Forvet için Celsinho muhteşem.Beşiktaş'da 2 sezonda 47 gol attı.Gerçekten tam bir gol makinası.Barcelona ve Real Madrid bana muhteşem tekliflerle geldiler bu oyuncu için.Bazı maçlarda 4 gol attığı oluyorÇok acaip bir forvet bence.Hatta bu oyuncu yüzünden Gökhan Güleç ve Kleberson yeni kontrat imzalamadıklarını belirttiler
2 senedir üst üste Türkiye liginde kol krallığına imza attı.Ayrıca en yüksek avarajlı oyuncu niteliğinde hala.Fenerbahçe,Galatasaray gibi kulüpler her maçtan sonra bu oyuncu övüyorlar.Celsinho'da çok sert yanıtlar veriyorİnanın pişman olmazsınız.
Ayrıca Kim Young adlı kaleciyi tavsiye etmiyorum.Ne yapacağı hiç belli olmuyor.Bazen çok iyi bir kaleci,bazen çok kötü.Yani yeri geliyor İstanbulspor'dan 3 tane gol yiyor,yeri geliyor Milan'dan gol yemiyor.Herhalde daha tam kıvamına gelmediği için olabilir.
Tilbaç Nail ve Yılmaz Burak çok iyi birer genç yetenek.Tilbaç'dan öte Yılmaz Burak çok fena.Yani iyi bir eğitimle muhteşem bir oyuncu olabilir.
Şu anda 2008 senesindeyim ve Kleberson,Gökhan Güleç gibi önemli orta saha oyuncularımı kaybettim.Önerebileceğiniz bir oyuncu var mı?