Hey maşşallah takıma bak be yıldızlar karması![]()
Hey maşşallah takıma bak be yıldızlar karması![]()
...
İbranın ölüsü bile iş yapar :-)
...
İbra ve Reyes harika transfer hocam .. Pinto 3 ay çok kötü olmuş . . özellikleri düşmese bari . . Bu arada pintoya istersen ders aldır ibradan iyi olur)
İbra pinto ya ceza sahası dışından rövaşata çalıştırsın : )
...
Takip Listemde bulunan genç oyuncular arasında ön plana çıkan 3 isim, hangisini önce alsak iyidir sizce ?
...
Öncelikle teşekkürler.
İspanyol forvet Castillo çok kaliteli ama elde Pinto varken ve genelde tek Santrafor oynarken onun transferi şimdilik 2. plan.
Brezilyalı savunmacı Juliano çok sağlam özelliklere sahip alınabilecek bir oyuncu.
Belçikalı Jehanno ise orta saha organizatörü, adamda yok yok : )
Ancak tek problem kulüpler ve mevcut kural.
Uçuk bonservis talepleri gelmezse ve çalışma iznine takılmazsa (Juliano) en az 2 tanesini getirmek istiyorum.
...
Ben Juliano ve Castillo derim
İlk başta ki forveti almaya çalış hocam bitiriciliği , kararlılığı soğukkanlılığı çok iyi çok gol atar
...
Ben olsam o 3 regenin hepsini alırım hepsi çok güzel![]()
Belcikaliyi al![]()
hocam elinde Pinto var , ilk önce stoper'i sonra orta sahayı al derim.
Belçik oyuncu iyiymiş onu al
İmkanın varsa 3ünü de al döndür döndür oynat derimAma imkanın yoksa defansı ve orta sahayı tercih etmelisin bence.Özellikle Belçikalıyı çok beğendim.Çift yönlü ne ararsan var adamda.Çok iş yapar.
Bu arada İbra transferine diyecek birşey bulamıyorumMükemmel transfer olmuş.
...
Uzun süren tartışmaların ardından sonunda yönetime Alt Yapı Tesislerinin gelişimi konusundaki talebimi kabul ettirebildim. Transfer de bir yere kadar, artık alttan da oyuncular çıkarıp oynatmak ve bu oyunculardan kar etmek gerek.
...
Yönetimin iyi çalışıyor gerçekten![]()
Yönetimi ve taraftarıyla gerçekten gelişmeye açık bir kulüp. Sponsporumuz da Football Manager başka ne istenir : )
Maç bitti derken, şans
Kalecimizin kötü olmasından kaynaklanıyor. Sezon başında iyi ama yaşı baya geçmiş kaleciler vardı almak istemedim. Ama bir kaleci transferi şart. Şuan takip listemde Uruguay Milli Takımının kalecisi var. Getirebilirsek ilaç olacaktır.
...
...
Wolwes maçı ne olmuş öyle.10 gol dile kolay..
Dikkatimi çeken çok gol yiyoruz gibi...
wolves maçı ne öyle 90+2 'de 5-4 yapmışsın 1 dakika sonra 5-5 fena maç olmuş![]()
Artık seri galibiyetlere ihtiyacımız var birde 5 maçlık gelecek fixtürü paylaşırsan maçlardan sonra iyi olur kaleciyi kesinlikle alman şart . . çalışma iznine takılmazsa o listendeki oyuncularıda al başarılar![]()
...
Evde ki maçları alalım zirveye yürüyelim..
Man utd. maçı kendi evin çıkarabiliyosan puan çıkar derim chelsea maçındada inşallah beraberlik alırsın diğer maçları kazanalım seri galibiyetlerle formumuza kavuşalım ..