Sayfa 141 / 220 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191 ... SonSon
4,201 ile 4,230 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Uğur Meleke: Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre bir avantajı var. Üzerine iskelet kurabileceği bir kadrosu var.

Uğur Meleke: Oğuzhan, Olcay ve Pektemek üzerine rahatlıkla takım kurulabilir.

Adam haklı ama ilk önce SA'nın gitmesi gerekiyor. Seneye yönetim iyi bir hoca , iyi bir kaleci ve Ernst ayarında bir orta saha bulmalı. Saydığım üç şey en önemli eksiklikler. Paraysa para artık risk alınmalı. Başkanın hızlıca oluşturdum dediği yönetim kurulunu da merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Uğur Meleke: Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre bir avantajı var. Üzerine iskelet kurabileceği bir kadrosu var.

Uğur Meleke: Oğuzhan, Olcay ve Pektemek üzerine rahatlıkla takım kurulabilir.

Adam haklı ama ilk önce SA'nın gitmesi gerekiyor. Seneye yönetim iyi bir hoca, iyi bir kaleci ve Ernst ayarında bir orta saha bulmalı. Saydığım üç şey en önemli eksiklikler. Paraysa para artık risk alınmalı.
    Başımızda iskelet varken bu takıma hiç bir şey kurulamaz. Dediğin gibi önce o adamın takımdan bi gitmesi lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu sezon ki defansif anlamda eksikligimiz Ernst'in yerini dolduramayisimizdi zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seneye kaliteli kadro kurulur merak etmeyin. Aynı kadroyla seneye gireceğimize inanan yoktur herhalde. Ayrıca seneye ne olursa olsun bu takım şampiyon olmak zorunda, başka yolu yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftaya Fener gs ye yenilirse biz de yenersek ikili averajda onlar önde değil mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet onlar önde.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Onlar önde.

Bakınız 2-0 öndeyken iki puan yitirdiğimiz, iyi oynayıp kazanamadığımız maçları saymıyorum. Bir tek Akhisar maçını kazansak şampiyonlar ligi hedefini kovalıyor olurduk. İlk iki demek daha iddialı bir kadro kurmak, daha çok para demek. Artık taraftar olarak şunu aşmalıyız. Sezonun ortasında zirvedeki takımdan dört puan fark yememiz bütün ümidimizi kaybetmemizi sağlıyor, kaos ortamının oluşması için yeterli oluyor. Hala iddiamız var ama zor. Fazladan üç puanımız olsa ilk iki şansımız çok yüksekti bence. Rakiplerinde kaybedeceği maçlar çok barizdi ama işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence hala şansımız yüksek. Gs maçında fener yenilse, diğer hafta da o moralle yine puan kaybetse (en azından beraberlik) yine 2. oluyoruz. Evet biraz lüks bir hayal ama sonuçta olabilir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benimde umudum var, 2. olabiliriz henüz birşey bitmiş değil. İçerde oynadığımız Karabük, Eskişehir, Antep ve Belediye maçlarına nasıl yanıyorum varya, elimizden kaçan galibiyetler ... Bugün çok farklı konumda olabilirdik.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben, F.Bahçe'nin kalan 2 maçta 0 çekeceğini düşünmüyorum. G.Saray maçı, onların kendilerini affettirmeleri için en büyük şansları. Bizim de 2'de 2 yapmamız lazım zaten ve bu ne kadar mümkün olacak, muamma!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası Fenerbahçe kaybedince ben de ikincilik hesaplarına girdim ama ikinci olmamızın mümkünatından daha önemli bir durum var: İlkinci olursak Samet çapsızı takımın başında kalabilir.Hiç gerek yok.İkinci olup onunla devam edilmesindense,dördüncü olmayı bile yeğlerim.Bir an önce defolsun gitsin.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence hala şansımız yüksek. Gs maçında fener yenilse, diğer hafta da o moralle yine puan kaybetse (en azından beraberlik) yine 2. oluyoruz. Evet biraz lüks bir hayal ama sonuçta olabilir.
    3 puan fark var. FB iki maçı da beraberlikle bitirirse BJK kazanırsa 2.olur.
    FB-GS maçı berabere biter mi bence bitebilir. Son maç Karabuk'un düşmeme savaşı olur mu o da olabilir. Bu durumda BJK son nefesiyle var gucuyle son iki maça sarılmalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği maçı İnönü'de ki son maç, atmosfer ile kazanırız. Kayserispor deplasmanı biraz zor ancak hedefsiz bir Kayserispor olacak, bir şekilde kazanırız o maçı da.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Gençlerbirliği maçı İnönü'de ki son maç, atmosfer ile kazanırız. Kayserispor deplasmanı biraz zor ancak hedefsiz bir Kayserispor olacak, bir şekilde kazanırız o maçı da.
    Kayserispor Oyun taktiği arkaya adam kaçırma taktiği.Beşiktaş'ın en büyük zaafı bu.Bence zor geçer o maç.

Ayrıca Kayserispor hedefsiz de değil, 5.liği kovalıyor. Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe kazanırsa lig 5.'si gidecek Avrupa Ligi öne elemelerine.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Kayserispor Oyun taktiği arkaya adam kaçırma taktiği.Beşiktaş'ın en büyük zaafı bu.Bence zor geçer o maç.
    Zor olacak tabii ki, Kayserispor hafife alınacak bir takım değil. O zaafımızdan yararlanırlarsa affetmezler. Ancak son haftaya girilirken 2. olma şansımız devam ederse öyle böyle, bir şekilde kazanırıız diye tahmin ediyorum.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ayrıca Kayserispor hedefsiz de değil, 5.liği kovalıyor. Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe kazanırsa lig 5.'si gidecek Avrupa Ligi öne elemelerine.
    5. olma mevzusunu bilmiyordum bak, Fenerbahçe'nin kupayı kaybetmesini bekleyeceğiz o zaman. Son haftalar çok ilginç olacak bu Avrupa Kupalarına katılma olayı bakımından.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

5. Olma mevzusu şöyle eğer Fenerbahçe 3. bitirirse ligi 5. olan takım UEFA'ya gidecek onun dışında Fenerbahçe ligi 2. bitirirse Fenerbahçe şampiyon olsa bile final oynadığı takım UEFA'ya gidecek mevzu bu yani.Pek ihtimal vermiyorum ben Kayseri'nin şansı olduğuna o yüzden Beşiktaş 2 maçını da alacaktır iş Fenerbahçe'de biter kısacası.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Kayseri Beşiktaşa çok ters gelebilecek bir sisteme sahip.Ortada maç.Fernandese bağlı herşey almak isterse alır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Benim bildiğim statü.Fenerbahce Kupayı aldığı taktirde Avrupayı garantilediği için oynacağı rakip gidiyor Avrupa'ya.Yani ligde düşseler bile Trabzon veya Sivas gidiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tek bi ihtimal var işte o da Fenerbahçe'nin 3. olması.eğer Fenerbahçe 3. olup kupayı alırsa Sivas veya Trabzon gidemez.Beşiktaş'ın 2. bitireceğini düşünüyorum ben aslında çünkü fikstürleri Fenerbahçe'ye göre daha kolay.Fenerbahçe bizi yenemezse haftaya da eğer Karabük'ün düşmeme durumu devam ederse işleri çok zor olacak.

Benim bildiğim statü.Fenerbahce Kupayı aldığı taktirde Avrupayı garantilediği için oynacağı rakip gidiyor Avrupa'ya.Yani ligde düşseler bile Trabzon veya Sivas gidiyor.
    Hayır.
    Kupadan en az biri Avrupa ligine gitmesi gerekiyor.
    Eğer FB lig sıralamasında Avrupa ligi kontenjanındaysa, kupayı da alırsa, kupa kontenjanında gidiyor.
    Yok 2. olup sampiyonlar ligi kontenjanındaysa , kupayı da alırsa kupadan en az 1 takım gitmesi gerektiği için finalist gidiyor.

Çünkü gruplara kalmak için;
    Kupa kontenjanından giden 1 playoff
    3.olup giden 2 playoff
    4.olup giden 3 playoff oynuyor.

Kupanın katılma statusu bu şekilde. Kupa şampiyonu en avantajlı olarak katılıyor turnuvaya.
    Mesela sıralamada ilk 7 takımın kupa şampiyonu gruplara direkt kalıyor digerleri playoff oynuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk 4 içinde Türkiye Kupası'nı kazanan olursa,5. gidiyor UEFA'ya.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İlk 4 içinde Türkiye Kupası'nı kazanan olursa,5. gidiyor UEFA'ya.
    2011-2012 sezonu sonuçlarına göre şampiyon olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında başlamış, lig ikincisi Fenerbahçe ön eleme 3. turundan başlamış, Lig üçüncüsü Trabzonspor Avrupa Ligi'ne ön eleme play-off turundan başlamış, Kupa finalisti Bursaspor Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan başlamış (kupa galibi olan Fenerbahçe'nin yerini alarak), lig dördüncüsü Beşiktaş'ın UEFA 2013 kriterlerini yerine getirememesi sebebiyle yerine lig beşincisi Eskişehirspor Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılmıştır.

Kupayı kazanan takım 1veya2. olursa finalist gider. 3veya4. olursa 5.gider.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şöyle anlatıyım.Fenerbahce İlk 4'te yer alıyor.Zaten Avrupa'ya gitmeyi hak kazanıyor.Statü değişiklik olmadıysa Diğer takım gidiyor Avrupa'ya Fenerbahce ilk 4'te yer aldığı için.

Hatta geçen sezon şöyle bir sohbet vardı.Beşiktaş Trabzon'u yenmesi lazımdı diye yoksa Avrupa ligi elemelerinde ES-ES BİRİNCİ OLSAYDI Avrupa için Play-Off oynayacaklardı.Beşiktaş ile.Çünkü Fenerbahce ilk 3'te olduğu için yeri garantiydi Bursaspor gidicekti Avrupa'ya.Bursa Avrupa Ligi 1.inci bitirdi Beşiktaş Ordan garantiledi.Çünkü Bursa Finale kaldığı için oynamaya gerek yoktu.

Statü yıllardır böyle bildiğim..."BU SENE DEĞİŞTİRDİLERSE ONU BİLEMEM".

Beşiktaşın Para Borcundan Avrupa'ya sonra ES-ES gitti.

Şöyle anlatıyım.Fenerbahce İlk 4'te yer alıyor.Zaten Avrupa'ya gitmeyi hak kazanıyor.Statü değişiklik olmadıysa Diğer takım gidiyor Avrupa'ya Fenerbahce ilk 4'te yer aldığı için.

Hatta geçen sezon şöyle bir sohbet vardı.Beşiktaş Trabzon'u yenmesi lazımdı diye yoksa Avrupa ligi elemelerinde ES-ES BİRİNCİ OLSAYDI Avrupa için Play-Off oynayacaklardı.Beşiktaş ile.Çünkü Fenerbahce ilk 3'te olduğu için yeri garantiydi Bursaspor gidicekti Avrupa'ya.Bursa Avrupa Ligi 1.inci bitirdi Beşiktaş Ordan garantiledi.Çünkü Bursa Finale kaldığı için oynamaya gerek yoktu.

Statü yıllardır böyle bildiğim..."BU SENE DEĞİŞTİRDİLERSE ONU BİLEMEM".

Beşiktaşın Para Borcundan Avrupa'ya sonra ES-ES gitti.
    Hayır canım, lig sıralamasında ekstra kontenjan olması için kupa galibi takım aynı zamanda ligde Avrupa ligi kontenjanında bitirmesi gerekiyor.

Kupa sahibi, Şampiyonlar ligine giderse kupa finalisti 2.eleme turundan başlıyor;
    Ve tabi kupayı kazanan şampiyonlar ligine gittiği için lig 3.sü normalde 1.ön elemeden başlayacakken yerini 4.ye bırakıyor kendisi kupa şampiyonu gibi play-off turundan başlıyor. Kupa finalisti ise en erken başlıyor 2.eleme turundan.(sanki ligi 4. bitirmiş gibi)

Diyelimki kupayı fener aldı finalist trabzon oldu, lig sıralaması da gs-fb-bjk-bursa oldu.

Bu durumda;
    Gs-Fb şampiyonlar ligi
    Bjk-Avrupa ligi Play off turu
    Bursa- Avrupa ligi 3.eleme turu
    Trabzon- Avrupa ligi 2.eleme turu (kupa finalisti)
    'ndan kupalara katılma hakkı kazanıyorlar.

Diyelimki kupayı fener aldı finalist trabzon oldu, lig sralaması da gs-bjk-fb-bursa oldu.
    Gs-Bjk şampiyonlar ligi
    Fb- Avrupa ligi play off turu (kupa sahibi)
    ligdeki 5.takım Avrupa ligi 2.eleme turu

'ndan kupalara katılır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    2011-2012 sezonu sonuçlarına göre şampiyon olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında başlamış, lig ikincisi Fenerbahçe ön eleme 3. turundan başlamış, Lig üçüncüsü Trabzonspor Avrupa Ligi'ne ön eleme play-off turundan başlamış, Kupa finalisti Bursaspor Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan başlamış (kupa galibi olan Fenerbahçe'nin yerini alarak), lig dördüncüsü Beşiktaş'ın UEFA 2013 kriterlerini yerine getirememesi sebebiyle yerine lig beşincisi Eskişehirspor Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılmıştır.

Lig 5.si Eskişehir ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayır canım, lig sıralamasında ekstra kontenjan olması için kupa galibi takım aynı zamanda ligde Avrupa ligi kontenjanında bitirmesi gerekiyor.

Kupa sahibi, Şampiyonlar ligine giderse kupa finalisti 2.eleme turundan başlıyor;
    Ve tabi kupayı kazanan şampiyonlar ligine gittiği için lig 3.sü normalde 1.ön elemeden başlayacakken yerini 4.ye bırakıyor kendisi kupa şampiyonu gibi play-off turundan başlıyor. Kupa finalisti ise en erken başlıyor 2.eleme turundan.(sanki ligi 4. bitirmiş gibi)

Diyelimki kupayı fener aldı finalist trabzon oldu, lig sıralaması da gs-fb-bjk-bursa oldu.

Bu durumda;
    Gs-Fb şampiyonlar ligi
    Bjk-Avrupa ligi Play off turu
    Trabzon- Avrupa ligi 2.eleme turu (kupa finalisti)
    'ndan kupalara katılma hakkı kazanıyorlar.

Diyelimki kupayı fener aldı finalist trabzon oldu, lig sralaması da gs-bjk-fb-bursa oldu.
    Gs-Bjk şampiyonlar ligi
    Fb- Avrupa ligi play off turu (kupa sahibi)
    ligdeki 5.takım Avrupa ligi 2.eleme turu

'ndan kupalara katılır.

Tekrar Anlatayım Abime

Abi Şimdi Fenerbahce Ligi "İLK 4'TE BİTİRDİ".Türkiye Kupasında Finale çıktı diyelim.Maçını oynadı ve kupayı kazandı."ZATEN AVRUPA KUPALARINA KATILDIĞI İÇİN" bir şey değişmiyor.Fenerbahce ŞL gitse bile bir şey değişmiyor.Ne yapıcak Fenerbahce iki kere mi gidicek avrupa'ya

Türkiye Kupası'nın ödülü Uefa Avrupa ligi.Fenerbahce Kupayı kazandı ligdeki durumuna bakıyorlar.İlk 4'te ise Trabzon Veya Sivas gidiyor avrupa'ya.

Dediğin şöyle olur abi.Final oynayan iki takım ilk'4 olursa.O zaman 5 sıradaki takım gidiyor Uefa Avrupa Ligine.

Bunun en güzel örneği.Kayseri Erciyespor.Beşiktaş Avrupa kupalarına katıldığı için.Uefa Avrupa Ligine gitmişti.Hatta o sene küme düşmüştü.

Özel bir durum oldu orada. Beşiktaş'ın UEFA tarafından organizasyon dışında bırakılması sebebiyle Bursaspor lig 4.sü gibi işlem gördü. Zaten statü gereği Beşiktaş ve Bursaspor'un bir son play-off oynaması gerekiyordu 4.lük-5.lik maçı adıyla, oynatmadılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu Süper Final bütün kişilerde beyin yamışması yaşattı,Fenerbahçe kazanmasın bu kaosa da hiç gerek kalmasın

Süper final işleri karıştırdı evet.

Siz benim 2. yazdıgıma odaklanın dogrusu orada.
    Örnekle açıklamıştım onu iyi okuyun sorunuz varsa sorun yanıtliym

@petrol_fb12
    İyi oku bak o alıntıladıgın yeri
    FB ilk 2de bitirip tr kupasını alırsa kupa finalisti gidiyor.
    FB 3,4 olup kupayı alırsa lig 5.si gidiyor.

Arada fark var örnekle açıkladım daha ne yapayım.

Mesaj Yetkileri