Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
421 ile 450 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.Oynama değil gerçek.
    Zaten hiçbir kulübün büyüklüğünü konuşmak bizlere düşmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün Fikret Orman.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

herkes istedigi yere dava açar besiktas tribunlerinden yapilanlarda unutulmadi yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

444 tane yorum yapılmış. 1 tanesini bile okumadım. Ama Melo tükürdü diyen varsa yazıklar olsun. Sırf Meireles'e tükürdü muamelesi yapıldı falan diye fanatikliğe gelip Melo tükürdü diyen de ağır göz bozukluğu vardır sanırım.

Ki zaten pozisyonda Oğuzhan'ın terbiyesizliği. Tükürmemiş Melo. Gayette iyi beden diliyle Yukarda Allah var diyerek tepkisini güzel koydu. Helal olsun.

2-1 Yendik nasılsa denicek pek bişey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    444 tane yorum yapılmış. 1 tanesini bile okumadım. Ama Melo tükürdü diyen varsa yazıklar olsun. Sırf Meireles'e tükürdü muamelesi yapıldı falan diye fanatikliğe gelip Melo tükürdü diyen de ağır göz bozukluğu vardır sanırım.

Ki zaten pozisyonda Oğuzhan'ın terbiyesizliği. Tükürmemiş Melo. Gayette iyi beden diliyle Yukarda Allah var diyerek tepkisini güzel koydu. Helal olsun.

2-1 Yendik nasılsa denicek pek bişey yok.
    Tükürmedi diyelim ne yaptı Melo o hareketiyle, gerçekten anlamsız bir hareket.

Her neyse tartışmayı uzatmaya gerek yok Bafralı'nın da dediği gibi maç 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile bitti işin özeti budur. Tekrar tebrikler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tükürmedi diyelim ne yaptı Melo o hareketiyle, gerçekten anlamsız bir hareket.

Her neyse tartışmayı uzatmaya gerek yok Bafralı'nın da dediği gibi maç 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile bitti işin özeti budur. Tekrar tebrikler.
    Yaptığı hareket doğru demiyorum ben, gereksiz zaten ama yok sosyal ağlarda falan tükürdü diye lanse ediliyor. Alakası bile yok. Ki Oğuzhan oraya gelip el kol yapıyor Melo'ya. Maksatı ayırmak falan da değil. Melo zaten sabıkalı. Sırf sabıkası var diyede bu kadar yüklenilmesi anlamsız ben onu diyorum, zaten tükürük falanda yok. Yaptığı harekette gayet anlamlı bence. Tükürdü diye attıysa tabi.

Pankartın da bu kadar büyütülmesi saçma. Her stadda olabilicek şeyler bunlar. Laf göndermeler, sitem etmeler vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yaptığı hareket doğru demiyorum ben, gereksiz zaten ama yok sosyal ağlarda falan tükürdü diye lanse ediliyor. Alakası bile yok. Ki Oğuzhan oraya gelip el kol yapıyor Melo'ya. Maksatı ayırmak falan da değil. Melo zaten sabıkalı. Sırf sabıkası var diyede bu kadar yüklenilmesi anlamsız ben onu diyorum, zaten tükürük falanda yok. Yaptığı harekette gayet anlamlı bence. Tükürdü diye attıysa tabi.

Pankartın da bu kadar büyütülmesi saçma. Her stadda olabilicek şeyler bunlar. Laf göndermeler, sitem etmeler vs.

Oğuzhan araya girmeye geliyor, sonuçta geride olan bir takım oyuncusu biraz daha yüksek adrenaline sahip olabilir bu normal birşey. Kendi ağzınla diyorsun sabıkalı diye, ayırmak için araya daldı bir anda Oğuzhan baktı kendini olayın içinde buldu tam konuşacakken karşısna geçip böyle bir eylem gerçekleşti. Tükürüp tükürmediğini bilemem ama hareket net olarak açık.

Pankart konusu bence üzerinde konuşulması bile gereksiz. 7'den 70'e herkes hemfikir zaten yapılanın büyük terbiyesizlik olduğu konusunda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

8. Default

saha içi karakteristik olayları tartışmaktan futbol konusamıyoruz. yazıklar olsun böyle neyse...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fikret Orman'a laf eden arkadaşlar, başka ne bekliyordunuz ki? Pankartı açanları alkışlayıp tebrik etmesini mi? Şunu da söyleyim; bana kalırsa G.Saray camiasına değil de, pankartı açanlara ve o pankartın tribünlere girmesine göz yumanlara dava açılsın, eğer bir dava açılacaksa.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Fikret Orman'a laf eden arkadaşlar, başka ne bekliyordu ki? Pankartı açanları alkışlayıp tebrik etmesini. Şunu da söyleyim; bana kalırsa G.Saray camiasına değil de, pankartı açanlara ve o pankartın tribünlere girmesine göz yumanlara dava açılsın, eğer bir dava açılacaksa.
    Zaten kulupte oyle bir sistem var. Taraftar çıldırdığı an tribünün önüne hep bir kameraman geldi kim bir şey atmaya calısıyorsa çekiyorlar fotoğrafını o kolktuk kombineliyse kombine iptal oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Taraftara laf atıyorsunuz Eboue'nin arkasından dövmeye gelerek koşan terör estirenler maçı durdurunlar herkes azmış bir şekilde sahaya dalmaya calısıyordu resmen insanlık dısı hareketler vardı ve bizim taraftarımıza laf atıyorsunuz bir pankarttan dolayı. Schalke bayrağınıda unutmamak gerekir. 1 değil 2 kere açıldı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Saha içinde kazanamadıktan sonra,dışında kazansalar nolacak.

Ayrıca pankartta ince gönderme olduğu için hukuki yönden ağır bir yaptırım olacağını sanmıyorum.Tabi hepimiz ne amaçla yapıldığını biliyoruz.Çok saygısızca ve seviyesizceydi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hukuki yönden hiç bi yaptırımı olmaz küfr etmiyo bişey hakaret etmiyo sadece gönderme

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bende zaten sadece tükürmediğini söylüyorum. 3-4 Tane kamera açısından izledim maçın özetini izlerken. Tükürmemiş Melo. Gerçektende tükürmemiş yani görünüyor. Ama Oğuzhan'a sarı kart verilmemeside saçma.

Hayırlısı artık bakalım ne ceza vericekler. Ama işte dediğim gibi zaten yaptığı yanlış. Sen zaten tansiyonu yüksek bi oyuncusun takım yenilse Melo yüzünden yazık olucaktı. Verilen ceza ile inşl uslanır ne diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Katılıyorum sana, takımın galip durumda Beşiktaş'lılar agresif sen niye agresifleşiyorsun ki sakin bir tavır gösterse karşısındakiler daha çok sinir olacaktır emin ol.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası hiç komik bulmuyorum açılan davayı. Ama tüm taraftarı da sorumlu ve suçlu görmüyorum. Umarım dava açılır ve orada o pankartı tutanlar cezasını çeker. Böyle alçakça yapılan şeyler cezasını bulmalı ve ileriye yönelik caydırıcı cezalar verilmeli.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, doğrudan tarafı olmadığımız hiçbir konuya müdahil olmama konusundaki kararlılığımız aynen sürmektedir. Masumiyet karinesinin bir gereği olarak ’suçluluğu kanıtlanana dek kim olursa olsun bizim için suçsuzdur.’

Bununla birlikte;

- Sayın Adnan Öztürk’ün önceki açıklamalarından yola çıkarak ilgili oyuncunun takım otobüsüne binip binmeyeceğini, benzer şekilde süreç boyunca ilgili kulübün tesislerine girip giremeyeceğini,

- "Ben başkan olsam, benim oyuncum bunu yapsa o akşam kendini uçakta bulur" diyen Sayın Öztürk’ün, rakip takım oyuncusuna tükürdüğü sanılan Brezilyalı oyuncu için uçak bileti alıp almadığını,

- ’Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır’ sözünü doğrularcasına tükürük konusunda masumiyeti Tahkim Kurulu tarafından onanan oyuncumuz Raul Meireles ile ilgili malum dönemde, taraf olmamalarına karşın, yoğun hassasiyetle, çocukların bundan sonra nasıl maç izleyeceğini düşünen Sayın Öztürk’ün şuan da aynı hassasiyette olup olmadığını,

- Meireles konusunda kendi televizyon kanallarında teyit edilmemiş görüntüler üzerinden özel program yapan Sayın Ali Dürüst ve Sayın Refik Arkan’ın İkinci Başkan/ Başkan Yardımcısı sıfatlarıyla, tüküren oyuncuları hakkında özel program yapıp yapmayacağını,

- Brezilyalı oyuncunun tükürüğünün tescillenmesi durumunda, ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin matematiğinin nasıl hesaplanacağını,

- Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Zekeriya Alp’in ilk fırsatta, ilgili hakem ve oyuncuyla ilgili açıklama / röportaj yapıp yapmayacağını,

İlgi ve merakla bekliyor olacağız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Melo ile ilgili çok mantıklı bir yazı yayınlamış.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=33052
    Last edited by Kaka Leite : 28.Ocak.2013 at 19:35 Reason: Son kısım silindi
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    34

İki tükürük olayı da birbirinden çok farklı yalnız, birbiriyle kıyaslanması bence yersiz. Lider olmak güzel bir duygu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    İki tükürük olayı da birbirinden çok farklı yalnız, birbiriyle kıyaslanması bence yersiz. Lider olmak güzel bir duygu
    Tükürmek tükürmektir. Adnan Öztürk Meireles için bunları söyledikten sonra kendi oyuncusuna ne yapacak gerçekten merak ediyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Tükürmek tükürmektir. Adnan Öztürk Meireles için bunları söyledikten sonra kendi oyuncusuna ne yapacak gerçekten merak ediyorum.
    Ağırlıklı olarak yaptığı el hareketlerinden bahsediliyordu Meireles'in, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Adnan Öztürk tükürmeye mi laf söylei bana bir bunu söyleyin el hareketine laf söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kesinlikle öyle Anıl. Neticeye bakıp galibiyeti kutlamak lazım. Ortada tükürük yok. Aklansada Melo rahat etsek.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle öyle Anıl. Neticeye bakıp galibiyeti kutlamak lazım. Ortada tükürük yok. Aklansada Melo rahat etsek.
    Bu kadar emin Meireles olayında niye konuşamıyodun Tolga ? Hani size göre hakem demişse doğruydu karar ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu kadar emin Meireles olayında niye konuşamıyodun Tolga ? Hani size göre hakem demişse doğruydu karar ?

'Hani size göre ' derken ilk önce kime ne diyosan ona söyle. Benim Meireles konusunda yazdığım 2-3 mesaj var sanırım. Profile girip mesajları arattığında görürsün sanırım.

Meireles ile bu olay ayrı. Yani Melo nun yaptığı hareket ortada. Emin konuşmak için görüntüler Meireles'inkine bakarak daha net,verimli. Meireles hakeme sinirli sinirli bişeyler söylerken ağzından çıkan salya,tükmük gibi şeyler insanı yanıltabiliyodu. Halbuki Melo da öyle bişey de yok. Lig tv nin sitesinde özetler kısmında var zaten.

Rapora yazılan şey önemli tabi bekleyip görecez.

Nesil
    2007
    Yer
    34

‘Bu hareketi kim anlatabilir?’

“Biz millet olarak onurumuza, ailemize, kültürümüze ve özellikle ahlaka çok önem veririz. Bir sporcu, milyonların gözünün önünde, ahlaksız bir el hareketi yapıyor. Gayet detaylı, ısrarla, defalarca. Çoluk çocuk bunu seyrediyor. Anne ve babasına bu ne demek diye soruyor. Hangisi daha büyük terbiyesizlik? Tükürmek mi, bu hareket mi? Ben çocuğuma, ‘Evladım, sakın tükürme, çok ayıp’ diye rahatça söylerim. Bu el hareketlerini kim, nasıl anlatabilecek?”

‘Destek veren haddini bilmezler’

“Bu kadar mı ucuz oldu benim ülkemde terbiyesizlik yapmak? Ülkesinden de destek veren haddini bilmezler, istiyorlarsa birbirlerine sabahtan akşama kadar bu hareketi yapsınlar. Adam ihtiyaçları olursa eminim buradan da gidenler olur. Bu spor değil ahlak meselesidir. Tükürmüş tükürmemiş, bu hareket yapıldıktan sonra ne önemi var? Tekrar ediyorum, hangi takımın sporcusu olursa olsun, bunu kabul etmem mümkün değildir. Ben başkan olsam, kulübümün bir oyuncusu bunu yapsa, o akşam kendini önce kapıda sonra uçakta bulur. Dikkat edelim lütfen, ilkelerin, prensiplerin, ahlakın yok olduğu yerde çöküş kaçınılmazdır.”

-Adnan Öztürk
    ayrıca okursanız eğer tepkinin el hareketine olduğunu anlayacaksınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    burda ne dediği çok belli bazı arkadaşlar olayı saptırıyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

En azından fenerbahçe gibi ceza vermeden olayı kapatmayacağız bu bir ikincisi de biz hakemi etik kurulu götürmeyeceğiz herkes mesleğinde hatalar yapar

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Üstteki görüntüde de zaten Adnan Öztürk'ün ne dediği ortada. Takmamak lazım. Saptırmanın bi anlamı yok.

Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon

Mesaj Yetkileri