Yeni versiyon gerçekten çok güzel olmuş, yenilikler hemen farkediliyor. Teşekkürler TSI.![]()
Yeni versiyon gerçekten çok güzel olmuş, yenilikler hemen farkediliyor. Teşekkürler TSI.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ceviride katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler. bu oyun bundan daha zevkli olamazdı herhalde
HayırLı oLsun 1.5 çıktı![]()
Çok teşekkürler v1.5 için çok süpersiniz emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler![]()
v1.5 için emeği geçen herkese teşekkürler
1.5 versiyonu çıkmış yeni gördüm.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İlk önce emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Benim v1.0'de 'Çeviri Problemleri' başlığında belirttiğim onlarca hata vardı. Bilmiyorum sorun benden mi kaynaklanıyor (gerçi kulüp güveni falan Türkçe oldu) ama şimdi bir baktım hâlâ 'Kiracılar' yazıyor hâlâ 'TFF 2. Lig Yükselme' yazıyor 'TFF 2. Lig' yazacağına. Hayır yani, bizim bu problemleri belirtmemiz bir işe yaramıyorsa boşuna yazmayalım, bunu öğrenmek istiyorum sadece. Yazdıklarımız kaale alınıyor mu?
Bir de, şuan nereye yazacağız çeviri hatalarını? Yarından itibaren gördüğüm hataları yazmaya başlayacağım da...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
v1.5 için düzeltme yaması mı çıktı mı acaba yaw?
Yok bu versiyon değil sadece bir mini düzeltme
v1.6 çıkacak bu gece %94 oranında Türkçe
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Hayırlı olsun V1.5 de çıkmış .. Emeği geçen herkese sonsuz Teşekkürler..
Hayırlı olsun hepimize.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.Acaba Vista için uygun mu bu?
ooo v1.6 süpersiniz ya bekliyoruz buna daha alışamadan![]()
Tüh yahu v1.6 çıkacakmış bu gece.Bende 1.5 i daha yeni indirmiştim.
So what?
Saike
Versiyon bir nokta altıyı merakla bekliyoruz![]()
herşey için teşekkürler. süpersiniz ya v 1.6 bekliyoruz
Vista uyumlusu da çıksa keşke.
Bende önümüzdeki sene össye çalışacağım için oyunları toptan ambargo koymak mecburiyetindeyim.Bilgisayarın B'sini açamayacağım.Heralde Türkçe oynamak nasip olmayacak.Sağlık olsun2010'da görüşürüz (:
1.5 i yeni indirmiştik VE 1.6 çıkıyormuş son zamanlarda FM HİÇ BU KADAR TÜRKÇE olmamıştı sanırım en son CM0304 %95 Türkçe yapılmıştı ama sonraki versiyonlar %70 %80 de kalmıştı galba bu versiyon %99 kadar gidicek Turksportal tek kelime ile ''SÜPERSİNİZ ! ''
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oley v1.5'te Kulup Güveni Bölümü Türkçe olmuş en çok Türkçe olmasını istediğim verdi![]()
Last edited by tolgakarakol : 02.Temmuz.2008 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1.6 mı heyecanla bekliyoruz
Versiyon 1.6 çıktııııııııııı. Hayırlı olsun herkese. Çok güzel olmuş gerçekten.
Çeviri ekibimize sonsuz teşekkür ediyorum, gösterdikleri fedakarlıklarla CM ve FM tarihinin rekorlarını üst üste kırıyoruz.
Şimdi hedef %99 final...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
bende güncellememi yaptım, teşekkürler Turksportal..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.