Sayfa 143 / 220 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193 ... SonSon
4,261 ile 4,290 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu Ali Ece'yi nerede takip ediyorsunuz?
    Ben şahsen Kartalbakisi.com isimli sitede görevli olan bir arkadaşım vasıtasıyla alıyorum haberleri.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önder Özen Beşiktaş'a büyük katkı sağlar,gerçekten yorumları futbolu çok iyi bildiğini gösteriyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben şahsen Kartalbakisi.com isimli sitede görevli olan bir arkadaşım vasıtasıyla alıyorum haberleri.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Trtspor'da hafta içi saat 12.30'da program yapıyorlar.
    İzlerim bundan sonra.Bu kadar fanı var takip edelim bakalım.

Ekşide birisi Fuat Akdağ'ın "Önder Özen gitseydi haberimiz olurdu hala bizim yorumcumuz "dediği yazıyor.Sonrada Ali Ece açıklamış işte 20 gündür çalışma yapıyormuş diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    İzlerim bundan sonra.Bu kadar fanı var takip edelim bakalım.
    Mehmet Demirkol stili bir adam. Rengi belli ama kesinlikle mantık çerçevesinde yorumlar yapıyor. Kesinlikle takip et.

Bana saçma geldi.

Ne demek hoca transfer yapamaz bilmem ne. Tamam evet mantıklı konusuyor falan filan ama klüp yönetimi öyle futbol analizi yapmaya benzemez. Sportif direktörlük ne kadar uygun ülke dinamiklerine bunu da sorgulamak lazım. Ayrıca sportif direktörlükten anladıgımız nedir?
    Mesela GS'da Albayrak aslında sportif direktördür. Sportif direktör demek hocayı getirir transferi yapar demek değildir. Bütün futbol takımının topcusundan malzemecisine her sorunuyla ilgilenmek herşeyi organize etmektir. Gerektiği zaman ki bu genelde öyledir, arka planda kalmaktır.
    Önder Özen düne kadar sadece bir antrenördü. Takıma 5e2 yaptıran adamdı. Tv'de maç analizlerine bakarak bir yerlere getiriyorsan o zaman Teknik Direktör yap.

Bence pek yararlı olmayacak ama hep beraber izleyip göreceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Önder Özen haberi umarım doğrudur. Yorumları çok kaliteli bu adamın, takip edin anlayacaksınız. Ayrıca Zico ile döneminden de tanıyoruz. Gelirse acayip fayda sağlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim gözüm İbrahim Altınsay'dan başkasını görmüyor sportif direktör konusunda ama lanet olsunki mevcut batak düzende malesef böyle değerli bir adama yer yok.Anca millet bastırıp parasını egolarını tatmin etsin.Önder Özen hakkında ise pek fikrim yok doğrusu.Hangi görevle geleceğini bilmiyorum ayrıca.Hakkında yorum yapmak pek mantıklı olmaz o yüzden.Bakalım neler olacak ilerleyen zamanda,ona göre paylaşırız fikirlerimizi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Volkan Ballı daha yararlı olurdu düşünüyorum.Önder Özen kaliteli yorumları olan kimi zaman kimi zaman skora göre konuşan bir adam.Hyaırlı olsun beşiktaş'a umarım bir başarı sağlar.Yorumlarındaki kaliteyi umarım bu işte'de gösterir.

Jürgen Klopp aklıma geliyor Önder Özen'in bir takım çalıştırma ihtimali konu olunca Klopp daha önce Mainz'i çalıştırmış, Bundesliga'ya yükselmiş ama geri düşmüş. Sonrasında görevi bırakıp televizyonda yorumculuk yapmaya başlıyor. Daha çok dikkat çekmeye, sevilmeye başladığı dönemde bu dönem. Sonrasında bir şekilde yolu Dortmund'la birleşti ve işte görüyoruz sonucunu. Önder Özen'i ve onun konuşmalarını dinlerken hep aynı duyguya kapılıyorum: "Bu adam bir takımı çalıştırmalı, eminim başarılı olacak." Sportif Direktörden ziyade teknik direktör olarak performansını merak ettiğim bir isim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stadyum için izin çıkmış bu arada. Önümüzdeki hafta şantiye kuruluyormuş.
    FM Gazetesi

[YOUTUBE="GFV98ZR8INI"]Önder Özen[/YOUTUBE]

Adam işi biliyor ama Beşiktaş'lı değil. Gerçi başarı için artık işi bilen adamlarla çalışmak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder Özen gelecekse Altınsay gelmeyecek demektir artık. Yazık oldu. Umarım başarılı olur tabi ki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Neyine katılıyorsun mesela çok merak ettim? Sizin iki maçın birinde yenilip diğerinde berabere kalsanız bile bizim 2. olamayacağımıza mı katılıyorsun yoksa bizim göremediğimiz başka şeyler mi var?

Elbette zor bir ihtimal ama onu yazan arkadaşının matematiği biraz düşük seviye sanırım. Senin de buna katılman biraz tuhaf durmuş.

Matematiksel olarak hala şans varken her şey olabilir. Zor olabilir, ama olabilir.
    gerçekleşme ihtimalinin olmadığına katılıyorum. Katılamaz mıyım ne hakla bana çıkışıyosun sen? ben matematiğe inanırım. Benim matematiğime göre %10 falandır beşiktaş'ın bizi geçip 2. olması.Bu da beşiktaş bizi geçemez demek için yeterli bir yüzde.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@sananes

1- Gerçekleşme ihtimalinin olmadığına katılıyorum demişsin ama sonra da matematiğime göre %10 şansı var Beşiktaşın demişsin. Karar ver hangisine inanıyorsun?

2-Sen bir tahminde bulunabilirsin eyvallah ona kimsenin lafı yok ama gelip de buraya arkadaşının yazdığı "ya futbolu az ya da matematiği az biliyorlardır" alıntısını yaparsan ve buna katıldığını söylersen şahsen ben alınırım ve de sana çıkışırım. Binlerce insan var buna inanan. Sen ve arkadaşının kimsenin matematiğini veya futbol bilgisini sorgulamaya hakkı yok. Bunu bilemezsinizde.

3-Sen inanmıyor olabilirsin. Senin matematiğine göre öyle bir ihtimal de olmuyor olabilir ama reel hayatta ve puan durumunda böyle bir durum söz konusu. Ben sana "görüşürüz sene sonu, biz ikinci olacağız" demiyorum. Bu zor bir ihtimal ama sonuçta böyle bir durum var.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by sananes View Post
    gerçekleşme ihtimalinin olmadığına katılıyorum. Katılamaz mıyım ne hakla bana çıkışıyosun sen? ben matematiğe inanırım. Benim matematiğime göre %10 falandır beşiktaş'ın bizi geçip 2. olması.Bu da beşiktaş bizi geçemez demek için yeterli bir yüzde.
    Galatasaray ve Karabük ilk yarıda Fener'i yenen takımlar. Şimdide yenemezler mi? Yenerler. Galatasaray derbi olduğu için, Karabük de ligde kalmak için maça asılacaklardır.

Beşiktaş İnönü'deki son maçta tıklım tıklım dolu tribünlerle oynayacak. Maç da ligin orta sıra takımlarından Gençlerbirliği ile yani iddiasız Gençlerbirliği ile. Son maçta da Beşiktaş'ın ikinci olması işine yarayan Kayseri ile oynuyoruz.

Bunlara bakmadan yüzdeye vurursak Fener'in iki maçta da puan kaybetmesi %66. Beşiktaş'ın iki maçını da kazanması %66 oranındadır.

Ben de pek inançlı değilim ama bunun sebebi matematiksel olarak bitmesi yada daha zor görünmesi değil Beşiktaş'ın şansızlığı ve hakemler.

Nasıl Matematik o nasıl yuzde 10 anlamadım açıkcası.
    Fb iki maçını berabere bitirse BJK kazanırsa ki bu olası , yeterlidir yani.
    Bence tahmini %40 şansı var.
    Derbi nasıl geçecek onu bir görmeliyiz bir de son hafta Karabuk için puan gerekecek mi bu da cok onemli.

Hele yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi Kayseri 5.ligi garantilerse son maç çok rahat olur BJK için.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cok zor değil.Galatasaray bizi Kadıköy'de yenip.Sonra karabük'le berabere kalırsak Beşiktaş iki maçınıda kazanırsa lig ikincisi olur.

Sonra maçlar taktiklere göre.

Fener-Galatasaray maçları taktikle oynanamaz yürekle oynanır bunu geçelim..

Karabük eğer ki düşme durumu olursa varını yoğunu koyacaktır maça.Kestirmesi güç maç.

Beşiktaş Gençleri taraftar desteği ile geçer.İlk yarıdaki maçta her iki takım cok poziyona girdi atmamıştı bu sefer inonüdeli son maç diye atmosfer farklı olur.

Kayserispor arkaya adam kaçırma taktiği ile oynuyor.Beşiktaş'ın en büyük zaafı bu eğer 2-3 poziyon verirse yakaladığını atan bir Bobo varken kaybederler.Savunmayı iyi tutarlarsa bir şekilde gol atıyor Beşiktaş.Galip gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Önder Özen, Zico'nun yardımcısıyken tanınmış bir isim. Gelirse iyi işler yapacağına inanıyorum. Gönlüm ise, her zaman Altınsay'dan yana. Önder Özen gelsin; ama yanında Altınsay da olsun, çok istiyorum bunu. Biri alt liglere, gençlere, yurt içindeki transferlere bakar; diğeri de yurt dışından Oğuzhan gibi gençleri bulup kazandırır takıma. Scout ekibi dediğin de, böyle olur. Tek bir kişiyle olacak iş değil çünkü futbol komitesi.

İkincilik konusunda da şansımızın yadsınamayacak kadar yüksek olduğuna inanıyorum. F.Bahçe, kalan 2 maçta da puan kaybedebilir oynayacağı rakipler açısından düşünürsek. Biz ise, kalan 2 maçı da rahat konumlarda yer alan takımlarla yapacağız. Bu avantajı kullanabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Önder Özen çok iyi bir hamle oldu gerçekten. Birde İbrahim Altınsay yönetiminde bir futbolcu izleme komitesi kuruldu mu tadından yenmez.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İbrahim Altınsay'dan mesaj var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    İbrahim Altınsay'dan mesaj var.
    Hayatım boyunca böyle soğukkanlı bir adam olamadım yahu
    FM Gazetesi

Ümraniye'ye Fernandes baskını
    Beşiktaşlı yıldız ve arkadaşı bir gece kulübünde iki kadınla tanıştı, star oyuncunun evine geçildi. Kadınlar sabaha karşı “Fernandes bize saldırdı” diye polise koştu.

08 Mayıs 2013 Çarşamba - 08:47
    Hürriyet
    Beşiktaş’ta önceki gün öyle şeyler yaşandı ki, duyanlar kulaklarına inanamadı. Portekizli yıldız geceyi birlikte geçirdiği bir kadın tarafından polise şikayet edildi.
    Paniğe kapılan Fernandes, korkudan Beşiktaş’ın Ümraniye’deki tesislerine sığındı. Sabah saatlerinde şikayetçi kadının avukatları polislerle birlikte tesisleri bastı.
    Tam 2 saat boyunca Fernandes dışarı çıkmadı ve ifade vermeyi reddetti. Beşiktaş Kulübü’nün avukatları olaya el koydu ve en sonunda Portekizli, “Darp ve saldırıdan” ifade verdi.
    HABERİ ALIR ALMAZ EVİ TERKETTİ
    Manuel Fernandes ve İstanbul’da aynı evi paylaştığı Portekizli arkadaşı Gonzalo, Pazar akşamı Ortaköy’deki bir gece kulübünde geç saatlerine kadar eğlendiler. Orada tanıştıkları 2 kadın ile Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ndeki dairelerine gittiler. İddiaya göre kadınlar Fernandes ve arkadaşının isteklerini yerine getirmedi. Bunun üzerine sinirlenen Fernandes ve arkadaşı kadınlara saldırıp darp etti.
    Sabahın erken saatlerinde evden çıkan kadınlar polise başvurarak Fernandes ve arkadaşından şikayetçi oldu. Kadınların polise gittiklerini haber alan Fernandes ise panik içinde evi terketti ve Ümraniye’nin yolunu tuttu.
    TESİSLERE GELDİĞİNDE ALKOLLÜYDÜ
    ÜMRANİYE Nevzat Demir Tesisleri’nin görevlileri henüz güneş doğmadan karşılarında Fernandes’i görünce şaşırdılar. Takım izinliydi. Tüm oyuncular dışardaydı ama (İddiaya göre alkollü) tesislere gelmişti. Başta tesis sorumlusu, çalışanların hiç biri Fernandes’e bir şey sormaya cesaret edemedi. Portekizli hızla binaya ulaştı ve kamp yaptıkları zaman kaldığı kendi odasına kapandı.
    Ve saat 11.00’e kadar da odasından dışarı çıkmadı ama tesislerin başka misafirleri daha vardı. Şikayetçi kadınların avukatları ve polisler...
    AVUKATLAR GELMEDEN İFADE VERMEM
    Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü 2 kadının şikayeti üzerine harekete geçmişti.Avukatlarla birlikte polisler Fernandes’in ifadesini alacaklardı. Haberi alan tesis sorumluları hemen kulüp yetkililerine haber verdiler.
    Fernandes ise, “Avukatlar gelmeden ifade vermem” diyerek odasından dışarı bile çıkmıyordu. Kulüp hemen harekete geçti. 2 avukat Ümraniye’nin yolunu tuttu. Fernandes görüşmeye çağrıldı ve iddialar yüzüne okundu.
    EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OLAYI DOĞRULADI
    Kadınlar saldırıya uğradıklarını ve darp edildiklerini ileri sürüyorlardı. Ve Fernandes ile arkadaşını suçluyorlardı. Portekizli yıldız ifadesini avukatlarının yanında verdi. Söyledikleri kısa ve netti: "Kadınlar yalan söylüyor. İddia ettikleri gibi bir olay yaşanmadı."
    Polis, Fernandes’in ifadesini aldıktan sonra tesislerden ayrıldı. Kadınların şikayetleri ve Fernandes’in ifadesi Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce de doğrulandı.
    ŞİMDİ NE OLACAK?
    İki kadının şikayeti üzerine Fernandes ve ve arkadaşının birlikte kaldığı evin giriş çıkışındaki kamera kayıtları incelenecek. Aynı şekilde gece kulübünün de kamera kayıtlarına bakılacak. Eğer kadınlar şikayetlerinden vazgeçmezlerse Fernandes aleyhine dava açılacak.
    FERNANDES'İN VUKUATLARI
    -Gece hayatıyla sık sık gündeme geldi. Mekanlarda olay çıkardı, takım arkadaşlarını da gecelere alıştırdı.
    -Davetlerine gelmeyen futbolcu arkadaşlarına saha içinde pas vermediği yönünde suçlamalara maruz kaldı.
    -Samet Aybaba ile yıldızı hiç bir zaman barışmadı. Hatta tesislerde hocasına küfrettiği öne sürüldü.
    -Evde düzenlenen partiler, Portekizli yıldızın en büyük tutkusu. Hatta bu durumu kamp yapılan otellere de taşıdı.
    -Kritik maçlarda ve derbilerin çoğunda sahada yoktu. Ya cezalı ya da sakattı. Forma giymekten kaçındı.
    -Bir çok defa yüksek alkol aldığı için kavga edip gece kulüplerinden atıldı. Gazetecilere saldırdı.
    -FEDA sezonunda tüm oyuncular örnek şekilde ücretlerinde indirime giderken, o tek kuruş feda etmedi.
    -İstanbul dönüşlerinde bazı maçlar sonrası takım otobüsüne binmedi. Özel aracıyla ayrılıp, tesislere gitmedi.
    vay anam vay neler dönmüş serhat ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açık kapı bırakmış Altınsay, hadi bakalım umarım gelir. Fernandes hakkında yazılanlara ise diyecek söz yok, güzel kurgulanmış. Adamlar yemiyor içiyor Fernandes'i bitirmek için çalışıyorlar, sıra bu adamda. Bu şerefsizlerin gazına gelmeyelim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Samet Aybaba iddiaların doğru olduğunu, adli bir vaka olduğu için daha fazla konuşmayacağını söylemiş. İftira atılmış olabilir ama haber yalan değil benim anladığım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yeni sezonda zafer önder özen futbol direktörü olabilirmiş.

bence tam 12'den vurulmuş olur.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

keske gelse zafer önder özen..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Twitter'dan yazdığına göre başkanla görüşmüşler, anlaşma gibi bir durum olmamış, görüşmeler devam ediyor. Umarım anlaşılır, çok iyi olur Önder Özen gelirse.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SEN GÖSTER BİZ DARP EDELİM REYİZ !

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55600/
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul