Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 533 sonuç

Konu: Sevilla'da Hedef Tüm Kupaları Kaldırmak [6.Sezon][9.0.3]

Hybrid View

valla uyum sorununu asarsan super olcak takim..bu sene uefa bizim insallah bide cinli her mac atiyo yaw ne is

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    valla uyum sorununu asarsan super olcak takim..bu sene uefa bizim insallah bide cinli her mac atiyo yaw ne is

Zlatan İbrahimovic Gibi Bİşiy Ya Süper Bi Adam
    İnş. Alacaz KArdesim

Evet Oyunu Açtık Ssler Birazdan
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İspanya Kupası 4. Tur 2. Maç

Zaten Avantajlı bir rövansa Cıkmıstık Farklı Kazanarak Turu Aldık

İspanya Kupası 5. Tur Kuraları

La Liga 11. Hafta

Liderin Real'e Puan Kaybından Sonra Kazandıgımız Haftada Zirveye Yerlestik Tadını Cıkarmaya calısıp Zirvede Kalmak İCin Oynayacaz

Çinli hakikatende süpermiş vallahi basketboldaki Yaonun futbolcu versiyonu gibi bişey boyu uzun mu bilmiorum ama en az Yao kadar çok kıymetli.
    uefada dişine göre takım yok be hocam herkes elinden zor kurtulmuş valla kupayı alamaman mucize olur takım birbirine alışmış uyum sorunu yok gibi ligide rahat götürürsün

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Çinli hakikatende süpermiş vallahi basketboldaki Yaonun futbolcu versiyonu gibi bişey boyu uzun mu bilmiorum ama en az Yao kadar çok kıymetli.
    uefada dişine göre takım yok be hocam herkes elinden zor kurtulmuş valla kupayı alamaman mucize olur takım birbirine alışmış uyum sorunu yok gibi ligide rahat götürürsün

CinLi 185 Boyunda Kafa İsabeti 19 Süper Ötesi Bişiy
    Bu Arada Takımda Uyum Sorunu Var Maclarda 1-2 GoLü Asamıyoruz Ligde ve Uefada Ama Bakalım Suan Oyuncular Üzgün Onları Asarsak BoL GoLLü Maclar Gelir.

valla racing elinden zor kurtulmuş rakibi hapsetmişin abi daha nasıl oynasın takım
    Şans da olması lazım bir de FM adaleti olması lazım hocam çoğu maçlarda çok üstünsün çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

valla racing elinden zor kurtulmuş rakibi hapsetmişin abi daha nasıl oynasın takım
    Şans da olması lazım bir de FM adaleti olması lazım hocam çoğu maçlarda çok üstünsün çünkü

Taktigim 4-4-2 Tedbirli Ve Baskı Kuran Bir Taktik Son 3 Kariyerimde Büyük Ugraslar Vererek Yaptım Taktikle Alakalı Bişiy Ama Sans Yok OLsa Cok Farklı Sonuclar Alacam

paralarını mı vermiyor yoksa başkan kulüp maddi sıkıntıda diyecem ama bütçede çok dengeli satılan transferlerle de güzel kaynak oluşmuş.
    O zaman Başkanın gözünü doyurmak lazım cimrimidir nedir? pinti başkan

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

paralarını mı vermiyor yoksa başkan kulüp maddi sıkıntıda diyecem ama bütçede çok dengeli satılan transferlerle de güzel kaynak oluşmuş.
    O zaman Başkanın gözünü doyurmak lazım cimrimidir nedir? pinti başkan

Yok Eski Adamları Kestim Onlar Oynamak İstiyolar Diye TakımdakiLer Sans Vermedigim İçin üzgünler :d Bende Yavas Yavas Satıyorum Düzelmeler Olacak Takımı Yeniden Kurup Seneye En Azından 3 Kupa İle Kapatıp Başka Alemlere ucamayı PLanlıyrum

zaten takım güzel oynamış hocam sonuçlar ortada? Oyunda dikkat ettiğim bişey var çok yavaş oynadığında çok paslar yapıyor takım ama takım atağa kalkmaya sanki nazlanıyor çok hızlı oynadığında paslar çok dandik yerlere gidiyor çok top kaybediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ne Hızlı Nede Yavas OYna İkisinin Ortasını BuL Ve Oyun Kurucu KuLlan Ki Takımı Ataga Cıkarabilsin

nereye mesela bu sefer. Aslında Afrikada güzel bir kariyer olur ben güney afrikada Ajax diye bi takımı vardı biraz oynadım ama avrupadan oyuncu kolay kolay alamadım gelmek istemiyolar adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

nereye mesela bu sefer. Aslında Afrikada güzel bir kariyer olur ben güney afrikada Ajax diye bi takımı vardı biraz oynadım ama avrupadan oyuncu kolay kolay alamadım gelmek istemiyolar adamlar

OYnadıgın Ligin Popülaritesiyle İlgili Bi Olay

oyun kurucuları serbest oynatmak daha mı iyi ben genelde serbest ve forvete sık sık koşu talimatını veriyorum ama randıman alamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

oyun kurucuları serbest oynatmak daha mı iyi ben genelde serbest ve forvete sık sık koşu talimatını veriyorum ama randıman alamıyorum
    Oyun Kurucun Serbest Oynasın Fakat Sık Sık Forvete Kosu Yaparsa Top Sendeyken Yerini Bosaltır Ve Forvete Kosar Defansın Arasında Kaybolur Gider. Buda pas Hatasına Ve Kontra Yemene Neden olur

şuna dikkat ettim afrikaya çinden bayağı oyuncu geliyor bu da garip bir şey galiba oynadığım ligde kaizer ve pirates gibi takımlar çinden bayağı oyuncu aldılar

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

şuna dikkat ettim afrikaya çinden bayağı oyuncu geliyor bu da garip bir şey galiba oynadığım ligde kaizer ve pirates gibi takımlar çinden bayağı oyuncu aldılar

Bazı Liglerde Öyle MEsela amerika Lİgini Ac Bir Kac Sezon Oyna Dikkat Et Yası İlerlemiş Dünya YıLdızlarını Alırlar Hep

Hımmm bunu bilmiyodum valla ama gerçekten de çok saçma sapan pas hataları yapıyordu pasları alamıyodu

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hımmm bunu bilmiyodum valla ama gerçekten de çok saçma sapan pas hataları yapıyordu pasları alamıyodu
    Forvete Kosusunu En Kısıga Getir Bak Pas Hataları Düşer Birde Genelde Kısa Pasla Oyun Kurmanı Tavsiye Ederim

La Liga 12. Hafta

Barcelona Neye Ugradıgını Sasırdı Akılcı Ve Kontra bir Oyunla Rakibimizi Sahasında Devirmeyi Basardık Mutluyu z

Bunu uygulayacam kardeşim Bu arada Barcelona galibiyeti müthiş. Bu hava takımın içerdeki sorunları hafifletir böyle durumlarda gerçekten böyle galibiyetler oyuncuların moralini yükseltiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu hava onları toplar
    Last edited by BaGa TaRKaN : 28.Mayıs.2009 at 04:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Bunu uygulayacam kardeşim Bu arada Barcelona galibiyeti müthiş. Bu hava takımın içerdeki sorunları hafifletir böyle durumlarda gerçekten böyle galibiyetler oyuncuların moralini yükseltiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu hava onları toplar

İnş. Bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

La Liga 13. Hafta

Bir Başka Madrid Takımı Atletico'yu Da Ezdik Gectik Cıkısımız Sürüyo

Uefa Kupası G Grubu 5. Maç

Liderlik İcin Oynadıgımız Grupta Cıkmayı Garantiledigimiz Macta Aek'i Sahasında Ezerek Yendik Takımın Futbolundan Memnunum

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

La Liga 14. Hafta

Deplasmanda Rakibimizi Eze eze Yendik Fakat Bunu Kaldıramayan Rakibimiz Cirkef Oyunla 4 Oyuncumuzu Agır Sakatladı
    Betis Takımını Kınıyoruz

Mactan Sonra

Jonathan Woodgate 2 Hafta
    jozy Adlitore 5 Gün
    Adriano 2 Hafta
    Squilacci 1 Hafta
    ARamızda oLamayacak

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

La Liga 15. Hafta

RAkibimizi Güzel Akıcı Bir Futbol Ve 2 Muhtesem GoLLe Devirdik 3 Puanı alDık Mutluyuz Ve YoLumuza Devam Ediyoruz

La Liga Puan Durumu

11. Haftada Aldıgımız Liderlik KoLtugunda Halen Oturuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Uefa Kupası G Grubu 5. Maç

Rakibimizi İyi OYunla YEndik Cok Mutluyuz Grupları Lider Ve tek GoL Yiyerek TamamLadık Hedef uEfa KupasınıN Kendisi

Uefa Kupası G Grubu Puan Durumu

heyt be barcaya bak kendi evinde hezimet supersin yaw geliyoruz yawas yawas

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

heyt be barcaya bak kendi evinde hezimet supersin yaw geliyoruz yawas yawas
    Geliyoruz Gelmesinede Kariyeri Kapatmayı Düşünüyorum :S İlgi Yok Bu Aralar Bu Bölüme :S

La Liga 16. Hafta

İlk yarı Kaleyi Göremedigimiz MActa 2. yarı Öyle Bir Patlama Yaptıkki Görülmeye Degerdi

sende haklisin ama benim sahsi yorumum son sinavlar basladigi icindir..dersler daha onemli suan sinavi olanlara kanimca..bu arada osasuna iyi olmus resmen yeter artik demis oyuncular

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

sende haklisin ama benim sahsi yorumum son sinavlar basladigi icindir..dersler daha onemli suan sinavi olanlara kanimca..
    Olabilir De. Görüntüleme İle YazılanMesajlar Arasında Ne Kadar Cok Fark Var Bu YıL Bende Öss Ye Girecem Emegi YoruMLa Perçimlemiyolar Maalesef

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

La Liga 17. Hafta

Ezdik Ezdik Ezdik Ama oLmadı Rakip BuLdugu Tek Atagı Gole Cevirince Mactan Beraberlikle Ayrıldık

İspanya Kupası 5. Tur 1. maç

Her Ne Kadar Son 10 Dakika Müthiş Bir Baskı Yesekte Deportivo Bizim Hışmımızdan Kurtulamadı

Devre Arası Transfer Dönemi

Devre Arası Transfer Dönemi Henüz BaşlamışKen Sevilla F.c S.A.D'da Hareketli Saatler Yaşandı

GelenLer

Etienne Capoue 15. m €

Gidenler

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri