Uefa Avrupa Ligin'de Yunanlara Ders Veriyoruz !
1.Maç : Samsunspor : 4 Olympiakos : 1
Milli damarlarımızın hat safhada olduğu bu önemli maçta rakibimize sahayı dar ederek mükemmel taraftarımız ile ilk maçtan avantajı elimize alıyoruz.
Enes 2 gol atarak çok iyi iş yapıyor.
Adjei ise hücuma verdiği katkıyla önümüzdeki sene sağ bek aramanıza gerek yok imajı veriyor adeta.
Umar ve Zenke iki siyahi oyuncumuzun kanatlardan yardırmasını izlemek gerçekten çok güzel.Turu artık geçtik diyebilirim , Yunanistan da 3 fark yiyeceğimizi düşünmüyorum.Kaldı ki orada da kazanabiliriz.
2.Maç : Olympiakos : 1 Samsunspor : 2
İlk maçta aldığımız skorun verdiği rahatlığı henüz ilk dakikalarda kaybetsek de
Umar ile rahatladık ilk yarı bitmeden.Rakibimiz saldırmaya başlayacaktı ve ondan sonra bizim borumuz ötecekti planımız buydu.Nitekim öyle de oldu bir iki defa baya baya etkili gelseler de
Cenk ile gol şansı tanımadık rakibe sonrasında ise hızlı kanatlarımızla topu ileri çabuk taşıyarak genç golcümüz
Enes'e golü attırınca turun bizde olduğunu kamçılamış olduk Yunanlılara.Deplasman da da olsa iyi oynayan taraf kısmen yine biz olduk.
Bir üst turda rakibimiz belli oldu. * Fiorentina
1-2 Sene önce olsaydı herhalde tur buraya kadarmış derdim ama kura çekimi yapılır yapılmaz Fio'nun kadrosuna ve ligdeki durumuna baktım pek iç açıcı değiller.
Ligde 11.sıradalar ve kadroları da
eskisi kadar kuvvetli değil.Turu geçebilirmiyiz orası muallak sonuçta tecrübe farkı ve İtalyan takımlarının tehlikesi var ama turu geçmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.