Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 14 / 21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Yalnız tamam Fenerbahçe'li arkadaşlar derbiyi yendiniz sevininde ama bir gerçek varki şampiyon Galatasaray.Bu kadar seviniyorsunuz sanıyorum şampiyon oldular.Biraz abartmadınız mı?Tura çıkıcak mısınız birazdan?
    Haftaya siz Karabük maçında sezonun kapanışını yaparken biz maç sonu kutlamalar yapacağız.Böyle devam...
    Bizim burada var onlardan
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Chaos ve Revolution olay budur. Çok kaliteli şeyler söylemişsiniz
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar farkettinizmi biz 4 hafta önce felan ligi kopardığımızda ortadan kaybolan bazı arkadaşlar vardı.Maçlarda yanlış korner olsa bile gelip konuşuyorlardı.Son 4 haftadır yoktular.Bu maçla birlikte hortladılar

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Arkadaşlar farkettinizmi biz 4 hafta önce felan ligi kopardığımızda ortadan kaybolan bazı arkadaşlar vardı.Maçlarda yanlış korner olsa bile gelip konuşuyorlardı.Son 4 haftadır yoktular.Bu maçla birlikte hortladılar
    Koz geçti ellerine ve saklandıkları yerden çıktılar
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Onlar gene 4 haftadır yokmuş 3 sene futbol konuşamayan gsliler hortladı 2 senede sen ona ne diceksin
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Öncelikle fenerbahceyi tebrik ederim. 3 puana ihtiyaci ilan taraf daha istekli oynadi.fakat hakem yine formsuzdu.galatasaray maca motive degildi,isteksiz oynadilar.kaybetmek cok önemli degil ancak kavga olmasa iyi olurdu...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Öncelikle fenerbahceyi tebrik ederim. 3 puana ihtiyaci ilan taraf daha istekli oynadi.fakat hakem yine formsuzdu.galatasaray maca motive degildi,isteksiz oynadilar.kaybetmek cok önemli degil ancak kavga olmasa iyi olurdu...
    Şu an en mantıklı konuşan Galatasaraylı sensin abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Şu an en mantıklı konuşan Galatasaraylı sensin abi
    Bu olmadı Ertan (:
    Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı ve diğerleri. Herkesin yorumu değerli. Mesale ben sene başındandır yapmadığım bir şeyi yapıp, Fanatiklik yapıyorum ve eğleniyorum : ) Bunu kişisel tartışmalara çekmenin ve tad kaçırmanın anlamı yok. Fenerbahçeli arkadaşların yorumları kadar, Galatasaraylı arkadaşların yorumları da bende tebessüm oluşturuyor. Sonuçta bir taraf şampiyon, Diğeri de ezeli rakibini yine yenmiş bir takım taraftarı ve eğlencesine bakıyor.

@ThreepWooD

Ceko, burasının değil buranın olması lazım fazladan ek koyup anlatım bozukluğu yapmayalım : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu olmadı Ertan (:
    Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı ve diğerleri. Herkesin yorumu değerli. Mesale ben sene başındandır yapmadığım bir şeyi yapıp, Fanatiklik yapıyorum ve eğleniyorum : ) Bunu kişisel tartışmalara çekmenin ve tad kaçırmanın anlamı yok. Fenerbahçeli arkadaşların yorumları kadar, Galatasaraylı arkadaşların yorumları da bende tebessüm oluşturuyor. Sonuçta bir taraf şampiyon, Diğeri de ezeli rakibini yine yenmiş bir takım taraftarı ve eğlencesine bakıyor.
    Yok abi kimsenin yorumunu yadırgamam ben,birileri diyor gazozuna derbi bu maçı kazansalar seriyide bitiririz şampiyon da oluruz derlerdi yenilince tuhaf tuhaf şeyler konuşuluyor++ Ceko'nun bozukluğunu düzelttiğine göre iyi ders çalışıyon ha abi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu bu kadar abartacak ne oldu bu maçta anlamıyorum ki.

Fenerbahçe kazandı, Galatasaray ise şampiyon oldu ve formalite maçında kaybetti olan biten bu.

İki takımıda tebrik ederim ben kendi adıma nasıl uyarı yapılacağını şaşırdım artık.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok abi kimsenin yorumunu yadırgamam ben,birileri diyor gazozuna derbi bu maçı kazansalar seriyide bitiririz şampiyon da oluruz derlerdi yenilince tuhaf tuhaf şeyler konuşuluyor++ Ceko'nun bozukluğunu düzelttiğine göre iyi ders çalışıyon ha abi
    Ayıpsın Kpss'ye az kaldı : )
    Maç öncesi burada veya çoğu forum sitelerinde Galatasaray farklı kazanır, tarihi fark olabilir, rahat bir galibiyet alınır şeklinde yorumlar da vardı. Hatta Ankette bile bu konuda ezici bir üstünlük hakim : ) İnsan ister istemez kendi takımının kazanmasını istiyor tabi, karşılıklı atışmalara girmeden hoş görmek lazım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca, inşallah, bu maçla birlikte taraftarın ve camianın Aykut Kocaman'a güveni yeniden gelir, uzun yıllar Fenerbahçe'nin başında görürüz Aykut Kocaman'ı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her zaman,her yerde en büyük Cimbom diyorsak her yerde şampiyonluğu kutlarız.Bu kadar basit,devam eden maçın ortasında bırakır maçı şampiyonluğu kutlarız,yaptığımız bir antrenman sırasında antrenmanı yarıda keser şampiyonluğu kutlarız,yenildiğimiz bir maçtan sonra yenilgiyi unutur şampiyonluğu kutlarız,uyurken kalkar sebebsizce şampiyonuluğu kutlarız.

Şampiyon olduktan sonra nerede kutlayıp,ne zaman kutlayacağımız bize kalmış.Hiç bir,Allah'ın kulunu ilgilendirmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Kaan'ın silinen 2. mesajı gayet mantıklı bence. Fm forumu ise çeşit çeşit konularda yazıyoruz. O zaman kapatılması lazım bu konuların haklı gördüm Kaan'ı. Yanlış birşey yok bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Konuya kilit vurulmalı bence,arada kaynayan mesajları gözden geçirirsiniz.Çok fazla silinmesi gereken,çok fazla kişisel tartışma içeren mesaj var.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Ya harbiden yeter,kapatın şu konuyu tuhaf tuhaf şeyler konuşuluyor saygı duyun artık birbirinize,birbirinize laf atıp kapışmayı ne çok seversiniz siz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gözden kaçan mesajlar incelenmek üzere kısa süreliğine kilitlenmiştir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Konu tekrar açılmıştır, lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.

İyi forumlar..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımımızı tebrik ediyorum. Olması gereken oldu bizim açımızdan ve galip geldik. Ancak yinede sevinemiyorum tabi ki. İnşallah seneye şampiyon olacağız.

Unutmadan bu maç için birbirini öldüren canileride Allah bildiği gibi yapsın. Müebbet vermeleri lazım. Anccak eminim 2-3 senesi var onların... Yazık gerçekten. Bu ülkenin insanı bir spor müsabakası için birbirini öldürür hale geldiyse çok düşünmemiz lazım... Hiçbir maç bir insan hayatından değerli değildir. Bugün bir ailenin ocağına ateş düştü. Onların yerine koyduğumda kendimi, abim, kardeşim annem, babamın birisinin başına böyle birşey geldiğini düşündükçe, kalleşin birisinin pompalı ile beyninden yakınımı vurduğunu hayal ettikçe çıldırıp onun kafatasını yüzesim geliyor. Bir aile daha bugün futboldan nefret etti. Bakalım kaç kişi daha ölecek ve onun 2 katı kadar kişide futboldan nefret etmeye devam edecek...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bence konu kapatılmalı,maçtan başka her şey konuşuluyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen,bundan sonra atılacak mesajlar tartışma çıkartmaktan başka işe yaramayacaktır ancak Sait abi gibi mesaj yazanlar da olacağı için yarın ki maçların da sonuçlanması beklenebilir bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Konuyu kapatmak çözüm değil ki.

Tahrik etme amacı olan Sohbet alanlarından da yapar bunu. Önemli olan yapılmaması daha önceki derbilerde de bu konu açıktı yine açık kalır.

Sakin bir şekilde yazdıktan sonra bence sorun olmuyor.

Maça gelelim, çok zevkli bir maçtı bence herşey vardı içinde. Kazanmamız iyi oldu tabii ancak tekrar tekrar söylüyorum Galatasaray'ın da şampiyonluğunu kutlarım.

Takımımı da bu akşam ki güzel oyunundan dolayı kutluyorum. İstenmeyen görüntüler maalesef oldu maçta ancak yapacak bişey yok.

Kuyt'ın şutunu çıkardıktan sonra ''Helal be Muslera'' demekten alı koyamadım kendimi çok iyi kaleci.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

çok buyuksun muslera...

Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırılmıştır.
    Last edited by BaGa TaRKaN : 05.Aralık.2016 at 23:06

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    çok buyuksun muslera...
    Şu pozisyona bakılınca Muslera kendini özetliyor gerçekten harika bir kaleci

LİGTV telif hakları nedeni ile Link kaldırılmıştır.
    Last edited by MoNToLiVo_ : 05.Aralık.2016 at 15:26

FB'li 1 taraftar bıçaklanarak öldürülmüş.

Ne denir ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ceza alacak ne oldu,kötü tezahurat dışında?
    kendi oyuncunuzu sakatladınız , konyak,viski şişesi tarzı bi şişe vardı gördüğüm , çok madde yağdı onlar dışında ses bombası falanda atılmış olabilir 1-2 kez bum diye ses geldi çok meşale yakıldı bide

Tüm takımı , taraftarı , başkanı , teknik ekibi tebrik ederim

Çok zorlu geçen sezonu derbi galibiyeti ile kapatmak güzel oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allahım ne saçma şeyler dönüyor..
    Birkaç sene önce iki maçlı türkiye kupası maçında ikinci maçta Galatasaray Fenerbahçe'yi yenmesine rağmen deplasman golüyle tur atlayan Fenerbahçe, yenildiği için göbek atıyordu o zaman! Oradaki mesaj farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sergen'inde dediği gibi ben böyle bir derbi görmedim.Herkes mutlu.Enteresan bir akşam oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

he bu arada yanlis anlasilmasin amac ortaligi kizistirmak degil ama en az kurallar içersinde uygulama yaparsa tff fenerbahce 6-7 maç saha kapatma cezasi gelmesi lazim.

Sayfa 14 / 21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri