Sayfa 14 / 52 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bize Cenk Lazım Cenk.Tekrar gelse çıkarır bizi süper lige zaten bu sezonki kadroda süper Cenkde olsa off off dadından yenmez
    Cenk bize hiç bir şey vermedi. Yanlış hatırlamıyorsam 6 sezon oynadı. Ama hiç yararlanamadık. Yine gelsin yine bize faydası olmaz. Rize veya Denizli ye imza atmak üzere. Gitsin oralarda oynasın.

Ümit Karan iyi hoşta o parayı herhangi bir takım verdiğinde paranın yarısının dahi karşılığını alabilecekler mi şüpheliyim. Adam yazı yatarak geçirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ümit Karan ve Souleymane Youla. Bu iki adama paralarını peşinen vereceğinizi taahhüt edin amatör kümede oynarlar.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Cenk bize hiç bir şey vermedi. Yanlış hatırlamıyorsam 6 sezon oynadı. Ama hiç yararlanamadık. Yine gelsin yine bize faydası olmaz. Rize veya Denizli ye imza atmak üzere. Gitsin oralarda oynasın.

Ümit Karan iyi hoşta o parayı herhangi bir takım verdiğinde paranın yarısının dahi karşılığını alabilecekler mi şüpheliyim. Adam yazı yatarak geçirdi.
    Şuanda Bank Asya'da iş yapar
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Şuanda Bank Asya'da iş yapar

İsterse yapmasın. En az 600 Milyar istiyor deve

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    İsterse yapmasın. En az 600 Milyar istiyor deve
    O zaman zaten geLmesin ona o paraları vereceğimize ohoohoh Robinho totemi yapalım daha iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Can Erdem Denizlisporda , fiyat kiralık mı bilmiyorum ama .
    bonservisiyle 2 yıllk sözleşme

NTV spor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kayserispor'dan Merter Yüce ve serbest durumda bulunan Altan Aksoy Giresunspor'da.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Cenk İşler bir aksilik olmazsa %99 Samsunsporda.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

CENK İŞLER YUVAYA DÖNÜYOR

CENK YARIN SAMSUNPOR'A İMZA ATACAK....

Aks Tv son daika haberi geçiyor şu anda...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Altan transferi son anda TFF'nin Giresunspor'un transfer tahtasını kapatmasından dolayı iptal olmuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Denizlisporumuz'da dört imza birden Bugün (19.08.201) kulüp binamızda düzenlenen imza töreninde Zafer Özgültekin, İbrahim Çelik, Can Erdem ve Evren Özyiğit yeşil siyahlı renklere bağlandı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ, Ömer Uzer ve Ali Sulayıcı’nın katıldığı törende dış transferde 4 futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Çaykur Rizespor’dan kaleci Zafer Özgültekin, Sarıyer Kulübü’nden transfer edilen ve bir dönem yeşil siyahlı formayı giyen defans oyuncusu İbrahim Çelik, Beşiktaş AŞ’den santrafor Can Erdem ve Ankaraspor AŞ.’den kaleci Evren Özyiğit kendilerini Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

İmza töreninde bir konuşma yapan Uğur Bağbaşlıoğlu, takıma büyük katkı sağlayacak isimler ile anlaştıklarını söyledi. Bağbaşlıoğlu, “Mevcut kadromuzu geliştirmek için dış transferde 4 oyuncumuz ile anlaşma sağladık. Yeni transferlerimizin aramıza katılmasıyla daha da güçleneceğimize inanıyoruz.” diyerek “Denizlispor camiasına Hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Zafer, İbrahim, Can ve Evren Denizlispor’u bir üste çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek Yeşil siyahlı formayı giymekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

İmzaların atılmasının ardından futbolcularımız Denizlispor Bayrağı ile objektiflere poz verdi.

Öte yandan Denizlispor’un yeni sezonda Özgüven 1 Güvenlik Şirketi ile anlaştığını sözlerine ekleyen Uğur Bağbaşlıoğlu “Denizlispor’un güvenliği artık emin ellerde.” dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Denizlispor'un tekrar Süper Lig'e çıkacağını düşünüyorum özellikle Galatasaray'dan aldığı oyuncularla birlikte...

Serdar Eylik ve Murat Akça kaldı galiba sadece Denizli'de bizden giden değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Eylik yeter

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Sakaryaspor'da da baya Galatasaraylı genç oyuncu vardı ama aşırıya kaçınca 3.Ligde aldılar soluğu.Ağırlıklı olarak genç oyuncularla maçlara çıkmak Bank Asya'da çılgınlık olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Denizlisporumuz'da dört imza birden Bugün (19.08.201) kulüp binamızda düzenlenen imza töreninde Zafer Özgültekin, İbrahim Çelik, Can Erdem ve Evren Özyiğit yeşil siyahlı renklere bağlandı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ, Ömer Uzer ve Ali Sulayıcı’nın katıldığı törende dış transferde 4 futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Çaykur Rizespor’dan kaleci Zafer Özgültekin, Sarıyer Kulübü’nden transfer edilen ve bir dönem yeşil siyahlı formayı giyen defans oyuncusu İbrahim Çelik, Beşiktaş AŞ’den santrafor Can Erdem ve Ankaraspor AŞ.’den kaleci Evren Özyiğit kendilerini Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

İmza töreninde bir konuşma yapan Uğur Bağbaşlıoğlu, takıma büyük katkı sağlayacak isimler ile anlaştıklarını söyledi. Bağbaşlıoğlu, “Mevcut kadromuzu geliştirmek için dış transferde 4 oyuncumuz ile anlaşma sağladık. Yeni transferlerimizin aramıza katılmasıyla daha da güçleneceğimize inanıyoruz.” diyerek “Denizlispor camiasına Hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Zafer, İbrahim, Can ve Evren Denizlispor’u bir üste çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek Yeşil siyahlı formayı giymekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

İmzaların atılmasının ardından futbolcularımız Denizlispor Bayrağı ile objektiflere poz verdi.

Öte yandan Denizlispor’un yeni sezonda Özgüven 1 Güvenlik Şirketi ile anlaştığını sözlerine ekleyen Uğur Bağbaşlıoğlu “Denizlispor’un güvenliği artık emin ellerde.” dedi.

İsmail abime teşekkürler , haberi koyduğu için.
    Serdar Eylik ve Murat Akça'nın bonservislerini aldık .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun Galatasaray'a o zaman. Serdar Eylik verilir mi inanamıyorum hala ya...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Geçmiş olsun Galatasaray'a o zaman. Serdar Eylik verilir mi inanamıyorum hala ya...
    Bonservisi ilemi gitti. Ben kiralık biliyordum. Bu Serdar Eylik'in -8 PA'sı vardı galiba. Helebi gelişsin Galatasaray başını taşlara vurur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende kiralık biliyordum ama Oğuz(umarım adını yanlış bilmiyorumdur ) bonservisiyle aldıklarını söylüyor. Bu adamı hangi mantıkla bıraktıklarını anlamak çok güç...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Arkadaşlar , RESMİ kaynaktan bilgi aldığımı söylemekten yoruldum.Bu sene Denizlispor hiç kiralık oyuncu almadı , gelen bütün oyuncular bonservisliydi.Fırat Kocaoğlu geri yollandı .

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bakalim bu sene Denizlisporda izleyecegiz ikisini nasil performans göstercekler.Ben Serdar'i ve Murat'i hic izlemedim herkes üzülüyo ama bu üzülenler kac defa izlediler bu iki futbolcuyu merak ediyorum cok mu iyiydiler?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bakalim bu sene Denizlisporda izleyecegiz ikisini nasil performans göstercekler.Ben Serdar'i ve Murat'i hic izlemedim herkes üzülüyo ama bu üzülenler kac defa izlediler bu iki futbolcuyu merak ediyorum cok mu iyiydiler?
    Serdar Eylik'i A2 maçlarında,PAF maçlarında ve oynadığı A takım maçlarında çokça izledim. Bu adam rotasyonda forma bulsaydı 2 sezon sonra Arda'yı geçerdi bu kadar da iddialı konuşuyorum nasıl bırakırlar yahu nasıl ya.

Cafercanlar Mülayimler vardi yildiz olcak dendi simdi hangi takimda oynadiklari belli degil potansiyeli olan adam takimda tutulurdu bence.Tabi Serdar yildiz bi oyuncu da olabilir gelistirirse kendini.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar , RESMİ kaynaktan bilgi aldığımı söylemekten yoruldum.Bu sene Denizlispor hiç kiralık oyuncu almadı , gelen bütün oyuncular bonservisliydi.Fırat Kocaoğlu geri yollandı .
    Serdar Eylik kiralık olarak katılmış Denizlispor'a. Ama kiralık şartları, opsiyon falan var mıdır, varsa nedir bilmiyorum.

Bağlantı: tff.org (Oyuncu Hareketleri sekmesinden görülebilir)
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Serdar Eylik kiralık olarak katılmış Denizlispor'a. Ama kiralık şartları, opsiyon falan var mıdır, varsa nedir bilmiyorum.

Bağlantı: tff.org (Oyuncu Hareketleri sekmesinden görülebilir)
    Edit : Serdar Eylik 3 senelik kontrata imza attı , kiralıksa neden 1 senelik görünüyor .

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Edit : Serdar Eylik 3 senelik kontrata imza attı , kiralıksa neden 1 senelik görünüyor .
    O 3 senelik sözleşme kimin elindeyse onun bileceği iş. TFF'ye gönderilen sözleşme oarada gösterildiği şekilde demek ki. Belki de 3 senelik sözleşme sonradan yapılmış ve gönderilmemiştir henüz TFF'ye, işlemler de 1 senelik sözleşme üzerinden yapılmıştır, ki bu da pek mantıklı olmaz sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

O 3 senelik sözleşme kimin elindeyse onun bileceği iş. TFF'ye gönderilen sözleşme oarada gösterildiği şekilde demek ki. Belki de 3 senelik sözleşme sonradan yapılmış ve gönderilmemiştir henüz TFF'ye, işlemler de 1 senelik sözleşme üzerinden yapılmıştır, ki bu da pek mantıklı olmaz sanırım.
    Epey kaynağa baktım , heryerde 3 yıllık deniyor kulübün resmi sayfasına mesaj olarak bıraktım cevap gelince konuyu aydınlığa kavuştururuz .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ulen görende Serdar Eylik - Messi takası oldu sanacak.

3 Yıllık sözleşme imzaladıysa artık Denizlispor'un oyuncusudr ve Denizlispor satmadığı ve takımdan yollamadığı sürece'de Denizlispor'un oyuncusu olacakdır.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Denizlispor isterse 10 senelik sözleşme yapsın, hangi kaynkakta yazarsa yazsın, aslolan TFF'de ki bilgiler değil midir? Elinde varsa 3 yıllık sözleşme, TFF'ye tescil ettirmeden bir anlamı olmaz. TFF'de şu anda 1 yıl kiralık sözleşmesi var olarak gözüküyor. Özel sözleşme yapabilirler kendi aralarında, bu da sadece iki tarafı bağlar, TFF'yi ilgilendirmez şu anda. Sonuç olarak Denizlispor, eğer takımda tutmak isterse 1 yıl sonunda Serdar'ın lisansını tescil ettirmek zorunda kalacak, varsa başka bir sözleşme o zaman ibraz eder TFF'ye.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Denizlispor isterse 10 senelik sözleşme yapsın, hangi kaynkakta yazarsa yazsın, aslolan TFF'de ki bilgiler değil midir? Elinde varsa 3 yıllık sözleşme, TFF'ye tescil ettirmeden bir anlamı olmaz. TFF'de şu anda 1 yıl kiralık sözleşmesi var olarak gözüküyor. Özel sözleşme yapabilirler kendi aralarında, bu da sadece iki tarafı bağlar, TFF'yi ilgilendirmez şu anda. Sonuç olarak Denizlispor, eğer takımda tutmak isterse 1 yıl sonunda Serdar'ın lisansını tescil ettirmek zorunda kalacak, varsa başka bir sözleşme o zaman ibraz eder TFF'ye.
    Sözleşme geç bildirilemez mi , onu niye düşünmüyorsun ?

Sayfa 14 / 52 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri