Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Sezon Sonu Hangi Takım Şampiyon Olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 46.67%
  • Galatasaray

24 53.33%
Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 514 sonuç

Konu: Ezeli Rekabet Ebedi Dostluk / Galatasaray & Fenerbahçe Ortak Kariyer

Quote Originally Posted by romelon View Post

Hocam bende GALATASARAYI TEBRİK EDİYORUM , ve TARAFTARINIDA , bize gelince

1 Puanla Şampiyonluğu
    1 golle ŞL Çeyrek Finalini ( 4 oyuncum cezalı olmayaydı elerdik )
    ve Türkiye kupasını aldık her kulvarda sonuna kadar mücadele verdik ,

bu yıl başka bir sürprizimiz var
    burak abi ben seni her türlü destekliyorumda feneri sevmiyorum sorunum orda yoksa sende problem yok seni göztepede görmek istiyoruz buarada süprizden biraz ipucu versene

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Süpriz geçti gitti.Ben Beşiktaşı almıştım ne güzel transferler falan yapmıştık ama Crash verince çıktım ben oyundan.

kötü olmuş kardeşim sende olsaymışsın rakabet iyice artıcaktı ama sağlık olsun ne diyelim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Canım sıkılıyordu süper olurdu aslında ama Crash'ın ! :/

ortak kariyer acayip zevkli oluyo ya biz kuzenle gs fenerle tam 10 sezon bitirmiştik sabahlara kadar fm oynuyoduk

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by alekxi3599 View Post
    ortak kariyer acayip zevkli oluyo ya biz kuzenle gs fenerle tam 10 sezon bitirmiştik sabahlara kadar fm oynuyoduk

Bizde işyerinde taşındamadan önce ofisteki arkadaşla yapıyoduk , oda gs'liyde , taşındıktan sonra eski ortamımız olmadı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hadi ya . Neyse transferleri bekliyorum Bu arada Leandro Damiao yu getiren ligdede avrupadada coşar beyler o adamı getirin mutlaka . !!!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'a tebrikler

Quote Originally Posted by romelon View Post

Bizde işyerinde taşındamadan önce ofisteki arkadaşla yapıyoduk , oda gs'liyde , taşındıktan sonra eski ortamımız olmadı.
    pcye karşı oynamak tamam güzel ama biriyle rekabet içinde olmak süper oluyo ya bakalım burs yatsın bende alıcam şu oyunu artık canıma tak etti kendi kariyerimi açıcam

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Hadi ya . Neyse transferleri bekliyorum Bu arada Leandro Damiao yu getiren ligdede avrupadada coşar beyler o adamı getirin mutlaka . !!!
    onu değil ama onun kadar sağlam birini getiriyorum

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Damiao Transfer listesinde ama 155 MN TL istiyorlar ve gelmiyor ama GS 'nin en az 3 tane bombası var

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Beşiktaşın'da vardı.

Transferleri bekliyoruz

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Transfer Bombaları Geliyor !!

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe Transferleri ve Takım Dizilişi

Dizilişimiz

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fenerbahçe şov yapmış.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe Transfer Geçmişi

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Seydou Doumbia 33 Milyon Euro Karşılığında Galatasaray' da !!

Andre Ayew 18.5 Milyon Euro

David Ospina ( Bonservissiz)

Sinan Bolat ( Bonservissiz)

Mattia Destro ( Bonservissiz )

Salvatore Bocchetti ( Bonservissiz) Defans Artık Ona Emanet !!

Wladimir Weiss

Transfer Geçmişi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Galatasaray'da şov2x yapmış.

Grizmanı boşuna almışsın stoch ve krasiç 5 yıl yeter kanatlarda sowu satmasaydın keşke sol bek ve orta saha çok kötü topalı kesici yap arouca yı öne çek derim bide bek al. Forvetinde sowu aratır

Galatasaray çok iyi transferler yapmış nokta atışı olmuş hepsi ama muslera satılmasa daha iyi olurdu.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Grizmanı boşuna almışsın stoch ve krasiç 5 yıl yeter kanatlarda sowu satmasaydın keşke sol bek ve orta saha çok kötü topalı kesici yap arouca yı öne çek derim bide bek al. Forvetinde sowu aratır

Galatasaray çok iyi transferler yapmış nokta atışı olmuş hepsi ama muslera satılmasa daha iyi olurdu.

Söylediklerinin hiç birine katılmıyorum , oyunda griezmanla Stoch'u kıyaslamam bile en az 2 gömlek üstün griezman herhalde hiç izlememişsin yada oynamamışsın , orta sahamızdan da çok memnunum , sol bek çok kötü demişsin bide , sol bekim geçen sezon 7,40 ile oynadı demekki sen oynatamamışsın , Sow'u satma sebebim para kaynağı sağlamak dı hiç de aramdım açıkçası ,

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Ve Cvp gecikmedi, Transferler Müthiç hocam.

Nesil
    2012

Hocam transferler gayet iyi özellikle griezmanı çok beğendim , daha önce Atl. Madird'e almıştın galiba sol da yardırıyordu , bitek ayew'i kaptırman kötü olmuş, ikinizede başarılar .

Hocam bu yıl Galatasaray şampiyonluğa çook daha yakın gerçeği söylemek gerekirse. Ama Fenerbahçe alınacak yerli oyuncu bırakmamış. Yabancı sınırlamasından dolayı Galatasaray 2 yıl sonra çok gerisinde kalacak Fenerbahçe'nin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hocam fm 2013 biraz daha cok zihinsel özelliklere göre kurgulanmış bir oyun.

Misal ezeli rekabat olduğumuz ve dostumuz olan Galatasaray bu sene bizden cok daha iyi transfeler yapmış.

Serdar Aziz,Alper Potuk Geleceğe yönelik mühtiş transfeler.

Salih Uçan Profilini Paylaşabilirmisin hocam

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam transferler gayet iyi özellikle griezmanı çok beğendim , daha önce Atl. Madird'e almıştın galiba sol da yardırıyordu , bitek ayew'i kaptırman kötü olmuş, ikinizede başarılar .

Aslında Ayew'e ilk önce ben el atmıştım , transfer listesindeydi , ama para çıkaramadık , ya aslında griezman haricinde , diğerleriyle ilk defa oynuycam , forvet hattında istediğim verimi alamazsam transfer sezonu bitmeden fierro'yu kiradan çağırırız , Eren falanda var .

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam bu yıl Galatasaray şampiyonluğa çook daha yakın gerçeği söylemek gerekirse. Ama Fenerbahçe alınacak yerli oyuncu bırakmamış. Yabancı sınırlamasından dolayı Galatasaray 2 yıl sonra çok gerisinde kalacak Fenerbahçe'nin.

Obejktif baktığında öyle gs daha yakın , ben gs 'nin de yabancı kısıtlamasına takılacağını düşünmüyorum açıkçası , bedava aldığı oyuncuları 6 ay sonra nakite çevirip türk alır ,

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hocam fm 2013 biraz daha cok zihinsel özelliklere göre kurgulanmış bir oyun.

Misal ezeli rekabat olduğumuz ve dostumuz olan Galatasaray bu sene bizden cok daha iyi transfeler yapmış.

Serdar Aziz,Alper Potuk Geleceğe yönelik mühtiş transfeler.

Salih Uçan Profilini Paylaşabilirmisin hocam

Paramız olsa Soner ve ömer toprak'ı alıcaktım ama para yok , bakalım ya neler olacak

gönlüm fenerden yana ama transferleri gördükten sonra en azından bu yıl için mantığım galatasaray diyor. çekişmeli bi sezon bizi bekliyor yine

Hocam 4 yabancı satıp 6 yabancı almış. Zaten 10 tane falan vardı yabancı bildiğim kadarıyla, 12 olmuştur eğer öyleyse. Hangi birini satacaksın. Ben senin çok mantıklı bir strateji benimsediğini düşünüyorum. Ama hala Recep Niyaz'ı niye sattın anlamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Süper Transferler her iki takıma görede aynı şekilde. Fenerbahçe nin de Alper Potuk Serdar Aziz Griezman süper transferler.Ama Galatasaray coşmuş Andre Ayew Doumbia defansta özellikle Bocchetti müthiş . Çok iyiler süper olucak ligi bıraktım ama AVRUPA LİGİ müthiş olucak bunlar

Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri