marsilyaya dikkat edin dicerktim ama marsilya benim konuşmama gerek kalmadan dersini vermiş fenerin yendiği her takımı kek görmeyin gs liler![]()
Avrupa gitti elimizden bari şu Şampiyonluğu alalım yoksa sonun iyi değil baştan uyaralım taraftarlar olarak![]()
Galatasaray elimizden kaçtı ama bursa bize fena çarptı bundan sonra her maçımızı kazanıp bursanın puanlar kaybetmesini bekliyecez
Bursanın şansına psg- tottenham falanda elenmiş diğerleri dişine göre![]()
Bu seneyi pas geçtik , seneye 10 numara oyuncular al bu takımı ayağa kaldırArtık bu son şans
Halil abi galatasaray 2maçtada elimden kaçtı yoksa ligde pes etmemde suan herşey sana bağlı benim fikstür kolayumut ediyorum puan veya puanlar kaybediceksin
![]()
Sadece şunu söylim seneye hedefim süper lig şampiyonluğu ve uefaya katılırsam uefa şampiyonluğu şampiyonlar ligine kalırsam ise Yarı Finalgelecek sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başladım, ilk önce taktiğimi değiştiriyorum, hakan baltanın yerine sol bek alcam falan filan
gelecek sezon bu seneki hüsranı unutcaksınız
@ ronaldinho 10
bu Road to Amsterdam'ı söylemek istemiyorum her seferin de Road to olimpiyat oluyor
onun için hedefe adım adım![]()
Bu forveti seneye sat Halil haksız rekabet oluyor)
efsane bir maç olmuş bursa zagrep maçı rakiplere bakarsak valencia ve napoliyi zorlarsın ama sevilla sana fazla büyük gelir tabii sen arsenali bile yenmiştin neden olmasın AL şampiyonluğu![]()
Halil hocam ya kopmuş gitmiş resmen=) GS her sezon hep kayıplarda bu ortak kariyer yaramıyor GS yi yöneten arkadaşlara=) Fenerbahçe ise kıvamında gidiyor ama moral bozukluğu var sanırım son haftalarda baya puanlar kaybetmiş=)
ilk maçta Zagrep Deplasmanından sonra Fb ile oynayacağımız için biraz yedek ağırlıklı çıkmıştım , ama güzel geri dönüş yaptık , ilk maçta da zaten kontra atak oynamışlardı , rakiplere gelince bence Valencia , Sevilla'ya göre çok daha zor , gerçi bir tur daha atlayım bana yeter buraya gelirken böyle bir hedefimiz yoktu , gruplardan sonraki tur yeterliydi , ama bakalım neler olacak bu akşam sabah 5'e kadar fm kapışıcaz
Tam kopamadık aslında 3 puanlık bir avantajımız var kalanda 9 hafta var çok şey değişe bilir , eğer AL 'de daha iyi yerlere gidebileceğimi düşünürsem Ligi 2. plana atarım , zaten her halukarda ilk 2 'de bitiririm ligi
fm de hep sevilla valenciadan iyi olmuştur en azından bende böyle![]()
En iyisi ikiside gelmemesi
İnş. öyle olureğer hedeflerimizi gerçekleştirirsek , aklımda fena oyuncular var ama tabiki iskelet kadroyu bozmayacağım , ilk transfer sağ kanat'a olacak Fenerbahçe kariyerimde de almayı düşündüğüm bir oyuncuydu Krasic iyi form tuttuğu için vaz geçmiştim , bu arada ara transfer döneminde kadromuza iki tane bedelsiz oyuncu kattık
Sol açığa : Marcelo estigarribia
Ofansif orta Saha'ya : Batalla'nın yedeği olarak Erman Kılıç'ı aldım
Hani hazard hayal orada makara yaptığını biliyorum amagene nokta atışı transfer yapmayı planlıyorum , kadrodan genel itibari ile memnunum , ilk öncelik mevcut kadroyu korumak ,
transferde 4 oyuncu düşünüyorum
Sağ açık ( Yıldız olma ihtimali çok yüksek )
orta saha ( yerli genç ilk 18 için )
Sol bek ( burası biraz soru işareti yerli olarak çok iyi bir sol bek yok eğer iyi bir yerli stoper alırsak sol beki kaliteli bir yabancı ile daha güvene ala biliriz . )
Kadromda olmazsa olmazlar ise şunlar yani iskelet kadrom
Sinan Bolat , Alpaslan , Serdar Aziz( Satmama kararı aldım ) , Veysel , Belluschi , Batalla , Fereyra , ilk 11'de 7 isimin yeri garanti sol açıkda estigarribia banko oynar diğerlerinide nokta atışı yaparsak SÜPER LİGDE BAYERN MÜNİH hegamonyası gibi bir hegomanya kurarız![]()
göze hoş gelen laflar estigarribia ise mükemmel olur