Barca ve Real ile puan farkın iyi umarım bu takımlarlar ilk maçında kendi sahamızdadır..
Pato olayı kötü olmuş. Umarım paranın hakkını kuruşu kuruşuna verirCiddi sakatlık yaşamaz inşallah. Gidişat iyi. Takım daha istediğin oyunu oynamıyor olabilir. Yakında oyuncular takıma alışınca takır takır devam ederiz inşallah.
O fikstür oldukça zorluymuş. Tahmin yapmak istiyorum
Napoli - Malaga- Barça - Napoli - Sevilla - Real Madrid - Valencia - Leverkusen
Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet
hocam bende granada açtım sizin kariyeri görünce 3. oldum ilk sezon 2. sezon transfer dönemi bi baktım F.LLorente boşta kalmış kaptım hemen çok sağlam adam ya![]()
Kariyerin hayırlı olsun önclikle , forumda paylaşıyor musun ? Loriente'ye gelince ilk sezonun devre arasında imza attırabliyorsun hiç bir klübün almaması çok ilginç olmuş ama senin için iyi olmuş , çok sağlam bir forvetin olmuş , eğer burada kariyerini paylaşırsan seve seve takip ederim.
Pato'nun ciddi sakatlık yaşamaması için hafta'da 1 maç oynatıyorum , bireysel antrenman yüklemiyorum, şuana kadar form olarak iyi durumda maçın 75. dakikalarında % 85 civarlarında formla oynuyor, verilen paranın karşılığını alıyor muyum , şuan için biraz erken,ama şunu söyleyim çok kötü değil. Tahminleriine gelince Real madrid haricinde diğerlerinin tutma olasılığı çok yüksekReal'i Vicente Calderondan beraberlikle dahi çııkartmayız.
![]()
İnşallah öyle olur hocam. Sadece tahmin yaptım. Temennim tabi ki bütün maçları kazanmamız![]()
Yok kariyer açmak için forumda yazı yazabilmen yeterli , yani açmak için her hangi bir sıkıntın yok. alt taki linkte kurallar var 10 maddeik oraya uyduğun sürece hiç bir sıkıntın olmaz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128.
bilgilendirme için eyw hocam
normal olarak zevkli geçmiyordu forumda açmak zevkli hale getirecek oyunu
birde hocam bişey sorucam ingiltereden bir takımla açıçam daha zevkli bir ligi varda sizce everton iyimidir tottenham biraz fazla güçlü gibi yada başka bi tavsiyeniz varmı hocam ?![]()
barcelonayı geçmek çok zor olucak bu sene hocam hücum hattı manyak olmuş adamların![]()
Oha süper kadroları var gerçekten..Süper bir final olur desem bile neden olmasın belki seni görürüz hocam..
Öncelikle Newcastle'ı tavsiye ederim, sonra dediğin gibi Everton, totenham çok güçlü ve çok değil 2 sene sonra sıkılırsın fena bir bütçe veriyorlar i ilk sene bile Neymar'ı getire bilirsin , çok uzun vadeli olmaz , Newcastle bence çok ideal , keyifle takip ederim, ilk kariyerim Newcastle'dı benim inanılmaz keyifliydi.
Manu ve Barça'yı böyle görünce , kariyer daha fazla sarmaya başladıbu çok iyi oldu , bakalım onlarla Avrupa'da nasıl kapışmalarımız olacak ama şunu söyleyim bende böyle bir finali izlemek isterim
biz bu yıl olmasakta olur , bakalım neler olacak
![]()
Real kopmuş en azından..
Çok güzel skor. Falcao bıraktığı yerden devam ediyor. Aynı şekilde Griezmann ve Ayew'de. Bakalım zorlu fikstürden kaç puan çıkaracağız.
Şampiyonlar Ligi 3 .Hafta
7 rotasyonlu olarak gittiğimiz napoli deplasmanından gruptan çıkmayı garantiledik gibi bir şey , dikkatimi çeken Pizzi 'nin performansı sağ kanatta inanılmaz iyi oynamaya başladı, pato ile ilgili bir sıkıntı olması halinde mükemmel bir yedeğimiz var, Napoli karşısına çıkan 11 Lig kupasın da da beraber mücadele edcekler.
![]()