Fenerbahçe
Beraberlik
Galatasaray
Oyun içinde sarılıp çekmekle ,rakibe bilerek kasten yumruk atmak neredyse aynı sizin için Carlos un yaptığına doğru demiyoruz kartını aldı zaten daha ne olması gerek sizce.Ayrıca Bilica da ceza alması için kurula sevk edildi hakemler açıkladı maçtan önce kart gösterilmiyor diye daha ne olacak ne istiyorsunuz asalım mı?
Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 13:46
http://www.youtube.com/watch?v=zWDd5HkTPkg
Burada açıkça görüldüğü üzere Keita'ya gelen pet şişe Fenerbahçe tribünlerinden atılıyor.
Ayrıca Keita'ya olan faulu hakem zamanında calsa hiçbirşey olmayacak bekliyor resmen vursun diye keita düşerken hakeme bakıyor hakemde hiçbişey yok dayanamayıp yumruk atıyor oda.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
faul mu yok ? iyi bakın carlos'a sarı kart çıkıyor..
offf içim daraldı yahu.3 gündür aynı şeyler yazılıp duruluyor. Hiçbirşey kalmamış şişenin nereden atıldığının peşine düşmüş millet.
![]()
Haklısın abi, konuya girmek istemiyorum, futbolu kirleten, kendi için psikojik sorunu olan, sahaya o maddeyi atıp birisinin biryerini vurmaktan zevk alan aciz bir insan olarak görüyorum o kişiyi. İster Fenerbahçe ister Galatasaray tribününden gelsin. Takım tutmadan önce adam olmak gerek.
Zaten bu tartışmalar boş işler, bunlar futbolumuza birşey kazandırmaz. Çünkü; bunları yıllardır konuşuyoruz, sonuç ortada hala Dünya Kupasına gidemiyoruz. Birazda futbol konuşsak belki çok fazla şey değişecek.
Mantığa bak ya faul yokmuş yumruk atmış bravo vallahi. Peki o zaman Carlos niye sarı kart gördü? FIFA faul yapma hakkı vermiş oyunculara ister tutar ister çeker. Sonuçta nizami bir şekilde rakibi faulle durduruyor. Bunun adı tecrübedir. Bir çok top klas oyuncu bile gerekli yerde tehlikeli pozisyon olabileceğini sezdiğinde faul hakkını kullanır. Hatta bazıları yüzde yüz kartlık pozisyonları tereyağından kıl çekercesine yaparki hakem bile faulü verir ama kartı es geçer. Nitekim kartta çıktı. Sizin dediğinizde Tamburacının dediğide doğru değil. Faul yapılmayacaksa maçta yapılmamalı. Öyle şey olmaz. Bir oyuncu faul yapar. Ayağını kıranlarda idam edilmeli o zaman.. Tamburacının yazısını okudum, acayip yanlış şeyler içeriyor. Diyorki;
2. sene önceki Türk futbolunun utanç gecesi olan Ali Samiyen derbisinde yaşanan rezalette de mi federasyonun parmağı vardı. Ordada olaylar bize karşıydı. ÜStelik 1-3-5 şişe değil.. Kazanan oradada kazandı. Böyle şeyler sadece çamur at izi kalsın mantığıdır..Evet Saraçoğlu’nda yaşananlardan sonra futbolda bir tutam ümidim kaldı.
Bu şartlarda futbol oynanmaz!
Hakemin kafası yarılıyor maç devam ediyor…
Vay anasını yahu!
İnsan canı hiçe sayılıyor. Yeter ki Fener kazansın!
Hakem Gezer uçmuş!... Aklı bir karış havaya fırlamış!..
Bu Federasyon da MHK da yanmış, bitmiş…
Yandaş olmuş!
Bakalım Fenerbahçe ne kadar ceza alacak göreceğiz!
Arda’ya saldıran futbolcular ne ceza yiyecek?
Yetti yahu!
Ayıbın da bir sınırı var!
Zaten Keitaya atmıyorlar yan hakeme atıyorlar. Sen görüntüleri izlemedin galiba. Direk Galatasaray tribününde geliyor şişe. İzlemedende nasıl fikir sahibi oluyorsun onu anlamak güçGalatasaray taraftarı kendi oyuncusunu yabancı madde atacak kadar akılsız degil o şişe tam gs tribününden geçerken ss alınmıs herhalde.
Şişe Gs taraftarlarınca atıldı. Bu ispatlandı lig tv nin görüntüleriyle. Herhangi başka madde gelmedi Keitaya. O şişe de yan hakemi hedef alınarak atılmış ama Keitanın yanına düştü oda göstermelik attı kendini. Zaten Keita sadece futboluyla önplanda olan bir oyuncu olsa Lyonda tutunurdu. Adamlar 17-18 e aldıktan sonra Gs ye 8 e sattıkları için kar ettik diye sevindiler. Keza Lincolnde bu tip bir oyuncu. Bence herkes neyin ne olduğunu biliyor boşuna bu saçma şeyleri tartışmayın.
Last edited by DisCo : 29.Ekim.2009 at 12:17
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD...&KategoriID=14
Bir göz atın derim.
Onu atan adamın kollarındaki güç nasıl bir güçse yani o kadar mesafeyi isabetli attı bir de, cirit atmacı olsun yanişaka bir yana gerçeğin ortaya çıkması da sevindirici bir olay.
Alisamiyen'deki olaylar konusunda haklı olarak Galatasaray suçlanmıştı. Galatasaray'lılarda bunu kabul edip aynı zamanda savunmaya geçmişlerdi. Yani kabul etmemişlerdi. Bugün aynı olayların belki daha hafifi belki daha ağırı belki orta hallisi Kadıköy'de oldu. Fenerbahçe taraftarı haklı olarak suçlanıyor. Fenerbahçelilerde bunu kabul edip aynı zamanda savunmaya geçiyorlar. Yani kabul etmiyorlar.
Çünkü sizin stadınızda da oldu demek yapılanı savunmak demektir. İkiside yapılmamalıydı. İkisinde de aynı tepki konmalıydı ki sizin stadta da oldu, senin futbolcunda yaptı mantığı ortadan kalksın.
Birde şu kısıma dikkat çekmek istiyorum. Olayın tartışılması ile Fenerbahçe'nin iyi oyununun bağlantısı yoktur. Alisamiyen'deki maçta Galatasaray galip gelseydi. Sizlerde atılan onlarca suyu konuşacaktınız. Maçın önüne geçecekti. Ben kendi adıma bırakın bu işleri atmasaydık kazanacakmıydınız demezdim. Çünkü maçın skoru, oyuncu performansı, takım performansının yorumu ayrıdır, maç olaylarının ise bunlardan bağımsız ayrıdır.
Bizim taraftarların önünde ağ varmış maytap geçmemiş bardak nasıl geçsin![]()
İtiraf ediyorum şişeyi ben attım...
Yeni hafta maçlarının konuları açılsın artık bir zahmet.O vesileyle buda kapanmış olur...![]()