Sayfa 142 / 480 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
4,231 ile 4,260 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sabah NTV de 7/10 programında Beşiktaş ın forma numaraLarı muhabbeti yapıLıyordu. İşte Guti geLince kaç numara giyecek, RauL kaç numara giyecek diye. Yorumcu işte henüz bir kesinLeşme yok onLar geLince feLan konuşuLur derken spiker birden Guti 11 numarayı giyecekmiş dedi. Yorumcu şaşkın bakarken az önce kuLağıma yönetmenimiz söyLedi 11 numarayı giyecekmiş dedi.

Sonra da transferin bittiğini ama kontenjanın boşaLmasının bekLendiği söyLendi. HoLosko ve DeLgado nun 1 yıL Ankaragücüne gideceği, TeLLo nun da TurkceLL süper Ligden bir takıma kiraLık ya da satıLık gönderiLeceği beLirtiLdi. Zapo ve Tabata kaLıcak sanırım. Guti de eşyaLarını topLuyordur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hayrettin abi Tello'da olabilir. İlk onun haberi çıkmıtı ama yıllık alacağı ücret çok fazla. Beşiktaş yönetimi birazını karşılarsa eğer Tello - Delgado - Holosko alınacak. Eğer olmazsa Delgado - Holosko olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TeLLo, HoLosko ve DeLgado yu birden aLırsa Ankaragücü çok iyi işLer çıkarabiLir Ligde. Ben en çok şu yüzden seviniyorum gitmeLerine. AsLında TeLLo ve HoLosko yu çok severim ama TurkceLL süper Ligde farkLı takımLarda da göreLim bakaLım ne kadar oynayacakLar. Ne kadar göstericekLer yetenekLerini. Zapo Bursaya gitti çatır çatır oynadı, şimdi kaLıcak büyük ihtimaL. Bu adamLarı da görücez. TeLLo ve HoLosko dan şüphem yok ama DeLgado Amatör rakip iLe oynadığımız UEFA maçında ki gibi oynamaya devam ederse Ankaragücü kariyerinden sonra Bank Asyadan biLe tekLif aLmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Holosko ve Delgado'yu 1 sene dondursunlar ama yine de A.Gücü'ne göndermek gibi bir hata yapmazlar inşallah. Kimse kabullenmez bunu.

1 sene futbol oynamamayı Holosko ve Delgado'da seve seve kabul etmişti zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    1 sene futbol oynamamayı Holosko ve Delgado'da seve seve kabul etmişti zaten.

Eder eder takma kafana sen.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Holosko ve Delgado'yu 1 sene dondursunlar ama yine de A.Gücü'ne göndermek gibi bir hata yapmazlar inşallah. Kimse kabullenmez bunu.
    Kimse - ben demek ki. Ben kabulleniyorum çünkü. Adamlar gitsin oynasın. Nerede oynayacaklarının bir önemi yok benim için. Sadece taraftarı olduğunuz kulüp açısından değerlendirmemek lazım olayı. Birde futbolcu yani insani yönü var olayın.

Gidip oynasınlar hatta çok başarılı olsunlar isterim ben. Sonuçta sezon sonu dönecekleri yer yine Beşiktaş.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Birde futbolcu yani insani yönü var olayın.
    .
    Benim söylemek istediğim buydu,biraz objektif bakmak lazım bazen.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kimse - ben demek ki. Ben kabulleniyorum çünkü. Adamlar gitsin oynasın. Nerede oynayacaklarının bir önemi yok benim için. Sadece taraftarı olduğunuz kulüp açısından değerlendirmemek lazım olayı. Birde futbolcu yani insani yönü var olayın.

Gidip oynasınlar hatta çok başarılı olsunlar isterim ben. Sonuçta sezon sonu dönecekleri yer yine Beşiktaş.
    10 milyon kişiyi tek tek isim olarak sayamazdım zaten. Genel anlamda demek -kimse- demek.

Yoksa isim isim bütün taraftarları tanımam lazım isim kastetmek için.

Taraftarların büyük bölümü bunu kabul etmez çünkü muhtemelen kontejyan açılsın diye bedelsiz gidip oynayacaklar a.gücünde.

Takasta kullanılsınlar yada satılabilecek en iyi ücrete satılsınlar çok daha karlı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Eder eder takma kafana sen.
    kim eder bu nasıl bir mantık ki . geçen sene delgado sakattı falan hadi biraz fedakarlık da yaptı ama sapasağlam adamlar niye oynamasın ? onca adam görmüyomuyuz oynamak için büyük takımlardan küçük takımlara giden ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

10 milyon kişiyi tek tek isim olarak sayamazdım zaten. Genel anlamda demek -kimse- demek.

Yoksa isim isim bütün taraftarları tanımam lazım isim kastetmek için.

Taraftarların büyük bölümü bunu kabul etmez çünkü muhtemelen kontejyan açılsın diye bedelsiz gidip oynayacaklar a.gücünde.

Takasta kullanılsınlar yada satılabilecek en iyi ücrete satılsınlar çok daha karlı.
    Dilbilgisi dersimizi de aradan çıkarmış olduk işte fena mı?

Yapılan transferler hepsini unutturur taraftara bence sorun bile olmaz. Sonuçta daha iyisi geldiği için gidiyor bu oyuncular.

Bir yıl orada bedelsiz oynayıp iyi bir performans göstersinler seneye 2 katı bedelle satar kulüp. Sözleşmeyi dondursan ne olacak 1 sene top oynamamış adamı bedava versen de almazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence satmak için önce parlatmak lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kac yabancisi var BJK nin toplamda ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Kac yabancisi var BJK nin toplamda ?
    --------------tabata------------------
    zapo---- sivok ---ferrari -----tello
    -----------ernst----fink---------------
    hilbert------guti-------queresma
    --------------bobo------------------

Delgado (Yedek)

bu kadar.

Ferrari'ye yol göründü

Beşiktaş yönetimi Ferrari'yi gözden çıkardı. Vikingur maçının 18 kişilik maç kadrosuna da alınmayan İtalyan futbolcu için menajerler aracılığıyla kulüp arandığı ileri sürüldü.
    Teknik Direktör Bernd Schuster'in yönetime Ferrari'nin topu oyuna iyi sokamamasından yakındığı ve "Savunmada tekniği iyi, orta sahaya destek verecek, top bizdeyken kenarlara açılıp oyuna katılacak futbolcu istiyorum. Ferrari bunu yapamıyor. Teklif varsa değerlendirebilirsiniz" dediği öğrenildi.
    Schuster'in dünkü karşılaşma sonrası da başkan Yıldırım Demirören'e "Genelde takımdan memnunum. Maç boyunca toplam 35 orta yapmışız. Ancak sadece 3 gol atabilmişiz. Bir golcü ihtiyacımız olduğu kesin. Bunu çözmemiz gerek. Eğer iyi bir santrfor alırsak bu sıkıntı da ortadan kalkar" dediği belirtildi.
    Başkan Yıldırım Demirören bugün özel işleri için ingiltere'ye gitti.Demirören'in yarın İstanbul'a döneceği ve yabancı kontenjanını boşaltmak için girişimlerde bulunacağı kaydedildi.
    Tello ve Delgado için teklif yapan Ankaragücü ile görüşecek olan Siyah-Beyazlıların, kontenjan boşalınca Guti'yi İstanbul'a getirecekleri bildirildi. Delgado içinh İspanya'nın Getafe Kulübü'nün de 3 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

LigTV

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Delgado için Getafe'de devredeymiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Ferrari'ye yol göründü

Beşiktaş yönetimi Ferrari'yi gözden çıkardı. Vikingur maçının 18 kişilik maç kadrosuna da alınmayan İtalyan futbolcu için menajerler aracılığıyla kulüp arandığı ileri sürüldü.
    Teknik Direktör Bernd Schuster'in yönetime Ferrari'nin topu oyuna iyi sokamamasından yakındığı ve "Savunmada tekniği iyi, orta sahaya destek verecek, top bizdeyken kenarlara açılıp oyuna katılacak futbolcu istiyorum. Ferrari bunu yapamıyor. Teklif varsa değerlendirebilirsiniz" dediği öğrenildi.
    Schuster'in dünkü karşılaşma sonrası da başkan Yıldırım Demirören'e "Genelde takımdan memnunum. Maç boyunca toplam 35 orta yapmışız. Ancak sadece 3 gol atabilmişiz. Bir golcü ihtiyacımız olduğu kesin. Bunu çözmemiz gerek. Eğer iyi bir santrfor alırsak bu sıkıntı da ortadan kalkar" dediği belirtildi.
    Başkan Yıldırım Demirören bugün özel işleri için ingiltere'ye gitti.Demirören'in yarın İstanbul'a döneceği ve yabancı kontenjanını boşaltmak için girişimlerde bulunacağı kaydedildi.
    Tello ve Delgado için teklif yapan Ankaragücü ile görüşecek olan Siyah-Beyazlıların, kontenjan boşalınca Guti'yi İstanbul'a getirecekleri bildirildi. Delgado içinh İspanya'nın Getafe Kulübü'nün de 3 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi.

LigTV
    GS ye gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tello TSL'den bir takıma gidecekse bu Eskişehirspor olacak...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ferrari'yi keşfedememesi çok büyük bir hata Schuster için.

Türkiyenin en komple en iyi stoperini gönderip Zapo'yu oynatırsak tekrar 3 sene geriye döneriz.

Önemli olan , Guti-Quaresma gibi adamları getirip Ferrari gibi kaliteli adamları da elinde tutarak başarı yakalamak.

Yoksa bir yandan kaliteli adam alırken bir taraftaki kaliteli admaları göndermek hiçbirşey kazandırmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Tello TSL'den bir takıma gidecekse bu Eskişehirspor olacak...
    Neden ? Tello'dami Eskisehir taraftariki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Abi güldürdün ya

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ne demek bu şimdi? Abicim zeka demostrasyonu yapmaya gerek yok. Bir bildiğimiz var heralde...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tello'nun kaynı Es-Es'li.

Bence de Tello Es-Es'e gitsin Zapo ile beraber.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ferrari haberi buyuk ihtimalle yalan haberdir , Ferrari BJK de Quaresma , Guti ve Ernst ile birlikte bu takimi ileriye tasiycak kalitede bir adamdir , sanmiyorum gondersin Schuster...

He yok ben gondericem diyorsa Ferrari'yi bize gelsin mukemmel olur

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ferrari bu takımdan gönderilsin Taksim meydanı'nda heykelin üstüne çıkar aşağı atlarım.

Haa iyi para veren olursa satsınlar ibo-sivok'ta götürür savunmayı. sağda kim oynar bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post

Ama tabi yine kararı verecek olan Schuster.Ferrari giderse şaşırmayın...
    Bundan bir hafta kadar önce böyle bir yorum yapmıştım.Bu bir duyum değildi,Schuster'in planları doğrultusunda kendi çıkarımımdı.

Schuster'in daha önceki maceralarından da bildiğimiz üzere hücumu daha etkili hale getirebilmek için savunmayı önde kuracağını ve bu sistemde Ferrari'yi düşünmeyebileceğini seziyordum.

Dün oynanan oyuna bakarak savunmanın ne kadar önde kurulduğunu rahatlıkla görebiliriz.Toraman ve Sivok gibi Ferrari'ye oranla daha çabuk ve çevik adamlar bile zorlandılar.He Zapo bu sistemde oynayabilecek bir adam mı?Tabi ki hayır.Oda çabuk falan değil,tam "tek hamle" stoperi.Kaldı ki pozisyon bilgisi ve sezileri iyi olan bir adamda değil.Yani Zapo'yu Ferrari'ye tercih etmek pek mantıklı gelmiyor bana.

Ferrari ne olursa olsun bu ligdeki en zeki,en soğukkanlı,pozisyon bilgisi ve sezileri en iyi stoperlerden birisidir.Onu göndermenin helede bedelini bulmadan göndermenin büyük hata olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Zapo'nun Fener maçında 100 metreden gelen degajı sektirip gol yedirtmesi hala gözümün önünde. Zapo oynarsa hücumcu olarak Robniho da gelse birşey olmaz.

Ben de Holosko, Tello, Delgado gibi kaliteli isimlerin Ankaragücü'ne verilmemesi taraftarıyım. Beşiktaş böyle adamları ligde birilerine hibe edecekse, komik değerlerle kiralayacaksa kendisine karşı durup dururken cephe almış, taraftarı kendisine her fırsatta küfür eden, deplasmana gittiğinde taciz eden ve herşeyden önemlisi, bunlara çanak tutan yönetimlere sahip olan takımlar dışında diğer 13-14 lig takımına da rahatlıkla verebilir.

Ha değerini verirler, bonservislerini öderler, parayı bastırıp alırlar, helali hoş olsun, güle güle kullansınlar. Ama beşiktaş'tan hatırla gönülle oyuncu alacak, dahası parasını da Beşiktaş'a ödetecek son kulüp Ankaragücü. Gitsinler Antalyaspor'a bedava versinler razıyım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

DELGADO VE HOLOSKO GİDİYOR MU ?

Beşiktaş, Guti ve Raul transferine kilitlendi; ancak siyah beyazlı kulübün önünde büyük bir sorun duruyor: "Hangi yabancı futbolcularla yollar ayrılacak?"

Bu konuda teknik direktör Bernd Suchster`in haftasonu vereceği rapor belirleyici olacak. Herkez Zapatocny, Fink ve Tabata`nın gitmesini beklerken, Ferrari, özellikle Delgado ve Holosko`nun da ismi ön plana atılıyor.

Radyospor`dan Özgür Sancar, hem Filip Holosko hem de Matias Delgado`yla konuştu. Bu iki futbolcunun Ankaragücü`ne gideceği iddia ediliyor. Matias, bu söylentiden haberdar olduğunu; ancak böyle bir şeyin kendisi için mümkün olamayacağınoı söyledi. "Ben Vikingur maçında 80 dakika oynadım. Çok iyi olduğumu düşünüyorum. Kamptaki çalışmalarım da çok iyiydi. Ama Suchster, benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum. Bana hiç bir şey söylemedi. Ben elimden geleni yapıyorum. Performansım ve taraftardan aldığım elektirik açısından hiçbir sorun yok. Beşiktaş`ta devam etmekten yanayım" şeklinde konuştu.

Getafe`den teklif alıp almadığını sorulması üzerine ise, "Bilmiyorum. Ama Getafe beni istiyorsa kesin giderim. Ankaragücü`ne ise kesin gitmem" dedi.
    Matias`ı önceki sezon Barcelona kentinin ikinci takımı Espanyol, ısrarla istemişti.

Şu anda ülkesinde tatilde olan Holosko, ise kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde Ankaragücü`ne ya da başka bir takıma kiralık olarak verileceği yönünde bir bilgi almadığını söyledi. "Açıkcası ne olacağını bilmiyorum. Kadroda çok yabancı var. Pazartesi günü gelip çalışmalara başlayacağım. Bana kimse gideceksin demedi. Hiç bir şey diyemem" şeklinde var olan belirsizliği özetledi.

Radyospor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Allah için gel Delgado. Sapara var zaten Delgado çok umrmda değil ama Holosko'nun gelmesini çok istiyorum..

Mesaj Yetkileri