Sayfa 142 / 896 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
4,231 ile 4,260 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lugano ile anlaşılmış.

Kaynak : TRT
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yönetimin de kendine göre prensipleri var sanırım. Ön libero mevkiine 1.80'in üstünde yabancı oyuncu almamak gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

2 senedir olduğu gibi büyük isimlerle uğraşıldı fakat transferler gerçekleştirmeyi bir türlü beceremedik ha oldu ha olacak derken Aykut Kocaman Brezilya ya gönderildi 2 haftada transferler yapıldı transfer politikamız işte bundan ibaret arkadaşlar.

yönetimi tebrik ederim, üst üste 3 sene şampiyonluk sözünü belki gerçekleştirirsin ama bu takımın avrupada bir yol alacağına pek inanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bütün sol koridoru kullanacak yeteneklere sahip ancak oyun karakteri açık mevkisi için daha uygun. Zira bek için gereken defansif özelliklerden ziyade açık oynamak için gerekli hücum özelliklerine daha fazla sahip Andre Santos. Mükemmel bir fizik, ortalama üstü bir sürat, kadife gibi bir sol ayak, dripling, adam eksiltme ve şut becerilerinin yanı sıra dayanıklılık, devamlılık ve oyun zekası. Uğur Boral'dan sonra ilaç gibi gelecek o bölgeye. Nokta transferdir. Roma, Milan, Juventus gibi İtalyanlarla adı geçen ve Brezilya'da bölgesinde en iyisi olan bir oyuncuyu, hem de Brezilya Milli Takımı'nda düzenli olarak oynuyorken almak da büyük başarıdır. Lambuja'dan alıntı. Link

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Trt dün Borowski ile anlaştığımızıda söylüyordu..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    ben kimseye saygısızlık yapmam , sen gellip burda oynayamaz deyip gidersen diye bende öyle sorarım sana ama sen bu adam böyle böyle bundan oynamaz deseydin ona göre cevap verir veya soru sorardım ben sana ...
    Cevabı o zaman güzel güzel iste sana sabaha kadar açıklama yapayım...
    Anladın mı neden oynayamacağını aml de oynaması imkansız...

Enterokinaz Misafir

bence bu kadar karamsar olmayın. ön libero olayı bana da saçma geldi ancak sol kanada alınan topçu iyiye benziyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ramires, Benfica'da.
    Ramires olmaz Hernanes olur. Aziz Yıldırım heryerde şu kadar bütçemiz var deyip duruyor bu bütçenin 20-25 milyon eurosu harcanıp Hernanes gibi bir isim takıma kazandırılabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Cevabı o zaman güzel güzel iste sana sabaha kadar açıklama yapayım...
    Anladın mı neden oynayamacağını aml de oynaması imkansız...
    tamam imkansızı açıklarmısın o zaman bana santosu oraya koyduklarında ben oynamam mı diyormuş ?

juan manuel vargasla ilgileniyorduk o da açık oyuncusu değildi ml - wbl idi bir hatırlatma olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Bütün sol koridoru kullanacak yeteneklere sahip ancak oyun karakteri açık mevkisi için daha uygun. Zira bek için gereken defansif özelliklerden ziyade açık oynamak için gerekli hücum özelliklerine daha fazla sahip Andre Santos. Mükemmel bir fizik, ortalama üstü bir sürat, kadife gibi bir sol ayak, dripling, adam eksiltme ve şut becerilerinin yanı sıra dayanıklılık, devamlılık ve oyun zekası. Uğur Boral'dan sonra ilaç gibi gelecek o bölgeye. Nokta transferdir. Roma, Milan, Juventus gibi İtalyanlarla adı geçen ve Brezilya'da bölgesinde en iyisi olan bir oyuncuyu, hem de Brezilya Milli Takımı'nda düzenli olarak oynuyorken almak da büyük başarıdır. Lambuja'dan alıntı. Link
    Roma, Milan, Juventus gerçekten isteseydi alırdı. Hele ki bizim gibi Avrupa'dan transferi beceremeyen takımın eline yan sanayi Santos'u verip kendileri orjinalini alırdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Haydi hep beraber sayalım.

1-R.Carlos
    2-Alex
    3-Deivid
    4-Edu
    5-Bilica
    6-Andre Santos
    7-Cristan Oliveira
    8-Vederson

Guiza'nın yerinde olmak istemezdim açıkçası.

Bilica
    R.Carlos
    Edu
    Cristian
    Dos Santos
    Alex
    Deivid

7 Brezilyalı + Güiza.

Şaka gibi. Takımlar Brezilyalılar'dan kurtulmaya çalışırken biz sayıyı arttırıyoruz. Yolla Güiza'yı, al bir Brezilyalı forvet, tamamdır.

Eli belinde gezen Brezilya çetesi geçen yıl bizi akıllandırmamış anlaşılan.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Güiza'yı satıp Nilmar'ı falan getirelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Vederson Türk statüsünde.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yazının tamamını okudum süper yazmıs..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Haydi hep beraber sayalım.

1-R.Carlos
    2-Alex
    3-Deivid
    4-Edu
    5-Bilica
    6-Andre Santos
    7-Cristan Oliveira
    8-Vederson

Guiza'nın yerinde olmak istemezdim açıkçası.
    Brezilya büyükelçiliğini kapatır bu gidişle. Çünkü gerek kalmadı onlara.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Vederson Türk statüsünde.
    Türk statüsünde oynaması onun Brezilyalı olduğu gerçeğin değiştirmez ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    tamam imkansızı açıklarmısın o zaman bana santosu oraya koyduklarında ben oynamam mı diyormuş ?

juan manuel vargasla ilgileniyorduk o da açık oyuncusu değildi ml - wbl idi bir hatırlatma olsun
    Şimdi seni alıp oraya koyarız dolanıp durursun..Fakat yararlı olamazsın dimi...İşte öyle bi sey anlamak da nasıl bu kadar ısrarlı oluyorsunuz..
    Yahu kanatlar sundan ibaret değil mi 4-4-2 için sol bek dl,sol acık ml..
    tek forvet oynayan takımlar için dl,aml...
    5li defans oynayan takımlar için wbl...
    Gökhan Gönül'ü Deivid'in yerinde düşünsenize bi aynı sey işte...
    Yani ya sistem değişecek ya da Santos amlde oynayacak...

Oyuncuları izlemeden yorum yapılması çok yanlış arkadaşlar.. Brezilya liginde harika işler çıkarmış bir futbolcu Türkiye liginde çuvallayabilir; çünkü iki liginde farklı futbol anlayışı farklı futbol profili var. En büyük örnek Maldonado. Araştırın görün Brezilya'da, Güney Amerika'da çok iyi işler çıkarmış bir futbolcudur; ama Türkiye'de yapamadı. Bence Türkiye liginde izlemeden yorum yapmak oyunculara önyargı ile yaklaşmak kötüdür. Carlos'un son zamanlarda defansif yönden zayıf kaldığı için böyle bir transfer yapılmış olabilir. Hücum'dan carlos santos'a yardım eder defansta da santos carlos'a yardım eder gibi düşünüyorum. Aynı Vederson - Carlos gibi. Carlos'un Fenerbahçe'deki son sezonu 2010-2011 sezonu düşünülerek yapılmış bir transfer de olabilir. Cristian hakkında bir şey diyemiyorum Hernanes'in geleceğini zannetmiştim; ama olmadı. Serbest kalma maddesi 30Milyon Euro takımı 25Milyon Euro istemiş bu futbolcu'dan ve Fenerbahçe vazgeçmiş. Bence Emana transferi buraya ilaç gibi gelecekti; ama heralde yönetimin gündeminde değildi. Hayırlı olsun yeni transferlerimiz.. Bekleyip göreceğiz...

Enterokinaz Misafir

biraz avuntu yazısı olmuş gibi geldi. fazla abartılmış bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi seni alıp oraya koyarız dolanıp durursun..Fakat yararlı olamazsın dimi...İşte öyle bi sey anlamak da nasıl bu kadar ısrarlı oluyorsunuz..

yok ben dolanıp durmam , sol açık oynuyorum normalde

ben carlosla gökhanı açıkta düşünüyorum gayet de güzel olur neyse ben iyi diycem sen kötü uzatmaya gerek yok ikimiz de değiştiremiycez birbirimizin fikrini uzatmaya gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yabancılardan kim yedek kalacak acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

dos santosun videosunu izleyen herkes onun bek değil sol kanat olduğunu anlayabilir zaten hiç top kesmemişde videoda hep çizgide yaptığı bilek hareketleri yada dribling yaparak adam geçişleri var muhtemelen brezilya milli takımında bek sıkıntısı oldugu için bek oynamıstır ki ugur boral bile yeri geldiginde sol bek oynayabildi biraz zorladıgında her kanat oyuncusu bek oynayabilir.çok yönlü bi oyuncu santos ama asıl mevkisi sol acıktır bence
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Oynar kardesim oynar..

Ugur bize gelmeden Genclerbirliginde cogu macta sol bekte oynuyordu..

Ki Santos'un hücum gücündeki yeteneklerini sol ayagını ortalarını Ugur'la kıyaslanmaz bile..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Arkadaşlar bizim sistemimizde sol açık dediğiniz Abdullah,Hakan Ünsal,Roberto Carlos gibi adamlar değil...Carlos teknik değil mi hızlı değil mi onu hiç bir hoca total dominasyonda amlde oynattı mı

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Deivid yedek oturacak buyuk ihtimalle ama digeri belli olmaz.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Deivid ve Edu büyük ihtimalle ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bizim sistemimizde sol açık dediğiniz Abdullah,Hakan Ünsal,Roberto Carlos gibi adamlar değil...Carlos teknik değil mi hızlı değil mi onu hiç bir hoca total dominasyonda amlde oynattı mı

Carlosu winingin ilk serilerinde koyardık sol açıga hatta forvete canavar gibi olurdu icon_biggrin:

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    biraz avuntu yazısı olmuş gibi geldi. fazla abartılmış bence.
    Brezilya liglerini en iyi bilenlerden ve takip edenlerden birisi olduğu için onun yazdıklarına güveniyorum ben. Ki daha önceki entrylerinde Santos'dan bahsetmişti. Yorumlardada gelirse iyi transfer olcağını ancak gelmesenin zor olduğunu söylemişti.

Enterokinaz Misafir

roma, milan, juve gibi kulüpler göz koydukları oyuncuları alırlar. fenerbahçe'ye kaldığına göre bu kadar üstünde durmaya değmedi onlar için. iyi futbolcudur, ona şüphe yok fakat saydığı özellikler komple bir kanat oyuncusunu tarif ediyor. en üst düzey bir oyuncuyu yani.

ön libero hakkında bilgiler var mı ?

Mesaj Yetkileri