Tamam düzeltiyorum, sinirlendim tam eklerken, ondan karıştı herhalde.
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
Tamam düzeltiyorum, sinirlendim tam eklerken, ondan karıştı herhalde.
"YÜCE ATATÜRK"
Lig Kupası 3.Tur
Güzel bir oyunun ardından kaptanımızın tek golüyle turu geçen taraf olduk.
Premier Lig 6.Hafta
Taraftarımızın önünde bir galibiyet daha aldık. Adebayor da Wimbledon forması altında ilk golünü bu maçta kaydetti.
Premier Lig 7.Hafta
Ve büyük bir zafer daha taraftarımızın önünde. Oyuna hızlı başladık ve goller arka arkaya geldi, ilk devre sona erdiğinde 3-1 öndeydik. İkinci devrenin başında rakibin 10 kişi kalmasıyla da maçı garantiye alıp oynadık. Townsend sadece 45 dakika oynamış olmasına rağmen maçın adamı olmayı hak etti.
Premier Lig 8.Hafta
Futbolcularımız sanırım havalandı. Geçen maçın Townsend’in 4.9 puan alması bunun bir göstergesi.
Premier Lig 9.Hafta
Deplasmanlarda kötüyüz, 1 puana seviniyorum. Defansımızın uyumu ve iyi oyunu beni mutlu etti ayrıca.
Premier Lig 10.Hafta
Bir büyük maçta tecrübesizliğimize kurban olduk diyebilirim. Maça çok iyi başladık, Chelsea’ya 45 dakika top göstermedik ama ikinci 45 dakikada Chelsea büyüklüğünü gösterdi ve galibiyete ulaştı. İlk devre sona erdiğinde istatistikler ortada.
Premier Lig 11.Hafta
Fikstürün zor dönemine geldik. Kötü bir geçirse de Liverpool her zaman Liverpool’dur ve deplasmanda kazanmak hiç de kolay değil, kaybettik.
Premier Lig 12.Hafta
Maça iyi başladık, 11. dakikada Kinsella’nın golüyle 1-0 öne de geçtik. Tottenham’ın toparlanması uzun sürmedi ve 7 dakika sonra eşitliği sağladılar. 27. dakikada ise penaltı kazandı Tottenham. Maçın kırılma anıydı ve penaltıyı kaçırdılar. Oyunda dengeyi sağlasak da Tottenham 2. devrenin başında öne geçmeyi başardı. 75. dakikadan eşitliği sağladık, ve Palsson büyüklüğünü gösterip 90+5’te rakip fileleri sarsarken taraftar çılgına dönmüştü ve bu büyük zaferi kutlamaya başlamıştı.
"YÜCE ATATÜRK"
kendi sahanda çok iyi sonuçlar almışsın düşmessin gibi herhalde![]()
Deplasman fobini yenersen çok büyük başarılar yakında![]()
Beklediğimden çok daha iyi sonuçlar.Tebrik etmek isterim o kadroyla o rakibler...
Bencede sonuçlar iyi o kadroya göre böyle devam =)
Gayet iyi gidişat şu an.Manchester United ile ilk maç ne zaman ve deplasmanda mı![]()
Bence de gayet iyisin Serkan abi.Arkadaşların dediği gibi deplasman olayını çözersen Avrupa kupaları neden olmasın.
Çok iyi sonuçlar Serkan abi. Bu sene kümedeyiz![]()
Teşekkürler arkadaşlar, o zaman sonuçlara devam, Manchester maçı da şimdiki bölümde;
Lig Kupası 4.Tur
Rakibimiz Liverpool oldu. Kaleyi bulan tek şutumuzu oyuna sonradan giren ve bu tek şutu gol yapan Parrott attı. Maç uzatmalara gitti ve 120 dakikanın ardından sahadan boynu bükük ayrılan taraf olduk.
Premier Lig 13.Hafta
Ligdeki ilk deplasman galibiyetimiz. Kötü oynasak da kazanabildik deplasmanda. Bu galibiyet çok önemliydi.
Premier Lig 14.Hafta
İçeride kazanıyoruz. Takımı buralara getiren 2 önemli oyuncumuzdan geldi goller.
Premier Lig 15.Hafta
Çok üstün oynadığımız maçta 1 puanı zor kurtardık. Bir penaltı kaçırdığımız maçta beraberlik golümüz 90+1’de Kinsella’dan geldi. Kendisini sezon başında kiralık göndermek üzereydim, gitmek istemeyince takımda kaldı, şimdi birçok maçta bizi kurtaran isim oluyor.
Premier Lig 16.Hafta
Ve heyecanla tüm taraftarımızın beklediği maç. Tüm büyük maçları evimizde oynadık, ikinci yarı işimiz çok zor olacak. Ama bu maçlarda da rakiplerimize kolay lokma olmadığımızı gösterdik. Bizi küçümseyen Manchester’i sahadan boynu bükük gönderdik.
Maçta çok heyecanlıydım, erken gol yemek en büyük korkumdu ama gol yemeden atlattık ilk dakikaları. İlk devre boyunca defansımızın ve forvetimizin en önemli iki ismi, hafif sakatlıkla oynadılar. Devre arasında oyuna devam edebileceklerini söyleseler de, ben gelecek maçları da düşünerek onları oyundan aldım. Sakatlığı geçen Adebayor ve Wint onların yerine, takımın kurtarıcı olan Palsson da geçen maçın yıldızı Kinsella’nın yerine oyuna girdi.
Dakikalar ilerledikçe maçın 0-0 bitmesi için dua ederken 75. dakikada Mantyla kornerden gelen topu iyi takip etti ve arka direğe yaptığı sürpriz koşu ile vurduğu mükemmel kafayla golü attı. Golden 3 dakika sonra, tribünler çıldırmış, Mantyla ismini haykırırken Dani Alves’in kullandığı taçta topu alan Parrott penaltı noktası üzerinde boşta olan Townsend’i çok iyi gördü ve ayağına topu gönderdi. Townsend için artık sadece topa dokunmak kalmıştı ve o da bunu yaptı.
3 dakikada skor 2-0 olmuştu. Taraftar rüyada olduğunu düşünürken oyuna başlayan Manchester kalemize yüklenme başladı, defansın kaptığı topu alan Alves, Manhester defansının arkasına koşu yapan Parrott’u çok iyi gördü ve topla buluşan Parrott, topu biraz sürdükten sonra, ceza sahasına girmeden şutunu attı ve topu ağlarla buluşturdu. Daha Townsend’in golüne inanamayan taraftar bu gole hiç inanamadı.
3 oyuncu değişikliğini de yapmıştık ve Helen sakatlık geçirdi, son 10 dakikayı 10 kişi oynadık ama Manchester’da bize gol atacak takat kalmamıştı. Ve taraftarımıza bir müthiş zafer daha yaşattık.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrik ederim abi Manchester'i çok fena yenmişsin.Başından beri takip ediyorum kariyerini senin sayende üye oldum Turksportal'a başarıların devamını diliyorum.
Teşekkür ederim, o zaman ilk devrenin son bölümünü de ekleyeyim;
Premier Lig 17.Hafta
Artık takımda bu adet oldu, bir önceki maçta yıldız olan oyuncu diğer maçta yatıyor. Öncelikle bu sorunu çözmem gerekiyor. Ligin dibindeki bu takımı da yenebilsek geçen maçın önemi çok daha fazla artacaktı ama olmadı. Kötü oyun ve kaybettik.
Premier Lig 18.Hafta
Bu deplasmandan da puan çıkarabileceğimizi sanmıyordum ama ikinci devre oyuna giren Palsson ve Houghton’un etkili oyunuyla son 13 dakikada bulduğumuz gollerle 1 puan almayı başardık. 2 golün asistini de kaptanımız Houghton yaptı.
Premier Lig 19.Hafta
Bu maçta orta sahamızın iyi olması sonuca gitmemizi sağladı. İçeride kazanıyor olmamız beni mutlu ediyor. Çünkü içeride kazanmaya devam ettikçe, küme düşmemiz imkansız.
PUAN DURUMU
Bir rüyadayız sanki. İlk maçlar tamamlandığında 28 puanla 7. sıradayız. Geçen 11 sezonu incelediğimde 40 puana ulaşan hiçbir takım küme düşmemiş. Bizim sezon başında koyduğumuz bu hedefe ulaşmak için de sadece 4 galibiyet kaldı. Eğer işler çok ters gitmezse kümede kaldık diyebilirim. Fazlasını şimdilik düşünmek istemiyorum.
Kadroda kalan oyuncularımdan hepsine şans vermek istedim. 3 oyuncumuzu hiç oynatamadım sadece, onlardan 2 tanesini de kiralık gönderebilirim. Bu şekilde tüm takımı kullanmak takım uyumunu da etkiledi. Başarıda şüphesiz bu uyumun da payı var.
Kiralık giden oyuncularımız da yeterince forma şansı buluyorlar. En öne çıkan Alan Taylor ki kendisi takımda kalsa direk oynayabilecek kapasiteye de sahip bir oyuncuydu. Fazla şans veremem diye kiralık gönderdim.
"YÜCE ATATÜRK"
Lige yeni çıkmış bir takıma göre çok iyi bir yerdesin bana göre.Avrupa Ligi'ne katılma şansın çok yüksek.
Gerçekten Müthiş Yerdesin Evindeki Maçlardan İkinci Yarıdada Fire Vermezsen Avrupa Bile Rüya Olmaktan Çıkarİlk Sezon İçin Müthiş Ötesi Başarı Takımın Uyumu Dediğin Gibi Çok Önemli
Bu Arada Manu da 3 Oyuncuyu Tanıyorum Kadro Tanınmıyor Bile Bugünün Çocuğu Evans Sanırım 30 una Merdiven Dayadı
Rooney ve Ronaldo 40 a Yaklaştı GalibaManu'nun Regenleri Nasıl Acaba???
Regenleri de iyi durumda, zaten kötü çıkması beklenemez.İyi olmayan mevkileri de transferlerle kapatıyorlar. Ama Arsenal daha iyi gibi duruyor, zaten kadroları gençti, oyun ilerledikçe bunun çok faydasını gördüler.
Aslında ligde kaldık gibi, FA Cup'a mı asılsam acaba diye düşünüyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
ManU maçında destan yazmışsın abi.Ah birde msnye girsen
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi Ingilterede ilk 8 in avrupaya gittigini dusunursek cok iyi bir yersesin
kıraş damps hatası almadın mı sen daha yahu?
Tebrikler Serkan abi çok iyi gidiyorsun..
Profini falan koyabilirmisin?
Abi takım değiştirmeyi düşünmüyor musun artık![]()
(/s)
Serkan abi Coca Cola da bu kadar puan toplamak için çok zorluyorduk pek zorlanmadık sanırım![]()
Evet takım çok iyi gidiyor, son taktik çok iyi oturdu takıma.
Şu takımı avrupanın devi yapayım, başka bir amatör takımla yoluma devam edeceğim Umutcum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yeni anket bekliyoruz![]()
(/s)
Seni hiç kırar mıyım Umutcum, değiştir diyorsan değiştiririm.
Evet artık anketin ömrü doldu. 8+ seçeneğini işaretleyen 60 arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum.
aaaaKKKKoooo, abel87, aliCHaN_FM, aykutuykan, beckship, BlacKSpiriT, burakaksoy90, CaD0, CalibreTR, cekochan, Coll, Corpus, crespo009, Deliyurek, Deniz, durukan, erb67, erda1995, erenkoca55, ergurulus, FenerBahceLi, ForCimbom, Forum Alemi, fthz, garydelgadov, görkemm, halo5, helboy_41, Hellbells, heyhatmertgs, jaguar, King_Theoden, LaigLeNoiR, Manager of sam, mangi, merty_fb, Mesajlar, MouteAkf, muratgs_735, Nedvedmania, Notts County96, Omer-faruk-14, Onur123, osman89, Pazzini_06, Pişekar, Prince2005, Repesa, RPalacio, satomato, senolchenko, sertanbaba, Sir FRD, skinclub, steal, Summit, thehell61, thekrocan, Wederson, welet1905
Ödülleri kısa zamanda verilecektir.
Ayrıca bana gönülden destek veren ve 1 seçeneği işaretleyen arkadaşlara da çok çok teşekkür ederim.
3842, ahmetemre23, AlieN, almlyf69ali55, ancar, Baris1905uA, batu21, canalkan34, Emirhan Cihad, gslianil58, nannar, Nerzhull, Osman_873, Rossoneri, SamTCyLaN, SiR ToMaSRoSiCkY1, souzafg, vandal59, verletzen, zzxczz
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam ResmenÖdül Töreni Bu
![]()
Bu arada.Biz Neden Ankete Oy VerenLeri Göremiyoruz Bizimde Hakkımız DegiLMi
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Teşekkürler arkadaşlar. Parayı çok harcadık gibi gözükebilir ama gelecek görüntülerden de anlaşılacağı gibi harcadığımız parayı çok rahat çıkarabileceğiz. Hem senelerin birikmişliği var, harcayamadım yıllarca, sonradan görmeler gibi oldum parayı bulunca.
Anketi açanken görülme seçeneği işaretlenmeiştir muhtemelen.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Site içindeki selametim açısından nereye oy verdiğimi söylemeyeceğimGörünmez oy attım inşallah kandırmamışlardır beni
Premier Lige çıkmış birileri, çok iyi gidiyorsun, ama bu Premier L. adamı deli eder FM ye küstürür
![]()
gerçekten harika bir kariyer.6. ligten premier lige çıkabilmek değil sabretmek gerçekten çok zor.1 sene terfi edemeyince insanın hemen hevesi kaçıyor.sen devam ettiğin için büyük bir iş başarmışsın.başarılar
Evet gerçekten büyük iş, süper başarı tebrikler
Premier Lig'e de hızlı bir giriş
Gelecek maçlarda başarılar![]()