Evet barışta mükemmel di ama fatih terim barış ı almadı barışta alman ümit milli takımında bence mükemmel bir futbolcu kaybettik
Fenerbahçe
Galatasaray
Berabere biter
Evet barışta mükemmel di ama fatih terim barış ı almadı barışta alman ümit milli takımında bence mükemmel bir futbolcu kaybettik
Birbiriniz iLe didişmeye artık son vermeniz için sizden Rica ediyorum. Objektif oLun biraz. Aşın kendinizi. BöyLe didişmek size birşey kazandırmaz. Hatta daha da kaybettirir.
Adam gibi maç hakkında konuşun. Maç hakkında yorum yapmak isteyenLerin kLavyeLerinin önüne geçmeyin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maç yorumu arkadaşla..Diğer yorumlar msn gibi yerlerde veya Taraftar Forumlarında konuşuluyor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Last edited by anilton : 04.Şubat.2008 at 15:14
Tebrikler gerçekten. Haftalarca Mehmet Topal'ı çok iyi analiz etmişsin, milli takıma alınacak seviyede olmadığını düşünmüşsün..
Koray, Selçuk, Volkan gibi oyuncular kendi takımlarında bile kadroya girmekte zorlanan isimler. Mehmet Topal ise haftalardır sıfıra yakın hatayla oynuyor hemde Galatasaray'da..
Böyle fanatik ve subjektif bir yorum daha görmedim.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Fanatik olsam,objektif olmasam kendi takımım dışında bütün alınan oyunculara bir kulp takardım.Ben G.Zan'ın alınmasınıda eleştirdim milli takım topicinde...
Bir kere aklınızdan oynamıyor milli takıma alınır mı düşüncesini çıkarın.Bir oyuncunun potansiyeli vardır sürekli çağırılır milli takıma.Emre çok mu oynuyorda banko kaptanımız.Evet M.Topal oynuyor G.Saray'da ama mecburiyetten oynuyor.Barusso geldiğinde görücem ben M.Topal'ı.Koray,Selçuk ve Volkan bana göre milli takımda M.Topal'dan çok daha iyi iş yapabilecek kapasiteye ve tecrübeye sahipler.Buda benim üstüne basa basa söylediğim gibi şahsi düşüncem.Burada tek oyuncuya yönelik tartışma yaparak maçın havasından çıkmayalım,sonra boş yere uyarı,ceza vs alıyoruz...
Olaya bide böyle düşün.İlk maç ali samiyende olsa 0-0 bitse fenerli arkadaşar neler derdi kimbilir kadıköyde farka gider veya kazanırız yani sonuç olarak kendinizi avantajlı görürdünüz.Son 6 maçın 5 ini kazanmanın bi önemide yok kadıköyde 10 senedir yeniliyoz diye bugünde yenilmemiz lazımdı futbolda geçmiş yoktur.Maç öncesi yenicez veya fark atıcaz diyenler berabere seviniyosa benim diyecek sözüm yok
![]()
Anılton sadece sunu ekleyecem sana
Barusso gelince Topal yedek kalmayacak..Göbek Topal-Barusso olacakKalli basın toplantısında böyle bir acıklama yapmısdı..Hem Topal'ı neden kessin..
Şimdi Maç yorumuna dönelim konu dagılmasın![]()
Bana göre m.topal oyun stiliyle koray,ayhan,volkan, dan farklı daha çok pozisyon almasını bilen hava topunda iyi rakibi kesen, ayağı yere sağlam basan bi oyun tipi var yani aurelio gibi tek eksiği aurelio kadar tecrübeli değil tabi.Bence m.topal ın kıyaslanacağı oyuncular aurelio tarzi oyuncular.F.terim 2.ligden bu oyuncuyu galatasaraya önermiş demekki bi farkı var 5 maç oynasın milli takıma yükselir demiş.
Dunga'nin yorumundaki bir kisim
"Sahadaki futbolcular içerisinde en çok G.Saraylı Serkan Çalık'ı beğendim. Çok iyi oynadı ve gelecek vaat ediyor. Kaliteli bir futbolcu olduğu her hareketinden belliydi."
Maçta üç ihtimal var. Bu yüzden Fenerbahçe'nin çıkma ihtimali %66 ben bu ihtimale göre konuşuyorum. Yukarıda bir mesajımda belirttim. Bundan sonra F.Bahçe'li arkadaşlar Fenerbahçe. G.Saray'lı arkadaşlar ise G.Saray diyecektir. Bu nedenle bunu tartışmak şaçma olarak görüyorum. Ben tüm kalbimle F.Bahçe çıkacağına ve bu yılki Fortis Kupasını kazanacağına inanıyorum.
Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı rahmetli Celal Aras Beyefendi için Şükrü
Saraçoğlu Stadı'nda, Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi yapılan saygı duruşu
esnasında Galatasaray tribününde tamamen istem dışı bir hareketlenme devam etmiştir.
Bu istem dışı hareketi alçakça kullanarak bizlere hakaret eden bazı mihraklar bilmelidirler ki, ultrAslanlar insani değerlere önem gösteren kitlelerin başında gelmektedirler.
Saygı duruşu yapılacağı farkedilmeden volümü yüksek bir tezahürata başlayan taraftarlarımızın çoğu maalesef saygı duruşu başladığı anda da bunu farketmemişlerdir; farkedenler ise çevrelerindekileri susturmaya çalışmışlardır ancak tribünün tamamını susturmaya vakit kalmadan saygı duruşu bitmiştir.
Her ne olursa olsun, istemdışı da olsa, böyle bir durumda kaldığımız için
merhumun ailesinden ve yakınlardan özür dileriz.
CENAB-I HAK MEKANINI CENNET EYLESİN!
ultrAslan'ın açıklaması bu şekilde oldu. Akşamdan beri diyordunuz. Bu da sorunuzun cevabı olmuştur sanırım......
maçtan önce neredeyse bütün fenerbahçeli arkadaşlar hatta birçok bjk lı arkadaş da dahil farktan söz ediyorlardı..evet fark olacaktı ama farkı atan Galatasaray olacaktı..açık konuşmak gerekirse Fenerbahçe şanslı günündeydi..
9 eksiğe ve maçtan önce bu kdr aleyhlerinde konuşulmasına rağmen göstermiş oldugu bu üstün performanstan ötürü Galatasaray ve futbolcularını canı gönülden kutluyorum..
süpersin CimBom um ..Ali Sami Yen de bu konsantrasyonla turu çok rahat geçeriz.....
Last edited by erdemzorer10 : 04.Şubat.2008 at 21:48
Turu geçmesekte bu takım her türlü zorluğa rağmen elinden geleni yapıp yılmadan disiplinli bi şekilde mücadele ediyorsa bu çok daha önemli.Gerçekten takım oyunu oynuyor galatasaray saha içi yardımlaşma üst düzeyde orta sahanın yaş ortalaması 21 ve müthiş bi genç kadroya sahibiz lincoln,nonda da dönünce müthiş olucak.Neden bir kez daha almayalım uefa kupasını?Hamburg ve b.leverkuseni geçebilecek potansiyel var fazlasıyla.Yeterki motive olup takım elinden geleni yapsın.