylama da sona erdi. Sonuçlara göre oyların %72.73'ünü alan Amerika 1. olurken, %18.18 oy alan Afrika 2. %9.09 oy alan Asya üçüncü oldu. Okyanusya'ya oy çıkmadı (:
Buna göre devam edeceğimiz kıta Amerika olurken Ülke Meksika oldu. [Sebep her iki kıtadaki (Güney ve Kuzey Amerika) uluslararası organizasyonlara katılma durumu.]
...
Kariyerinin ilk bölümünü 8 kupayla geride bıraktın , Neath FC nin efsanesinin şu an bence oraya bi geri dönüş olabilir 2020 de felan![]()
...
Serbest kaldıktan sonra dünyanın çeşitli yerlerindeki ulusal takımlardan teklifler geldi ama şimdilik ulusal takım düşünmüyorum
...
Club America takımından gelen cazip teklifi kabul ettik ve artık Meksika'da resmen göreve başladık.
Kulüp başkanı anlaşmayı resmi siteden kendi imzasıyla duyurdu.
Bu sezon takım için özel bir yıl çünkü Club America 100. yılını kutluyor !
Wikipedia'da Club América: 1916 yılında Meksika’nın Mexico City şehrinde kurulmuş bir futbol kulübüdür. Ev sahibi maçlarını Latin Amerika’nın en büyük stadı olan 105.000 kişilik Estadio Azteca’da oynamaktadırlar.
Kulübün şu andaki sahibi aynı zamanda Televisa’nın da sahibi olan Emilio Azcárraga Jean’dır. Club América dünyanın en zengin futbol kulüplerinden birisidir.
Club América’nın ezeli rakibi Guadalajara’dır. Oynadıkları derbi maçlarına El Súper Clásico adı verilir.
Club América Meksika’nın en başarılı takımlarından birisidir. Şu ana kadar 56 kupa kazanmışlardır. 2010 yılında, IFFHS tarafından 21. yüzyılın ilk on yılının Kuzey ve Orta Amerika’daki en başarılı kulübü olarak seçilmişlerdir. Bu sıralamadaki 2. kulüp ise ezeli rakipleri Guadalajara’dır.
...
Yeni takımında başarılar
...