Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 14 / 39 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2014

2.Tur

Önceski senelerde de rakibimiz bu kupaya önem vermiş hep as kadro ile çıkmış, Maç öncesi nasıl çıkayım konusunda çok kararsız kaldım. Çünkü deplasmanda büyük takımlara karşı yokları oynuyoruz. Her neyse maça 2.takım ile çıkmaya karar verdim. 15 dakika da 3-0 geriye düştük tarihibir hezimet geliyor derken maçta 3-2'yi yakaladıktan sonra rakp 4'ü attı biz peşinden 3'ü attık maç 4-3'e geldi . 2. yarıya da her türlü varyasyonu denesekte maçta eşitliği yakalayamadık.

Keşke 1.takım ile maça çıksaydım bu maç daha farklı olurdu demeden de edemiyorum Son pişmanlık fayda etmedi

Newcastle maçına 2.yarı oyuna aldığımız 1.takım kanat oyuncumuz en az 2 ay sahalardan uzak, oyuncu şuan takımda kiralık eğer yerini dolduracak bir kiralık bulursak oyuncunun kiralığını fesh edeceğim.

Bizden bir transfer haberi

Gökhan Töre 2015 yılında Milan'a 6,25'e transfer olup 2 sezon Seri A'da mücadele verdikten sonra 2,4 mn E'ya Swensea'ye transfer oldu. Swensea'da çok varlık gösteremeyen Töre 3 sezon Premierlig de toplam 30 maç forma şansı buldu. 3.sezon Everton'da kiralıktı. Everton'da sadece 2 maça çıkabildi.

2019 sezonunda Töre tekrar Türkiye'nin yolunu tuttu ve Fenerbahçe'ye 1mn € karşılığında transfer oldu. 2 sezon da Fenerbahçe formasıyla Töre 22 maça çıkıp 2 gol 1 asist yaptı ve bu yıl 625 Bin euro'ya bizim ligimizin takımlarından Millwall'a transfer oldu ve kariyerinde en sert düşüşü yaşadı.

5.Hafta

Spoiler: Maç Sonu verileri  

Hiç isemesekte oyuncumuz Wouters'in Liechester'a gitmesini engelleyemedik. İngiltere'nin 2.Ligin de bile STSL'den daha büyük paralar dönüyor. Oyuncuyu 5,75'e sattık ama % 25 sonraki satış payı olduğu için 4,5 mn € bize kaldı. Wouters'ı free aldığımızı düşünürsek hem etinden hem sütünden faydalanmış olduk. Sonraki yıllar tekrar almak isterim giderken oyuncuya zatenne zaman istersen geri gel dedim

Spoiler: 2.Lig Transfer haberleri  

Spoiler: Wouters Profili 

6.Hafta

7.Hafta[/SIZE]

F.C United Stopersiz kaldı!

Transfer döneminin son günlerinde Wouters gibi önemli bir stoperini satan F.c United onun boşluğunu transfer döneminde doldurmayınca onun yerine 11'e monte ettiği Hoyle Wigan maçında sakatlandı ve yaklaşık 2,5 ay sahalardan uzak kalacak. Takım sadece 2 stoper kalınca Karl Marginson kara kara düşünmeye başladı.

8.Hafta

Spoiler: Puan Durumu 

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Defanssiz kalmamiz hos olmamis en kayipla gideriz umarim

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Ön libero falan yok mu bozup stoper yapabileceğimiz?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sezona bomba gibi girmişiz ama sonra o bomba elimizde patlamış. İnşallah stoper eksikliği sıkıntı olmaz.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Defanssiz kalmamiz hos olmamis en kayipla gideriz umarim
    Düşe kalka gidiyoruz ama şunu anladım bu lig o kadar kolay olmayacak

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Ön libero falan yok mu bozup stoper yapabileceğimiz?
    Vardı bir tane oda sakatlandı bekleri falan koyucaz yapacak bişey yok

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sezona bomba gibi girmişiz ama sonra o bomba elimizde patlamış. İnşallah stoper eksikliği sıkıntı olmaz.
    Kalan 2 stoperim çok zorlanıyor 3 günde bir maçlara, hata ettik 3 stoperle bu lige başlamaya

Nesil
    2014

9.Hafta

10.Hafta

11.Hafta

Bu sakatlık çok kötü oldu takımın en iyi oyuncusu

Spoiler: Boader Profil 

12.Hafta

Spoiler: Maç Verileri 

Spoiler: Puan Durumu 

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu wene eger zorsa seneye ne yapacaksin acabaa

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sakatlıklar belimizi bükmeye başladı ne yazık ki

Bu sezon bi adaptasyon yılı gibi geçecek anlaşılan, sakatlıklarında etkisi vardır muhakkak bu dalgalı performansta

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Sakatlıklar düzelsin, Ligden çıkmak bir galibiyet serisine bakar güveniyorum hocam sana

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok fazla takım çok fazla maç var.Çok sağlam bir rotasyon derinliği lazım şu lig için.
    En kısa zamanda iyileşirler umarım.

Nesil
    2014

Bu wene eger zorsa seneye ne yapacaksin acabaa
    Gelecek senenin kadrosunu kurmaya başlıyourz kank

Sakatlıklar belimizi bükmeye başladı ne yazık ki
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bu sezon bi adaptasyon yılı gibi geçecek anlaşılan, sakatlıklarında etkisi vardır muhakkak bu dalgalı performansta
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Sakatlıklar düzelsin, Ligden çıkmak bir galibiyet serisine bakar güveniyorum hocam sana
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Çok fazla takım çok fazla maç var.Çok sağlam bir rotasyon derinliği lazım şu lig için.
    En kısa zamanda iyileşirler umarım.

Ya valla yıldım artık 8 sezondur her yıl 46 maç yapıyom İki takımla mücadele etmesek demekki tüm takım kevgire dönecek

Nesil
    2014

13.Hafta

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

Gözlemlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. An itibari ile gözlemimizi tüm Dünya için açmış bulunuyoruz.
    Wouters'ın satışından kazandığımız parayı devre arasında bosman kuralı ile kaliteli oyuncular almayı düşünüyorum
    Maaş bütçemizde kullanılabilir 2,5 mn € gibi sağlam bir rakam var.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Sonuçlar güzel, lider sayılırız, iyide maaş bütçesi var kaliteli bir kaç transferle çıkarız bu ligdende.

Nesil
    2014

Sonuçlar güzel, lider sayılırız, iyide maaş bütçesi var kaliteli bir kaç transferle çıkarız bu ligdende.
    Transfere ihtiyaç olmadanda çıkarız bu ligden amacım sonraki yılın nokta atışlarını bulmak aslında

Nesil
    2014

• Takım hakkında biraz bilgi
    • Biz transferi nasıl yaparız.

2021 Aralık itibari ile gözlemciliğimiz, yönetimle yapılan müzakereler sonucu gözlem ağımız tüm Dünya olarak değişmişti.

Mevcut gözlemci sayımız toplamda 12'ydi. Yönetimin önerisi ise 14 hemen vakit kaybetmeden bir tane Güney Amerika gözlemcisi bir tanede Asya gözlemcisi bulduk ( Asya gözlemcimiz çok tırt ama olduğu kadar )

Güney Amerika'lı gözlemcimizden ivedi olarak gözlemcilik istedik. Aşağıdaki şekilde ilk raporlar geldi

Gözlemci öyle bir oyuncu sunduki. Lamela maşaallah Rapor'a baktım acaba ne ayak bu profil oyuncun satışı 1,5 mn € civarı haliyle kuşkulandım.

Oyuncu vücudunu zinde tutmakta zorluk çekiyormuş. Yinede bu profildeki oyuncuyu zor buluruz diyerek son kriterimize baktım.

İşte buda son kriterimiz. Oyuncu bizim için gereksiz bir heyecan oldu. Zaten bu kadar sakatlığa rağmen harika profile sahip , müzmin olmasaymış şuan Barselona'daydı zaten He bu arada ben şuan bunları yazarken devam eden oyunda Güney Amerika'dan diğer bombalar gelmeye başladı. Brezilya gözlenen oyuncu sayımız 40'ı buldu. Tabi aradığımız potansiyelde bulunan oyuncu bunlar.

Gözlemcilerimizin yetenek ve potansiyel yargılama değerleri

Personelimizle mükemmel takım çalışması

Aşağıda görüldüğü üzere personel sayımız 17 bunların 3'ünü fizyolar dolduruyor.

Burada belirtmek istediğim şu bazı personellerimizle çok uzun senelerdir çaışıyoruz.

Mesela asistanımızla 7 seneyi geride bıraktık. İstesem yerine çok daha iyi birini bulabilirm ama kendisinden gayet memnunum. Kasada para varken tüm personeli tekrardan kursa başlatıcaz

Spoiler: Asistan Profili 

5 senedir çalıştığımız personelimiz

Spoiler: Antrenör 

6 senedir çalıştığımız personelimiz

En güvendiğim personellerden biride Baş Gözlemcim 2019'danberi bizimle 3.senemizi doldurmak üzereyiz

Spoiler: Baş Gözlemcimiz 

Antrenörlerimizin özellikleri

Bu kadar harika profile sahip personellere liderlik eden ben Benim dışımda herşey çok güzel gelişiyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kendi profilini koymayaydın iyiydi
    O kadar adamın içinde ne işin var senin ayarın direktörler amatör kümede hala

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Profilimiz daha iyi olacak inşAllah

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Çok kalabalık bir kadromuz varmış

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Toparlamışız biraz ama championshipte olduğumuz hissediliyor. Eskisi kadar kolay sonuçlar alamıyoruz.

Bir de oyuna başlarken profili azcık iyi yapsaymışız daha iyi olurmuş, öbür türlü çok zor gelişiyor.

Nesil
    2014

Kendi profilini koymayaydın iyiydi
    O kadar adamın içinde ne işin var senin ayarın direktörler amatör kümede hala
    Aynen öyle valla Bu profilde birini ben bakkala sigara almaya göndermem

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Profilimiz daha iyi olacak inşAllah
    Çok zor 2-3 senedir böyle bir gelişim yok üstelik takımı kaç senedir küme atlatıyorum

Çok kalabalık bir kadromuz varmış
    Teknik ekib en çok önem verdiğim konu

Toparlamışız biraz ama championshipte olduğumuz hissediliyor. Eskisi kadar kolay sonuçlar alamıyoruz.

Bir de oyuna başlarken profili azcık iyi yapsaymışız daha iyi olurmuş, öbür türlü çok zor gelişiyor.
    Profili takımın repine denk şekilde ayarladım gerçekçilik açısından, sanrım gelişmememizin en büyük nedenlerinde biri yaşımız 51'i devirdik artık Ligin bu denli zorlu geçmesinin sebebi en az 6-7 takım Premier lig seviyesinde

Personeller çok iyi hocam. Bu sene ben de senin yaptığın gibi bir yapılanmaya gideceğim kısmetse. Bu konuda bana örnek teşkil edeceksin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen 6 atiyorsun donup 6 yiyorsun ne istikrarsiz bir takimsin sen

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Personeller çok iyi hocam. Bu sene ben de senin yaptığın gibi bir yapılanmaya gideceğim kısmetse. Bu konuda bana örnek teşkil edeceksin
    Kesinlikle faydasını görürsün

Sen 6 atiyorsun donup 6 yiyorsun ne istikrarsiz bir takimsin sen
    6 yediğim maçta rakipten yemedik hacı maç motorundan yidik

20.Hafta

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

27.Hafta

Kesinlikle orta değil

Ara transfer döneminde başta Brezilya araştırmalarımız olmak üzere istediğimiz pozisyonlarda oyuncular bulamadık. Aradığım bölgeler

sol ve sağ kanat orta saha ve bir stoperdi. Stoperimizi Fildişinde bulduk. Yanlız oyuncuya çalışma izni çıkmamasına rağmen
    sözleşme imzaladı. Oyuncuyu kullanamadığımız için Braga'ya bedelsiz olarak kiraladım. Sonraki çalışma izni için başvurma hakkımız 4 ay sonraymış

3.Tur rakibimiz bir Premier lig ekibi Hull üst ligin banko düşme adayı son performansı bu şekilde yinede tedbiri elden bırakmadık.

Rahat bir galibiyet alarak tarihimizde ilk defa FA CUP 4.Tur'unu görmüş olduk. 4.Tur rakibimiz yine Premier ligde düşme hattında bulunan Brentford

Hull City'e oranla çok daha kaliteli kadroları var

En önemli silahları JESE bizim en büyük artımız ise biz bu maça daha dinç şekilde çıkacağız. Brendford, Cardiff ile 3. Tur için iki kere maç yaptı. Biz 7 gün dinlenmiş olarak çıkacağımız maçta rakip 7 günde 3. maçına çıkacak. Rakibin en büyük artısı ise maçı evinde oynayacak olması büyük takımlara karşı deplasmanda zafiyet yaşıyoruz.

400 maçlık oyun geçmişimiz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aliriz biz bunu da kardesim ya sen yeter ki oyununu oyna

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hull galibiyeti iyi olmuş,Brendfordu da yeneriz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence onlarıda yenmemiz içten bile değil.Lideriz mutluyuz, bunu kullanarak galip gelebiliriz bence

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hull'u dağıtmışız ayrıca lideriz her yerde müthişiz

Jese Brendford'da ne geziyor ya

Nesil
    2014

Aliriz biz bunu da kardesim ya sen yeter ki oyununu oyna
    Oynuyoz anasını satayım zaten başka bişey yaptığımız yok şu hayatta

Hull galibiyeti iyi olmuş,Brendfordu da yeneriz
    Teşekkürler, Rahat yendik

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Bence onlarıda yenmemiz içten bile değil.Lideriz mutluyuz, bunu kullanarak galip gelebiliriz bence
    Çok rahat yendik

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Hull'u dağıtmışız ayrıca lideriz her yerde müthişiz
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Voyager33 View Post
    Jese Brendford'da ne geziyor ya

Brentford diyip yabana atmayalım. Premier Ligdeki en tırt takımın geliri bizim 3 büyükleri katlıyor Jese dışında alt ligde daniel sturridge, dany welbeck gibi oyuncular var bunlar gibi çok oyuncu var.

Sayfa 14 / 39 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri