Sayfa 15 / 70 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 2085 sonuç

Konu: Uyuyan Devi Uyandırma Vakti Geldi !!!/ 2019-2020

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

La Liga 5 .Hafta

Maçın 1-0 bitmesi tamamen futbol mucizesi.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    ŞL yi bence 2. plana atma yönetim senden şampiyon olmanı bekliyosa ligte şampiyon olamasan bile ŞL de bi şampiyonluk elde edersen sıkıntı yaşamazsın

Şubat ayına kadar 2 .planda sonra illaki orasıda hedef olacak

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

La Liga 6. Hafta

Bilbao'yu ya ilk yada 2. kez yenme şerefine nail oldum , Bilbao ve barça'ya şans tutmuyor malesef

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Barca ve Real ile puan farkın iyi umarım bu takımlarlar ilk maçında kendi sahamızdadır..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Barca ve Real ile puan farkın iyi umarım bu takımlarlar ilk maçında kendi sahamızdadır..
    Toparladı ikiside , ilk iki maçımız içeride, işin kötü tarafı 2-3 maç sonra şöyle bir fikstüre giricez

Napoli - Malaga- Barça - Napoli - Sevilla - Real Madrid - Valencia - Leverkusn

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Şampiyonlar Ligi 2. Hafta

Yedek ağırlıklı kadromuz Rosenborg'a tecavüz etti

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Toparladı ikiside , ilk iki maçımız içeride, işin kötü tarafı 2-3 maç sonra şöyle bir fikstüre giricez

Napoli - Malaga- Barça - Napoli - Sevilla - Real Madrid - Valencia - Leverkusn
    En az 10 puan lazım ligde ki maçlarda eğer şampiyon olucaksak..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

En az 10 puan lazım ligde ki maçlarda eğer şampiyon olucaksak..

Valla maksimum puanları almaya çalışıcam dediğim , aradaki ŞL maçlarına zaten yedek çıkacağım için 10 puan'ın altında almam başarısızlık olur.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

La Liga 7 .Hafta

Pato'dan 50 MN Euro'luk gol Paranın hakkını şimdiden veriyor.

Pato olayı kötü olmuş. Umarım paranın hakkını kuruşu kuruşuna verir Ciddi sakatlık yaşamaz inşallah. Gidişat iyi. Takım daha istediğin oyunu oynamıyor olabilir. Yakında oyuncular takıma alışınca takır takır devam ederiz inşallah.
    O fikstür oldukça zorluymuş. Tahmin yapmak istiyorum
    Napoli - Malaga- Barça - Napoli - Sevilla - Real Madrid - Valencia - Leverkusen

Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

hocam bende granada açtım sizin kariyeri görünce 3. oldum ilk sezon 2. sezon transfer dönemi bi baktım F.LLorente boşta kalmış kaptım hemen çok sağlam adam ya

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    hocam bende granada açtım sizin kariyeri görünce 3. oldum ilk sezon 2. sezon transfer dönemi bi baktım F.LLorente boşta kalmış kaptım hemen çok sağlam adam ya

Kariyerin hayırlı olsun önclikle , forumda paylaşıyor musun ? Loriente'ye gelince ilk sezonun devre arasında imza attırabliyorsun hiç bir klübün almaması çok ilginç olmuş ama senin için iyi olmuş , çok sağlam bir forvetin olmuş , eğer burada kariyerini paylaşırsan seve seve takip ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Kreus View Post
    Pato olayı kötü olmuş. Umarım paranın hakkını kuruşu kuruşuna verir Ciddi sakatlık yaşamaz inşallah. Gidişat iyi. Takım daha istediğin oyunu oynamıyor olabilir. Yakında oyuncular takıma alışınca takır takır devam ederiz inşallah.
    O fikstür oldukça zorluymuş. Tahmin yapmak istiyorum
    Napoli - Malaga- Barça - Napoli - Sevilla - Real Madrid - Valencia - Leverkusen

Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet
    Pato'nun ciddi sakatlık yaşamaması için hafta'da 1 maç oynatıyorum , bireysel antrenman yüklemiyorum, şuana kadar form olarak iyi durumda maçın 75. dakikalarında % 85 civarlarında formla oynuyor, verilen paranın karşılığını alıyor muyum , şuan için biraz erken,ama şunu söyleyim çok kötü değil. Tahminleriine gelince Real madrid haricinde diğerlerinin tutma olasılığı çok yüksek Real'i Vicente Calderondan beraberlikle dahi çııkartmayız.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Kariyerin hayırlı olsun önclikle , forumda paylaşıyor musun ? Loriente'ye gelince ilk sezonun devre arasında imza attırabliyorsun hiç bir klübün almaması çok ilginç olmuş ama senin için iyi olmuş , çok sağlam bir forvetin olmuş , eğer burada kariyerini paylaşırsan seve seve takip ederim.
    sağol hocam forumda açmamıştım aslında forumda açmak isterimde kariyer açmak için belli bir sayıda mesaj yazmak gibi bir kural var mı ki siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama üyeliğim yenide

İnşallah öyle olur hocam. Sadece tahmin yaptım. Temennim tabi ki bütün maçları kazanmamız

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

sağol hocam forumda açmamıştım aslında forumda açmak isterimde kariyer açmak için belli bir sayıda mesaj yazmak gibi bir kural var mı ki siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama üyeliğim yenide

Yok kariyer açmak için forumda yazı yazabilmen yeterli , yani açmak için her hangi bir sıkıntın yok. alt taki linkte kurallar var 10 maddeik oraya uyduğun sürece hiç bir sıkıntın olmaz

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

İnşallah öyle olur hocam. Sadece tahmin yaptım. Temennim tabi ki bütün maçları kazanmamız
    Yanlız şunuda söyleyim Barcelona'nın ileri üçlüsüne Cavani'de dahil oldu Mesi ,Neymar ,Cavani , bu üçlüyle başaçıkmak çok zor , umarım gerekli puanları alırız.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Yok kariyer açmak için forumda yazı yazabilmen yeterli , yani açmak için her hangi bir sıkıntın yok. alt taki linkte kurallar var 10 maddeik oraya uyduğun sürece hiç bir sıkıntın olmaz

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128.
    bilgilendirme için eyw hocam
    normal olarak zevkli geçmiyordu forumda açmak zevkli hale getirecek oyunu
    birde hocam bişey sorucam ingiltereden bir takımla açıçam daha zevkli bir ligi varda sizce everton iyimidir tottenham biraz fazla güçlü gibi yada başka bi tavsiyeniz varmı hocam ?

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Avrupa Şampiyonlar Liginde Final'in kesin favorileri diğer bir deyişle Avrupa'nın beklediği FİNAL

Teknik direktörlere ve kadrolarıın mükemmelliğine dikkat !

Barcelona

M.United

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

barcelonayı geçmek çok zor olucak bu sene hocam hücum hattı manyak olmuş adamların

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Oha süper kadroları var gerçekten..Süper bir final olur desem bile neden olmasın belki seni görürüz hocam..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

bilgilendirme için eyw hocam
    normal olarak zevkli geçmiyordu forumda açmak zevkli hale getirecek oyunu
    birde hocam bişey sorucam ingiltereden bir takımla açıçam daha zevkli bir ligi varda sizce everton iyimidir tottenham biraz fazla güçlü gibi yada başka bi tavsiyeniz varmı hocam ?
    Öncelikle Newcastle'ı tavsiye ederim, sonra dediğin gibi Everton, totenham çok güçlü ve çok değil 2 sene sonra sıkılırsın fena bir bütçe veriyorlar i ilk sene bile Neymar'ı getire bilirsin , çok uzun vadeli olmaz , Newcastle bence çok ideal , keyifle takip ederim, ilk kariyerim Newcastle'dı benim inanılmaz keyifliydi.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

barcelonayı geçmek çok zor olucak bu sene hocam hücum hattı manyak olmuş adamların
    Oha süper kadroları var gerçekten..Süper bir final olur desem bile neden olmasın belki seni görürüz hocam..
    Manu ve Barça'yı böyle görünce , kariyer daha fazla sarmaya başladı bu çok iyi oldu , bakalım onlarla Avrupa'da nasıl kapışmalarımız olacak ama şunu söyleyim bende böyle bir finali izlemek isterim biz bu yıl olmasakta olur , bakalım neler olacak

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Manu ve Barça'yı böyle görünce , kariyer daha fazla sarmaya başladı bu çok iyi oldu , bakalım onlarla Avrupa'da nasıl kapışmalarımız olacak ama şunu söyleyim bende böyle bir finali izlemek isterim biz bu yıl olmasakta olur , bakalım neler olacak
    bizde çok merak ediyoruz hocam bu takımlarla nasıl yarışacaksın takip etmesi bile çok zevkli oluyor tavsiyenide göz önüne alıp newcastlele oynucam

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

bizde çok merak ediyoruz hocam bu takımlarla nasıl yarışacaksın takip etmesi bile çok zevkli oluyor tavsiyenide göz önüne alıp newcastlele oynucam
    Kesinlikle pişman olmayacaksın şimdiden başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

La Liga 8 . Hafta

Zorlu fikstrümüz öncesi son kolay maçımızdı. Sanırım takım artık oturdu , bu maçta inanılmaz moral oldu takıma .

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Real kopmuş en azından..

Çok güzel skor. Falcao bıraktığı yerden devam ediyor. Aynı şekilde Griezmann ve Ayew'de. Bakalım zorlu fikstürden kaç puan çıkaracağız.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Real kopmuş en azından..
    Real arayı kapatır biliyon İspanya ligi 2 kulübün etrafında dönüyor , onların kadrolarıda efsane,

Çok güzel skor. Falcao bıraktığı yerden devam ediyor. Aynı şekilde Griezmann ve Ayew'de. Bakalım zorlu fikstürden kaç puan çıkaracağız.
    Bakalım şimdi napoliye gidiyoruz, 4-5 rotasyon yapmayı düşünüyorum, Rosenborg galibiyetinde yedek oyuncular bir şansı daha haketti

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Şampiyonlar Ligi 3 .Hafta

7 rotasyonlu olarak gittiğimiz napoli deplasmanından gruptan çıkmayı garantiledik gibi bir şey , dikkatimi çeken Pizzi 'nin performansı sağ kanatta inanılmaz iyi oynamaya başladı, pato ile ilgili bir sıkıntı olması halinde mükemmel bir yedeğimiz var, Napoli karşısına çıkan 11 Lig kupasın da da beraber mücadele edcekler.

Sayfa 15 / 70 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon

Mesaj Yetkileri