Sayfa 15 / 63 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Kulübe transfer teklifi etmek yazılı izinle aynı şey değil bakın 20 bin değerindeki elemana transfer teklifi yaptım benden ne istiyorlar ben kulübe ödeme yapacaksam ne anlamı kaldı bsmn kanunun
    bunu araştırmacılarımızın iyi düşünüp bizlerin lehine bir seçenek sunmaları lazım gerçekçi de değil kulübe teklif edin diyip geçmeyin zaten yerli oyuncu sıkıntısıar bir de bu tür bi engel koydunuz olmuyor
    ya karşılığı neyse o yapılsın ya da serbest bırakılsın şuanki sistem çok yanlış

Bosman Kuralı Yanlış Bilmiyorsam 6 Ay ve Daha Az Kaldığında Geçerliydi Ama Bu Oyuncuda Daha 1.5-2 Yıl Var El İnsaf Yani.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bosman Kuralı Yanlış Bilmiyorsam 6 Ay ve Daha Az Kaldığında Geçerliydi Ama Bu Oyuncuda Daha 1.5-2 Yıl Var El İnsaf Yani.
    sözleşmesi genç statüsünde normalde buna imza attırabiliyorsun zaten anlatılmak istenen bu değil anlatmak istediğime odaklanmalısın

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sözleşmesi genç statüsünde normalde buna imza attırabiliyorsun zaten anlatılmak istenen bu değil anlatmak istediğime odaklanmalısın
    Amatör lisanslı oyuncuya yetiştirme bedeli ödeyerek imza attırabilirsin. Farklı konular, farklı maddeler.

Hatta Göztepe, amatör lisanslı genç oyuncular ile imzalayıp yetiştirme bedeli ödememek için amatör lisans çıkartmıştı.
    (Pofesyonel liglerde amatör lisanslı oyuncu oynayamaz)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O özelliğin mutlaka oyuna yansıtılması gerekir yoksa ne anlamı kaldı sözleşmesi bitmeden oyuncu ile anlaşmanın.Bu seride yansıtılamayacağına göre bu koyduğunuz kuralı kaldırmalısınız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İzin vermek ancak yazılı başvurunun yazılı olarak olumlu cevaplanması ile olur. Bu da genellikle fax aracılığı ile yapılır. Dediğiniz gibi teklif yapınca izin verilmiş olunması gibi bir durum yok.

Beşiktaş, İbrahim Akın'ı alırken Altay ile protokol yaptı, TFF'ye de hemen onaylattı. Hatta Cenk için Gaziantepspor'a ödeme bile yaptı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İzin vermek ancak yazılı başvurunun yazılı olarak olumlu cevaplanması ile olur. Bu da genellikle fax aracılığı ile yapılır. Dediğiniz gibi teklif yapınca izin verilmiş olunması gibi bir durum yok.

Beşiktaş, İbrahim Akın'ı alırken Altay ile protokol yaptı, TFF'ye de hemen onaylattı. Hatta Cenk için Gaziantepspor'a ödeme bile yaptı.
    Olayı anladık,benim sıkıntım bu özelliğin oyunda olmaması ile.Oyunda yoksa kuralı kaldırsınlar,eklenebiliyorsa eklesinler bu kadar basit bir çözüm.2006 yılında Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyen Galatasaray taraftarı&oyuncuları gibi 15 dakika boyu stresli bir şekilde bekletmesinler.

Oyunda olmayan bir özellik,nasıl kural olarak geçerli olabiliyor oyunda ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olayı anladık,benim sıkıntım bu özelliğin oyunda olmaması ile.Oyunda yoksa kuralı kaldırsınlar,eklenebiliyorsa eklesinler bu kadar basit bir çözüm.2006 yılında Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyen Galatasaray taraftarı&oyuncuları gibi 15 dakika boyu stresli bir şekilde bekletmesinler.

Oyunda olmayan bir özellik,nasıl kural olarak geçerli olabiliyor oyunda ?
    Kural Türkiye'de geçerli değil. Bosman davası bir AB davasıydı. Davayı inceleyenler kararı Avrupa Adalet Divanı'nın verdiğini görecekler. Dolayısı ile UEFA'nın tüzüklerinde olması dahi hukuki bir yaptırım getirmiyor.

Türkiye'den itiraz gelirse UEFA ülkeye yaptırım uygulayabilir. Konu davalık olabilir ve dava çok uzun sürecektir. Dolayısı ile hiçbir kulüp yaptırım ihtimaline karşılık konuyu Tahkim'e ve CAS'a taşımıyor.

TFF tüzüklerin Bosman kuralı yok. Ancak AB ülkelerinde olmak zorunda. İtirazda AB ülkelerinde sorun çok kısa sürede çözümlenir.

Türkiye bir AB ülkesi değil. AET artık AB'nin bir alt komisyonu ve hukuki geçerliliği yok. Dolayısı AET üyelerinin AB hukuku içerisinde değerlendirilmesi mümkün değil. Hatta Avrupa Adalet Divanı kararları bile uygulanmak zorunda değil. Ancak bu durum Türkiye'nin Gümrük Birliği ve AB başvurusunun iptaline yol açabilir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oooo ben olayı baya ters yönden anlamışım.Tamam doğru olanı yapmışlar pardon.Ben kuralı "6 ay kala kulüpten izin alarak..." anlamışım oysa ki 6 ay ile 7 ay arasında fark yokmuş,tekrardan özür dilerim.

Şu kaleciler çok rahat gol yemesinler başka bir şey istemiyorum.

Nesil
    2007

Bu Bosman kuralsızlığı sadece Türkiye Ligi içinde geçerli sanırım. Az önce Emre Çolak 6 ay önceden yabancı bir takıma imza attı. Ancak Emre Çolak Türk liginden bir takıma imza atamıyor.

11. Default

EsEsimizin kalecisi Ruud Boffin'nin profilini paylaşmanızı rica etsem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

transfer saçmalığı hala devam ediyor gibi..
    levin öztunalı'yı istedim 150m dolar fiyat çektiler.. el insaf..

kaleciyle karşı karşıya kalan 10 oyuncudan 8'i topu tribüne yolluyor , açıkçası ben maç motorunu geçen seneden bile kötü buldum

Quote Originally Posted by hazimyildirim View Post
    kaleciyle karşı karşıya kalan 10 oyuncudan 8'i topu tribüne yolluyor , açıkçası ben maç motorunu geçen seneden bile kötü buldum
    Sen Yine Tribünlere Yolluyorsun Bende Olcay ve Demba Ba Her Maçta Bir Ceza Sahası İçinde Sabrivari Vuruşlar Yapıyor İnsan Ceza Sahasından Nasıl Taca Yolluyor Topu Hayret Ediyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

15. Default

Şu bosman kuralı olayı çok sıkıntı. Altınordudayım sözleşmesi bitecek olan 2-3 futbolcuma Adana D.S. talip teklif veriyorlar reddediyorum sezon sonu düşünmediğim futbolcular olduğu için beleşe bırakmayı planlıyorum. Ama takımda huzursuzluk çıkarıyorlar. Habire medyaya konuşuyorlar.

Bosman kuralı geçerli olsaydı böyle mi olurdu. Sözleşmeyi imzalat sezon sonu cak cak ötmeden defolsun gitsin.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Kalecilerde gol yeme sıkıntısı yanında verdiğimiz KOMUTLARI uygulamama sorunları da mevcut. Kısa pas diyorsun gene uzun atıyor, stoper diyorsun uzun vuruyor, bek diyorsun uzun vuruyor. Buda dönüp gol olmasına neden olabiliyor.

Birde frikik(uzun mesafeli) kullandığımız zaman her zaman gol tehlikesi yaşanıyoruz. Ne yaptıysam engelleyemedim..

Sizlerde nasıl?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    Kalecilerde gol yeme sıkıntısı yanında verdiğimiz KOMUTLARI uygulamama sorunları da mevcut. Kısa pas diyorsun gene uzun atıyor, stoper diyorsun uzun vuruyor, bek diyorsun uzun vuruyor. Buda dönüp gol olmasına neden olabiliyor.

Birde frikik(uzun mesafeli) kullandığımız zaman her zaman gol tehlikesi yaşanıyoruz. Ne yaptıysam engelleyemedim..

Sizlerde nasıl?
    oyun anlayışın ne

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by hazimyildirim View Post
    +++

Bir maçda 3 kez kendi kaleme veya rakip oyuncu kendi kalesine gol atıyor çok fazla.

Penaltı ve sakatlıklarda fena abartı var. Ara transfer dönemine kadar oynadım selçuk inan 9 tane penaltı golü attı. Sakatlıklar zaten malum herkesin şikayeti ama penaltılar abartı geldi bana.
    Last edited by caner485 : 31.Ekim.2014 at 18:00

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

maç içinde pozisyonları kayıt edemiyorum. kayıt butonu aktif değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ben artık göz ardı etmeye başladım karşı karşıya kaçan pozisyonları ve ya transferde fazla ücret istenmesini bizden. Eğer eşit oran olsa bilgisayar ile biz arasında bütün maçları 5-1 gibi skorlarla kazanırız. Ayrıca bilgisayarın bizim gibi transferler yapmadığını unutmayalım. Ücreti bizden az isteseler 3 seneye dünyanın en iyi takımını oluşturabiliriz. Bilgisayar antremanı da iyi yaptıramıyor sanırım bizim gibi antrenörleri filan
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Ben artık göz ardı etmeye başladım karşı karşıya kaçan pozisyonları ve ya transferde fazla ücret istenmesini bizden. Eğer eşit oran olsa bilgisayar ile biz arasında bütün maçları 5-1 gibi skorlarla kazanırız. Ayrıca bilgisayarın bizim gibi transferler yapmadığını unutmayalım. Ücreti bizden az isteseler 3 seneye dünyanın en iyi takımını oluşturabiliriz. Bilgisayar antremanı da iyi yaptıramıyor sanırım bizim gibi antrenörleri filan
    e yapsınlar.. tutan mı var

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok karisik gibi geldi bana ya oyun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bilmiyorum farkettinimizmi

böyle bir özellik eklenmiş yada yeri değişmiş

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Arkadaşlar oyunu şimdi playstoreden alcam... ama sistem MAC diyor.

geçen seneki beta ile karşılaştırdığımızda hatalar bu sene daha fazla

Arkadaşlar pozsiyon uygunluğunu gösteren yıldızların etrefındaki halkalar neyi ifade ediyo?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    Arkadaşlar pozsiyon uygunluğunu gösteren yıldızların etrefındaki halkalar neyi ifade ediyo?
    Yanlışım olabilir ama sanırım oyuncunun takım için ne kadar önemli olduğunu ifade ediyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben de onu merak ediyordum bulutu nerden seçiyoruz bir de

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    sanırım o halkalar koyduğumuz pozisyonda verdiğimiz role olan uygunluğu olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kayıtlı oyunu, steam ' a kaydetme şansımız var mı arkadaşlar?

Sayfa 15 / 63 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri