Allah aşkına birisi sana tükürse ne yaparsın bence 2 oyuncuya da ceza gelmez tffyi az çok biliyoruz ya 2 oyuncuya ceza verirler ya da 2 oyuncuya da ceza vermezler.Ama ben sanmıyorum bir ceza verileceğini.
Maçı izlediysen ilk hamle Selçuk'tan geliyor (elini yüzüne doğru götürüyor tokalaşmak için değildir heralde) daha sonra Ramon'tükürüyor Selçuk'ta hareketinin devamını getiriyor neyse bukadar deşmeye gerek yok ceza gelir gelmez beni ilgilendirmiyor sadece senin taraflı yorumuna tarafsız yorum yaptım![]()
o haber yalanlandi ralf
OLAYLAR (Görüntülü):
http://www.totemspor.com/yazarlar/al...cekleri-240913
Buda Yılmaz Özdil:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24772942.asp
Last edited by Ralph : 24.Eylül.2013 at 19:54
FM Gazetesi
Yine mi Arıboğan?![]()
Beşiktaş'lılar ne der bu işe ? Tabii montaj değilse..
http://www.turkfutbol.com/iste-motta...-an-22141.html
Biri sizin boğazınıza sarılsa tepkiniz ne olur merak ediyorum. Mottanın yaptığının doğru oldugunuda savunmuyorum ama selçuk ilk hamleyi yapan kişi bunu unutmayalım. Suçu tek Mottaya yıkmayalım ikiside suçdu
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
SON DAKİKA!!!
PFDK, derbideki olaylar nedeniyle Beşiktaş'a 4 maç seyircisiz oynama + 70 TL para cezası verdi..
Bilic 3 mac ceza aldi
Melo 2 maç ceza.
FM Gazetesi
4 maç.. hic ceza vermeselerdi daha iyiymis.
Bilic ne yapmış adam mı öldürmüş? Sezonu kapattırsaydılar? Peki ya Fırat Aydınus?
FM Gazetesi
Selçuk ve Ramon sonra ki kararlara bırakıldı herhalde diyeceğim de lig maçları var 2-3 gün içerisinde,ne ara ceza verecekler bu ikiliye ?
@Ralf
Hakeme hakaret ilk kez yapılırsa direk 3 maçı kitliyorlar abi,ondan sonra artıyor ceza.Fatih Hoca'dan biliyoruz bu işleri.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
En az 5 maç bekliyordum, 4 maç sürpriz oldu. Bakalım, Bilic'in cezası da ertelenecek mi?![]()
Verilen ve verilmeyen cezaların hepsi skandal. Melo, Ramon, Selçuk ve Beşiktaş ödüllendirilmiş resmen. Günah keçisi Biliç olmuş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Trabzonda 1 adam inmisti sahaya 5 mac ceza almistik.
4 mac ceza cok guzel olmus
+
Bilic'e yazik oldu
melo napti yahu kirmizisini gordu cezasini aldi... ankaragucune 8 verdiler seyirci girdi diye besiktasa 4 oh ne guzel dunya...
Bilic saha içinde atılmadığına dua etsin hakeme 2 göz işareti yaptı hemde gözünün önünde daha yapmıştır bir şeyler ama bunu Fatih hoca yapsaydı maç içinde direk yollardılar tribüne.
Şimdi ortada ''Lan'' lafı var ancak Caner'den çıkan bir laf değil ama Aydınus'a söylenmiş bir laf ancak bu olay çok daha farklı.Bilic Muslera'ya küfür etti diye rapora alındıysa cezası da ''rakip takım oyuncusuna hakaret'' olarak verilir,''müsabaka hakemine hakaret'' olarak değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adalet yine sınıfta kaldı.