gönlüm fenerden yanaama transferleri gördükten sonra en azından bu yıl için mantığım galatasaray diyor. çekişmeli bi sezon bizi bekliyor yine
gönlüm fenerden yanaama transferleri gördükten sonra en azından bu yıl için mantığım galatasaray diyor. çekişmeli bi sezon bizi bekliyor yine
Süper Transferler her iki takıma görede aynı şekilde. Fenerbahçe nin de Alper Potuk Serdar Aziz Griezman süper transferler.Ama Galatasaray coşmuş Andre Ayew Doumbia defansta özellikle Bocchetti müthiş . Çok iyiler süper olucak ligi bıraktım ama AVRUPA LİGİ müthiş olucak bunlar![]()
Galatasaray ın transferleri daha ağır basıyor gibi ama yerli oyuncular aldığı için Fenerbahçe de avantajlı
Başarılar dostlarım![]()
herkes de yerli sıkıntısı olur demiş genelde gs için ama zaten bizde çok önemli bir çok yerli oyuncu var şuan ihtiyaç yok yerli için !!![]()
Hocam Selçuk yaşlanıyor, Hamit zaten yaşlandı sayılır, Umut-Burak ikilisi ve Emre Çolak'tan başka gelecekte güvenebileceğin az oyuncu var. Maddi durumun var anlıyorum ama kalbur üstü pek bir yerli kalmamış gibi. En azından alınabilecek seviyelerde olanlardan bahsediyorum. Regenlere çok iş düşecek.
İki takımında transferleri çok iyi, Doumbia'ya biraz fazla ödenmiş ama olsun.
Hocam Salih Uçan Profilini istiyoruz))
Salihi durmadan oynatırsan gelişir hocam gençler başka türlü geleşemiyor çünkü![]()
hocam lig ne zaman başlıyor ya
Benzema adam Barçadan oyuncu getiriyor sen hala uyu![]()
transfer için beklemedeyiz![]()
Hocam hadi kimler geldi söyle![]()
Bu muydu hocam ya![]()
Belhanda yolda.![]()
Fener Jovetici alsın forvete.