Sayfa 142 / 464 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
4,231 ile 4,260 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar bazılarınız öyle bir yazıyor ki, şikenin olmadığına %100 eminsiniz yani. Kimsenin Aziz Yıldırıma kızdığı yok, olay tamamen kurgu ve komplo üzerinden dönüyor. Yarın öbür gün mahkeme tarafından şike sabit görülürse ne olacak ? Bu sözleriniz çok iddiali.

Ben şikeye ihtimal vermiyordum ama bugünkü uefanın olayından sonra kıllanmaya başladım. Aydınlar'ın gizlilik kararı nedeniyle belge göremediler lafı inandırıcı gelmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnşallah ligden çekilme kararının açıklanacak olması uydurma bir haber değildir.

Oyuncak ettiler yahu. Madem kanıt var düşür gitsin. Düştüğümüz durumlara bak :S

Feneri bitirir bu ligden cekilme olayi, hic istemem gerceklessin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fenerbahçe'nin şampiyonlar liginden men edilme kararınını tff verdiği halde topu uefa'ya atıyor aydınlar. uefa hiçbir belge görmeden nasıl böyle bir karar verebilmektedir? dava açılması men edilmesine yeterli ise aynı davadan yargılana trabzonspor ve beşiktaş neden devam edebilmektedir? eğer fenerbahçe şike suçu işlemişse süper lige neden devam edebilmetedir? gerçekten kendisi çok zor bir durumdadır.

eksisözlükten bir alıntı.Saçma sapan sohbet edeceklerine şu soruları yanıtlasa keşke Aydınlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şampiyonlar Ligi'ne Kasımpaşa gitmelidir. Üsttekiler yaramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçeli yetkililerin Cenevre'ye gitmesini tavsiye etmiş, e be adam bu senin işin.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neden sadece olay Fenerbahçe üzerinden gidiyor? Beşiktaş'ında yöneticisi ve teknik adamı içeride. Onlar neden devam edebiliyor?

Ahmet Çakar'da daha dün yerden yere vuruyorken şimdide bu tarz konuşmalar yapıyordu...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Neden sadece olay Fenerbahçe üzerinden gidiyor? Beşiktaş'ında yöneticisi ve teknik adamı içeride. Onlar neden devam edebiliyor?
    maa dedi ki, '' beşiktaş kupayı iade etti, iyi niyetini gösterdi. uefa da bunu olumlu karşıladı, bu yüzden yoluna devam ediyor.''
    (/s)

Mehmet Ali Aydınlar:Beşiktaş'ın iyi niyetli olması ve kupayı iade etmesi onları kurtardı.uefa bu tavrı olumlu karşıladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aydınlar beşiktaşlı yöneticinin içerde olduğunu unuttu sanırım kendince, yönetici tutuklu olunca daha ciddi oluyo futbolcu teknik direktör olunca bireysel bakabiliyolar olaya dedi.UEFA'yı kast ederek.

Ertem Sener: A.Kocaman istifa etti.

Selçuk Şahin: Sahada akittigimiz terle gozyasiyla hakettigimz sampiyonlar ligine baska takim gidiyor, emegimizi alinterimizi calanlara hakkimi helal etmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu iyi niyet ne demek. Madem öyle niye içeride hala personelleri? Skandal bir yorum olmuş.

Nihat Özdemir, M.Ali Aydınlar'a harika şeyler söyledi. Ağzına sağlık.

Derhal Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi lazım. Bu yapılanın hiçbir mantıklı gerekçesi yok.

Şampiyonlar Ligi'nden Fenerbahçe'yi men eden TFF, nasıl olur da Trabzonspor'u men etmez? Madem biz şüpheliyiz, bize tölerans gösterilmiyor, şüpheli olan Trabzonspor'a neden tölerans gösteriliyor?

İşin hukuki, sportif boyutunu, her şeyini geçtim, aşağıya yazacağım şey, sanırım bu kararın ne kadar ADALETTEN YOKSUN olduğunu gösterecektir.

Trabzonspor'un kurası yarın çekildi, grubunda Barcelona, Milan, Zenit olduğunu varsayalım. Trabzonspor bu üç takımla deplasmanda maç oynayacak. İşin tuhaf ve komik yanı, TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER, ŞİKE SORUŞTURMASI KAPSAMINDA HAKKINDA YURTDIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI TEDBİRİ GEREKÇESİYLE TRABZONSPOR'UN DEPLASMANDAKİ MAÇLARINA GİDEMEYECEK!

UEFA'ya selam olsun. Sıfır tolerans anlayışınız buysa, helal olsun. TFF'nin de sıfır tolerans anlayışı buysa, söyleyecek bir şey yok. Helal olsun.

Edit: Bunun adı sıfır tolerans değil, Fenerbahçe'yi suçlu ilan etmek, Trabzonspor'u suçsuz ilan etmektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Trabzonspor'un kurası yarın çekildi, grubunda Barcelona, Milan, Zenit olduğunu varsayalım. Trabzonspor bu üç takımla deplasmanda maç oynayacak. İşin tuhaf ve komik yanı, TRABZONSPOR BAŞKANI SADRİ ŞENER, ŞİKE SORUŞTURMASI KAPSAMINDA HAKKINDA YURTDIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI TEDBİRİ GEREKÇESİYLE TRABZONSPOR'UN DEPLASMANDAKİ MAÇLARINA GİDEMEYECEK!

Peki Fenerbahçenin EVİNDE oynayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.

valla genel olarak Fenerbahçeli arkadaşlar takımlarının suçsuz olabileceğini çok güzel anlıyorlar, umuyorlar ama suçlu olabileceklerini hiç düşünmüyorlar. Şu süre zarfına sizin kadar sıkıntıyı biz de çektik. Hem de fazlasını.. Takım dağıldı, taraftar yıkıldı. 1 ay önceden sezon açtık.. Biz herşeyi kabullendik suçumuz yokken. Size suçu kabullenin demiyorum. Sadece bu işin olmadığından emin olmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Peki Fenerbahçenin EVİNDE oyayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.

valla genel olarak Fenerbahçeli arkadaşlar takımlarının suçsuz olabileceğini çok güzel anlıyorlar, umuyorlar ama suçlu olabileceklerini hiç düşünmüyorlar. Şu süre zarfına sizin kadar sıkıntıyı biz de çektik. Hem de fazlasını.. Takım dağıldı, taraftar yıkıldı. 1 ay önceden sezon açtık.. Biz herşeyi kabullendik suçumuz yokken. Size suçu kabullenin demiyorum. Sadece bu işin olmadığından emin olmayın..
    yurt dışı yasağının sebebi nedir?

Peki Fenerbahçenin EVİNDE oyayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.
    Önce şunu bir anlayın.Fenerbahçe'ye şikeci damgasını yapıştırıp Şampiyonlar Ligi'ne göndermiyorsanız,soruşturmada adı geçen Trabzonspor'u nasıl Şampiyonlar Ligi'ne alıyorsunuz? Siz takımınızın soruşturmada adı geçmesine rağmen suçsuz olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz peki?

Peki Fenerbahçenin EVİNDE oynayacağı maçları Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu izleyebilecekmiydi? Bu neyin savunması anlamadım. Sadri Şener'in şike yüzünden değil yurtdışı yasağı.

Sadri Şener hakkındaki yurtdışına çıkış yasağı 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ (yanlış hatırlamıyorsam) tarafından alınmış olup ŞİKE SORUŞTURMASI kapsamındadır.

İzleyemeyeceklerdi. Zaten bu yüzden BİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN MEN EDİLMEDİK Mİ? Öyleyse siz niye men edilmiyorsunuz?

Benim ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. Bu çifte standart niye? Hukuk, adalet nerede?

Bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Yani ortada "Fenerbahçe hakkında hüküm verilmiştir, diğer takımlar aklanmıştır." gibi bir karar mı var da Fenerbahçe'ye uygulanıyor bu yaptırım?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aziz Yıldırımın evci çıkıp iç saha yada deplasmana gider.Sadri başkan gidemez ki yaşağı var.
    sizi anlamak gerçekten güç!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sadri Şener hakkındaki yurtdışına çıkış yasağı 13. AĞIR CEZA MAHKEMESİ (yanlış hatırlamıyorsam) tarafından alınmış olup ŞİKE SORUŞTURMASI kapsamındadır.

İzleyemeyeceklerdi. Zaten bu yüzden BİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN MEN EDİLMEDİK Mİ? Öyleyse siz niye men edilmiyorsunuz?

Benim ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. Bu çifte standart niye? Hukuk, adalet nerede?

Bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Yani ortada "Fenerbahçe hakkında hüküm verilmiştir, diğer takımlar aklanmıştır." gibi bir karar mı var da Fenerbahçe'ye uygulanıyor bu yaptırım?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aziz Yıldırımın evci çıkıp iç saha yada deplasmana gider.Sadri başkan gidemez ki yaşağı var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    bak yukarda bi alıntı var senin alıntı yaptığın mesajdan yine zannediyorum EGOWİCH tarafından onu oku da ona cevap ver,verebiliyorsan.Yazı çifte standartla ilgili.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu takımı ligden çekip dik durması gerek yönetimin.Sonuçları ne olursa olsun biz bu durumda radikal bir karar almalıyız.Alabilecek kadar güvenli olmalı yönetimimiz.

Aydınlar,Aziz Yıldırım'a giydiriyo hafiften şu an.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aydinlarin tff nin basina getirilmesi resmen fenerin sonunu getirdi

Del Piero_10 Misafir

Bir takımın ligden çekilme durumunda amatör ligden başlaması gerekmez mi?

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Hayır. Fenerbahçe 2 Süper Lig maçına çıkmazsa otomatik olarak bir alt lige düşürülüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Eğer tüzükte böyle bir şey ifade edilmemişse gerekmez ama ifade ediliyor deniyor.Bir takım ligde 2 maça çıkmazsa o sene küme düşürülür.Takımı ligden çekmekte bunun aynısıdır aslında.2 maça çıkmayan takım bir alt kümeye gönderilir ve o sene başka maç yapamaz diye biliyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çekilme durumunda bir alt ligden başlanıyor şu anki talimatlara göre.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biz belge göremedik, bize verilenlerde yeterli kanıt yoktur dolayısıyla iddianame beklenecek diyerek ligi olduğu gibi devam ettir ama UEFA'nın eğer sonradan birşeyler çıkarsa yanarsınız sözünden korkup Fenerbahçe'yi ŞL'den men et. Ben Fenerbahçe'nin maçını teyzemin düğününe tercih etmiş bir insanım, Fenerbahçe'nin maçının bittiği dakikadan itibaren diğer haftanın gelmesini iple çeken bir insanım ama şu şartlarda Fenerbahçe'nin ligde olmasının bir manası yok. Yönetim taraftarın sesine kulak vererek takımı ligden çekmelidir. Başka bir yol göremiyorum.

Antu
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

TFF derhal seçime gitmeli. Aydınlar istifasını vermeli. Daha fazla futbolun canını almadan bıraksında futboldan anlayan bir kişi geçsin. Olmuyor yapamıyorsun be adam bırak...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş Kuülbü Hukuk İşlerinden Sorumlu Üyesi Ahmet Akpınar, Uefa'nın ve Türkiye Futbol Federasyonunun almış olduğu karar ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Akpınar yaptığı açıklamada;

- BU KARARI BEKLİYORDUK -

"Uefa Fenerbahçe'nin önce kendi rızası ile çekilmesini istemiş. Fenerbahçe bunu kabul etmeyince TFF bu kararı aldı. Beşiktaş ile ilgili bir karar verilmemesini normal karşılıyoruz. Zaten beklentimizde buydu. Bunun aksini düşünmemiz arkadaşlarımızın suçlu oldugu anlamına gelirdi. Biz arkadaşlarımızın böyle bırşey yapmadığını biliyoruz." dedi.

- UEFA'NIN ALMIŞ OLDUĞU KARAR ARKADAŞLARIMIZIN SUÇSUZLUĞUNU ORTAYA KOYMUŞTUR -

"Uefa'nin kararını bekliyorduk. Bu nedenle Uefa'nin verdiği kararı yerinde buluyoruz. Bu Uefa'nın yollamış olduğu yazı bile arkadaşlarımızın sucsuzlugunu ortaya koymuştur. Uefa gelip burada sayın savcı ile görüştü. Gerekli doneleri aldı. Öyle bir aksi kanat olsaydı herhalde Beşiktaş'a yaptırım uygulardı." dedi.

- UEFA BEŞİKTAŞ'A YAPTIRIM UYGULATMADI -

"Yarın sabah TFF'den aldığımız çıktı ile birlikte savcılığa başvuracağız. Tff yayınladığı yazıda Uefa'nın kendisine yazdığı yazıyı ve kendilerinin bu kararı almak zorunda olduklarını açıkladı. Burada Uefa sadece Fenerbahçe ile ilgili bir yaptırım uygulayın dedi. Uefa Beşiktaş'a yaptırım uygulatmadı. Buda Beşiktaş'ın Uefa kriterlerine göre aykırı harekette bulunmadığını, Uefa kriterlerine göre bir suç eyleminin bulunmadığını ortaya koymuştur. İtiraz dilekçemizi verirken bununda göz önünde bulundurulmasını talep edeceğiz. Sayın savcı bu konuda gerekli kanaati yerine getircektir. Adalete hepimiz güvenmeliyiz. Elinde sonunda hak yerini bulacaktır. "

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Mesaj Yetkileri