Sayfa 141 / 476 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
4,201 ile 4,230 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

Eder eder takma kafana sen.
    kim eder bu nasıl bir mantık ki . geçen sene delgado sakattı falan hadi biraz fedakarlık da yaptı ama sapasağlam adamlar niye oynamasın ? onca adam görmüyomuyuz oynamak için büyük takımlardan küçük takımlara giden ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence satmak için önce parlatmak lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kac yabancisi var BJK nin toplamda ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Kac yabancisi var BJK nin toplamda ?
    --------------tabata------------------
    zapo---- sivok ---ferrari -----tello
    -----------ernst----fink---------------
    hilbert------guti-------queresma
    --------------bobo------------------

Delgado (Yedek)

bu kadar.

Ferrari'ye yol göründü

Beşiktaş yönetimi Ferrari'yi gözden çıkardı. Vikingur maçının 18 kişilik maç kadrosuna da alınmayan İtalyan futbolcu için menajerler aracılığıyla kulüp arandığı ileri sürüldü.
    Teknik Direktör Bernd Schuster'in yönetime Ferrari'nin topu oyuna iyi sokamamasından yakındığı ve "Savunmada tekniği iyi, orta sahaya destek verecek, top bizdeyken kenarlara açılıp oyuna katılacak futbolcu istiyorum. Ferrari bunu yapamıyor. Teklif varsa değerlendirebilirsiniz" dediği öğrenildi.
    Schuster'in dünkü karşılaşma sonrası da başkan Yıldırım Demirören'e "Genelde takımdan memnunum. Maç boyunca toplam 35 orta yapmışız. Ancak sadece 3 gol atabilmişiz. Bir golcü ihtiyacımız olduğu kesin. Bunu çözmemiz gerek. Eğer iyi bir santrfor alırsak bu sıkıntı da ortadan kalkar" dediği belirtildi.
    Başkan Yıldırım Demirören bugün özel işleri için ingiltere'ye gitti.Demirören'in yarın İstanbul'a döneceği ve yabancı kontenjanını boşaltmak için girişimlerde bulunacağı kaydedildi.
    Tello ve Delgado için teklif yapan Ankaragücü ile görüşecek olan Siyah-Beyazlıların, kontenjan boşalınca Guti'yi İstanbul'a getirecekleri bildirildi. Delgado içinh İspanya'nın Getafe Kulübü'nün de 3 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

LigTV

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Ferrari'ye yol göründü

Beşiktaş yönetimi Ferrari'yi gözden çıkardı. Vikingur maçının 18 kişilik maç kadrosuna da alınmayan İtalyan futbolcu için menajerler aracılığıyla kulüp arandığı ileri sürüldü.
    Teknik Direktör Bernd Schuster'in yönetime Ferrari'nin topu oyuna iyi sokamamasından yakındığı ve "Savunmada tekniği iyi, orta sahaya destek verecek, top bizdeyken kenarlara açılıp oyuna katılacak futbolcu istiyorum. Ferrari bunu yapamıyor. Teklif varsa değerlendirebilirsiniz" dediği öğrenildi.
    Schuster'in dünkü karşılaşma sonrası da başkan Yıldırım Demirören'e "Genelde takımdan memnunum. Maç boyunca toplam 35 orta yapmışız. Ancak sadece 3 gol atabilmişiz. Bir golcü ihtiyacımız olduğu kesin. Bunu çözmemiz gerek. Eğer iyi bir santrfor alırsak bu sıkıntı da ortadan kalkar" dediği belirtildi.
    Başkan Yıldırım Demirören bugün özel işleri için ingiltere'ye gitti.Demirören'in yarın İstanbul'a döneceği ve yabancı kontenjanını boşaltmak için girişimlerde bulunacağı kaydedildi.
    Tello ve Delgado için teklif yapan Ankaragücü ile görüşecek olan Siyah-Beyazlıların, kontenjan boşalınca Guti'yi İstanbul'a getirecekleri bildirildi. Delgado içinh İspanya'nın Getafe Kulübü'nün de 3 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

LigTV
    GS ye gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Delgado için Getafe'de devredeymiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tello TSL'den bir takıma gidecekse bu Eskişehirspor olacak...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Neden ? Tello'dami Eskisehir taraftariki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Abi güldürdün ya

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ne demek bu şimdi? Abicim zeka demostrasyonu yapmaya gerek yok. Bir bildiğimiz var heralde...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    3-4 gün yokum ortalarda. Şu mesajı unutmayın...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ferrari'yi keşfedememesi çok büyük bir hata Schuster için.

Türkiyenin en komple en iyi stoperini gönderip Zapo'yu oynatırsak tekrar 3 sene geriye döneriz.

Önemli olan , Guti-Quaresma gibi adamları getirip Ferrari gibi kaliteli adamları da elinde tutarak başarı yakalamak.

Yoksa bir yandan kaliteli adam alırken bir taraftaki kaliteli admaları göndermek hiçbirşey kazandırmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tello'nun kaynı Es-Es'li.

Bence de Tello Es-Es'e gitsin Zapo ile beraber.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ferrari haberi buyuk ihtimalle yalan haberdir , Ferrari BJK de Quaresma , Guti ve Ernst ile birlikte bu takimi ileriye tasiycak kalitede bir adamdir , sanmiyorum gondersin Schuster...

He yok ben gondericem diyorsa Ferrari'yi bize gelsin mukemmel olur

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ferrari bu takımdan gönderilsin Taksim meydanı'nda heykelin üstüne çıkar aşağı atlarım.

Haa iyi para veren olursa satsınlar ibo-sivok'ta götürür savunmayı. sağda kim oynar bilemem.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Zapo'nun Fener maçında 100 metreden gelen degajı sektirip gol yedirtmesi hala gözümün önünde. Zapo oynarsa hücumcu olarak Robniho da gelse birşey olmaz.

Ben de Holosko, Tello, Delgado gibi kaliteli isimlerin Ankaragücü'ne verilmemesi taraftarıyım. Beşiktaş böyle adamları ligde birilerine hibe edecekse, komik değerlerle kiralayacaksa kendisine karşı durup dururken cephe almış, taraftarı kendisine her fırsatta küfür eden, deplasmana gittiğinde taciz eden ve herşeyden önemlisi, bunlara çanak tutan yönetimlere sahip olan takımlar dışında diğer 13-14 lig takımına da rahatlıkla verebilir.

Ha değerini verirler, bonservislerini öderler, parayı bastırıp alırlar, helali hoş olsun, güle güle kullansınlar. Ama beşiktaş'tan hatırla gönülle oyuncu alacak, dahası parasını da Beşiktaş'a ödetecek son kulüp Ankaragücü. Gitsinler Antalyaspor'a bedava versinler razıyım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

DELGADO VE HOLOSKO GİDİYOR MU ?

Beşiktaş, Guti ve Raul transferine kilitlendi; ancak siyah beyazlı kulübün önünde büyük bir sorun duruyor: "Hangi yabancı futbolcularla yollar ayrılacak?"

Bu konuda teknik direktör Bernd Suchster`in haftasonu vereceği rapor belirleyici olacak. Herkez Zapatocny, Fink ve Tabata`nın gitmesini beklerken, Ferrari, özellikle Delgado ve Holosko`nun da ismi ön plana atılıyor.

Radyospor`dan Özgür Sancar, hem Filip Holosko hem de Matias Delgado`yla konuştu. Bu iki futbolcunun Ankaragücü`ne gideceği iddia ediliyor. Matias, bu söylentiden haberdar olduğunu; ancak böyle bir şeyin kendisi için mümkün olamayacağınoı söyledi. "Ben Vikingur maçında 80 dakika oynadım. Çok iyi olduğumu düşünüyorum. Kamptaki çalışmalarım da çok iyiydi. Ama Suchster, benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum. Bana hiç bir şey söylemedi. Ben elimden geleni yapıyorum. Performansım ve taraftardan aldığım elektirik açısından hiçbir sorun yok. Beşiktaş`ta devam etmekten yanayım" şeklinde konuştu.

Getafe`den teklif alıp almadığını sorulması üzerine ise, "Bilmiyorum. Ama Getafe beni istiyorsa kesin giderim. Ankaragücü`ne ise kesin gitmem" dedi.
    Matias`ı önceki sezon Barcelona kentinin ikinci takımı Espanyol, ısrarla istemişti.

Şu anda ülkesinde tatilde olan Holosko, ise kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde Ankaragücü`ne ya da başka bir takıma kiralık olarak verileceği yönünde bir bilgi almadığını söyledi. "Açıkcası ne olacağını bilmiyorum. Kadroda çok yabancı var. Pazartesi günü gelip çalışmalara başlayacağım. Bana kimse gideceksin demedi. Hiç bir şey diyemem" şeklinde var olan belirsizliği özetledi.

Radyospor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Allah için gel Delgado. Sapara var zaten Delgado çok umrmda değil ama Holosko'nun gelmesini çok istiyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ferrari Fener'e gelsin 3-5 veririz ne kadar istiyorsa Demirören

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Guti Hollanda futbol sitesinde mansette"

‘Ik wil naar Besiktas, maar Real heeft het laatste woord’

Vrijdag, 16 juli 2010 om 23:04 | Live wedden op alle 65 WK wedstrijden
    Als het aan Guti ligt, ruilt hij Real Madrid deze zomer in voor een tweejarig avontuur bij Besiktas. De aanvallende middenvelder is echter niet van plan een transfer te forceren; na vijftien seizoenen in dienst bij De Koninklijke laat hij het laatste woord aan de Spaanse grootmacht. “Er is nog niets rond. Ik ga met de club praten, en daarna zien we het wel.”

De 33-jarige Guti krijgt de kans om in de herfst van zijn profloopbaan nog een buitenlands avontuur aan te gaan. Bernd Schuster ziet zowel hem, als ploeggenoot Raúl graag naar Turkije verkassen. Sinds zijn debuut in het seizoen 1995/96 speelde Guti in totaal liefst 387 wedstrijden voor Real Madrid, maar de laatste jaren is hij geen basisspeler meer. Met de nieuwe aankopen van José Mourinho in het achterhoofd, lijkt een vertrek de beste optie.
    “Ik ben en blijf nu nog speler van Real”, laat Guti vrijdag weten in Marca. “Het is waar dat ik een interessant aanbod heb gekregen van Besiktas, en het is inderdaad een club waar ik graag naar toe zou gaan. Zeker omdat Schuster er de trainer is. Maar er is nog niets rond. Ik wil op 25 juli met de club (Real Madrid, red.) gaan praten en daarna zien we het wel.”
    “Natuurlijk ben ik razend enthousiast over deze mogelijkheid, maar ik weet dat Real het laatste woord heeft bij deze transfer. Ik heb immers nog een jaar te gaan in mijn contract.” Op de vraag of een vertrek naar Turkije het laatste hoofdstuk van zijn loopbaan zou zijn, zegt Guti: “Dat kan ik niet zeggen, want dat weet ik niet. Ik wil met Jorge Valdano (technisch directeur, red.) spreken en met Florentino Pérez. Daarna zullen we de knoop doorhakken.”

Kisacasi: Besiktas'a gitmek istiyorum, fakat R.Madrid'in karari onemli. Hala R.Madrid'in oyuncusuyum ve oyle kalabilirim de, sonucta daha 1 yillik mukavelem var. 25 temmuz'da Valdano ile gorusup gelecek icin karar verecegiz. Ayni zamanda Besiktas'tan cok enteresan bir teklif aldigini, ve Schuster'den dolayi istekli oldugunu soyledi. Ancak kesinlikle Real'e transfer konusunda rest cekmeyecegini, tamamen isi onlara birakacagini soyledi. Yani Guti transfer en azindan 10 gun daha ertelenir, hatta Real'in tutumuna gore olmama ihtimali de var. Bu arada Raul ile de ilgilenildigi yaziyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

`BEŞİKTAŞ`TA OYNAMAK İSTİYORUM`

Real Madrid`in İspanyol yıldızı Guti, Beşiktaş`a transfer olmak için istekli olduğunu ancak son kararı Madrid`in vereceğini söyledi..

Kariyerinin tamamında Real Madrid forması giyen ve Beşiktaş`la anlaştığı belirtilen Guti, İspanyol Marca gazetesine açıklamalar yaptı.

Guti, "Real Madrid`in oyuncusu olmaya devam ediyorum. Beşiktaş`tan ilginç bir teklif aldığım doğru ve doğrusunu söylemek gerekirse özellikle teknik direktörleri Bernd Schuster nedeniyle gitmek istediğim yer orası. Fakat daha biten bir şey yok. Real Madrid ile 25 Temmuz`da konuşmaya çalışacağım ve bundan sonrasını hep beraber göreceğiz" dedi.

Beşiktaş`tan gelen teklifin kendisini heyecanlandırdığını belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Son sözü Real Madrid`in söyleyeceğini biliyorum çünkü sözleşmemin bitmesine 1 yıl daha var" diye konuştu.

İstanbul`a gitmesinin an meselesi olup olmadığı yönündeki bir soruya Guti, "Bu soruya cevap veremem çünkü bilmiyorum. Tek yapmak istediğim genel menajer Jorge Valdano ve başkan Perez ile konuşmak" yanıtını verdi.

Real Madrid`de kalıp kalmayacağını bilmediğini söyleyen yıldız oyuncu, "Konuşmamız gerekiyor. Teknik direktör Jose Mourinho, Jorge ve başkanla konuştuktan ve ne istediklerini öğrendikten sonra karar vereceğiz. Şu zamana kadar Mourinho ile konuşmadım" ifadelerini kullandı.

Marca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sezon gelmezse, seneye gelir.

Bu sene gelmeyecekse hiç gelmesin zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Yilan hikayesine dondu bu Guti transferi'de

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Robinho için %99 deniliyordu olmadı.Guti de olmazsa taraftar büyük hayal kırıklığına uğrar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de Guti zaten takımın sezon başlangıcı kampına çağrılmadı, başka isteyeni de yoksa (çıkıp bonservisine uçuk para verecek zengin kulüpler) kendisi zaten Beşiktraş'ın teklifinin etkileyici olduğunu söylemiş, Real Madrid'in bonservis isteyip istemeyeceği durumu var ortada sadece, onu da Guti halleder, başka sorun yok açıklamalara bakılırsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada dikkatimi çeken birşey oldu Goal.com'da. Hani bitmişti? diye bir başlık var, sanki Beşiktaş çıkıp biz anlaştık dedi.

Hemen suçlamaya başladılar.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Bu arada dikkatimi çeken birşey oldu Goal.com'da. Hani bitmişti? diye bir başlık var, sanki Beşiktaş çıkıp biz anlaştık dedi.

Hemen suçlamaya başladılar.
    Goal.com bildiğin Fotomaç oldu yahu. Eskiden ne güzel haberler yaparardı.

Mesaj Yetkileri