Sezon başından beri tam olarak bunları anlatmaya çalışıyoruz işte. Eyvallah Anıl, eline sağlık!Kendi payıma cevap vereyim kardeşime. Ben işin teknik taktik kısmında da her ne kadar başarısız olduğunu düşünsem de hep şunu söyledim eleştirilerimde ; bu adamın karakter yönü de oldukça zayıf, koskoca Beşiktaş'ın teknik patronu olmayı zerre haketmiyor.
Oyuncular hakkında yaptığı ileri geri açıklamalar mı dersin , oyuncularla ikili ilişkilerindeki başarısızlığı mı dersin (niyeyse hep suçlular yine oyuncular) oyuncuları sürekli taraftarın önüne atması (Ersan olayı) , işler iyi giderken işte bu takım benim eserim havaları ama işler kötüye gittiğinde oyuncularım sezonu kafasında bitirdiler , tatil havasında oynadılar vs söylemleriyle topu hep oyunculara atmalar falan.. Bu ve bunun gibi örnekler sürekli ve şimdi de daha ayrıldığı şu 10-12 saatlik dilimde yaptığı açıklamalar , takındığı tavır.. bunların hepsi benim gözümde dünyanın en itici insanı yaptı kendisini zaten.
Konusu açıldı madem , gelelim işin taktik teknik kısmına. bir teknik direktör düşünün ki basının karşısına geçip "keşke Fenerbahçe maçını kazanmasaydık , o maçtan sonra mental olarak oyuncularım sezonu kafalarında bitirdiler" diyebilsin. Be adam sen ne güne duruyorsun orada , o mental bütünlüğü sağlayamıyorsan oyuncuların üzerinde hakimiyet oluşturamıyorsan ne diye "mutfak parası" alıyorsun bu kulüpten ?
Sezon başında yaptığı yanlış personel seçimine değinmiyorum bile.
Kadro seçimlerindeki hataları cabası. Sakatlık bu takıma neşter vurdu bütün sezon eyvallah lafım yok ama aynı oyuncuyu iki hafta üst üste 11'e koyup ilk yarıları bitiremeden oyundan alırsan (Emre Özkan'a iki hafta üst üste yaptı bunu) o adamı yer bitirirsin. Koskoca ikinci yarı boyunca ilk yarının aksine hiçbir maçta varlık gösteremeyen Holosko'yu inatla 11'e koyar ama maçta geriye düşüp ilk yarı bitmeden oyundan çıkarıp adamı bozarsan , Bursaspor karşısına baştan aşağı yanlış bir kadroyla çıkıp maç 3-0 olduğunda oyuna defans oyuncusu sokarsan (en rezil davranışı o olduğu için bunu yazdım , burada taraftarla resmen forum kuralları çerçevesinde billur geçti diyeyim) benim için fazlasıyla başarısız sayılırsın arkadaşım. Lamı cimi yok.![]()