Sayfa 15 / 27 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 806 sonuç

Konu: FM 2007 Süper Genç Yetenekler (Türk - Yabancı)

1. Default

Forvet için Celsinho muhteşem.Beşiktaş'da 2 sezonda 47 gol attı.Gerçekten tam bir gol makinası.Barcelona ve Real Madrid bana muhteşem tekliflerle geldiler bu oyuncu için.Bazı maçlarda 4 gol attığı oluyor Çok acaip bir forvet bence.Hatta bu oyuncu yüzünden Gökhan Güleç ve Kleberson yeni kontrat imzalamadıklarını belirttiler
    2 senedir üst üste Türkiye liginde kol krallığına imza attı.Ayrıca en yüksek avarajlı oyuncu niteliğinde hala.Fenerbahçe,Galatasaray gibi kulüpler her maçtan sonra bu oyuncu övüyorlar.Celsinho'da çok sert yanıtlar veriyor İnanın pişman olmazsınız.

Ayrıca Kim Young adlı kaleciyi tavsiye etmiyorum.Ne yapacağı hiç belli olmuyor.Bazen çok iyi bir kaleci,bazen çok kötü.Yani yeri geliyor İstanbulspor'dan 3 tane gol yiyor,yeri geliyor Milan'dan gol yemiyor.Herhalde daha tam kıvamına gelmediği için olabilir.

Tilbaç Nail ve Yılmaz Burak çok iyi birer genç yetenek.Tilbaç'dan öte Yılmaz Burak çok fena.Yani iyi bir eğitimle muhteşem bir oyuncu olabilir.

Şu anda 2008 senesindeyim ve Kleberson,Gökhan Güleç gibi önemli orta saha oyuncularımı kaybettim.Önerebileceğiniz bir oyuncu var mı?

2. Default

Fenerde 2010 gibi Faruk diye bir eleman yetisiyor defanstan.... 2 senede 20 M$ Valencia'ya verdim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Size Genç oLarak Matias Fernandez Derim Adam AMc Oynuyor Çok YetenekLi..

arkadaslar ben butun yazilanlari herzamn okurum ama fazla cvp fln yazmam bunca sene burda yer alan arkadaslarin soyledigi cok kolpa oyuncular gordum ama burdaki calisma gercekten gusel olmus/
    oyuna basladiginizda almaniz gereken 3 oyuncu soylemek isityorum
    charles n"zogbia fransiz,goran slavkovsky isvecli, birde manch.city de oynayan defans ve sag oyuncusu richard 3ude oyun basinda 20sinin asagisinda ayrica sultan cem ede gerekli ilgiyi gosterirseniz muhtesem bir oyuncu oluyor

abi 100 tane konu var yapmayın allah aşkına forumu çöplüğe çeviriyonuz ya cidden.

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

bojan jorge hernandez
    sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...

KoP cHoiR

sierra leoneli bi kaleci var adını unuttum şimdi 17 18 yaşlarında olcak süper bişey diil ama gayet ii hatta süper diyebilirim potansiyeli de 150 nin üzerinde

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli - sapanca

onlarin icinden bana tavsiye edebilecegin en iyi kaleci kim man unt. a alicam bu arada

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

rafa kerlon adu higuain gago kalou rafinha marcelo guarin mokoena
    yeter heralde

gremio da silva dc oynuyo harika
    cem sultan st gs paf
    sidnei dc oynuyo
    krasic amc cska moskova cok degerli birqaz pahalı ama bir sezon sonra iki katına sata bilirsin
    volkan babacan
    m.untd fabio
    yeter heralde

halim kurtuş
    yaş 18
    dr amr st

siz forvet antermanı yaptırın bide böle oyunculara özel antreman programı hazırlayın(ferhat öztorun cem sultan vb oyunculara) sonra forvette bi deneyin bence müthiş oyuncu
    not: herkeste işe yaramayabilir çünkü datası bazen deişe bilio
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alidartanel View Post
    nani sporting lisbon, sherman cardenas bucamaranga, gokhan unal kayseri, gokhan gulec, carlos vela, david villa ve cem sultan

evt gökhan ünalı bende aldım geçekten çok iyi maç başına gol ortalaması yaklaşık 1.70 ama şampiyonlar liginde hiç bir işe yaramıo bi maçtaoynatıp birinde oynatmıcan yedeğinde bi oyuncun olcak

13. Default

genç, yetenekli, ucuz ve türk bir sağ bek istiyorsanız NEC takımında oynayan muslu nalbatoğlu'nu mutlaka alın, her maç oynatın, asla pişman olmazsınız

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

gökhan ünalı bende neririm walla boş geçmiyo

arkadaslar 2010 yılındayım ıyı bır transfer butcm vr genc olrk hangı oyuncuları onrrsnz

16. Default

saolasin kardes walla ii ise yaradi ben gagoyu fenere aldim super oynuo hemde ucuza aldim tavsiye ederim

Quote Originally Posted by taachinardi View Post
    Evet biliyorum oyuncu için topic acmak yasak ama bu oyuncu için site açılır hyatımda hiç genie scout kullanmamış birinin ilk kullanmasındaki balına bakın hele..

Oyuncu bu başlar başlamaz beleş fiyatı ama ilerde el yakar hemen kapın daha 15 yaşında yani tam 20-22 sene yanınızda

BU OYUN YENİ AÇILDIĞINDAKİ HALİ...

BUDA TAM POTANSİYELİNE ULAŞTIĞI ZAMAN ALACAĞI HAL.

Ve modlar tekrardan kusura bakmayın ilk defa oyuncu için topic açıyorum heyecanımı mazur görün süper bi yetenek dayanamadım sizde yararlanın dedim oyuncuyu zaten bilenlerden ise tekrardan özür dilerim..

arkadaslar burda verdiiniz oyuncular gercekten gsl fkt burda arkadas editor gibi bisi kullanmis bunu nerden bulabilirim?bu arada ilk mesajim

Walla Şu An Konyasporu Yonetiyorum 2.senem Lİgde 4.siradayim Ve Sİze Tavsİyem Togo Mİllİ Takimininda Önlİberosu Dare Nİdombe Harİka Bİr Önlİbero Fiyati Ucuz Ama Haftaligi Biraz Pahali Yaklasik 9.500 Dolar Haftalik Fakat 4-5 Sene Yararlanacaginiz Kaliteli Bir Isim Genel Rating I 7.20 Nin Altina Dusmuyor.deneyin Derim.

marcelo defans olan onun üstüne topçu yok oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    biraz geç oldu ama evt sunny süper bende galatasaray epey para döküp almıştı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

james vaughan... ismi geçmedi sanırım ama evertonda rooneye ait oLan en genç goL atan oyuncu rekorunu eLinden aLdı fm de süper oLuyor..16 yaşında
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

22. Default

yhaa 04-05 te juventusun alt yapısında benjamin adlı bir oyuncu wardı forwet nijeryalı 07 de hangi takımda olduğunu bilen warmı harika bi genç oyuncu

Arkadaşlar feyenord da jonathan de guzman diye bi herif war AMRC oynuo.18 yaşında.Defansif özellikleri çok yüksek olduğundan DM de oynayabiliyo.FM nin en yetenekli oyuncularından biri.Ayrıca şu an real madrid in de aldığı SÜPER SOLAK marcelo da müthiş bir oyuncu.Forvetede önerebileceğim en iyi isimlerden biri GONZALO HİGUAİN.Geleceğin TREZEGUET si olarak görülüyor.Özellikleri çok hızlı gelişiyor.BİRDE BUnlar var,

Fernando GAGo--DM--20---BOCA****
    Lucas Biglia------DM--20---Anderlecht**
    Rodrigo Palaccio--St--20----BOCA**************(Müthiş ÖTesi)
    KERLON-----AMRLC---19-----Cruziero***
    SUAZO-------ST-------------Cagliari********

Quote Originally Posted by Dj ReDDbuLLeR View Post
    yhaa 04-05 te juventusun alt yapısında benjamin adlı bir oyuncu wardı forwet nijeryalı 07 de hangi takımda olduğunu bilen warmı harika bi genç oyuncu
    benjamin onwuachi oyuncunun adi ama malesef bende bulamadim fm de...

cardenas bucaramangada çok güzel bi oyuncu iyi bir gelişme saglıyo 16 yasında

26. Default

ari ahmet cok iyi bi oyuncu ozellikleri kotu ama 3 sezon sonra falan mutis gelisio pillot takima verin 3 sene bakın gorun

arkadaşlar flamengoda junior var çok ii bir genç doğru düzgün bi antereman yaptırınca bütün güçleri 16 17 18 ... oluo başta profili ii deil ama sonradan ronaldinho gibi oluo 5 m euro ya aldım ama şimdi değeri 35 milyon euro henüz bir yıl oynamama rağmen

JO

arkadaşlar cicero var figuarense'de mutlaka alın am lc oynuyo süper bi genç yetenek...

kitambala yı alın st oynuyor çok iyi bir genç yetenek ...

Sayfa 15 / 27 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri