Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
1 ile 30 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.
    Duradura bu maçta mı tuttu kangallığı Melo'ya gönderme yapmış işte belli.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Köpek isiyormus gibi taklit yapti ama yakismadi Christian da gel kucu kucu gibisinden biseyler yapti tamam komik belki ama centilmenlik disi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar bu ne hiddet bu celal : )

Biraz sakin olalım, çok güzel bir atmosfer, maça iyi hazırlanan bir taraftar, sahada kavga gürülte etmeyen futbolcular ve alınan bir sonuç, ötesi var mı ?
    Fatih Terim'in Sow sakatlandıktan sonra gelip geçmiş olsun demesi, Bekir ve Elmander'in düştükten sonra sarmaş dolaş olması, gülmesi eğlenmesi, Bekir yerde sakatken Necati'nin ona yardım etmesi vs vs. Bunları kaçımız konuştuk ? Nedense güzel olan değil kötü olan göze çarpar. Bence centilmenlik yönünde iki takımda maç içinde sahada hakkını verdi. Maç bittikten sonra yaşananlar saha içini bağlamaz bunu unutmayın, Bir taraf üzülür, motivasyonunu toplamak ister, diğer taraf sevinir, eğlenmek ister.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri