Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
391 ile 420 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Bu kadar devi dize getirip Groningen`e takilirsak yuzyilin surprizi olur.
    Takım belki iyidir , böyle şeyler demeyelim Ben seni destekliyorum Ragnar...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Klübe raylı sistem kurdu diye destek vermiyorsun dimi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    orasını karıştırma

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Herşey tıkırın da devam ediyor
    Aynen öylee

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    İlk devreyi namağlup bitirmek güzel oldu Şl'de ise rahat çeyrek finale çıkarız
    Aynen egecim,groningen süpriz yapmazsa tabi

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Şaka mı bu ? Groningen
    Adamlar geçen yılın hollanda şampiyonu ne var bu kadar küçümsemeyin insanları ya

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Şansına kolay rakip gelmiş, bekleme yapmadan devam edelim.
    Kabul ediyorum enballı kura benimkisi

Hocam şanslıymışsın ki iyi kura çekmişsin iki maçtada farklı ve gol yemeden geçebilirsin.

Reading maçında kaleciyi maçın adamı yapmışsın. Bazen taktikte böyle oluyor akın akın geliyorsun ama bir yerde el frenini çekiyorlar. Bence o maçta Tielemans çıkarmışsın yerine forvet koyup çift forvete geçseydin belki şans bulabilirdin. Mesela ben kobenhawn maçında ne olacaksa olsun diyerek çift forvete geçtim. Son dakikalarda golü buldum. Taktikte özellikle güçsüz rakiplere karşı çok farklı sonuçlar alınabiliyor. Ve çoğu maç gollü bitiyor.
    Aynen öyle oluyor abi, hiç ummadığın bi anda ataklar aniden kesiliyor. Dediğini zaten çoğu maçta yaptım ama sakatlıklardan ve formsuzluklardan dolayı forvet takviyesi yapmak istemedim o maç. bunun dışında 4312 dizilişinde çift forvetli bir taktik çalıştırıyorum takıma ekstradan

Quote Originally Posted by mami2602 View Post
    Rahat geçiceğimiz bir kura olmuş Şampiyonlar ligin de finali göreceğiz diye düşünüyorum
    1. turdaki rakiplerimize baksana hiç biri dandik takımlar değil hepsi şampiyon harbiden şampiyonlar ligi oldu artık

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Ben bu siteden 2 gün uzaklaşayım hemen '' olaylar olaylar'' .. Babacım ne yapmışsın sen öyle İngiltere tarihinin en çapkın erkeği olmuş Newcastle Şampiyonlar ligi muazzam da Groningen ne çözemedim Suarez falan geri mi dönmüş
    Adamlar geçen yıl şampiyon olmuşlar ama bu sene 7. falanlar ligde bende çözemedim olayı

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Gronigeni farklı geçeriz herhalde hacı müthiş bi gidişat var
    Maşallah dee nazar değecek takıma, zaten değdide FA cupta

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    uzun süre takip edemedim. kusura bakma. mükemmel ilerliyorsun ragnar!
    Eyvallah sağolasın !

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Kura şansıyla en kolay rakibi çekmişiz önümüzde duran rakip yok inşallah her kulvarda şampiyon olacağız.
    Şl deki takımlar bu turdan sonra çok daha zor olacak gerçek şampiyonlar ligi başlıyor artık

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Bu kadar devi dize getirip Groningen`e takilirsak yuzyilin surprizi olur.
    Takılırsakta canım sağolsun yani napalm

Quote Originally Posted by İrlandalılar !
    Bak işte ona çok gülerim.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    bende rengimi belli edeyim Amin
    Takım belki iyidir , böyle şeyler demeyelim Ben seni destekliyorum Ragnar...
    orasını karıştırma
    Yarın görüşelim hepinizle Allahın irlandalıları sizi
    Çok sevgili arkadaşlarıma burdan selam ve saygılarımı iletiyorum Groningen balık bir takım olmadığını geçen yılın hollanda şampiyonu olduğunu ve bu başarının tesadüfi olmadığını şl gruplarından çıkarak kanıtladı nitekim o yüzden elenirsekte canım sağolsun

-

20.HAFTA

Spoiler: Maç Detayları 

21.HAFTA

22.HAFTA

23.HAFTA

24.HAFTA

25.HAFTA

26.HAFTA

Spoiler: Puan Durumu 

Ligde 26 haftayı geride bıraktık ve namağlup serimizi devam ettiyoruz.. Bu 7 maçlık periyotta savunma anlamında çok iyi performanslar sergileyemedik malesef, gerek kişisel hatalar gerekse takım savunmasında ki aksaklıklar son dönemde kalemizi gollere açtı.
    Özellikle Stoke maçında rezalet bir oyun ortaya koyduk.. Deplasmanda oynadığmızı ve Stoke City'ninde yükselişini göz önüne alacak olursak; oyuncuların nasıl olsa yeneriz düşüncesiyle rehavete kapıldıklarını ama karşılarında taş gibi bir Stoke gördüklerinde sahada ellerinin ayaklarına dolaştıklarına tanık oldum, her ne kadar rakibimiz daha iyi oynasada maçın daha 2. dakikasında sakatlanıp oyundan çıka Ben Davies'in yerine oyuna aldığım Iraklı ronaldomuz Abdul Hüseyin'in insanüstü çabalarıyla attığı gollerle hem galibiyet serimizi devam ettirdik hemde rakiplerimzle olan puan farkını korumayı bildik.

-

Bu sezon ki ilk yenilgimizi nihayet Derby'e karşı almış bulunmaktayız.. Benim sinirden delirdiğim, hıncımı laptoptan çıkarmak istediğim daha sonra laptopun tamirine çok para giceğini düşünüp mause'yi kırdığım bir maç olarak hafızamda kalacak Derby maçı..!
    İstatistiksel olarak rakibimizden üstünde oynasak, attığımız 3 gol ofsayt gerekçesiyle iptalde edilmiş olsa, sinirden maddi zararda versem; bir o kadarda zevk aldığım bir maç oldu. Russel'in bu maçta attığı jeneriklik golleri messi, ronaldo falan atamazdı imkanı yok.. adam mükemmel voleler çaktı.. Netice itibariyle FA Cup'tan elenerek 4 kupa hayalimize son verdik ve diğer kulvarlara daha fazla odaklanma şansını yakaladık...

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk ve ŞL'de yarı final yeterli diğer kupayı da kazanırsak sezonu süper bir şekilde tamamlamış oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam derby maçında aynı benim Kobenhavn maçı gibi olmuş. Galiba son maçlarda özellikle deplasmanda çift forvetli bir taktiğe dönmüşsün bence onu kanatlı bir şekilde yapsan daha iyi olabilirmiydi ?
    Adamın kanatlarını durduramamışsın.Beklerin yetmemiş. Bence bir de kanatlı versiyonu bir denesene ?

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Derby maçına bende delirirdim Groningeni küçümsememek lazım gerçekten başarılarına göre Ligde ise artık şampiyonluğu garantilemeni bekliyoruz

Hocam Newcastle duman olmuş falan da diyemiyorum yancı hakem neyse 3 kupa hedefi koyarız bizde.

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Hocam Newcastle duman olmuş falan da diyemiyorum yancı hakem neyse 3 kupa hedefi koyarız bizde.
    Aynen öyle dostum elimizde kalanları alrız bizde !

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Derby maçına bende delirirdim Groningeni küçümsememek lazım gerçekten başarılarına göre Ligde ise artık şampiyonluğu garantilemeni bekliyoruz
    Aldık sonunda haftalardık bekliyorduk 6 hafta kala aldık

Hocam derby maçında aynı benim Kobenhavn maçı gibi olmuş. Galiba son maçlarda özellikle deplasmanda çift forvetli bir taktiğe dönmüşsün bence onu kanatlı bir şekilde yapsan daha iyi olabilirmiydi ?
    Adamın kanatlarını durduramamışsın.Beklerin yetmemiş. Bence bir de kanatlı versiyonu bir denesene ?
    Deplasman, ev değilde; rakibin kapandığı santraforun rakip defans arasında kaybolduğu maçlarda forveti çiftledim abi. Beklerde sıkıntı yok, stoperlerim çok kötüydü maçta rakibin forvetini yıldızlaştırdılar bireysel hatalardan yedik golleri. Kanatlı bir sistem yapabilirim oyuncularım buna müsait fakat ben sevmiyorum kanatlarla oynamayı

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Şampiyonluk ve ŞL'de yarı final yeterli diğer kupayı da kazanırsak sezonu süper bir şekilde tamamlamış oluruz.
    Yarı final yeterlimi dyosun

27.HAFTA

28.HAFTA

29.HAFTA

30.HAFTA

31.HAFTA

32.HAFTA

Spoiler: Puan Durumu 

Ligin bitimine 6 hafta kala namağluğ bir şekilde şampiyonluğumu ilan ettik ! tam 90 yıl sonra Newcastle'a Premier Lig şampionluğunu tekrar getirdik ve gönüllere taht kurduk... Çok fazla söylenecek birşey yok.. Bende yıllardır bu oyunu oynamama rağmen şüphesiz en başarılı sezonumu geçirdim diyebilirim, kariyerlerimde ilk defa 32 hafta namağlup bir şekilde ilerledim; sonuç itibariyle bu çılgın taraftarlara 90 yıl sonra kutlanabilecek birşey verdik !

-----------------------------------------------------------
    --------------------------------------
    -----------------------------------------------------------

Capital One Cup'ıda müzemize götürmeyi başardık ! Finalde Chelsea karşısında sağlam bir oyunla kupayı kazanmayı bildik ! Bu sezonu 2 kupayla kapatmayı garantiledik; ama hedefimiz her zaman daha iyisini yapmak olduğu için artık tek bir hedefimiz kaldı ! ŞAMPİYONLAR LİGİ !

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. ELEME TURU | FC GRONINGEN - NEWCASTLE UNITED

Şampiyonlar Ligi'nde ise Hollanda temsilcisini iki maçta mağlup ederek adımızı çeyrek finale yazdırdık. Açıkçası bende sizler gibi her iki maçıda farklı skorlarla alacağımızı düşünüyordum ama rakip bizden güçsüz olmasına rağmen bi hayli çetin ceviz çıktı. 2 maçıda galibiyetle tamamlasakta bizlere kolay lokma olmadığını gösterdi Groningen... Çeyrek finale çıktığımıza göre artık önümüzdeki rakibe bakıyoruz, yani Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a...
    Bu kadar devin içinden Olympiakos'la eşleşmemizi her sabah yediğim kavanoz kavanoz ballara borçluyum, Önümüzde ki yıl yeni sponsorumuz BAL DERYASI OLACAK..

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Tebrik ederim Abi Bu sene Şl'de gelirse çok iyi olur
    Last edited by egebartu : 20.Ağustos.2014 at 07:38

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Hakikaten çok şanslı kura çekmişiz şampiyonluk da süper olmuş yeni hedef ŞL olsun o zaman.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

6 hafta kala namağlup şampiyonluk güzel olmuş , ama dikkat et rotasyon yapayım diye 6 haftada mağlubiyet alma.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim Premiger ligde namağlup şampiyonluk çok zordur ve sen başaracaksın.
    Bu kadar dev arasından yunan temsilcisini çekmen çok iyi olmuş. Onların bir birleri ile de eşleşmeleride iyi olmuş.

Kapanan rakibe karşı kanat varyasyonlarıda işe yarayabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

EPL, dünyanın en iyi ve en zor ligi diyebiliriz. Namağlup şampiyonluk ve 24 puanlık fark kolay bir iş değil. Başarılarının devamını dilerim bro Aman Yunanlılara dikkat et he

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Kupa yakışır
    ŞL de o kupayı kaldıralım
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ballısın abi başka bir şey yok

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Bu kadar macin ustune, bu kadar devleri onumuzde diz cokturdukten sonra Olympiacos`a elenirsek 100 yilin surprizi olur diyorum gene.

Haydi basarilar, gecemezsekte zaten kimse bir sey diyemez.EPL`de destani yazmisiz.

Mükemmel gidiyosun.Şampiyonlar liginde de başarılı olacağını düşünüyorum.Oliyi elemek çok da zor olmaz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ragnar ses ver bi iyi misin?

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Aynen Abi nerdesin?

Dostlar sağolun yorumlar için... Tatildeyim bir kaç gündür laptopda evde kaldı oyundanda forumdanda biraz uzak kaldık bir kaç gün daha uzak kalacağım gibi görünüyor, ama enerjimi topladım bomba gibi dönücez Newcastle'la birlikte bu arada ballı diyen arkadaşlara selam olsun diyeceğim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Dostlar sağolun yorumlar için... Tatildeyim bir kaç gündür laptopda evde kaldı oyundanda forumdanda biraz uzak kaldık bir kaç gün daha uzak kalacağım gibi görünüyor, ama enerjimi topladım bomba gibi dönücez Newcastle'la birlikte bu arada ballı diyen arkadaşlara selam olsun diyeceğim
    Vay vay vay , Burcu yengemizle mi çıktın tatile

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İyi tatiller dostum
    Hayırdır çokmu zor kura çektin ki

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tatili iyi geçir hocam. Burcu yengeye selamlar
    ADANA DEMİRSPOR

Herşey güzel giderken bu hiç olmadı.. hemde hiç ! Pederde bugün yanımıza geldi gelirken pcyide getirmesini istemiştim getirdi fakat kayıtlı oyun bozuk çıktı ! daha öncede bozulmuştu sistemi geri aldım falan 1 hafta geriden getirdik tekrar kurtarmıştım ama bu sefer oyun aralık ayına kadar geri düşüyor... pc geldi diye sevinmiştim ama şuan bütün hevesim kaçtı malesef...

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Olmadı bu ya

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Herşey güzel giderken bu hiç olmadı.. hemde hiç ! Pederde bugün yanımıza geldi gelirken pcyide getirmesini istemiştim getirdi fakat kayıtlı oyun bozuk çıktı ! daha öncede bozulmuştu sistemi geri aldım falan 1 hafta geriden getirdik tekrar kurtarmıştım ama bu sefer oyun aralık ayına kadar geri düşüyor... pc geldi diye sevinmiştim ama şuan bütün hevesim kaçtı malesef...
    Geçmiş olsun kardeş yapacak bir şey yok :/

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kötü olmuş ya , ben arada yedek save alıyorum ne olur ne olmaz diye.

Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon

Mesaj Yetkileri