Evet pek fazla küfür filan olmadı.Gs taraftarına teşekkür ediyorum umarım bizde aynı şekilde karşılarız Kadıköy'de.
Evet pek fazla küfür filan olmadı.Gs taraftarına teşekkür ediyorum umarım bizde aynı şekilde karşılarız Kadıköy'de.
O değil de Topuz'un hareketi espriden öteye geçemez.Gören de Melo'nun fiziksel bir özelliğiyle dalga geçiyor sanır.
şampiyonluğu kaybettiğimiz trabzonspor maçı vardı sanırım bi 30 şut da bizim vardı ama maçı berabere bitirdik ve şampiyonluk kaçtı haticeye değil neticeye bakma zamanı zaman skor zamanı haftaya beşiktaş maçını da bu ivme ile kazanmayı bekliyorum inşallah şampiyon olarak tamamlarız sezonu ve art arda iki sezon yaşanan travmayı büyük ölçüde bitirelim çok güzel olacak şampiyon olursak çok (:
Hasan Şaş'ın ve Fatih Terim'in kaşlarınının yarılmasından sonra herkes TT Arenada çok olay çıkar diye bekliyordu ama öyle olmadı. Bu sene örnek taraftar nasıl olunur gösterdik.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
besiktaştan sonrakı maçı kazanırsak önümüz açılır
Ziegler'e çok sövdünüz adam tam maçında attı golünü.Emre'nin eksikliği ve Baroni,Selçuk'un kötü oyunu M.Topuz'un etkisizliği bizi bitirdi.Allah yardım etti açıkçası.Volkan'a ne kelime yazsak az.Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en iyi kaleci heralde Volkan'dır.Diğer 10 kişi Volkan'ın yarısı kadar konsantre olsa rahat şampiyon oluruz
Melo konusunda iyi oyuncu hatta ligimizin en iyi ortasahalarından olmasına karşın gol sonrası hareketleri benimde sinirimi bozuyor.Giydiği formaya o hareketlerin yakışmadığını düşünüyorum.
Mehmette gönderme yapmış buna bence buda bize yakışmadı he ben izleyince gülmedim dersem yalan olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Su dakikadan sonra sampiyon olmak istiyorsan galip geleceksin. Tamam GS büyük takima yakisir bi sekilde oynadi ama 3 puani kazanan takim aliyor.
GS'lilerin sevinmesi gereken nokta sampiyon gibi oynadik ve artik taraftarin takima inanci var.
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsunSiz sadece kazandık diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz diyemiyorsunuz.Ya Volkan ya şampiyonluk ya kazandık.Başka bir şey yok.Benim demek istediğim geçen hafta maçla ilgili her şeyi konuşan adamlar bu hafta neden sadece skoru konuşup çekiliyor sahadaki oyunu niye konuşamıyor ?
gs nin seneye semih in yerine sağlam bir stoper alması lazım
Ziegler 90'a asıyordu rüyamda diyen kimdiAlt 90'a attı adam
![]()
Ziegler Kadıköy'deki maçta 1 gol daha atsın Selçuk gibi olsun vallaAlalım bonservisini sadece GS derbilerinde oynasın
![]()
ilk golde semihin hatasi vardi , semih icin genel olarak bakarsak bence cok iyi oyun oynadi.
Bende diyorum ki yakaladıgımız gol pozisyonlarını degerlendirmek dısında ve Volkan dısında olumlu hareketimiz yoktu.Ve bunları söylüyoruz sadece onun dısında kötü oynadıgımızı kabul ediyoruz işte daha ne istiyosunuz ki ? Ama sonuc olarak kazandıgımız icin şampiyonluga yaklastıgımız icin mutluyuz.Kazandıgımız halde kötü oynadık diye üzülelim mi yani bunu mu istiyosunuz.
Bize lazım olan güzel oyun değil; acil 3 puandı. Beraberlik halinde bile Galatasaray sezon sonuna kadar avantajını sürdürüyordu. Kadıköy'e 5 puan farkla geldikleri takdirde zaten bizim saha avantajımızın hiçbir anlamı kalmıyordu. Dolayısıyla isterse 1 şuttan 2 gol çıkaralım ama 3 puanı alalım, bize yeterdi bugün için. Bu galibiyet sadece en önemli rakiple puan farkını indirmeye yaramadı aynı zamanda oyuncuların şampiyonluk ümitlerini en üst seviyeye çıkardı. 2/2 Geriye 5 maç kaldı. 5 maçı da kazanırsak en zor dönemimizde 2 kupayı kaldırırız.
Tüm oyuncularımıza teker teker teşekkürler.
MirosLOVE Stoch..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe klasik bir şekilde kapandı. 5 kere falan hücum ettiler. 2 si gol oldu, diğer 2 sini de Semih kesti. Galatasaray eze eze oynadı. Onlarca pozisyon buldu. Şanssızlıktan toplar girmedi lanet kaleye. Ya kaleciye çarptı ya oraya çarptı ya 1 saniye geç kalındı ya 1 cm yandan gitti. Ama gitti işte olmadı. Yine de bu 2. yarıdaki oyunu sürdürmemiz gerek diğer maçlarda. Kazanmayı hakettigi bir macı kazanamadı Galatasaray. Bu nedenle üzgünüm ben. Yine de kazanan tarafı tebrik etmek gerek. Düzgün bir maçtı. Hakem de çok iyiydi. Böyle güzel maclar izlesek hep..
Ayrıca belirtmem lazım ki ilk yarıda Galatasaray cok hantaldı. Kimse kosmadı bir yere. Böyle yavaş bir orta saha ile diğer takımlara üstünlük kurmak zor olur.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.
Melo'nun sevincinde ne var arkadaslar adam ister Pitbull taklidi yapar, FB'li oyuncular gibi yengec taklidi yapar.
Hayir gidip Kazim gibi Aykut Kocaman'a karsi falan centilmenlik disi sevinse laf edin ya da ne bileyim el kol hareketi yapsa haklisiniz da bunu bu kadar mesele yapmak önemsiz.
Last edited by di canio : 23.Nisan.2012 at 12:56