Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 501 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası|Fenerbahçe-Beşiktaş

Hybrid View

Selçuk Dereli'nin hakem olmadığını geçen seneki Denizlispor-Fenerbahçe maçında anladım ve hala da hakem olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe-Galatasaray maçına bu denli büyük bir damga vurmamıştı Dereli, gündem de yaratmamıştı pek ama Fenerbahçe aleyhine yönettiği maçlar hep gündeme damgasını vuruyor ve büyük hatalar oluyor.

Hakemler adam gibi maç yönetsin, biz yenilelim, rakip takımı tebrik etmesini de biliriz. Zaten hakemler adam gibi maç yönettiği sürece şampiyonluğu bırakmayız kimselere, hakemlerden korkumuzdan şampiyonluktan bile emin değiliz.

fb-Galatasaray macindaki Selcuk dereli hatalari:

1-Son dakikada Önder'in elle kestiği top, verilmeyen %100 penaltı
    2-Lugano'ya ikinci yarının başında verilmeyen kırmızı kart
    3-Deniz Barış'ın, Sabri'nin ayağını kırmaya yönelik tekmesi,verilmeyen kırmızı kart
    4-Alex'in kendini 3/4 kere yere atması, verilmeyen sarı kartlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    fb-Galatasaray macindaki Selcuk dereli hatalari:

1-Son dakikada Önder'in elle kestiği top, verilmeyen %100 penaltı
    2-Lugano'ya ikinci yarının başında verilmeyen kırmızı kart
    3-Deniz Barış'ın, Sabri'nin ayağını kırmaya yönelik tekmesi,verilmeyen kırmızı kart
    4-Alex'in kendini 3/4 kere yere atması, verilmeyen sarı kartlar
    Buradan şu sonucu çıkarıyorum, konumuz FB-BJK maçı, GS-FB maçı değil. Selçuk Dereli'nin iyi bir hakem olmadığını FB uzun zamandır söylüyor ve senin de yazdıklarına göre, iyi değilse neden maçlara atanıyor bunu tartışmak gerekir.

Konu GS-FB olarak devam etmesin, Selçuk Dereli-FB-BJK olarak devam etsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Konu saptı.

Şanssızlık oldu, Zico'nun da pek suçu yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın tamamını izledim çom mutluyum finale çıktığımız için

Maça gelecek olursak ilk yarıda hiçde ezilmedik bizimde pozisyonlarımız vardı ilk yarı karşılıklı ataklarla geçti ikinci yarı kabul etmek gerek Fb çok iyi oynadı ve bir çok pozisyon buldu o anlarda Fb li oyuncuların beceriksizliği ve Runje faktörü ortaya çıktı maçın uzatmalara gitmesi iyi oldu çünkü bir toparlanma şansımız oldu açıkcası ilk yarı bitince tahmin ediyordum Fb nin şaha kalkacağını umudum fazla gol yemeden en az hasarla kapamaktı ve öylede oldu uzatmalarda yine karşılıklı oyun ve Nobre'nin golü daha sonrasında maç koptu zaten bir gol daha bulup galip gelmeyi isterdim açıkcası bunuda yapabilirdik ama olmadı bobo direğe takıldı

Hakemede değinmek gerekiyor maçın kontrolünü kaybetti ve olan oldu ayrıca hakemden şikayetçi olan arkadaşlarımız unutmayınki sadece sizin hakkınız yenmedi buz gibi gol olan Baki'nin pozisyonu gol sayılmadı o gol sayılsaydı maç çok değişik olurdu daha bir kaç tane daha var ama neyse bunları konuşmak boş biz kaybetseydik bunlardan bahsedecektik ama sonuçta maçın skoru değişmiyor

Bizim takımda Runje ve Baki göze çarpan isimlerdi Baki görevini iyi yaptı ve Tuncay'ı iyi durdurdu Runje ise çok iyi yer tuttu ve gol yememize engel oldu bu arada Tümer'in gol güzeldi çok iyi göğüs kontrol müthiş bir vuruş

Sonuç olarak çok mutluyuz ezeli rakibimizi 100.yılında Kupada safdışı bıraktık

Ayrıca değinmek istediğim bir nokta Bjk ile ilgili bu sezon iki kupayıda alabiliriz ama bu Tigana gitsin yerine takımı iyi tanıyan Ertuğrul hoca gelsin bunu çok istiyorum

Son bir şey daha futbolda şans faktörü çok önemlidir ve şans bu sene bizim yanımızda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Fenerbahçe'nin sahasının kapatılması gerekiyor 52 saniyeden daha fazla küfür edildi
    So what?
    Saike

bjk yine oynamadan kazandı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yahu, hakemin lehine karar verdiği takımın taraftarı ne diyecek hakeme? "Vay haysiyetsiz, sayesinde 3 puan kazandık, böyle hakem düşman başına" mı diyecek? Ya da koro halinde küfür mü edecek?

En fazla hatalarını söyler veya kabul eder, nedir yani.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Yahu, hakemin lehine karar verdiği takımın taraftarı ne diyecek hakeme? "Vay haysiyetsiz, sayesinde 3 puan kazandık, böyle hakem düşman başına" mı diyecek? Ya da koro halinde küfür mü edecek?

En fazla hatalarını söyler veya kabul eder, nedir yani.
    Ben hakemle yendiğimizi düşündüğüm maçta "Böyle maç olmaz olsun alıcaksak alnımızın akıyla alalım" diyorum denilmesini bekliyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

"Bunun altından Ali Koç kalkamaz"
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından hakemlere ve federasyona yönelik açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç'a sert bir dille cevap verdi. Ulusoy, açıklamalarla ilgili disiplin talimatlarını uygulamalarının yanı sıra yargı yoluna da gideceklerini söyledi.

Ulusoy, Antalya'ya tatile gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

"GENÇLİĞİNE VERİYORUM"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı sert açıklamaları 'talihsiz açıklamalar' olarak nitelendiren Haluk Ulusoy, "Bu açıklamaları, Ali Koç'a yakıştıramadım. Her şeyden önce Koç Ailesi'nin bir mensubuna yakıştıramadım. Genç bir yönetici kardeşimiz. Gençliğine veriyorum. Tabi ki, maçtan sonra üzgün olabilirler. Sinir sistemleri bozuk olabilir ama bunların hiçbiri gerekçe değil. Yöneticilerimizin ağızlarından çıkan sözleri kulaklarının duyması lazım. Sözlerin nerelere gideceğini bilmeleri lazım. Ali Koç'un dedesi, benim tanıdığım bir insan. Koç ve Ulusoy ailelerinin de birbirine yakın iki dost aile oldukları kesindir. Ben, Koç ailesinin mensubu olan Ali'den bunları duyduğum için üzüldüm. Bütün sözleri rahatsızlık vericiydi. Tekrar söylüyorum, Koç ailesinin mensubu Ali Koç bu sözleri söylememeliydi. Ulusoy soyadını ağzına aldığı anda biraz daha dikkatli konuşması lazım" dedi.

Yöneticileri sağduyulu, ahlaklı ve terbiyeli bir şekilde konuşmaya davet eden Ulusoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben onun seviyesine inip cevap de vermek istemiyorum. Eski günlerime de dönmek istemiyorum. Çünkü, eski günlerdeki gibi Haluk Ulusoy konuşmaya başlarsa, bunun altından ne Ali Koç, ne de başka bir kimse kalkabilir. Yöneticilerimizi sağduyulu, ahlaklı ve terbiyeli bir şekilde konuşmaya davet ediyorum. Liglerin sonu yaklaştıkça daha duyarlı olmaları, verdikleri mesajla ortamı germemeleri lazım. Dünkü maçta olduğu gibi hakem hataları olabilir. Her iki takım için de hakem hataları oldu. Keşke olmasaydı. Bana göre mükemmel bir mücadele vardı. Her iki takımın futbolcuları finale adını yazdırmak için insan üstü bir mücadele sergilediler. Gönül isterdi ki, sıfır hatayla maç yönetilsin. Ama dünyada futbol oynanacaksa her maçta hakem hatası olur. İnsanların bunun altında art niyet aramaması gerekir. Aynı hakem, Fenerbahçe-Galatasaray maçını da yönetti. O maçın sonlarına doğru, Galatasaray'ın bariz penaltısı vardı, aynı hakem o penaltıyı vermedi. Bunda kasıt, art niyet mi aramamız lazım ?"

"GEREKLİ OLAN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Ali Koç'un dün akşamki maçın ardından yaptığı, "Şerefsizler, hırsızlar emeğimizi çaldılar" şeklindeki açıklamalarının kime yönelik olduğunun sorulması üzerine ise Ulusoy, "Bu sözleri, herhalde bir yerlere söylüyor. Onu hakemlere söylüyorsa, hakemler de federasyonumuzun hakemidir. Birinci derecede hakemlere söyleniyorsa, ikinci derecede federasyonumuza geliyor. Muhakkak, disiplin talimatları uygulanacaktır. Bununla da kalınmayacak, federasyon olarak yargı yoluna da gideceğiz. Sadece Ali Koç hakkında değil, bu çirkin konuşmaları kim yapmışsa gerekli olan her şeyi yapacağız. Bütün bunları önümüzdeki hafta salı günü yönetim kurulu toplantımızda da görüşeceğiz. Belki şahıslar da bireysel olarak kendileri mahkeme yoluna gidebilecekler" diye cevap verdi.

Açıklamalarla ilgili olarak henüz kimseyle görüşmediğini ve ortamın sakinleşmesini beklediğini kaydeden Haluk Ulusoy, "Herkes önce elektriğini bir boşaltsın, sonra gerekli görüşmeleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

"DEVLET NEDEN ACİZ KALSIN"

Yapılan açıklamalarda devletin aciz olduğu yönündeki ifadelerin de yer aldığının hatırlatılması üzerine ise Ulusoy, "Devletin aciz kaldığı yönündeki sözler, çok yanlış ve çirkin ifadelerdir. Futbol Federasyonu özerktir. Devletin ve hükümetin, baskı uygulayabileceği bir durum yoktur. Devlet, neden aciz kalsın. Devletimizi aciz diye adlandırmak son derece çirkin bir yaklaşım. Bir Türk insanına yakışmıyor. Fenerbahçe'nin ligden çekilme yoluna gideceğine de inanmak istemiyorum. Kendisiyle birlikte 5-6 takımı da sürükleyeceğine de inanmıyorum. Hangi takım olursa olsun, yaptığı davranışın karşılığı disiplin kurulu talimatında neyse onu uygularız" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin bu haftaki maçını yayıncı kuruluş tarafından yayınlanmaması için girişimde bulunacağı yönündeki sorulara da Ulusoy, "Buna da inanmak istemiyorum. Geçmişte böyle şeyler olmuştu. Zannedersem, yine Fenerbahçe Kulübü'ydü. Kanun, yayın haklarını tamamen federasyona vermiştir. Öncelikle havuz sistemini Fenerbahçe, Beşiktaş Galatasaray ve Trabzonspor'un koruması lazım. Biz, yıllardır bozdurmamak için mücadele verdik. Eğer öyle bir yola giderlerse biz gereğini yaparız" şeklindeki cevap verdi.

"MUSTAFA ÇULCU'YA SORUP ÖĞRENECEĞİM"

Ulusoy, bu hafta oynanacak maçların hakemlerinin gece geç saatlerde açıklanmasının sebebinin sorulması üzerine ise, "Ben hiç bunu düşünmedim. Aklıma bile gelmedi. Gece 11.00'de açıklandığını bugün duydum. Bunu Mustafa Çulcu beye sormamız gerekir. Şu ana kadar aklımdan bir şey geçmediği için bir şey sormadım ve bunun üzerinde durmadım. Sonuçta kurul oturup buna karar veriyor. Belki karar aşaması uzun sürmüştür. Bu yüzden geç açıklanmıştır. Demek ki önem taşıyor ki, böyle bir soru soruyorsunuz. Ben de Mustafa Çulcu'ya sorup öğreneceğim" cevabını verdi.

Selçuk Dereli'nin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki peformansıyla ilgili olarak da Haluk Ulusoy, "Zaman zaman çok mükemmel şekilde yönetti. 75. dakikaya kadar da bayağı iyiydi. O dakikadan sonra vermiş olduğu bazı hatalı kararlar oldu.

Atmosferi yüksek bir maç olduğu için hakemin bu tarz şeyler başına gelebilir. Öyle bir ortamda bir maç yönetmek de bir insan evladı için çok zor. Top taca çıkıyor 50 bin kişi birden bağırıyor. Bir faul oluyor, yine 50 bin kişi bağırıyor. Bazı hatalarının dışında maç da fena değildi" ifadelerini kullandı.

27.04.2007

Kaynak : İHA

arkadaslar bu macin videosunu nasil izlerim?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

tenhada kıstırır diyosun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Ali Koç kim, Haluk Ulusoy kim... Koskoca Koç Holding var Ali Koç'un arkasında, Ulusoy da kimmiş? Ulusoy kendini çok büyük biri sanıp genç diyor ona belki ama çok fazla güveniyor kendine besbelli.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ali Koç kim, Haluk Ulusoy kim... Koskoca Koç Holding var Ali Koç'un arkasında, Ulusoy da kimmiş? Ulusoy kendini çok büyük biri sanıp genç diyor ona belki ama çok fazla güveniyor kendine besbelli.
    iyide burda zaten şirket yönetmekten bahsedilmiyor .. ali koç a futbol hakkında cvp veriyor ... galiba o konudada ulusoydan yetkilisi yok ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tek kale futbol dersi veren takımımı tebrik ediyorum.Tümer'i attığı muhteşem golden dolayı çok ayrı bir yere koymak gerekir. Futbol bu olmayınca olmuyor şanssızlık mı desek beceriksizlik mi desek 8-9 tane %100 lük gol pozisyonu kaçırırsan adam gelir bir yan toptan golü bulur.Futbol atamayana atarlar bu kadar basit.Baştan sona kadar takımı destekleyen taraftar yine muhteşemdi.
    Baki bence futbolu bıraksın güreşçi falan olsun. Baki'nin 6 sarı kart hakkı olsa yine kırmızı görmeliydi. Attığı tekme zaten direkt kırmızı kart hakem görmemiş olabilir orası ayrı ama her pozisyonda Tuncay'ı biçti ya faul yaptı ya çalım yedi. Ayrıca çıkan olaylarda ortalığı yatıştırmaya çalışan Tümer'i de iterek olayların büyümesine sebep verdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Baki bence futbolu bıraksın güreşçi falan olsun. Baki'nin 6 sarı kart hakkı olsa yine kırmızı görmeliydi. Attığı tekme zaten direkt kırmızı kart hakem görmemiş olabilir orası ayrı ama her pozisyonda Tuncay'ı biçti ya faul yaptı ya çalım yedi. Ayrıca çıkan olaylarda ortalığı yatıştırmaya çalışan Tümer'i de iterek olayların büyümesine sebep verdi.
    tümer'i bilerek itti tümer genel olarak agresif yapısıyla bilindiği için ona kart göstertmek istedi.ben bu hakemide gördükten sonra şampiyon olabileceğimize inanmıyorum.takımımız iyi oynadı ancak o golleri atmalılardı.bu kadar atamazlarsa karşı rakip elbet atacak 1 tane unutmadan ekleyeyim gazetelerde görmediğim bi pozisyon ümit'in ofsayt pozisyonu ofsayt ile yakından uzaktan alakası yok ve içerde 2 fb'li bomboştu yani %100 gol şansı ancak hakem ofsayt verdi

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    unutmadan ekleyeyim gazetelerde görmediğim bi pozisyon ümit'in ofsayt pozisyonu ofsayt ile yakından uzaktan alakası yok ve içerde 2 fb'li bomboştu yani %100 gol şansı ancak hakem ofsayt verdi
    bence o pozisyon kesin deil yuzde yuz de deil lig tv de seyrettim ben cizgi cektiler ayni gibi ama umitin kollari onde gibi... ondan daha net bizim ofsayt olmayan pozisyona ofsayt verdi...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bence de, Ali Koç Haluk Ulusoy'u döver..

Sheriff Misafir

Yine kopardın abi helal olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

?? ne alaka

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by TheCure View Post
    ?? ne alaka
    Kel....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

ne kadar seviyeli mesajlar yazıyoruz değil mi herhangi bi üye olsa hemen uyarı flan verilirdi hadi neyse

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by TheCure View Post
    ne kadar seviyeli mesajlar yazıyoruz değil mi herhangi bi üye olsa hemen uyarı flan verilirdi hadi neyse
    Soru: Egemen mesajında ne anlatmak istemektedir?
    Cevap: Hiç.. Laf ola beri gele.. Egemen mantıksız bir mesaj atmıştır; Ali Koç'un arkasında feriştahı olsa fayda etmemelidir, suç işlediyse cezasını çekmelidir, vesaire, vesaire..

Soru: Peki bu mesaj silinmeli midir?
    Cevap: Orasına baktım, burasına baktım, silecek bir tarafını bulamadım? Sırf mantıksız diye de mesaj silmeme taraftarıyım..

Soru: Peki ne yapılmalıdır?
    Cevap: Bana göre lisan-ı münasiple mantıksızlığı kendisine anlatılmalıdır? Ben üslup olarak böyle durumlarda işin içine kendimce biraz da mizah katmaya çalışırım ki, karşımdakinin kalbi kırılmasın..

Soru: Peki, "Ne alaka" diye soran üyeye neden boş ve anlamsız bir cevap veriyosun?
    Cevap: Biraz çaba sarfetse ne demek istediğimi anlayacağı ve gerçekten de bu mesajın mantıksızlığa tepki olarak yazıldığını farkedeceği için..

Soru: Senin mesajlarında daha evvel pek smiley görmezdik, nerden çıktı bu "Kel" kelimesinden ibaret mesajın sonundaki smiley?
    Cevap: O mesajı cevaben yazdığım arkadaş da gücenmesin diye koyayım dedim.. Başka türlü espri yaptığımızı anlatamıyoruz kimseye kolay kolay..

Soru: Son olarak, boş ve anlamsız mesajlar yazmak Forum Kuralları'na aykırı değil midir?
    Cevap: Öyledir.. Ve mesaj sahibine gerekli uyarı verilmiştir..

(Edit:
    ...verilememiştir, zira yetkileri kaldırılmadan bu herife ceza verilememektedir, onu da kendisi yapamamaktadır.. Yukardaki son kısmı silmek yerine buraya bunu yazayım dedim..)

Sheriff Misafir

(Edit:
    ...verilememiştir, zira yetkileri kaldırılmadan bu herife ceza verilememektedir, onu da kendisi yapamamaktadır.. Yukardaki son kısmı silmek yerine buraya bunu yazayım dedim..)
    Kimden bahsediyorsun abi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Fb maçı kazansaydı bu seferde hakeme rağmen yendik derdi büyük bir çoğunluk ama unutmayın bizimde lehimize kararlar oldu
    So what?
    Saike

Yorumlarımızı saygı & sevgi çerçevesi içerisinde, konuyu saptırmadan yaparsak tam süper olur.

Nesil
    2006

Ali Koç:

Dün gece oynanan Fortis Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasının ardından açıklama yapan asbaşkanımız Sayın Ali Koç internet sitemize verdiği demeçte dün gece sarf ettiği sözlerin bazı BJK taraftarlarınca yanlış anlaşıldığını söyledi. Sayın Koç açıklamasında "Benim maç sonrasında sarf ettiğim sözlerin ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Beşiktaş'ın bazı taraftarlarınca yanlış anlaşıldığı kanaatindeyim…Benim sözlerimin muhatabı kesinlikle Beşiktaş camiası değildir. Böyle bir şey söz konusu dahi olamaz…Benim açıklamalarımın hedefinin kimler olduğu bellidir. Bugün gazete haberlerine bakıldığında da konunun bu haliyle basına yansıdığını da görmüş olursunuz. Maç sonrasında yaptığım açıklamaların uslüp olarak bana yakışmadığını da biliyorum ve üzgünüm ama anlatmaya çalıştığım kaygı ve düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım. Türkiye'de futbolun temiz bir ortamda ve hakkaniyet sınırları içerisinde olması için takım ve renk ayrımı gözetmeksizin herkesin üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Bu vesile ile taraftarımıza dün akşamki maçta verdiği müthiş destekten ötürü tekrar teşekkür eder, futbolcularımızı da her türlü olumsuzluğa rağmen gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı tebrik ederim" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinin ardından Fenerbahçe, küfürlü ve çirkin tezahürat nedeniyle, Beşiktaş ise sahaya meşaye atıldığı için Disiplin Kurulu'na sevk edilirken, Lugano, gördüğü kırmızı kart sonrasında hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği için tedbirli, Aurelio ise saldırarak yumruklaşmaktan tedbirsiz olarak ceza kuruluna gönderildi.

Ayrıca Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Murat Özaydınlı hakeme hakaretten, Asbaşkanlardan Ali Koç maç sonrası açıklamalarından, Asbaşkanlardan Mahmut Uslu da Futbol Federasyonu aleyhine açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Ayrıca Beşiktaşlı Ricardinho, yumruğa cevap vermesi nedeniyle ve yine Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş ve Vedran Runje de maç sonrasında saha içinde meşale salladıkları için tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildiler.

100. yilimizda bütün bu yapilanlarla ragmen sampiyon olursak 2 gün 2 gece sevincten uyuyamam.

Ya Galatasaray olsun şampiyon ya da biz olalım, yeter ki futbola hiçbir şey katmayan, 90 dakika rakiplerine ezilen, hakemler tarafından kayırılan ve şampiyonluğu haketmeyen Beşiktaş şampiyon olmasın!

Şampiyon olursak oynanan tüm bu oyunlara rağmen gerçekten ben de muhteşem sevinirim. Ulusoy gitse şu Türk futbolu çok düzelecek, keşke TFF başkanı Şenes Erzik olsa, ona kimsenin bir itirazı olmaz zaten ve kimseyi de kayırmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ricardinho yumruga cevap vermesi nedeniyle PFDK'ya sevk edilmis ha?
    Kimse bana burda hikaye anlatmasin.Tum Turkiye Ali Koc'un aciklamalarini gordu,Aurelio denen insan bozmasi ve kim oldugu belirsiz bir elemanin(Daha sonra Aziz Yildirim'a rapor veriyordu?Kim bu adam cok merak ediyorum...)Rico'ya ucan tekme savurmasi'ni da gordu,umarim gormustur yani.Gormemek icin kor olmak lazim cunku.
    Bana bundan sonra kimse yok kirmizi kartti,yok hakem oyle kotuydu,yok ofsaytti bilmem ne demesin.Objektif bakan hakemin her iki takim alehine de kararlar verdigini apacik sekilde gorur zaten.Hakemi falan gectimde bu Marco denen elemani biz Turk yaptik milli takima aldik ona yanarim.Tabi Brezilya Amator kumesinden futbolcu getirip Dunya futbol arenasinin onemli takimlarda oynatirsan(Turkiye-Fenerbahce SK),essek yuku kadar para verirsen boyle olur.
    Birde bu kufur olmayan Fenerbahce tribunlerini tebrik etmeden gecemeyecegim,hic kufur yoktu gercekten
    Umarim Marco ceza almaz,umarim 5 Mayis'da Istanbul Inonu stadyumuna gelir,Ugur Boral'in ucan tekmesini de unutamiyorum...

Bu arada bence de TFF baskani Senes Erzik olsa eminim kimseyi kayirmaz,cunku Haluk Ulusoy maclardan once hakemlere ne yapin ne edin Besiktas'a maclari kazandirin diyor.O yuzden sonuncu Sakarya ile berabere kaldik,halbuki 3 penalti verdiler lehimize(Hani Fenerbahce'nin zorla aldigi penalti),2 de rakip futbolcuyu haksiz yere atti.Arkadaslar akliniz mantiginiz aliyormu acaba TFF baskani mactan once hakeme Besiktas'a maci kazandir diyecek ha ,hemde Besiktas'a...
    Ama Aziz Yildirim sozunu geciremedigi adami sevmez,Levent Bicakci olsa bunlar olurmuydu simdi?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Ricardinho yumruga cevap vermesi nedeniyle PFDK'ya sevk edilmis ha?
    Kimse bana burda hikaye anlatmasin.Tum Turkiye Ali Koc'un aciklamalarini gordu,Aurelio denen insan bozmasi ve kim oldugu belirsiz bir elemanin(Daha sonra Aziz Yildirim'a rapor veriyordu?Kim bu adam cok merak ediyorum...)Rico'ya ucan tekme savurmasi'ni da gordu,umarim gormustur yani.Gormemek icin kor olmak lazim cunku.
    Bana bundan sonra kimse yok kirmizi kartti,yok hakem oyle kotuydu,yok ofsaytti bilmem ne demesin.Objektif bakan hakemin her iki takim alehine de kararlar verdigini apacik sekilde gorur zaten.Hakemi falan gectimde bu Marco denen elemani biz Turk yaptik milli takima aldik ona yanarim.Tabi Brezilya Amator kumesinden futbolcu getirip Dunya futbol arenasinin onemli takimlarda oynatirsan(Turkiye-Fenerbahce SK),essek yuku kadar para verirsen boyle olur.
    Birde bu kufur olmayan Fenerbahce tribunlerini tebrik etmeden gecemeyecegim,hic kufur yoktu gercekten
    Umarim Marco ceza almaz,umarim 5 Mayis'da Istanbul Inonu stadyumuna gelir,Ugur Boral'in ucan tekmesini de unutamiyorum...
    MahsAllah sen cok objektifsin milletinde objektif olmasini istemissin..
    Ali Koc zaten PFDK ya sevk edildi... Brezilya Amatör Kümesinden geldi dedigin adam bugun Fenerbahce ve Milli takimin en önemli oyuncularindandir ve Nobre gibi 2 sene icinde vatandasliga gecmedi.. 6. senesini bitirmek üzere.. Son haftalardaki performasini zaten tartismaya gerek yok.. Herkes bu oyuncunun hakkinda olumlu yorum yaparken Ricardinho ya bir yumruk atti diye kötü adam oldu.. aman ne kiymetli futbolcunuz varmis.. masumdinho.. daha adamin ne dedigini bilmiyoruz... belliki aurelioyu tahrik etmis aurelio bu ulkede 6. senesini dolduruyor hic böyle bir hareketi görülmedi bu zamana kadar...
    Quote Originally Posted by FEYYAZ
    Umarim Marco ceza almaz,umarim 5 Mayis'da Istanbul Inonu stadyumuna gelir
    unutmayin tümer icinde ayni seyleri dediniz.. ne oldu ??

Bizim ettigimiz küfürler sizinkilerin yaninda hic kalir bunu unutma.. son 10 dakika küfür edildi inönüde.

Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Mesaj Yetkileri