Çağlar yararlı olur DL'de...Keçeli yavaş yavaş yaşlanıyor çünkü.
Çağlar yararlı olur DL'de...Keçeli yavaş yavaş yaşlanıyor çünkü.
Bulgaristan basını, Manchester United'da mutlu olmayan golcü Berbatov'un Bursa'ya kiralanacağını iddia etti.
Yeşil Beyazlıların kalecisi vatandaşı İvankov ile çok iyi arkadaş olan 29 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye gelmesine sıcak baktığını belirtildi.
Bonservisi 23 milyon euro olan golcü için Bursaspor'un Sercan Yıldırım'ı satmayı plandığı dile getiriliyor.
FOTOMAC
Vallaha ilk yorumum biraz ağır oldu.Berbatov kalkıp Bursa gelmez.Zaten haber kaynağı durumu açıklıyor.
Berbatov ? Uçuk bir haber olmuş sanki ama imkansız değil tabiki.. Üstelik Bursa'nın elinde artık ŞL kozu da var ..
Yuuh. Berbatov öylemi.
Bursaspor'uda karıştırdılar bu yalan dolan haberler zincirine.
Seneye Karabük de başlar Guti'yi Vicente'yi falan alır .. =)
Sayfa dolmamış heralde böyle bir haber yapmışlar.![]()
I'm back...
su fotomaci hala satin alip okuyan varsa safin önde gidenidir.. yuh yani atilirda bu kadar atilmaz adam kalkacak manchester unitedi birakip türkiye ligine hemde bursa'ya gidecek.. olacak is degil kendileri acaba inaniyorlarmi bu haberleri yaperken..
Bence Sercan iyi paralara satılabilir ve çok iyi bi kaç transfer için kaynak oluşturulabilir.
Sercan'i yurtdisina satacak olurlarsa edecegi en fazla 5 milyon eurodur. Istedikleri rakam ise 15 milyon euro bu parayi 3 büyükler bile vermezken nasil satacaklar Sercan'isercan seneyede bursada kalir hem sampiyonlar ligine katildilar gerci ön elemeyi gecmeleri zor fakat futbol bu bellide olmaz.
Bulgaristan basını, Manchester United'da mutlu olmayan golcü Berbatov'un Bursa'ya kiralanacağını iddia etti
Yeşilbeyazlıların kalecisi vatandaşı İvankov ile çok iyi arkadaş olan 29 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye gelmesine sıcak baktığını belirtildi. Bonservisi 23 milyon euro olan golcü için Bursaspor'un Sercan Yıldırım'ı satmayı plandığı dile getiriliyor.
Ne kadar doğru bilemem...
Kaynak
Yok artık Berbatov'mu.
Şl çekiciliği bu olsa gerek![]()
Berbatov he iyi güldüm![]()
Gülünmeyecek gibi değil hanihemde Bayern Münih Berbatov'u isterken
![]()
'Yok artık Ali Sami' tepkisi.Medya sapıttı yine.
![]()
Berbatov haberinde kaynağı gördükten sonra yorum yapmaya gerek kalmıyor zaten.
İç transferde bir problem olmadığını belirten Mesut Mestan, “Öncelikle şampiyonluğa odaklandık. Şampiyonlar Ligi için geniş kadro oluşturacağız” dedi.
MUKAVELE UZATTIK
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, kulüp olarak diğer takımların yaşadığı iç transfer sorununu yaşamayacaklarını söyledi. Mevcut futbolculara yok denecek kadar az borcun kaldığını belirten Mestan, “Futbolcuların borçları ödendi. Sezon içinde bazı oyuncularımız ile mukaveleyi uzattık. Buna kendi içimizde karar verdik. Şu an bizim istediğimiz boşta kalan oyuncumuz yok” dedi.
KİMSE SATILIK DEĞİL
Oyuncular hakkında çıkan transfer haberlerini kendisinin de gazeteden okuduğunu belirten Mesut Mestan, “Sercan Yıldırım üzerinde İstanbul medyası çok durdu. Biz oyuncu satmayacağız. Bizim ağzımızdan çıkmayan hiç bir habere taraftarımız ve camiamız inanmasın. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da satılık futbolcumuz yok” dedi. İç transferde bir problem yaşanmayacağının da altını çizen Mestan şöyle devam etti:
GENİŞ KADRO OLACAK
“Geçen yılki gibi dengeler korunacak. Bizim oyuncularımız kaliteli olduğundan dolayı her kulüpten transfer teklifi geliyor. Bütün futbolculara gelen teklifler ne kadar kaliteli takım olduğumuzun da bir göstergesi aslında. Bu da bize güç ve güven veriyor. Şimdi sadece gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacağımız maçı ve şampiyonluğu düşünüyoruz. Şampiyonlar Ligi için de geniş kadro oluşturup yine futbolcu satmayı düşünmüyoruz.”
Olay
sercan 15 yapmazberbatovu ise super ligde bu durumda kimse gundemine alamaz
Manchester 30 kusur milyon sterlin verdi fazla zararina satmazlar
Bakalım bu transfer döneminde Fotomaç-Fanatik Bursa'ya kimleri transfer ettirecek?![]()
sampiyon olmadan önce berbatovu ettiler artik kaka felan bekliyorum ben![]()
Artık spor gazetelerinde Bursaspor sayfası olur.Eee haliylede o koca sayfayı doldurmak için bolca oyuncu transfer eder gazetelerimiz.Bize River Plate'deki Riquelme'yi transfer ettiler Bursaspor'ada Boca'dakini ederler.
![]()
Bursaspor bu sene inşallah menajer oyunlarına gelip hatalı transferler yapmaz.
Umarım olmaz. Ki inanıyorum ben olmaz.
Takımın başında futbolcudan anlayan çok iyi bir Hoca var, Ertuğrul Sağlam. Ben zannetmiyorum ki ne Volkan'ı ne de Sercan'ı satacaklar. Satmazlarsada bu adamlar üzülmez bu şampiyonluktan sonra, düşünsenize devrim yapmışsınız futbolda ve şampiyonlar liginde direk oynayacaksınız. harika bir olay.
Ben inanıyorum ki yayın gelirleri,şampiyonluk primi,kombineler,çeşitli ürünlerden gelen parayla Bursaspor çok çok iyi bir kadro kuracak.
Seneye yine en büyük aday Bursaspor'dur bana göre.
Eğer Ertuğrul Sağlam'ın istediği adamlar gelirse Bursaspor Şampiyonlar Ligi kadrosu kurabilir. Sol bek ve Ön liberoya ihtiyaçları var.
Şimdi düşük bir ihtimal de olsa Berbatov kiralık olarak gelebilir işte, ŞL'de 6 maç oynama garantisi var.
"YÜCE ATATÜRK"
Bursa bir sol bek birde forvet alsın bide defans alternatif ozaman sampıyon adayı olurlar gene bursaspor şl de destekcınız
Sporx'e göre Aurelio gelebilirmiş bursaya
aurelio'yu almaz bursa
Aurelio bursaya cok yararlı olr şl de buyuk tecrubesı var . . .Kris boy gelecek dıyolar acaba gercekmı bursaya