Quote Originally Posted by garez0066 View Post
Hocam 4 yabancı satıp 6 yabancı almış. Zaten 10 tane falan vardı yabancı bildiğim kadarıyla, 12 olmuştur eğer öyleyse. Hangi birini satacaksın. Ben senin çok mantıklı bir strateji benimsediğini düşünüyorum. Ama hala Recep Niyaz'ı niye sattın anlamadım.
Hocam , Recep Niyaz ve Salih uçan 2020 yılında bile potansiyelini bulmuyor , bide recep ofansif orta saha oyuncusu ben o şeikilde oynamıyorum salih'i bu yılda kiraldık , bir sonraki sene takıma girer herhalde geçen seneye oranla biraz gelişti profilini koyucam birazdan , GS için dediklerine katılıyorum , senin deiklerinin dışında yabancılar oynamayınca takım uyumda bozulacak , belki orada bir avantajımız olur tekrar bize gelince takımın iskeletine dokunmadım , hala takımda uluslar arası tecrübeye sahip çok oyuncu var ,( Volkan , Gökhan , Meisreles , Krasic ve bence Griezman'da o potansiyelde şuan ) bu tecrübeye , aç genç oyuncular da eklendin mi bence çok iyi şeyler olur diye düşünüyorum , şimdi fierro 'yu da kiradan çağırmayı düşünüyorum ,