Güzel,güzel.Alalım bizde seyircisiz oynama cezası.(!)
Güzel,güzel.Alalım bizde seyircisiz oynama cezası.(!)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nerde kufur etmisiz yahu![]()
Elmander sakatlıktan döndüğünden beri formsuz.Eski havasında değil gibi.Trabzonspor maçında güzel bir geri dönüş bekliyorum Elmander'den.Ayrıca Emre artık olmuyor 11'de.
PFDK: "Galatasaray - Fenerbahce macinda rakip aleyhinde toplamda 180 sn cirkin tezahurat tespit edilmistir."
Sahaya adam girdi bi ton sey atildi 2 mac ceza verdiler bize para cezasi verirler muhtemelen.
Bize kavramı biraz farklı algılandığı için 10 maçla başlar ve tahkime gider. Tahkimde bunu 15'e tamamlar. Acaba espiri mi yapıyorum yoksa aklımca bir şeyler mi ima ediyorum bilemiyorum.
Bunları tek nedenle yazdım; bahsettiklerim gerçekleşse bile bu anormallikler normal karşılanacak ve kimse dur demeyecek. Buna Galatasaray yönetimi de dahildir. Yuh artık o kadar da olmaz demeyin. Ne olmazlar oldu güncel yaşıyoruz.
Televizyon başında küfür eden taraftarlarda, PFDK'ya sevk edilmiş.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ultraslan ekibi, insanları kırmamak adına süreci ve kişileri hedefe alan koreografiler yapmadıklarını belirtmişti.
Artık Yıldırım Demirören ve ekibi için 3D koreografi şart oldu. Dünyada ses getiren değil de bu yapılanmanın yüreğinde ses getirecek ve orada kalıcı olacak bir koreografi ile mesaj vermek lazım.
Umarım bu dileğim gerçek olur ve gerçek olması içinde gerekli iletişime geçeceğim.
Bu küfür oLayı abarttı TFF. Seyirci de küfür böyLe engeLLeyemezsin. Adam 90 dakika süper taraftarLık yapsın, ondan sonra geLsin + dakikaLarda maç atmosferi iLe küfür etsin, heme saha kapat. Bu sezon hakikaten işin cıvığını çıkardıLar. Resmen adamı futboLdan, Türkiye Liginden soğuttuLar yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
maç icinde kufur olmadi diye hatirliyorum yoksa yanlismi hatirliyorum biri bilgilendirse.
Maç içinde bende duymadım. Maç sonu fenerliler ortada toplanınca edilmiş olabilir. Hele bi ceza versinler o zaman görün olayları. O kadar sabredilmişken, 1 kere bile ceza almamışken yok yere ceza alırsak kıyamet kopar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yok yere nasıl ceza alınacak? Ceza verileceksei birşeye dayanarak verilecek. Küfredilmişse, ceza da verilirse neden kıyamet kopacak?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Küfür duyan olmamışken nasıl ceza verecekler abiAyrıca Beşiktaş maçında küfürün alayı edildi + sahaya adamlar atladı anca 2 maç verdiler. Bize sırf "1" küfür yüzünden saha kapatırlarsa ...
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Saha kapatma zaten tekrar eden eylemlerden sonra veriliyor. Ceza sadece saha kapatma değil. Ben öyle düşünerek yazmıştım. İlk kez sevkedilip, saha kapatma verilirse doğru olmaz tabii.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Para cezası veriyorlarsa versinler o çokta ilgilendirmez beni(Gerçi yine nere göre veriyorlar anlamadım ama
)
Haydi haydi Allah aşkına.. Fener'in....
Tezahüratı vardı maçta 3 dakika boyunca. Sanırım bu nedenle pfdk'ya sevk edildi Galatasaray. Para cezası ile geçiştirilmeli. Pekte abartılacak bir şey degil bence.
Ayrıca Fener'liler böyle yaptı, Galatasaraylılar böyle yaptı bence sacma bir tartışma. Mehmet Topuz'un orada yaptığı şey tamamen artniyetli ve çirfekçeydi. Hani 'nası koyduk' havasında bir hareketti ve fazlasıyla abartıydı. Kangal hareketi. Para cezası verilebilir tahrik nedeniyle. Onun dısında Stoch tartısması falan sacma. Herif ne yapsaydı formayı yutsamıydı yaniEze eze yenilsede Galatasaray önemli olan sonuç Barca - Real ve Barca - Chelsea maclarında oldugu gibi eze eze yenilebiliyor takımlar. Galatasaray umarım demoralize olmadan devam eder yoluna. Fikstürü kolay çünkü.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Galatasarayin 3 uyarısı varmış toplamda. 4 te zaten saha kapanıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Düzinelerce şut 6 gol
10 şut 5 gol
Bu ne Fenerin nede başkasının suçudur.
Ya biz bu işi beceremiyoruz.Son vuruşların hepsini boşa harcıyoruz.
Ya da çok şansızız.
Fenerbahçe bizi ezmedi ama şurası açık ki oynadığı 3 maçtada işini iyi yaptı.Yapması gerekeni yaptı ve toplamda 4 puanı 10 şutla cebine koydu.
4. maçtada eğer aynı performansı gösterip galip gelirlerse biz ne kadar şampiyonluğu hakediyorsak onlarda hakedip kazanmış olucak.Tebrikler Fenerbahçe diyorum bir Galatasaray taraftarı olarak...
Ceza vermezseniz ayıp edersiniz.![]()
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/13294.php
Sony PlayStation 3 Futbol Turnuvası Aslantepe GSStore'da Başlıyor!
Kendine güvenen varsa katılabilir. Ödüller güzel görünüyor.
gs'li olsaydım katılırdım baya iddalıyım pes konusunda![]()
Hangi oyun ki Fifa varsa katılırım ve kazanırım![]()
Saha olayı olmadığı zaman playoffta seyircisiz oynanmıyor maçlar.
Katılacağım illa Gs'li mi olmak gerek sanki![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ödüller o kadar güzel değil yaForma tamam da oyuna ne gerek var
![]()
fifa mı pes mi fifaysa ilk 3 garanti![]()
imparator bugun gstv"ye açiklama yapti sabah antremanda.
[YOUTUBE="Dl1vda-31S4"]imparator....[/YOUTUBE]
antremanı taraftara açmak güzel olur,oyuncularda baya gaza gelirler![]()