Sayfa 140 / 578 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
4,171 ile 4,200 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Nerde yazıyor öyle bir kural ? Git twittere bakta gör. Binlerce kişi "Oğuz abi ip ucu verirmisin, biraz foto yayınlarmısın" dedikten sonra o fotolar yayınlandı. Ayrıca hala herşey gizli.

Edit : "İnternette resimler de dolaşıyor" dediğin kısmı twitter'a baktıktan sonra anladım. Geçen senede feyk olsun diye "Koreografi sızdırıldı" adı altında bir resim paylaşılmıştı. Ama sonra ne oldu ? Apayrı birşey çıktı tribünde. Yine öyle olacaktır. Ayrıca siz değilmiydiniz 3D koreografiyi sızdı diye iptal eden ?
    Gizli kalmalı zaten bu kural değil gelenek diyelim.

Eğer o resimler fakese tek sorun yapımdan fotoğraflar paylaşılması ve çok iyi olacak diye reklam yapılması direk en üstteki adam tarafından bence.

Bizim koreografi kısmına gelirsek sızdı diye iptal edilmesi bence beni haklı çıkarır ne demek istedin anlamadım.Kaldı ki teknik bir aksaklık yüzünden iptal edildi,sızan kısım da çok ufak bir kısmıydı diye hatırlıyorum.Zaten koreografilerde gayet iyiyken stadtaki zorluklara rağmen Galatasaray ile girilen 3 boyutlu yarışını anlayamadım bizim tribünlerin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bizimkine sızdırıldı diye laf atıyorsun sizinkinin tüm detayları ortaya çıkartıldı bunun üstüne çaktırmamak için "teknik arıza", "polis izin vermedi" gibi şeyler uydurulurak koreografi yapılmadı. Bunu kastettim. Yani dinime küfreden müslüman olsa hesabı.

Ayrıca yapılan şey reklam değil "iddalı olmak"tır.

Edit: Yine ayrıca bizim reklama ihtiyacımız mı var Allah aşkına
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kareografi hakkında bilgiler geldi kanaltürk kanalından

aslan olucakmış boğazda kupa görünücek oyuncularda kupaya doğru yürücekmiş böyle bişeyler dedi ama

yarın bekleyip görücez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizimkine sızdırıldı diye laf atıyorsun sizinkinin tüm detayları ortaya çıkartıldı bunun üstüne çaktırmamak için "teknik arıza", "polis izin vermedi" gibi şeyler uydurulurak koreografi yapılmadı. Bunu kastettim. Yani dinime küfreden müslüman olsa hesabı.

Ayrıca yapılan şey reklam değil "iddalı olmak"tır.

Edit: Yine ayrıca bizim reklama ihtiyacımız mı var Allah aşkına
    Sızması laf atılacak bir şey değil ki.Bizim o fotoğrafı güvenlik görevlisi falan çekip sızdırmıştı büyük ihtimalle.Ama sizin direk düşünce "sızdırılmış" (eğer doğruysa o resim). Yani ortada yanlış anlaşılma var

Ayrıca teknik aksaklık olabiliyormuş Trabzon maçında gördük niye öyle bir bahane uydurulsun ki çok saçma.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Koreografinin sızdırılmaması işin raconudur. O yüzden önemli bir mesele.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oğuz Abi telegole bağlanıp açıklamalar yapmış. Bazı önemli yerleri

Oğuz Altay : Koreografiyi ayarlarken meteorolojideki rüzgarın hızı, yönü dahil hesaplanıyor.
    Oğuz Altay : Önümüzdeki sene için Şampiyonlar Ligi koreografilerinin planları bile şimdiden hazır.

Volkan konusundaki söyledikleri de önemliydi.

Maçta gerginlik olmasın diye 52bin tane kağıtlara yazı hazırlanmış. Metrolara felan da büyük afişler asılmış.

[YOUTUBE="-3b1QulcAVU"]Oğuz ALTAY[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok fazla bahsediliyor koreografiden.Hiç bu kadar konuşulduğunu hatırlamıyorum.Çok çok müthiş bir şey olması lazım koreografinin bu kadar konuşulduğuna göre.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

E en son koreografimiz Türkiye'de yeni bir çağ başlatınca durum böyle oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

e muthis yani fazla soze gerek yok

[IMG][/IMG]
    Last edited by byariff : 22.Nisan.2012 at 23:22

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Daha büyük resmini bulursanız paylaşın burda. Masaüstü resmi için

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    e muthis yani fazla soze gerek yok
    Soran olursa ultrAslan yaptı dersiniz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Daha büyük resmini bulursanız paylaşın burda. Masaüstü resmi için
    Aynen

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Resmin büyük hali

http://www.ultraslan.com/

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Allah aşkına şöyle büyük kareografiler yapmayalım Fenerbahçe maçlarında.Geçen yıl yaptık 2-1 yenildik.Bu yıl ilk maçta biraz sade idi.Yine bu maçta gelmiş geçmiş en iyi kareografiyi yaptık 2-1 yenildik.Yapmayalım yahu.Birde eze eze yenildik ben hala anlam verebilmiş değilim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Facebook için kapak resmine de çok güzel oldu.

http://www.facebook.com/CihanEkremCetinNedvedmania

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Güzel olmuş hakikaten zaman tüneline geçesim geldi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geç zaten Kötü bir yanı yok bence. Millet niye kaçıyor anlamadım. Görselliği daha güzel.

Bu arada arkadaşlık istekleri artmaya başladı Avatarımın altında vardı zaten adresim

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Reklam kokan hareketler bunlar Cihan
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih çalışkan"in cenazesinde abdurrahim albayrak yalniz birakmadi adamsin baskan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

allah rahmet eylesin ama bu durumu bile kullananlar var ya gerçekten yazıklar olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    Last edited by Alicanfmfan : 23.Nisan.2012 at 21:13
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin.

Kalp sorunu olanların futbol izlememesi gerekir. Doktorları dinlemiyorsan kaderine yön vermiş oluyorsun. Saati gelmiş, Allah-ü Teâlâ yanına almış. Ecelden kaçış yok. Bunda herhangi bir ihmal de yok.

Esas konuşulması gereken neden kulüplerde defibrilatör denilen sağlık aygıtı yok?! Önleyebilecek olan bu aygıtı temin etmeyen bütün kulüplerimiz sorumlu, bu olaydan ötürü Galatasaray SK de.
    Last edited by Cengo : 23.Nisan.2012 at 21:17
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Allah Rahmet Eylesin. Yakınlarının başı sağolsun.

Her şey bir yana bir hayat bir can gidiyor çok kötü bir durum ama bir şey söylemek istiyorum Twitterda da bu görüş var bence çok yanlış. Play-off yüzünden kaybettik Fatih'i deniliyor bence yanlış bi yargı sonuç olarak ligtv gelip öldürmedi ya böyle bi rahatsızlık olabilicekse izlememesi gerekiyordu ayrıca stadda ki ekipman eksikliğindende kaynaklanan bir sorun varken tüm yükü alakasız playoffa atmak bana garip geldi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir yerde okumuştum her yıl Türkiye'de 1000 insan maç sırasında kalp krizi geçiriyormuş.Bunların hepsi kalp sorunu olan insanlar değildir.Zaten normal derbilerde insanların kalbi maça zor dayanıyorken bir de bu play off ile bu tip insanların sağlık durumu daha da sıkıntıya girdi.Kalp sorunu olan izlemesin demek kolay da bir de o adamın tarafından bakmak lazım olaya.Tutamaz kendini,herkes izlerken o izleyemez içi içine yer.Bir dayanır iki dayanır sonunda muhakkak izler bir derbi.Hele dünkü derbi tam bu olayların yaşanması için müsaitti.Ve bir taraftarımızı kaybetmişiz.Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bir yerde okumuştum her yıl Türkiye'de 1000 insan maç sırasında kalp krizi geçiriyormuş.Bunların hepsi kalp sorunu olan insanlar değildir.Zaten normal derbilerde insanların kalbi maça zor dayanıyorken bir de bu play off ile bu tip insanların sağlık durumu daha da sıkıntıya girdi.Kalp sorunu olan izlemesin demek kolay da bir de o adamın tarafından bakmak lazım olaya.Tutamaz kendini,herkes izlerken o izleyemez içi içine yer.Bir dayanır iki dayanır sonunda muhakkak izler bir derbi.Hele dünkü derbi tam bu olayların yaşanması için müsaitti.Ve bir taraftarımızı kaybetmişiz.Allah rahmet eylesin.
    Kalp sorunu olan ya da gizli kalp olan biri herhangi bir sebepten ötürü yine kalp krizi geçirebilir. Herhangi bir maçta da olabilirdi. Bunu bahane ederek suçlu aramak doğru değil.

Konuşulması gerekeni kimse konuşmuyor, düzgün sağlık koşulları ve ekiplerimiz yok. Güvenlik de yeterli değil keza. 6 maç fazla oynananacak taraftarların bu kadar etkilenmesini normal karşılamıyorum. Premier League'de daha sık maç yapılıyor, La Liga'da daha fazla maç oynanıyor normal sezona göre.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Her şey bir yana bir hayat bir can gidiyor çok kötü bir durum ama bir şey söylemek istiyorum Twitterda da bu görüş var bence çok yanlış. Play-off yüzünden kaybettik Fatih'i deniliyor bence yanlış bi yargı sonuç olarak ligtv gelip öldürmedi ya böyle bi rahatsızlık olabilicekse izlememesi gerekiyordu ayrıca stadda ki ekipman eksikliğindende kaynaklanan bir sorun varken tüm yükü alakasız playoffa atmak bana garip geldi.
    Playoff nasıl alakasız ? Bu saçmalık olmasa hiç bu maçlar oynanmayacaktı.Bu derbiyi sahada izlemiş bir taraftar muhakkak önceki derbileri de izlemiştir.Fenerbahçe maçında son dk direkten döndü topumuz.Beşiktaş maçında son dk gol attık.Bu maçlarda kalbi zorlanmıştır ister istemez.Üstüne de bir süre sonra böyle bir maç olunca kalbi dayanmamıştır artık buna.Tamam birçok sebep var ama bu sebeplerden birisi de kesinlikle play off.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kalp sorunu olan biri herhangi bir sebepten ötürü yine kalp krizi geçirebilir. Herhangi bir maçta da olabilirdi. Bunu bahane ederek suçlu aramak doğru değil.

Konuşulması gerekeni kimse konuşmuyor, düzgün sağlık koşulları ve ekiplerimiz yok. Güvenlik de yeterli değil keza. 6 maç fazla oynananacak taraftarların bu kadar etkilenmesini normal karşılamıyorum. Premier League'de daha sık maç yapılıyor, La Liga'da daha fazla maç oynanıyor normal sezona göre.

Abi zaten kalp krizi geçiren bin kişinin hepsi derbilerde kalp krizi geçirmemiştir.Bu maçlar sıradan bir maç değil.Bırak sıradan maçı bir derbi maçı bile değil.Derbiden de öte bu maçlar.Ve sahada böyle bir oyun varken o kadar gol kaçıyorken kalp nasıl dayansın buna.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Playoff nasıl alakasız ? Bu saçmalık olmasa hiç bu maçlar oynanmayacaktı.Bu derbiyi sahada izlemiş bir taraftar muhakkak önceki derbileri de izlemiştir.Fenerbahçe maçında son dk direkten döndü topumuz.Beşiktaş maçında son dk gol attık.Bu maçlarda kalbi zorlanmıştır ister istemez.Üstüne de bir süre sonra böyle bir maç olunca kalbi dayanmamıştır artık buna.Tamam birçok sebep var ama bu sebeplerden birisi de kesinlikle play off.
    Zorla izlettirmiyorlar ya kardeşim. Heyecan varsa izlemesin o zaman yıl boyunca hiç derbi olmasın futbol kalksın ? Sadece vefat eden kişi için demiyorum genel olarak söylüyorum kalp rahatsızlığı varsa yada çok heyecanlanıyorsa izlememeli kendi sağlığı açısından. O zaman derbileri kaldırsınlar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayatını kaybeden arkadaşın mekanı cennet olsun.

Bence suçu lig tv'ye atmak saçma yani bir insan araba kazasında öldüyse arabayı bulan mucidi mi suçlamalıyız veya normal sezonda ki bir maçta kalp krizi geçirip hayatını kaybetseydi "Lig olmasaydı kalp krizi geçirmeyecekti" mi diyecektik.

Mesaj Yetkileri