Sayfa 15 / 31 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

cakir recent red cards:

tonight: nani

dec 2012: cahill (chelsea) vs corninthians
    fifa club world cup final

sept 2012: gerrard (england) vs ukraina
    fifa world cup qualifier

apr 2012: terry (chelsea) vs barcelona
    ucl semi

march 2011: balotelli (man city) vs dynamo kiev
    europa league round of 16

Cidden İngilizler Cüneyt Çakır'ı düşman olarak görmeye başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi penaltı arkadaş. Topa gitmeye bile çalışmıyor ki ManU'lu oyuncu son dakikalardaki pozisyonda. Topu atıyor. Ramos hamle yapıyor sonra adam kendini yere bırakıyor. Cüneyt Çakır bence cokta güzel yönetti maçı. Adamı sırf Türk olduğu için eleştiriyorsunuz ya anlayamıyorum. Bence Cüneyt Çakır'ın tek hatası yönettiği maçlarda oyunun çok içinde olması. Biraz daha kenarlarda durursa cok daha iyi olur. Verdiği kartlar, kararlar bence hep doğruydu. Bir daha izleyin maçı.. Umarım ŞL Finali alır. Hakediyor çünkü.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kirmizi kart disinda iyiydi cuneyt çakir yalniz sunu gordukki cuneyt cakir"in borusu turkiyede otuyor avrupada adam bildigin kuzu. maça gelirsek madrid"in alacagi belliydi ben oyle dusunuyordum ve aldida finale kadar yolu var mou o kupayi kaldiracak oyle gidecek baska yolu yok

sakary Ali Misafir

Bu Cüneyt Çakır'ı yerden yere vuranları da anlamak güç. Sanki bu günü bekliyorlar, bir hata yapsa da ... havasındalar.

Kırmızı kart kararı kesin yanlış değil bana göre. Kırmızı kart biraz ağır ama çıkarılabilecek bir pozisyondu.

Cüneyt hoca için şanssız bir gündü. Bence finali yönetme olasılığı yüzde 50.

Bunların dışında United'a çok üzüldüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bariz gol kirmizi kart ve penaltiyi vermeyen cuneyt cakira selamlar.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by byariff View Post

bariz gol kirmizi kart ve penaltiyi vermeyen cuneyt cakira selamlar.
    bence öyle penaltı olmaz.

Sebep? O el orada olmasa gol. Eli vücuttan ayrı ve açık. Penaltı + kırmızı.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Sebep? O el orada olmasa gol. Eli vücuttan ayrı ve açık. Penaltı + kırmızı.
    Top çok yakından geliyor. Sahanın herhangi bir yerinde olsa oyun durar mı bana göre durmaz.

Yakından uzaktan gelmesi fark etmez. Golü engelliyor. Çizgi üzerinde.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yakından uzaktan gelmesi fark etmez. Golü engelliyor. Çizgi üzerinde.
    Kuralları net olarak bilmiyorum ama yakından vurulup ele çarpan toplarda genelde oyunu devam ettiriyorlar diye biliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kornerde topa vuramayıp vidice çift yumruk atan bi diego lopez vardı bu gün ona neden kırmızı kart + penaltı vermedi bu cüneyt çakır aynı şey değil mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Karar doğru net kırmızı kart. Topa değil adama dalıyor sanki.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Kırmızı kart kararı bence doğru, sonuçta neden kartı gösterdin diye savunması alınsa, bir oyuncuyu yaralamaya yönelik hareket sebebiyle oyundan attım diyebilir, Çakır.

Pozisyonda Nanni Arbeloa'ya odaklanmamış ve topa bakıyor, arbeloa darbeyi yediğinde bun güzel kullandı ama Çakır daha nanni yerdeyken kararını vermişti.

Bu Çakır için bir ilk değil, Türkiye'de biz çok alışığız kolay kırmızıya eğilimli bir hakememiz, diğer pozisyonlar konusunda net birşey diyemiyorum ama dün akşamki performansı sonraki tur maçlarındaki görevini etkileyecektir diye düşünüyorum. Tabi UEFA arkasında durursa tekrar yönetimini görebiliriz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Bence kırmızı kart dogruydu ama ondan sonra verdiği kararın altında ezildi maçı çıgrından çıkardı. Olay budur.

Bu arada maçı yorumlayan Roy Keane kırmızı kart dogru karardı demiş. Çok tepki görmüş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence de kırmızı kart doğru, Diego Lopezin topa çıkışında Vidic'e vurmasında kartlık penaltılık bi durum yok, Higuain'in vurup Rafael'in çizgiden çıkarırken omzunu kullandığı pozisyonu devam ettirmesi de doğru.

Bariz aklıma takılan hatası Kaka'nı arkadan çekildiği pozisyon. Rafael'in Ramos'la girdiği mücadelede kendini yere atıp itiraz etmesi. Manu'nun istediği penaltı pozisyonunu göremedim malesef.
    eto'o bitmiş.

o değilde yıllarca biz bu ingiliz hakemlerden neler çekmiştik. Bence Cüneyt toptan intikamımızı aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu akşam da sahneye Fırat Aydınus çıkacak. Ülke adına gurur verici zira çok değil 5 sene önce grup aşamasında bile görev yapan hakemimiz yoktu. Bugün İngilizler Cüneyt Çakır'a kin kusuyor diyorum ama inanın bizim millet 2 katını kusuyor. Hangi takım taraftarı olduğu önemli değil, kendi maçlarında ufak bir hatası varsa bile bunu genelleyip konuşuyor.

Cümle içinde dediğim gibi çok değil 5 sene önce Uluslararası müsabakalarda hakemlerimiz ve takımlarımız aynı seviyedeydi. Hakemlerimiz şuan tüm organizasyonlarda cirit atıyor, Ulusal Takımızın ve kulüplerimiz ise bir var bir yok. Şimdi hakemler mi kötü ? Yoksa 5 senedir takımlarına dünyanın parasını yığıp hala belli bir şablona oturamayan takımların yönetimleri mi kötü ? Siz karar verin. Hani tüm başarısızlıkları hakemlerin üzerine atıp işin içinden sıyrılan başkan ve yöneticiler var ya , bu adamlar size rağmen bu seviyeye geldiyse ne demeli, helal olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kirmizi kart bana kalirsa da dogru. Cuneyt Cakir Nani'nin sadece topa baktigini nasil anlayabilirki? Gozlerini takip etmiyor sonucta. 10 hakemden 8i kirmizi verirdi orda rahat. Diger pozisyonlarda da bariz hatasini gormedim ben. Tum baskilara ragmen iyi yonetti bence. Ama Ingiliz medyasini karsisina almasi kotu oldu kariyeri acisindan. Birine taktilar mi karalama yapmakta ustlerine yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kırmızı kart doğru karar. Nani son anda Arbeloa'yı görüyor ve ayağını çekeceğine tam tersi bastırıyor. Bence tek hatası var o da Rafael'in eliyle golü kurtardığı pozisyon. Penaltıyı çalması gerekiyordu. Madrid'de Nani'ye dua etsin. Eğer ManU 10 kişi kalmasaydı turu geçerdi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İngilizler üstüne gittikçe Cüneyt Çakır'ın final şansı daha çok artıyor bence
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen. Final alırsa şaşırmamak lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2003

Karar dogru veya degil.

Cuneyt Cakir bu sezon sadece 1'er tane BJK, FB ve GS maci yonetti.

Ordu ve Kayserispor'un maclarini ise ikiser defa. Daha 2 hafta once 1. Lig'de mac yonetti. Super Lig'de bu sezon yonettigi mac sayisi 13.

Ingilizlerin en ust seviye hakemi Howard Webb. Simdiye Kadar 23 mac yonetti.
    Man Utd maclarini 2 defa.
    Man City maclarini 2 defa.
    Tottenham maclarini 4 defa.
    Arsenal maclarini 2 defa.
    Chelsea maclarini 3 defa yonetti.

Yani surekli ligin tepesine yakin olan takimlarin maclarina en iyi hakem veriliyor.

Almanlara bakalim. Florian Meyer'in yonettigi mac sayisi Cuneyt Cakir gibi 13. Ama yonettigi takimlar:
    Bayern: 3 defa
    Dortmund: 2 defa
    Leverkusen: 2 defa
    Frankfurt: 2 defa
    Freiburg: 2 defa
    Schalke: 2 defa

Yani o da surekli ligin tepesindeki takimlarin maclarini yonetiyor.

Hadi bunlar buyuk ulke. Elit kategorisinde olan ama kucuk bir ulkenin hakemine bakalim. Victor Kassai. 16 mac yonetmis. Ligin tepesindeki 3 takimin da 2'ser tane macini yonetmis. Dorduncu takimin da 3 macini yonetmis. Tabii bir de Macar liginde su ana kadar sadece 18 mac oynanmis durumda.

Bizde 24. mac bitti ve Cuneyt Cakir hala sadece ligin ilk 3 sirasindaki takimlarin sadece 1'er macini yonetmis durumda.

Hadi Macaristan da cok kucuk. Hollanda'ya bakalim. Hakem Bjorn Kuipers. Toplam mac 16.
    PSV: 2
    Ajax: 2
    Feyenoord: 4
    Vitesse: 3

Ama biz Cuneyt Cakir'i sakliyoruz. Ligin alt siralarindaki takimlarin maclarini veriyoruz ki sampiyonlar ligi maclari icin yorulmasin. Hatta surekli BAL'da mac yonetsin ki sampiyonlar ligi maclarinin temposuna daha hazir olsun...

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hatta surekli BAL'da mac yonetsin ki sampiyonlar ligi maclarinin temposuna daha hazir olsun...
    BAL diyip geçme manyak maçlar oluyor bazen. Sanıyorsunki Premier lig Süper ligten daha zevkli bazı bölgeseller

Dediklerinin hepsine katılıyorum ayrıca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yorumcular görüntüleri yavaş hızlı çekimlerle defalarca izledi ama Hocanın anlık gördüğünü göremediler.Hoca Naninin ilk hareketine değil 2.sine kırmızı verdi. 1. harekette Nani bacağını dizden bükerek çekiyor, ayağını rakipten uzaklaştırıyor. Tehlikeli hareket ve sarı. Sonra bu halde yere düşebilecekken, havada rakibinin koltuk altına doğru görerek bacağını tekrar gererek ikinci hamleyi yapıyor. Kasıtlı ve kırmızı.
    Ayrıca Cüneyt Çakır'ın daha fazla maç yönetmesi lazım süper lig'de.. Katılıyorum Ömer abiye.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

ManU sayfaları Real forması giydirmiş Cüneyt Çakır'a seveni sevmeyeni göstermiş tepkisini aralarında bazıları var ki kopardı beni böyle işlerde süper bir birlik kavramımız var.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ekşi'de gördüm ne kadar da doğru yazmış.

yillardir hep neden bizim hakemlerimiz dunya kupasinda mac yonetmiyor, neden sampiyonlar liginde adam gibi maclara verilmiyor diye soylenip duruyoruz. simdi turk hakemligi adina birisi cikiyor ve de uefa'nin ciddi anlamda en onemli organizasyonlarinda en onemli maclara veriliyor. man utd- real madrid maci gibi cok ust duzey bir macta hepimizin bin kere cesitli acilardan bakarak yuzlerce satir kart vardi yoktu diye birbirimize girdigimiz bir pozisyon icin, bence hakli olarak kartini gosteriyor, hem de ingilterede. bu hakem italyan olsa fransiz olsa ne bilim alman olsa umrumuzda olmaz, ama yok hakem turk illaki kotuleyecegiz , illaki herkesi memnun etmeli.
    yolun acik olsun cuneyt cakir, umarim finali de sen yonetirsin. dogrunla yanlisinla turk hakemligininde artik avrupada yerinin oldugunu herkese gosterirsin.

Ne güzel de açıklamış.Herkes Cüneyt Çakır'ın bir hata yapmasını bekler gibi ne güzel de nefretinizi kustunuz öyle.Bence bu pozisyonun neden kırmızı olacağını okuyun derim.Kurallarda oyuncunun niyeti diye bir ibare yer almıyor.Oyuncunun sağlığı her şeyden önemli ve Nani'nin 40-50 saniye yerde yatması bu kartı da güçlendirdi.Tek hatası var bana göre Ferguson'a ve Ferdinand'a bir şey yapmaması.

buyrun : http://s7.directupload.net/images/130305/d8mtj2fk.swf
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kural net: oyuncu sağlığını ciddi anlamde tehdit eden her hareket kırmızı. hareketi yapanın iyi ya da kötü niyetli olması sadece ne kadar maç ceza alacağını değiştirir.

Görmedim diye bir şey yok o hareket adamı sakat bırakır. Arbeloa'da kalıcı sakatlık falan olsa Cüneyt Çakır da Nani'yi atmamış olsa on yıllarca konuşulurdu.

Nani'nin görmediği şeklindeki savunma kesinlikle haksızdır. Ona bakılırsa yüzlerce kırmızı kart pozisyonu var kayarak müdahalelerde ıslak çimde hızlananlar ne yapsın? Kasıtlı olmayanlar dışında yapılan yüzlerce kırmızı kartlık hareket de istenilmeden yapılıyor.

28. Default

Benim fikrim değişmez bu konuda, verdiği kararları eleştirmemin de kişisel bir sebebi yok, olamaz. X hakemi de eleştiririm Y hakemi de... gördüğümü de söyleyemeyeceksem nerede kaldı düşünce özgürlüğü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir oyuncu röveşataya kalkarken rakibe bu şekilde sert teması olduğunda da kırmızı verilsin o zaman.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bir oyuncu röveşataya kalkarken rakibe bu şekilde sert teması olduğunda da kırmızı verilsin o zaman.
    Bence sizin gibi üst düzey futbol bilgisine sahip bu yorum komik durmuş biraz.İkisinin farklı şeyler olduğu ne kadar bariz değil mi ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 15 / 31 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri