Sayfa 15 / 20 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kemal_yay View Post
    arkadaslar lutfen yardim edin kafayi yicem programi yukledm ama fm.exe dosyasini bulamiorm zatn bn hic oyunu yukleemedm cd yi taktm direk oyun calsti zatn hic install etmedm o yuzden de fm.exe dosyasini bulamiorm napmaliym???
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar lutfen yardim edin kafayi yicem programi yukledm ama fm.exe dosyasini bulamiorm zatn bn hic oyunu yukleemedm cd yi taktm direk oyun calsti zatn hic install etmedm o yuzden de fm.exe dosyasini bulamiorm napmaliym???
    Olagan Ustu Bir Bilgisayarin'in varmis Vallahi

Yuklemeden oyun Kurulduysa Bunun Yerel Disk C Program Files Dosyasida Vardir orada yokmu hic birsey

C:\Documents and Settings\Kullandığın Kullanıcının İsmi\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Cache\english
    Klasörüne gireceksin ve oradaki dosyaları sileceksin.

bu dizine girdim ama cache dosyasının içinde hiç bir şey yoktu bomboş bir klasördü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by demreli View Post
    C:\Documents and Settings\Kullandığın Kullanıcının İsmi\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Cache\english
    Klasörüne gireceksin ve oradaki dosyaları sileceksin.

bu dizine girdim ama cache dosyasının içinde hiç bir şey yoktu bomboş bir klasördü.
    Cache dosyasini siliceksiniz icine felan girmeyin cache dosyasini silin yeterli

efendim gene olmadı hala siyah bir görüntü çıkıyor.acaba pelukun dediği gibi sorun benim bilgisayarımda olabilirmi?

Bölge Dil Ayarlarını Çok Önce Yaptım
    Javada Son Sürüm Bilgisayarımda Yüklü

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baştan eğer dil ayarlarını yapmadan oyunu dil TR iken yüklemişseniz registry entrylerle birlikte tamamen kaldırıp sonra dil ve java ayarlarını yapıp arkadaşın dediği gibi appication data klsörünü de halledip oyunu yeniden başlatın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

şimdiden saolun akşam denicem teşekürler inşallah olur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    efendim şimdi denedim gene olmuyor. sildim tamamen oyunu herşeyiyle.ayarları felan hepsini ayarladım.kurdum oyunu cache klasörünü sildim olmadı yine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ya arkadaslar bu ayarlardan tamponlananları sil falan muabbetini anladımda nerde bu ayarlar onu bulamıyorum bi yardımcı olun lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yamayi Aciyorsun zaten orada yaziyor AYARLAR diye oraya giriyosun sonra En Altta zaten yaziyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

öncelikle sunu belirtmek isterim hepinize sonsuz tesekkurler borcluyuz kimsenin emeginin kimsede kalmasini istemem

sonra da su maruzatimi bildirmek istiyorum;

ben bu oyuna yaklasik 80 ytl wererek ewime aldim yukledim we sorunsuz oynuordum simdi para muabbeti yapmicam adamlar urasmis parayi hakediolar

turkceyi de yukledim we oyuna girerken karanlik bir ekran cıkıo sonra da 5 10 sn beklein diosunuz tmm eywallah 10 dakka bekledim ne maus oynadi yerinden ne de klavyeden bir tık işledi

gelelim asıl konuya;

ben foruma girdim dedim derdime deca bulurum ama sayfalari tek tek dolasmama ragmen sorunun magdurlarinin cok olmasina ragmen net bir aciklama yok . tek werilen cevap ''5 10 sn sonra gecmesi gerekiyor'' eywallah bekledik ama 1 saat gecti tık yok ama tek bir cvp da yok eer çözümünü bulamadiysaniz soleyin ona gore davranalim

simdi net bisi solein bu sorunun net bir çözümü war mi eer yoksa soylein warsa da bilgilendirin!!

simdi TSP yetkililerinden istegim bunca magdurl

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gookhan View Post
    öncelikle sunu belirtmek isterim hepinize sonsuz tesekkurler borcluyuz kimsenin emeginin kimsede kalmasini istemem

sonra da su maruzatimi bildirmek istiyorum;

ben bu oyuna yaklasik 80 ytl wererek ewime aldim yukledim we sorunsuz oynuordum simdi para muabbeti yapmicam adamlar urasmis parayi hakediolar

turkceyi de yukledim we oyuna girerken karanlik bir ekran cıkıo sonra da 5 10 sn beklein diosunuz tmm eywallah 10 dakka bekledim ne maus oynadi yerinden ne de klavyeden bir tık işledi

gelelim asıl konuya;

ben foruma girdim dedim derdime deca bulurum ama sayfalari tek tek dolasmama ragmen sorunun magdurlarinin cok olmasina ragmen net bir aciklama yok . tek werilen cevap ''5 10 sn sonra gecmesi gerekiyor'' eywallah bekledik ama 1 saat gecti tık yok ama tek bir cvp da yok eer çözümünü bulamadiysaniz soleyin ona gore davranalim

simdi net bisi solein bu sorunun net bir çözümü war mi eer yoksa soylein warsa da bilgilendirin!!

simdi TSP yetkililerinden istegim bunca magdurl

ctrl+alt+del tuşuna aynı anda bas klavye çalışmaya başlayacaktır. Sonra karşına çıkacak görev yöneticisini kapatıp alttan FM 2007'yi tekrar seçip kaldığın yerden devam et.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    ctrl+alt+del tuşuna aynı anda bas klavye çalışmaya başlayacaktır. Sonra karşına çıkacak görev yöneticisini kapatıp alttan FM 2007'yi tekrar seçip kaldığın yerden devam et.
    çok saol sen de olmasan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kardes acemi gibi gorunuorum ama bak ben indirdigim dosyayi direk kuruyorum turksportal turkce 2007 falan die turk bayraklı bi sekilli bi sosya cıkıyor sadece baskada bisey yapamıorum

efendim şimdi denedim gene olmuyor. sildim tamamen oyunu herşeyiyle.ayarları felan hepsini ayarladım.kurdum oyunu cache klasörünü sildim olmadı yine.başka yolu yokmu şunun ya off ya

cevap yokmu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Regedit'teki tüm entry'leri de silmeniz gerekir. Sitemiz tarafından sağlanan kurulum rehberini okuyun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ben fm 2007yi internetten indirdim indirdiğim klasörde setup fln yok fm.exe var oraya tıklayıp oynayabiliyorum türkçeleştirmeyi deendm olmadı ayarlardan fm.exeyi seçtim bekleyiniz dedi sonra bi hata verdi path not found falan yazıodu napmalıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kaaaanfm View Post
    Arkadaşlar ben fm 2007yi internetten indirdim indirdiğim klasörde setup fln yok fm.exe var oraya tıklayıp oynayabiliyorum türkçeleştirmeyi deendm olmadı ayarlardan fm.exeyi seçtim bekleyiniz dedi sonra bi hata verdi path not found falan yazıodu napmalıyım?

Oyunun Korsanini indirdigin Siteden yardim iste ...Bizden deqiL

18. Default

ya benım sorunum kımsede yok ya herkesın farklı farklı yok o acılmıyo yok bu acılmıyo keske bendekıde bole bısı olsada onu bunu ındırıp calıstırsak
    Benım sorunum patch yuklu turkce patch de yuklu oyuna tıklıyosun o soylenen zaman kdr da bekllıo sonra oyuna gırıyo oyuna gırerken basında turkce yazılarda yazıo turksportalın koydugu yazılarda cıkıyo hersey tamam ama oyun ıngılızce menu ıngılızce optıonstan language de turkısh ama oyun ıngılızce dıolar ıste yamaya tıklıyınca tempolanmıs verılerı sala yanı 50 kere yaptım onlan bı alaksı yok yanı ne bu ya anlayamadım gıttı yanı patchın yenısı cıkıcak bız hala oynıyamıyoruz, Staff vea bole bı sorunu olupta cozen arkadaslar varsa lutfen bna yardımcı olsunlar ılgınız ıcın tesekkur ederım...

Bi arkadaş bunu yazmış aynı sorun bendede var bu arkadaşınki çözüldümü bilmiorum ama banada yardım ederseniz çok sevinirim lütfen yardım edin her şeyi denedim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kinghcaker View Post
    ya benım sorunum kımsede yok ya herkesın farklı farklı yok o acılmıyo yok bu acılmıyo keske bendekıde bole bısı olsada onu bunu ındırıp calıstırsak
    Benım sorunum patch yuklu turkce patch de yuklu oyuna tıklıyosun o soylenen zaman kdr da bekllıo sonra oyuna gırıyo oyuna gırerken basında turkce yazılarda yazıo turksportalın koydugu yazılarda cıkıyo hersey tamam ama oyun ıngılızce menu ıngılızce optıonstan language de turkısh ama oyun ıngılızce dıolar ıste yamaya tıklıyınca tempolanmıs verılerı sala yanı 50 kere yaptım onlan bı alaksı yok yanı ne bu ya anlayamadım gıttı yanı patchın yenısı cıkıcak bız hala oynıyamıyoruz, Staff vea bole bı sorunu olupta cozen arkadaslar varsa lutfen bna yardımcı olsunlar ılgınız ıcın tesekkur ederım...

Bi arkadaş bunu yazmış aynı sorun bendede var bu arkadaşınki çözüldümü bilmiorum ama banada yardım ederseniz çok sevinirim lütfen yardım edin her şeyi denedim...

Skins de bir degisiklik yapsaniz

20. Default

ben oyuna bi girdiğimde türkçe oluyo bi girdiğimde english çe pek hayra alamet gelmedi bana neoluyo bu oyuna...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dil Ayarlarini Tam yaptigina Emin ol.. Sonra ise C:\Documents and Settings\SrT.01\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007 ''Cache'' Dosyasini Sil

Run-Time 429 Hatasına hala çözüm arıyorum...Herşeyi yaptım ama olmuyorr..

Quote Originally Posted by Hagi10-Dirk41 View Post
    Run-Time 429 Hatasına hala çözüm arıyorum...Herşeyi yaptım ama olmuyorr..
    Olmuyo Olmuyo... Yardım edecek yok mu????

24. Default

arkadaslar fm2007 turkce patch indirdim pakette istenen herseyi yaptim (cache dosyasini sildim fm nin ismini fm.exe yaptim fm.exe nin kisayolunu da tanittim ) uygulama dosyasi bulunamadi diyor :S ne yapmaliyim?

ya arkadaşlar herşeyi deniyorum olmuuyorkii.hala simsiyah bir görüntü geliyor sağ alt köşedede bir top oynayıp duuruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tazmania25 View Post
    kardesler ya bu exe dosyası yok ki bende nereye tanıtıcam onu ben siyah bir ekran giriyor
    Quote Originally Posted by serdarylmz View Post
    ee ne olacak böyle. ben şimdi oyunuda türkçe yamasınıdı tekrar kuracam. bakalım ne olacak
    Quote Originally Posted by demreli View Post
    ya arkadaşlar herşeyi deniyorum olmuuyorkii.hala simsiyah bir görüntü geliyor sağ alt köşedede bir top oynayıp duuruyor.
    Bakin Arkadaslar Ilk olarak Dil Ayarlarini Kesinlikle Dogru yaptiginiza Emin Olun Sonra Ise ...

C:\Documents and Settings\.....Sizin Kullanici Adiniz.\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007 Gireceksiniz.. Cache Dosyasini Sileceksiniz

Arkadaşlar ben Türkçe yamayı indirdim ayarlardan yolunu gösterdim.Run Time Error'76'Path Not Found hatası ile karşılaştım.Bu sorunu çözmenin yolu Temp adlı bir dosya kurmakmış sanırım.Ama ben bu temp dosyasını nereye kuracağımızı tam olarak anlayamadım.Bana birisi anlatırsa çok ama çok sevinirim.Şimdiden herkese teşekkürler.

lütfen bekleyin diyo ama hata veriyo hata: Run-time eror '76': path not found

Aynen aynı sorunun tıpkısı ile ben karşılaşıyorum serdarylmz

ee ne olacak böyle. ben şimdi oyunuda türkçe yamasınıdı tekrar kuracam. bakalım ne olacak

Sayfa 15 / 20 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri