Klübe raylı sistem kurdu diye destek vermiyorsun dimi![]()
Aynen öylee
Aynen egecim,groningen süpriz yapmazsa tabi
Adamlar geçen yılın hollanda şampiyonu ne varbu kadar küçümsemeyin insanları ya
Kabul ediyorum enballı kura benimkisi
Aynen öyle oluyor abi, hiç ummadığın bi anda ataklar aniden kesiliyor. Dediğini zaten çoğu maçta yaptım ama sakatlıklardan ve formsuzluklardan dolayı forvet takviyesi yapmak istemedim o maç. bunun dışında 4312 dizilişinde çift forvetli bir taktik çalıştırıyorum takıma ekstradan
1. turdaki rakiplerimize baksana hiç biri dandik takımlar değil hepsi şampiyon harbiden şampiyonlar ligi oldu artık
Adamlar geçen yıl şampiyon olmuşlar ama bu sene 7. falanlar ligde bende çözemedim olayı
Maşallah dee nazar değecek takıma, zaten değdide FA cupta
Eyvallah sağolasın !
Şl deki takımlar bu turdan sonra çok daha zor olacak gerçek şampiyonlar ligi başlıyor artık
Takılırsakta canım sağolsun yani napalm
Yarın görüşelim hepinizle Allahın irlandalıları siziOriginally Posted by İrlandalılar !
![]()
Çok sevgili arkadaşlarıma burdan selam ve saygılarımı iletiyorumGroningen balık bir takım olmadığını geçen yılın hollanda şampiyonu olduğunu ve bu başarının tesadüfi olmadığını şl gruplarından çıkarak kanıtladı nitekim o yüzden elenirsekte canım sağolsun
![]()
-
20.HAFTA
Spoiler: Maç Detayları
21.HAFTA
22.HAFTA
23.HAFTA
24.HAFTA
25.HAFTA
26.HAFTA
Spoiler: Puan Durumu
Ligde 26 haftayı geride bıraktık ve namağlup serimizi devam ettiyoruz.. Bu 7 maçlık periyotta savunma anlamında çok iyi performanslar sergileyemedik malesef, gerek kişisel hatalar gerekse takım savunmasında ki aksaklıklar son dönemde kalemizi gollere açtı.
Özellikle Stoke maçında rezalet bir oyun ortaya koyduk.. Deplasmanda oynadığmızı ve Stoke City'ninde yükselişini göz önüne alacak olursak; oyuncuların nasıl olsa yeneriz düşüncesiyle rehavete kapıldıklarını ama karşılarında taş gibi bir Stoke gördüklerinde sahada ellerinin ayaklarına dolaştıklarına tanık oldum, her ne kadar rakibimiz daha iyi oynasada maçın daha 2. dakikasında sakatlanıp oyundan çıka Ben Davies'in yerine oyuna aldığım Iraklı ronaldomuz Abdul Hüseyin'in insanüstü çabalarıyla attığı gollerle hem galibiyet serimizi devam ettirdik hemde rakiplerimzle olan puan farkını korumayı bildik.
-
Bu sezon ki ilk yenilgimizi nihayet Derby'e karşı almış bulunmaktayız.. Benim sinirden delirdiğim, hıncımı laptoptan çıkarmak istediğim daha sonra laptopun tamirine çok para giceğini düşünüp mause'yi kırdığım bir maç olarak hafızamda kalacak Derby maçı..!
İstatistiksel olarak rakibimizden üstünde oynasak, attığımız 3 gol ofsayt gerekçesiyle iptalde edilmiş olsa, sinirden maddi zararda versem; bir o kadarda zevk aldığım bir maç oldu. Russel'in bu maçta attığı jeneriklik golleri messi, ronaldo falan atamazdı imkanı yok.. adam mükemmel voleler çaktı.. Netice itibariyle FA Cup'tan elenerek 4 kupa hayalimize son verdik ve diğer kulvarlara daha fazla odaklanma şansını yakaladık...
Şampiyonluk ve ŞL'de yarı final yeterli diğer kupayı da kazanırsak sezonu süper bir şekilde tamamlamış oluruz.![]()
Hocam derby maçında aynı benim Kobenhavn maçı gibi olmuş. Galiba son maçlarda özellikle deplasmanda çift forvetli bir taktiğe dönmüşsün bence onu kanatlı bir şekilde yapsan daha iyi olabilirmiydi ?
Adamın kanatlarını durduramamışsın.Beklerin yetmemiş. Bence bir de kanatlı versiyonu bir denesene ?
Derby maçına bende delirirdimGroningeni küçümsememek lazım gerçekten başarılarına göre
Ligde ise artık şampiyonluğu garantilemeni bekliyoruz
![]()
Hocam Newcastle duman olmuş falan da diyemiyorum yancı hakem neyse 3 kupa hedefi koyarız bizde.
Aynen öyle dostum elimizde kalanları alrız bizde !
Aldık sonunda haftalardık bekliyorduk 6 hafta kala aldık
Deplasman, ev değilde; rakibin kapandığı santraforun rakip defans arasında kaybolduğu maçlarda forveti çiftledim abi. Beklerde sıkıntı yok, stoperlerim çok kötüydü maçta rakibin forvetini yıldızlaştırdılar bireysel hatalardan yedik golleri. Kanatlı bir sistem yapabilirim oyuncularım buna müsait fakat ben sevmiyorum kanatlarla oynamayı
Yarı final yeterlimi dyosun![]()
27.HAFTA
28.HAFTA
29.HAFTA
30.HAFTA
31.HAFTA
32.HAFTA
Spoiler: Puan Durumu
Ligin bitimine 6 hafta kala namağluğ bir şekilde şampiyonluğumu ilan ettik ! tam 90 yıl sonra Newcastle'a Premier Lig şampionluğunu tekrar getirdik ve gönüllere taht kurduk... Çok fazla söylenecek birşey yok.. Bende yıllardır bu oyunu oynamama rağmen şüphesiz en başarılı sezonumu geçirdim diyebilirim, kariyerlerimde ilk defa 32 hafta namağlup bir şekilde ilerledim; sonuç itibariyle bu çılgın taraftarlara 90 yıl sonra kutlanabilecek birşey verdik !
-----------------------------------------------------------
--------------------------------------
-----------------------------------------------------------
Capital One Cup'ıda müzemize götürmeyi başardık ! Finalde Chelsea karşısında sağlam bir oyunla kupayı kazanmayı bildik ! Bu sezonu 2 kupayla kapatmayı garantiledik; ama hedefimiz her zaman daha iyisini yapmak olduğu için artık tek bir hedefimiz kaldı ! ŞAMPİYONLAR LİGİ !
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. ELEME TURU | FC GRONINGEN - NEWCASTLE UNITED
Şampiyonlar Ligi'nde ise Hollanda temsilcisini iki maçta mağlup ederek adımızı çeyrek finale yazdırdık. Açıkçası bende sizler gibi her iki maçıda farklı skorlarla alacağımızı düşünüyordum ama rakip bizden güçsüz olmasına rağmen bi hayli çetin ceviz çıktı. 2 maçıda galibiyetle tamamlasakta bizlere kolay lokma olmadığını gösterdi Groningen... Çeyrek finale çıktığımıza göre artık önümüzdeki rakibe bakıyoruz, yani Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a...
Bu kadar devin içinden Olympiakos'la eşleşmemizi her sabah yediğim kavanoz kavanoz ballara borçluyum, Önümüzde ki yıl yeni sponsorumuz BAL DERYASI OLACAK..
Tebrik ederim AbiBu sene Şl'de gelirse çok iyi olur
![]()
Last edited by egebartu : 20.Ağustos.2014 at 07:38
Hakikaten çok şanslı kura çekmişiz şampiyonluk da süper olmuş yeni hedef ŞL olsun o zaman.![]()
6 hafta kala namağlup şampiyonluk güzel olmuş , ama dikkat et rotasyon yapayım diye 6 haftada mağlubiyet alma.
Tebrik ederim Premiger ligde namağlup şampiyonluk çok zordur ve sen başaracaksın.
Bu kadar dev arasından yunan temsilcisini çekmen çok iyi olmuş. Onların bir birleri ile de eşleşmeleride iyi olmuş.
Kapanan rakibe karşı kanat varyasyonlarıda işe yarayabilir.
EPL, dünyanın en iyi ve en zor ligi diyebiliriz. Namağlup şampiyonluk ve 24 puanlık fark kolay bir iş değil. Başarılarının devamını dilerim broAman Yunanlılara dikkat et he
![]()
Kupa yakışır
ŞL de o kupayı kaldıralım![]()
ADANA DEMİRSPOR
Ballısın abi başka bir şey yok![]()
Bu kadar macin ustune, bu kadar devleri onumuzde diz cokturdukten sonra Olympiacos`a elenirsek 100 yilin surprizi olur diyorum gene.
Haydi basarilar, gecemezsekte zaten kimse bir sey diyemez.EPL`de destani yazmisiz.
Mükemmel gidiyosun.Şampiyonlar liginde de başarılı olacağını düşünüyorum.Oliyi elemek çok da zor olmaz![]()
Ragnar ses ver bi iyi misin?![]()
Aynen Abi nerdesin?![]()
Dostlar sağolun yorumlar için... Tatildeyim bir kaç gündür laptopda evde kaldı oyundanda forumdanda biraz uzak kaldık bir kaç gün daha uzak kalacağım gibi görünüyor, ama enerjimi topladım bomba gibi dönücez Newcastle'la birliktebu arada ballı diyen arkadaşlara selam olsun diyeceğim
![]()
İyi tatiller dostum
Hayırdır çokmu zor kura çektin ki
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tatili iyi geçir hocam. Burcu yengeye selamlar![]()
ADANA DEMİRSPOR
Herşey güzel giderken bu hiç olmadı.. hemde hiç ! Pederde bugün yanımıza geldi gelirken pcyide getirmesini istemiştim getirdi fakat kayıtlı oyun bozuk çıktı ! daha öncede bozulmuştu sistemi geri aldım falan 1 hafta geriden getirdik tekrar kurtarmıştım ama bu sefer oyun aralık ayına kadar geri düşüyor... pc geldi diye sevinmiştim ama şuan bütün hevesim kaçtı malesef...
Olmadı bu ya![]()
Kötü olmuş ya , ben arada yedek save alıyorum ne olur ne olmaz diye.