Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
Sayfa 14 / 20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Evet pek fazla küfür filan olmadı.Gs taraftarına teşekkür ediyorum umarım bizde aynı şekilde karşılarız Kadıköy'de.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Fenerbahçe'ye Anadolu takımı gibi oynadı filan diyorlar ama bu saatten sonra futbola bakmaz kimse 1 şut atalım gol olsun kazanalım yeter.Önemli olan 3 puan önemli olan şampiyonluk.
    Geçen hafta siz değil miydiniz mükemmel oynadık süper oynadık öyle böyle oynadık diyen.Şimdi de diyorsunuz bu saatten sonra kimse futbola bakmaz.İşinize nasıl geliyorsa öyle konuşuyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O değil de Topuz'un hareketi espriden öteye geçemez.Gören de Melo'nun fiziksel bir özelliğiyle dalga geçiyor sanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    rahat bir galibiyet elde ederiz
    şampiyonluğu kaybettiğimiz trabzonspor maçı vardı sanırım bi 30 şut da bizim vardı ama maçı berabere bitirdik ve şampiyonluk kaçtı haticeye değil neticeye bakma zamanı zaman skor zamanı haftaya beşiktaş maçını da bu ivme ile kazanmayı bekliyorum inşallah şampiyon olarak tamamlarız sezonu ve art arda iki sezon yaşanan travmayı büyük ölçüde bitirelim çok güzel olacak şampiyon olursak çok (:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hasan Şaş'ın ve Fatih Terim'in kaşlarınının yarılmasından sonra herkes TT Arenada çok olay çıkar diye bekliyordu ama öyle olmadı. Bu sene örnek taraftar nasıl olunur gösterdik.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    şampiyonluğu kaybettiğimiz trabzonspor maçı vardı sanırım bi 30 şut da bizim vardı ama maçı berabere bitirdik ve şampiyonluk kaçtı haticeye değil neticeye bakma zamanı zaman skor zamanı haftaya beşiktaş maçını da bu ivme ile kazanmayı bekliyorum inşallah şampiyon olarak tamamlarız sezonu ve art arda iki sezon yaşanan travmayı büyük ölçüde bitirelim çok güzel olacak şampiyon olursak çok (:
    Bu mesajını alıntılayarak kendi kendini kapak mı etmeye çalıştın naptın anlayamadım abi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Geçen hafta siz değil miydiniz mükemmel oynadık süper oynadık öyle böyle oynadık diyen.Şimdi de diyorsunuz bu saatten sonra kimse futbola bakmaz.İşinize nasıl geliyorsa öyle konuşuyorsunuz.
    Futbol umut vericiydi ona sevindik.Bu kendi icimizde olan bir mutluluktu.Ve bugunde futbol güzel olmasada inancımız güzeldi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

besiktaştan sonrakı maçı kazanırsak önümüz açılır

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Futbol umut vericiydi ona sevindik.Bu kendi icimizde olan bir mutluluktu.Ve bugunde futbol güzel olmasada inancımız güzeldi.

O zaman kazandığınızda harika oynadık kazandık diyordunuz şimdi kazandığınızda önemli olan oyun değil skor diyorsunuz.Siz sonuçtan çok oyunu konuşmuştunuz.Ama şimdi gelip de burda iki kelime edemiyorsunuz maçla ilgili.Sadece skoru konuşabiliyorsunuz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ziegler'e çok sövdünüz adam tam maçında attı golünü.Emre'nin eksikliği ve Baroni,Selçuk'un kötü oyunu M.Topuz'un etkisizliği bizi bitirdi.Allah yardım etti açıkçası.Volkan'a ne kelime yazsak az.Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en iyi kaleci heralde Volkan'dır.Diğer 10 kişi Volkan'ın yarısı kadar konsantre olsa rahat şampiyon oluruz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

O zaman kazandığınızda harika oynadık kazandık diyordunuz şimdi kazandığınızda önemli olan oyun değil skor diyorsunuz.Siz sonuçtan çok oyunu konuşmuştunuz.Ama şimdi gelip de burda iki kelime edemiyorsunuz maçla ilgili.Sadece skoru konuşabiliyorsunuz.
    Çok iyi mi oynadık diyoruz ? Tamam kötü oynadık ama Gs Muslera sayesinde maç kazandıgında ben Muslera olmasa Gs kazanamazdı dedigimde ''Muslera bu takımın oyuncusu degil mi ? '' diyen siz degilmiydiniz ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Melo konusunda iyi oyuncu hatta ligimizin en iyi ortasahalarından olmasına karşın gol sonrası hareketleri benimde sinirimi bozuyor.Giydiği formaya o hareketlerin yakışmadığını düşünüyorum.

Mehmette gönderme yapmış buna bence buda bize yakışmadı he ben izleyince gülmedim dersem yalan olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Su dakikadan sonra sampiyon olmak istiyorsan galip geleceksin. Tamam GS büyük takima yakisir bi sekilde oynadi ama 3 puani kazanan takim aliyor.

GS'lilerin sevinmesi gereken nokta sampiyon gibi oynadik ve artik taraftarin takima inanci var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok iyi mi oynadık diyoruz ? Tamam kötü oynadık ama Gs Muslera sayesinde maç kazandıgında ben Muslera olmasa Gs kazanamazdı dedigimde ''Muslera bu takımın oyuncusu degil mi ? '' diyen siz degilmiydiniz ?

Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun Siz sadece kazandık diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz diyemiyorsunuz.Ya Volkan ya şampiyonluk ya kazandık.Başka bir şey yok.Benim demek istediğim geçen hafta maçla ilgili her şeyi konuşan adamlar bu hafta neden sadece skoru konuşup çekiliyor sahadaki oyunu niye konuşamıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gs nin seneye semih in yerine sağlam bir stoper alması lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Hangi maçı izledin?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ziegler 90'a asıyordu rüyamda diyen kimdi Alt 90'a attı adam

Ziegler Kadıköy'deki maçta 1 gol daha atsın Selçuk gibi olsun valla Alalım bonservisini sadece GS derbilerinde oynasın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Semih gayet iyiydi. Adam her topa ölümüne müdahale etti.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Zaten Allah'ın adaleti büyük olduğu için o toplar girmiyor.İnsanların adaletiyle biz zaten ezilmeye çalışılıyoruz.
    ''Allah'ın Adaleti'' daha bitmedi.
    Last edited by Alicanfmfan : 23.Nisan.2012 at 00:54
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hangi maçı izledin?
    bu macta 2 goldede hatası vardı derbilerde çok hata yapıyor (hata yapa yapa pişer diyeceksin ama seneye başınızı yakar)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk golde semihin hatasi vardi , semih icin genel olarak bakarsak bence cok iyi oyun oynadi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun Siz sadece kazandık diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz diyemiyorsunuz.Ya Volkan ya şampiyonluk ya kazandık.Başka bir şey yok.Benim demek istediğim geçen hafta maçla ilgili her şeyi konuşan adamlar bu hafta neden sadece skoru konuşup çekiliyor sahadaki oyunu niye konuşamıyor ?
    Bende diyorum ki yakaladıgımız gol pozisyonlarını degerlendirmek dısında ve Volkan dısında olumlu hareketimiz yoktu.Ve bunları söylüyoruz sadece onun dısında kötü oynadıgımızı kabul ediyoruz işte daha ne istiyosunuz ki ? Ama sonuc olarak kazandıgımız icin şampiyonluga yaklastıgımız icin mutluyuz.Kazandıgımız halde kötü oynadık diye üzülelim mi yani bunu mu istiyosunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bize lazım olan güzel oyun değil; acil 3 puandı. Beraberlik halinde bile Galatasaray sezon sonuna kadar avantajını sürdürüyordu. Kadıköy'e 5 puan farkla geldikleri takdirde zaten bizim saha avantajımızın hiçbir anlamı kalmıyordu. Dolayısıyla isterse 1 şuttan 2 gol çıkaralım ama 3 puanı alalım, bize yeterdi bugün için. Bu galibiyet sadece en önemli rakiple puan farkını indirmeye yaramadı aynı zamanda oyuncuların şampiyonluk ümitlerini en üst seviyeye çıkardı. 2/2 Geriye 5 maç kaldı. 5 maçı da kazanırsak en zor dönemimizde 2 kupayı kaldırırız.

Tüm oyuncularımıza teker teker teşekkürler.

MirosLOVE Stoch..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu macta 2 goldede hatası vardı derbilerde çok hata yapıyor (hata yapa yapa pişer diyeceksin ama seneye başınızı yakar)
    Yaptığı müdahaleler olmasaydı 4-1 de yenilebilirdik.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bugün kahraman ilan edilen Volkan'ın yediği golleri saydırma şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe klasik bir şekilde kapandı. 5 kere falan hücum ettiler. 2 si gol oldu, diğer 2 sini de Semih kesti. Galatasaray eze eze oynadı. Onlarca pozisyon buldu. Şanssızlıktan toplar girmedi lanet kaleye. Ya kaleciye çarptı ya oraya çarptı ya 1 saniye geç kalındı ya 1 cm yandan gitti. Ama gitti işte olmadı. Yine de bu 2. yarıdaki oyunu sürdürmemiz gerek diğer maçlarda. Kazanmayı hakettigi bir macı kazanamadı Galatasaray. Bu nedenle üzgünüm ben. Yine de kazanan tarafı tebrik etmek gerek. Düzgün bir maçtı. Hakem de çok iyiydi. Böyle güzel maclar izlesek hep..

Ayrıca belirtmem lazım ki ilk yarıda Galatasaray cok hantaldı. Kimse kosmadı bir yere. Böyle yavaş bir orta saha ile diğer takımlara üstünlük kurmak zor olur.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.
    Duradura bu maçta mı tuttu kangallığı Melo'ya gönderme yapmış işte belli.

Melo'nun sevincinde ne var arkadaslar adam ister Pitbull taklidi yapar, FB'li oyuncular gibi yengec taklidi yapar.

Hayir gidip Kazim gibi Aykut Kocaman'a karsi falan centilmenlik disi sevinse laf edin ya da ne bileyim el kol hareketi yapsa haklisiniz da bunu bu kadar mesele yapmak önemsiz.
    Last edited by di canio : 23.Nisan.2012 at 12:56

Köpek isiyormus gibi taklit yapti ama yakismadi Christian da gel kucu kucu gibisinden biseyler yapti tamam komik belki ama centilmenlik disi.

Sayfa 14 / 20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri