Arkadaşlar bu oyuncuları ve daha fazlasını içeren shortlistler bu linkte:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31440
Arkadaşlar bu oyuncuları ve daha fazlasını içeren shortlistler bu linkte:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31440
Evet biliyorum oyuncu için topic acmak yasak ama bu oyuncu için site açılır hyatımda hiç genie scout kullanmamış birinin ilk kullanmasındaki balına bakın hele..
Oyuncu bu başlar başlamaz beleş fiyatı ama ilerde el yakar hemen kapın daha 15 yaşında yani tam 20-22 sene yanınızda
BU OYUN YENİ AÇILDIĞINDAKİ HALİ...
BUDA TAM POTANSİYELİNE ULAŞTIĞI ZAMAN ALACAĞI HAL.
Ve modlar tekrardan kusura bakmayın ilk defa oyuncu için topic açıyorum heyecanımı mazur görün süper bi yetenek dayanamadım sizde yararlanın dedim oyuncuyu zaten bilenlerden ise tekrardan özür dilerim..
allahh derim ben bu adama ..
inşallah resimdeki gibi olur.. iyi bir antrenman gerekli..
yanlıs bu ya bende boyle oyuncu aldım bı kac kez gelısıo ama boyle olmuyor hem o ne ole defans adamın bitiricilik 20 ve adam 0 kilo![]()
0 kilo mu?![]()
![]()
Serhat antreman programını kullanıyodum ayrıca bakarsan genıe scouta ole en az 100 tane oyuncu var ama cou bu halıne gelmıor
O adamlar gelısıo ama bu kadar ust duzey olmuyor her degeri 20 gozukuor orda ama 20 olmuyorda 17 oluyor bu kadar gelısıo en fazla
Walla Şu An Konyasporu Yonetiyorum 2.senem Lİgde 4.siradayim Ve Sİze Tavsİyem Togo Mİllİ Takimininda Önlİberosu Dare Nİdombe Harİka Bİr Önlİbero Fiyati Ucuz Ama Haftaligi Biraz Pahali Yaklasik 9.500 Dolar Haftalik Fakat 4-5 Sene Yararlanacaginiz Kaliteli Bir Isim Genel Rating I 7.20 Nin Altina Dusmuyor.deneyin Derim.
Batuhan teşekkürler!!!Eklemek istiyorum defans oynayan adamın 20bitiriciliği olsa ne olur ki beyler
alla alla sadece bitiricilikmi 210 bu adamı biye karalıyorsunuz bu kadar biz Türklerde Türkleri beğenmeme hastalığı var valla bu adam yabancı olsa wooaaaw seslerini çoktan duymuştum![]()
ewet iyi gelişmiş ancak oyundaki performansını bilmeden olmaz fm var bu şekilde bi kaç adam ama maç da iyi değiller
Boyle 30-4- adam var ama hepsı bu kadar cok gelsımıo dediğim gibi bitiricilik 20 olmuyoda 17 oluyor
çok saolasın walla ii oldu bu.arkadaşla moutinho we marcelo yu mutlaka alın we interli grossoyu sakın unutmayın sol kanatta adam şow yapıyo ya nese çok saol walla futbolcular için...
bende 2006 dayken huseyin demiri almistim bitircilik ilk dokunus vs vs 20 di fakt adam defender gözüküyordu antreman programina yeni yer secmesi icin forveti sectim ve gayet te güzel gol atıyordu
Arkadaşlar Tevfik Köse yi deneyen var mı? Özellikleri süper ama aldatma olabilir...
Buraya 14-17 Yas Arası Gencleri Yazarsanız Sevinirim![]()
sitede dediğin gibi bir bölüm mevcut oraya bak lütfen
irfan basaran,
abi 100 tane konu var yapmayın allah aşkına forumu çöplüğe çeviriyonuz ya cidden.
bojan jorge hernandez
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
sabit basliklari kullanalim
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=28491
rafa kerlon adu higuain gago kalou rafinha marcelo guarin mokoena
yeter heralde
gremio da silva dc oynuyo harika
cem sultan st gs paf
sidnei dc oynuyo
krasic amc cska moskova cok degerli birqaz pahalı ama bir sezon sonra iki katına sata bilirsin
volkan babacan
m.untd fabio
yeter heralde