Dün laptop'da denedim çalıştı.Hatta 3-5 kere girip çıktım.Ama şimdi giremiyorum.TM yi açıyorum oyunu başlat diyorum.Reklam geliyor geçiyor.TM kendini aşağıya alıyor oyun açılmıyor.Ancak dün hiç bir sorun yoktu.Neden acaba?
Dün laptop'da denedim çalıştı.Hatta 3-5 kere girip çıktım.Ama şimdi giremiyorum.TM yi açıyorum oyunu başlat diyorum.Reklam geliyor geçiyor.TM kendini aşağıya alıyor oyun açılmıyor.Ancak dün hiç bir sorun yoktu.Neden acaba?
Ben 3. defa indiriyom bunu 2 ay önce falan da indirmiştim.Olmuyor.Full İngilizce oluyor bir çözümü de yok herhalde napacağımı şaşırdım doğrusu
Tam ekran yapıyom pencere modu yapıyom hiçbirinde olmuyo
İstenilenlerin hepsini yaptım regediti cacheyi falan ama ingilizce oldu yine.Yine indirdim yine hüsran![]()
Last edited by omersal : 19.Ağustos.2008 at 19:14
Merhaba sanırım vista uyumlu sürümün çıkması biraz zor gibi görünüyor acaba şöle birşey mümkünmü?
Vista kullanıcıları için özel olarak sadece ltc formatında dil dosyası verilse daha iyi olmazmı?Sadece tr dil dosyası yani biz kendimiz o dosyayı oyun klosoruna languages in içine atsak?
Abilerimiz gereken açıklamayı yapacaklardır ama böyle birşeyin mümkün olduğunu sanmıyorum.
bizde bu oyunu türkce oynamak istiyoruz magduruz yardım edin
saka bir tarafa gercekten bir care bulunmalı bos yere bekliyoruz yamanın vista icin cıkmaması sanırım birazda olan bazı olaylar sonucu alınmanız haklısınız ama bizede hak verin beklemedeyiz inşallah vista uyumluluğu hallolur ve oynarız
saygılar
turksportal masaüstünü açtığımda, oyuna giriş ekranı geliyor, yani oyuna başla, ayarlar vs gibi ancak 5-10 saniye sonra program doruyor. Hiçbir şeye tıklayamıyorum ve dolayısıyla ayarları vb. yapamıyorum. acaba bunu çözümü nedir?
Bana kalırsa bi wirüs taramsı yapın wirüsden etkilenip proğramı kitleyebilir.
Lütfen artık çıksın TM Vista uyumlu, FM siz günler geçmek bilmiyor.
umarım yanlış yere yazmam ama teknik sorunlar kısmında konuyu bulamadım.
şuan işten yazdığım için tam hatırlayamıyorum ama evdeki pc'de türkçe v 1.0 olması lazım. zannedersem v 1.8 dosyasını yüklemem gerekiyor. Acaba programın kendinden mi yükeleyeceğim yoksa v 1.0'ı silip, v 1.8'i indirip yeniden mi kuracağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cevabını biraz araştırınca buldum. v 1.0 programından güncelleyebiliyormuşuz. Gereksiz mesajdan dolayı özür dilerim![]()
Last edited by ZIP_ZIP : 26.Ağustos.2008 at 16:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Unable to the full screen mode diyor ve oyun açılmıyornasıl açabilirim arkadaşlar ?
ekran ayarlarınız ne olarak ayarlı? Monitörün çözünürlüğünü yazar mısın
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Document and Settings te yar alan Application klasörünü temizlemenizi öneririm.
Daha sonra Turksportal Masaüstü 2008 yazılımı ayarlarına girip, özel ekran modunu 1280x1024 değilde daha ufak bir ekran ayarı yapın ve o şekilde deneyin lütfen
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ben açıyorum run time error activex hatası veriyo neden yardım edermısınız
Soru: Runtime Error şeklinde bir hata mesajı alıyorum.
Cevap: İlk olarak “C:\Program Files\Turksportal Masaüstü 2008” liveupdate.exe dosyasını çalıştırmanız gerekiyor. Dosyalar güncellendikten sonra bu hata mesajı yine çıkıyorsa izlemeniz gereken yol şu: Başlat->Çalıştır->regedit yazıldıktan sonra çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software dosyasına geldikten sonra Turksportal.Net anahtarını silmeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra Masaüstü yazılımını güncelleyip oyunu çalıştırabilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=61088 Alıntıdır..
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Vista yamasının çıkacağı yok belli baksanıza bugün ayı 3'ü ve FM 2009'un tanıtım resimleri çıkacak ve 1 ay sonrada oyun çıkıcak. Vista yamasından ümidimi kesmeye başladım.
sanırım yaptığımız duyuruları okumadın
Mustafa BudakTurksportal
Arkadaşlar Run-time error hatasını alıyorum. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Yaptığım işlemleri aşağıya yazıyorum.
1. Programı yeniden kurdum..
2. Sistem klasöründe bulunması gereken msinet.ocx, msinet.oca ve msinet.dep gibi dosyaları kontrol ettim hepsi var..
3. Aşağıdaki çözüm yolunu denedim.
Soru: Runtime Error şeklinde bir hata mesajı alıyorum.
Cevap: İlk olarak “C:\Program Files\Turksportal Masaüstü 2008” liveupdate.exe dosyasını çalıştırmanız gerekiyor. Dosyalar güncellendikten sonra bu hata mesajı yine çıkıyorsa izlemeniz gereken yol şu: Başlat->Çalıştır->regedit yazıldıktan sonra çıkan pencereden HKEY_CURRENT_USER\Software dosyasına geldikten sonra Turksportal.Net anahtarını silmeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra Masaüstü yazılımını güncelleyip oyunu çalıştırabilirsiniz.
Bunları yapmama rağmen oyun yine activex hatası veriyor ve açılmıyor. Ayrıca liveupdate.exe dosyası çalıştırılmıyor ki o da aynı hatayı veriyor.. Arkadaşlar bilen varsa yarım ederse sevinirim. Çok hevesle açtım oyunu, kursağımda kaldı ya.![]()
Evet yapılan duyuruları okumamışsın galiba :P
Arkadaşlar yukarıda yazdığım sorunumu çözebilecek kimse yok mu?
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım tm 2008 doğal açıldı kapanmıo bilgisayarı kapatcam
Turkcefm cannot quit diyor acil yardım plsssssssss
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
O da ayrı birşey..Benim sorun kendiliğinden düzeldi. Hiçbir şey anlamadım.. :s
Ya bu en son türksportal masaüstü yaması ne zaman çıkacak.Hergün günde on kere kontrol ediyorum nerdeyse.sabırsızlanıyorum.
ben 1280x800 cozunurlukte pencere modu bi türlü yapamadım small screen eklentısıyle ing oluor ama turkce olmuor nedense wede oyundanda kaldırdım tiki genede olmadı..yardım edersenız sewınırım..
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\Turksportal Masaustu 2008_ozelmod
burada böyle bir dosyan var mı? Eğer varsa ona sağ tıkla özellikler de üsstte kısayol sekmesine tıkla ve hedef yazan yere allttaki yazıyı yapıştır. Ben böyle yaptım oldu...
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\fm.exe" -small_screen -windowed