Galatasaray ın transferleri daha ağır basıyor gibi ama yerli oyuncular aldığı için Fenerbahçe de avantajlı
Başarılar dostlarım![]()
herkes de yerli sıkıntısı olur demiş genelde gs için ama zaten bizde çok önemli bir çok yerli oyuncu var şuan ihtiyaç yok yerli için !!![]()
İki takımında transferleri çok iyi, Doumbia'ya biraz fazla ödenmiş ama olsun.
Hocam Selçuk yaşlanıyor, Hamit zaten yaşlandı sayılır, Umut-Burak ikilisi ve Emre Çolak'tan başka gelecekte güvenebileceğin az oyuncu var. Maddi durumun var anlıyorum ama kalbur üstü pek bir yerli kalmamış gibi. En azından alınabilecek seviyelerde olanlardan bahsediyorum. Regenlere çok iş düşecek.
Hocam , Recep Niyaz ve Salih uçan 2020 yılında bile potansiyelini bulmuyor , bide recep ofansif orta saha oyuncusu ben o şeikilde oynamıyorum salih'i bu yılda kiraldık , bir sonraki sene takıma girer herhalde geçen seneye oranla biraz gelişti profilini koyucam birazdan , GS için dediklerine katılıyorum , senin deiklerinin dışında yabancılar oynamayınca takım uyumda bozulacak , belki orada bir avantajımız olur tekrar bize gelince takımın iskeletine dokunmadım , hala takımda uluslar arası tecrübeye sahip çok oyuncu var ,( Volkan , Gökhan , Meisreles , Krasic ve bence Griezman'da o potansiyelde şuan ) bu tecrübeye , aç genç oyuncular da eklendin mi bence çok iyi şeyler olur diye düşünüyorum , şimdi fierro 'yu da kiradan çağırmayı düşünüyorum ,
Hocam Salih Uçan Profilini istiyoruz))
Salihi durmadan oynatırsan gelişir hocam gençler başka türlü geleşemiyor çünkü![]()
hocam lig ne zaman başlıyor ya
Benzema adam Barçadan oyuncu getiriyor sen hala uyu![]()
transfer için beklemedeyiz![]()
Hocam hadi kimler geldi söyle![]()
Bu muydu hocam ya![]()