Lugano ile anlaşılmış.
Kaynak : TRT
Lugano ile anlaşılmış.
Kaynak : TRT
(/s)
Yönetimin de kendine göre prensipleri var sanırım. Ön libero mevkiine 1.80'in üstünde yabancı oyuncu almamak gibi...
2 senedir olduğu gibi büyük isimlerle uğraşıldı fakat transferler gerçekleştirmeyi bir türlü beceremedik ha oldu ha olacak derken Aykut Kocaman Brezilya ya gönderildi 2 haftada transferler yapıldı transfer politikamız işte bundan ibaret arkadaşlar.
yönetimi tebrik ederim, üst üste 3 sene şampiyonluk sözünü belki gerçekleştirirsin ama bu takımın avrupada bir yol alacağına pek inanmıyorum.
Bütün sol koridoru kullanacak yeteneklere sahip ancak oyun karakteri açık mevkisi için daha uygun. Zira bek için gereken defansif özelliklerden ziyade açık oynamak için gerekli hücum özelliklerine daha fazla sahip Andre Santos. Mükemmel bir fizik, ortalama üstü bir sürat, kadife gibi bir sol ayak, dripling, adam eksiltme ve şut becerilerinin yanı sıra dayanıklılık, devamlılık ve oyun zekası. Uğur Boral'dan sonra ilaç gibi gelecek o bölgeye. Nokta transferdir. Roma, Milan, Juventus gibi İtalyanlarla adı geçen ve Brezilya'da bölgesinde en iyisi olan bir oyuncuyu, hem de Brezilya Milli Takımı'nda düzenli olarak oynuyorken almak da büyük başarıdır. Lambuja'dan alıntı. Link
Trt dün Borowski ile anlaştığımızıda söylüyordu..
bence bu kadar karamsar olmayın. ön libero olayı bana da saçma geldi ancak sol kanada alınan topçu iyiye benziyor.
Haydi hep beraber sayalım.
1-R.Carlos
2-Alex
3-Deivid
4-Edu
5-Bilica
6-Andre Santos
7-Cristan Oliveira
8-Vederson
Guiza'nın yerinde olmak istemezdim açıkçası.
Bilica
R.Carlos
Edu
Cristian
Dos Santos
Alex
Deivid
7 Brezilyalı + Güiza.
Şaka gibi. Takımlar Brezilyalılar'dan kurtulmaya çalışırken biz sayıyı arttırıyoruz. Yolla Güiza'yı, al bir Brezilyalı forvet, tamamdır.
Eli belinde gezen Brezilya çetesi geçen yıl bizi akıllandırmamış anlaşılan.
Güiza'yı satıp Nilmar'ı falan getirelim..
Vederson Türk statüsünde.
Şimdi seni alıp oraya koyarız dolanıp durursun..Fakat yararlı olamazsın dimi...İşte öyle bi sey anlamak da nasıl bu kadar ısrarlı oluyorsunuz..
Yahu kanatlar sundan ibaret değil mi 4-4-2 için sol bek dl,sol acık ml..
tek forvet oynayan takımlar için dl,aml...
5li defans oynayan takımlar için wbl...
Gökhan Gönül'ü Deivid'in yerinde düşünsenize bi aynı sey işte...
Yani ya sistem değişecek ya da Santos amlde oynayacak...
Oyuncuları izlemeden yorum yapılması çok yanlış arkadaşlar.. Brezilya liginde harika işler çıkarmış bir futbolcu Türkiye liginde çuvallayabilir; çünkü iki liginde farklı futbol anlayışı farklı futbol profili var. En büyük örnek Maldonado. Araştırın görün Brezilya'da, Güney Amerika'da çok iyi işler çıkarmış bir futbolcudur; ama Türkiye'de yapamadı. Bence Türkiye liginde izlemeden yorum yapmak oyunculara önyargı ile yaklaşmak kötüdür. Carlos'un son zamanlarda defansif yönden zayıf kaldığı için böyle bir transfer yapılmış olabilir. Hücum'dan carlos santos'a yardım eder defansta da santos carlos'a yardım eder gibi düşünüyorum. Aynı Vederson - Carlos gibi. Carlos'un Fenerbahçe'deki son sezonu 2010-2011 sezonu düşünülerek yapılmış bir transfer de olabilir. Cristian hakkında bir şey diyemiyorum Hernanes'in geleceğini zannetmiştim; ama olmadı. Serbest kalma maddesi 30Milyon Euro takımı 25Milyon Euro istemiş bu futbolcu'dan ve Fenerbahçe vazgeçmiş. Bence Emana transferi buraya ilaç gibi gelecekti; ama heralde yönetimin gündeminde değildi. Hayırlı olsun yeni transferlerimiz.. Bekleyip göreceğiz...
Yabancılardan kim yedek kalacak acaba?
dos santosun videosunu izleyen herkes onun bek değil sol kanat olduğunu anlayabilir zaten hiç top kesmemişde videoda hep çizgide yaptığı bilek hareketleri yada dribling yaparak adam geçişleri var muhtemelen brezilya milli takımında bek sıkıntısı oldugu için bek oynamıstır ki ugur boral bile yeri geldiginde sol bek oynayabildi biraz zorladıgında her kanat oyuncusu bek oynayabilir.çok yönlü bi oyuncu santos ama asıl mevkisi sol acıktır bence
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Arkadaşlar bizim sistemimizde sol açık dediğiniz Abdullah,Hakan Ünsal,Roberto Carlos gibi adamlar değil...Carlos teknik değil mi hızlı değil mi onu hiç bir hoca total dominasyonda amlde oynattı mı![]()
roma, milan, juve gibi kulüpler göz koydukları oyuncuları alırlar. fenerbahçe'ye kaldığına göre bu kadar üstünde durmaya değmedi onlar için. iyi futbolcudur, ona şüphe yok fakat saydığı özellikler komple bir kanat oyuncusunu tarif ediyor. en üst düzey bir oyuncuyu yani.
ön libero hakkında bilgiler var mı ?