Süpriz geçti gitti.Ben Beşiktaşı almıştım ne güzel transferler falan yapmıştık ama Crash verince çıktım ben oyundan.
kötü olmuş kardeşim sende olsaymışsın rakabet iyice artıcaktı ama sağlık olsun ne diyelim![]()
Canım sıkılıyordu süper olurdu aslında ama Crash'ın ! :/
ortak kariyer acayip zevkli oluyo ya biz kuzenle gs fenerle tam 10 sezon bitirmiştik sabahlara kadar fm oynuyoduk![]()
Hadi ya . Neyse transferleri bekliyorum Bu arada Leandro Damiao yu getiren ligdede avrupadada coşar beyler o adamı getirin mutlaka . !!!![]()
Galatasaray'a tebrikler![]()
Damiao Transfer listesinde ama 155 MN TL istiyorlar ve gelmiyor ama GS 'nin en az 3 tane bombası var
Beşiktaşın'da vardı.![]()
![]()
![]()
Transferleri bekliyoruz
Fenerbahçe şov yapmış.
Galatasaray'da şov2x yapmış.![]()
Grizmanı boşuna almışsın stoch ve krasiç 5 yıl yeter kanatlarda sowu satmasaydın keşke sol bek ve orta saha çok kötü topalı kesici yap arouca yı öne çek derim bide bek al. Forvetinde sowu aratır
Galatasaray çok iyi transferler yapmış nokta atışı olmuş hepsi ama muslera satılmasa daha iyi olurdu.
Söylediklerinin hiç birine katılmıyorum , oyunda griezmanla Stoch'u kıyaslamam bile en az 2 gömlek üstün griezman herhalde hiç izlememişsin yada oynamamışsın , orta sahamızdan da çok memnunum , sol bek çok kötü demişsin bide , sol bekim geçen sezon 7,40 ile oynadı demekki sen oynatamamışsın , Sow'u satma sebebim para kaynağı sağlamak dı hiç de aramdım açıkçası ,
Ve Cvp gecikmedi, Transferler Müthiç hocam.
Hocam transferler gayet iyi özellikle griezmanı çok beğendim , daha önce Atl. Madird'e almıştın galiba sol da yardırıyordu , bitek ayew'i kaptırman kötü olmuş, ikinizede başarılar .
Hocam bu yıl Galatasaray şampiyonluğa çook daha yakın gerçeği söylemek gerekirse. Ama Fenerbahçe alınacak yerli oyuncu bırakmamış. Yabancı sınırlamasından dolayı Galatasaray 2 yıl sonra çok gerisinde kalacak Fenerbahçe'nin.
Hocam fm 2013 biraz daha cok zihinsel özelliklere göre kurgulanmış bir oyun.
Misal ezeli rekabat olduğumuz ve dostumuz olan Galatasaray bu sene bizden cok daha iyi transfeler yapmış.![]()
Serdar Aziz,Alper Potuk Geleceğe yönelik mühtiş transfeler.
Salih Uçan Profilini Paylaşabilirmisin hocam![]()
Aslında Ayew'e ilk önce ben el atmıştım , transfer listesindeydi , ama para çıkaramadık , ya aslında griezman haricinde , diğerleriyle ilk defa oynuycam , forvet hattında istediğim verimi alamazsam transfer sezonu bitmeden fierro'yu kiradan çağırırız , Eren falanda var .
Obejktif baktığında öyle gs daha yakın , ben gs 'nin de yabancı kısıtlamasına takılacağını düşünmüyorum açıkçası , bedava aldığı oyuncuları 6 ay sonra nakite çevirip türk alır ,
gönlüm fenerden yanaama transferleri gördükten sonra en azından bu yıl için mantığım galatasaray diyor. çekişmeli bi sezon bizi bekliyor yine
Hocam 4 yabancı satıp 6 yabancı almış. Zaten 10 tane falan vardı yabancı bildiğim kadarıyla, 12 olmuştur eğer öyleyse. Hangi birini satacaksın. Ben senin çok mantıklı bir strateji benimsediğini düşünüyorum. Ama hala Recep Niyaz'ı niye sattın anlamadım.
Süper Transferler her iki takıma görede aynı şekilde. Fenerbahçe nin de Alper Potuk Serdar Aziz Griezman süper transferler.Ama Galatasaray coşmuş Andre Ayew Doumbia defansta özellikle Bocchetti müthiş . Çok iyiler süper olucak ligi bıraktım ama AVRUPA LİGİ müthiş olucak bunlar![]()