valla uyum sorununu asarsan super olcak takim..bu sene uefa bizim insallahbide cinli her mac atiyo yaw ne is
![]()
valla uyum sorununu asarsan super olcak takim..bu sene uefa bizim insallahbide cinli her mac atiyo yaw ne is
![]()
İspanya Kupası 4. Tur 2. Maç
Zaten Avantajlı bir rövansa Cıkmıstık Farklı Kazanarak Turu Aldık
İspanya Kupası 5. Tur Kuraları
La Liga 11. Hafta
Liderin Real'e Puan Kaybından Sonra Kazandıgımız Haftada Zirveye Yerlestik Tadını Cıkarmaya calısıp Zirvede Kalmak İCin Oynayacaz
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Çinli hakikatende süpermiş vallahi basketboldaki Yaonun futbolcu versiyonu gibi bişey boyu uzun mu bilmiorum ama en az Yao kadar çok kıymetli.
uefada dişine göre takım yok be hocam herkes elinden zor kurtulmuşvalla kupayı alamaman mucize olur takım birbirine alışmış uyum sorunu yok gibi ligide rahat götürürsün
valla racing elinden zor kurtulmuş rakibi hapsetmişin abi daha nasıl oynasın takım
Şans da olması lazım bir de FM adaleti olması lazım hocam çoğu maçlarda çok üstünsün çünkü
paralarını mı vermiyor yoksa başkan kulüp maddi sıkıntıda diyecem ama bütçede çok dengeli satılan transferlerle de güzel kaynak oluşmuş.
O zaman Başkanın gözünü doyurmak lazımcimrimidir nedir?
pinti başkan
![]()
zaten takım güzel oynamış hocam sonuçlar ortada? Oyunda dikkat ettiğim bişey var çok yavaş oynadığında çok paslar yapıyor takım ama takım atağa kalkmaya sanki nazlanıyorçok hızlı oynadığında paslar çok dandik yerlere gidiyor çok top kaybediyorlar.
Ne Hızlı Nede Yavas OYnaİkisinin Ortasını BuL Ve Oyun Kurucu KuLlan Ki Takımı Ataga Cıkarabilsin
![]()
nereye mesela bu sefer. Aslında Afrikada güzel bir kariyer olur ben güney afrikada Ajax diye bi takımı vardı biraz oynadım ama avrupadan oyuncu kolay kolay alamadım gelmek istemiyolar adamlar
oyun kurucuları serbest oynatmak daha mı iyi ben genelde serbest ve forvete sık sık koşu talimatını veriyorum ama randıman alamıyorum
şuna dikkat ettim afrikaya çinden bayağı oyuncu geliyorbu da garip bir şey galiba oynadığım ligde kaizer ve pirates gibi takımlar çinden bayağı oyuncu aldılar
Hımmm bunu bilmiyodum valla ama gerçekten de çok saçma sapan pas hataları yapıyordu pasları alamıyodu
Bunu uygulayacam kardeşim Bu arada Barcelona galibiyeti müthiş. Bu hava takımın içerdeki sorunları hafifletir böyle durumlarda gerçekten böyle galibiyetler oyuncuların moralini yükseltiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu hava onları toplar
Last edited by BaGa TaRKaN : 28.Mayıs.2009 at 04:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
La Liga 13. Hafta
Bir Başka Madrid Takımı Atletico'yu Da Ezdik GectikCıkısımız Sürüyo
Uefa Kupası G Grubu 5. Maç
Liderlik İcin Oynadıgımız Grupta Cıkmayı Garantiledigimiz Macta Aek'i Sahasında Ezerek Yendik Takımın Futbolundan Memnunum
La Liga 14. Hafta
Deplasmanda Rakibimizi Eze eze Yendik Fakat Bunu Kaldıramayan Rakibimiz Cirkef Oyunla 4 Oyuncumuzu Agır Sakatladı
Betis Takımını Kınıyoruz
Mactan Sonra
Jonathan Woodgate 2 Hafta
jozy Adlitore 5 Gün
Adriano 2 Hafta
Squilacci 1 Hafta
ARamızda oLamayacak
La Liga 15. Hafta
RAkibimizi Güzel Akıcı Bir Futbol Ve 2 Muhtesem GoLLe Devirdik 3 Puanı alDık Mutluyuz Ve YoLumuza Devam Ediyoruz
La Liga Puan Durumu
11. Haftada Aldıgımız Liderlik KoLtugunda Halen Oturuyoruz
Uefa Kupası G Grubu 5. Maç
Rakibimizi İyi OYunla YEndik Cok Mutluyuz Grupları Lider Ve tek GoL Yiyerek TamamLadık Hedef uEfa KupasınıN Kendisi
Uefa Kupası G Grubu Puan Durumu
heyt be barcaya bak kendi evinde hezimet supersin yawgeliyoruz yawas yawas
![]()
sende haklisin ama benim sahsi yorumum son sinavlar basladigi icindir..dersler daha onemli suan sinavi olanlara kanimca..bu arada osasuna iyi olmus resmen yeter artik demis oyuncular![]()
La Liga 17. Hafta
Ezdik Ezdik Ezdik Ama oLmadı Rakip BuLdugu Tek Atagı Gole Cevirince Mactan Beraberlikle Ayrıldık
İspanya Kupası 5. Tur 1. maç
Her Ne Kadar Son 10 Dakika Müthiş Bir Baskı Yesekte Deportivo Bizim Hışmımızdan Kurtulamadı
Devre Arası Transfer Dönemi
Devre Arası Transfer Dönemi Henüz BaşlamışKen Sevilla F.c S.A.D'da Hareketli Saatler Yaşandı
GelenLer
Etienne Capoue 15. m €
Gidenler